![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Oj tak słoneczko a najlepiej wiosna niech juz przyjdzie
![]() No tak wydaję mi się że półki i szafki w łazience to dobra. Ten laminat to fajna sprawa nie wiem tylko jak koszta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do pogody u nas weekend ma byc brzydki zimno i ma padac deszcz ze sniegiem..narzekałam ze nie ma zimy ateraz mam jej dosc! Cytat:
kiedy wraca??mmm....jak stwierdzili jak skoncza montaz moze to byc pojutrze lub po pojutrze
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niezłą tym bardziej że szafka ma być zwykła prosta niecały 1,40 m z tym, że wymyśliłam sobie kosz na pranie wbudowany do szafki (na allegro 30 zł) reszta to 3 szuflady i półka zwykła, więc cena mnie powaliła na kolana teraz czekam co ten nasz powie. Ale myślę, mam nadzieję, że tys nie przekroczy chociaż na samym początku myślałam że 500 zł góra 800 zł nam wystarczy. Wiem coś o kręconych włosach, w taką pogodę zrezygnowałam z prostowania bo to i tak w moim wypadku nie miało by sensu ![]() No to nie tylko dzisiaj jesteś sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Aldrin sporo Ci krzyknął za tą szafkę, ale pewnie dlatego, że ręcznie robiona. My kupowaliśmy taką => http://www.fajnalazienka.com/product...so-Antado.html
i w ogóle cały system z umywalką i lustrem i koło 2 tys. nas to wyniosło. Ale to co innego niż ręcznie robione meble. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to rzeczywiscie przesadził bo za tyle to mozna miec juz szafe targujcie sie ![]() babski wieczór odpada siostra dzis wyjechała do białki na narty a moje kolezanki studiuja w krakowie ale nic najwyzej bedzie maseczka chipsy i filmiki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martini, sprite i wódka dla mnie pycha i zasypiam jak dziecko ![]() Do pisania pracy zawsze jest ciężko się zmobilizować ale jak się już zacznie to potem jakoś idzie. Oj ile ja przeżyłam strasu z moją magisterką chyba do końca życia tego nie zapomni ![]() Najpierw okazało się, że obronę mam 2 dni przed weselem a następnie zadzwonili z dziekanatu że mnie nie dopuszczą do obrony bo wykryli plagiat ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 | ||
Zakorzenienie
|
Moj jedzie w sobote na narty (ja odpuściłam ze względu na pogodę) i będe sprzątać,ścierac i pucować bo przez te cotygodniowe wyjazdy zapuściłam troche dom.
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko za oknem
![]() Szkoda tylko, że jest chlapa ![]() Mąż w pracy, ja biorę się za robienie obiadu - dla mnie makaron z warzywami i jakiś sos wymyślę, dla Męża rosół i gulasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obiecane zdjęcia łazienki i nie tylko. P.S- Koleś zacenił sobie za szafkę 550 zł więc jest lepiej niż myślałam ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-02-24 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piekarnik na tej wysokości to super sprawa ale trzeba uważać aby nie dać go za wysoko. Dzisiaj będzie założona ubikacja i prysznic, więc koniec prac już blisko ![]() ![]() Wszyscy twierdzili, że nasze piętro jest małe ale po naszych zmianach i to dosyć dużych nabrało przestrzeni. Sypialnia i pokój biurowy w przyszłości dziecinny już nie jest taki duzy. O światełkach nie wiedzieliśmy to był pomysł kolesia który robił nam kuchnie, ale powiem że to fajna sprawa tylko ma minus cały brud widać na podłodze ![]() Oboje z mężem lubimy minimalizm i prostotę i tym się kierowaliśmy przy wyborze mebli ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-02-24 o 08:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj TZ ma wolne i od rana wielka kłótnia, bo ja nie chcę Go na komputer puścić, pomijam fakt, że kiedy On wejdzie rano czy wieczorem i siedzi i siedzi i proszę Go, że chcę wejść na chwilę to nie ma zlituj ![]() ![]() A wieczorem na urodziny mojej Przyjaciółki idziemy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co kupiliście na prezent? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a My jakoś się w miarę dogadujemy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mieszkam na poddaszu
![]()
![]() |
#1642 | ||||
Zakorzenienie
|
Kilkudniowe nadrabianie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie to jest najgorsze. Wiem co by mi się przydało i później się nakręcam i chcę to kupować ![]() wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam oglądać wasze mieszkanko ![]()
![]() |
![]() |
#1643 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mieszkanie super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się coś przebłyskuje na przedpokój zieleń z brązem ![]() Cytat:
![]() mieszkania na poddaszu są fajne - klimatyczne ![]() Uff nadrobiłam. ja dalej siedze w domu. Dziś byliśmy tylko u kolesia od projektów. Chcieliśmy zmienić kuchnię, ale po wypróbowaniu kilku projektów zostajemy przy pierwotnym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- AAA, Aldrin swietna firanka w salonie ![]()
![]() |
![]() |
#1644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
My też w salonie będziemy mieć fioletową jedną ścianę. Nawet już mi mąż kupił 3 cienkie (jak butelki) fioletowe wazoniki pod kolor na moje bambusy.
![]() |
#1646 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() My dziś byliśmy oglądać meble do jadalni i wybraliśmy jakie kupujemy. Za tydzień będziemy je zamawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Muszę stwierdzić, że urządzanie własnego mieszkania jest bardzo ekscytujące. Wybieranie, dobieranie, kupowanie - szaleństwo
![]() Trochę żałuję, że mam to za sobą, chociaż jeszcze łazienki czekają, ale to w bliżej nieokreślonej przyszłości. A dziś u mnie tak wieje, że ledwo mnie nie zdmuchnęło jak wracałam do domu. Nie cierpię tak silnego wiatru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Fiolet modny tak - mały pokój u nas jest na fioletowo, ale taki jasny wrzos i jedna ściana jest ciemniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mikołajki - ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też wieje ![]() A chwaliłam się Wam, jakie płytki wybraliśmy do kuchni? Na podłoge: http://www.cersanit.com.pl/katalog.p...gl=183&lang=pl na jedną ścianę (taką która będzie pusta) na środku dwa pasy z takich http://www.cersanit.com.pl/katalog.p...gl=183&lang=pl a na pozostałe ściany (ale na wysokość tylko do szafek górnych) z tych http://www.opoczno.eu/kolekcja.php?k...k041a001&m=210 - od mebli dwa pasy czarnych i do góry już same białę ![]() W poniedziałek mają nam przywieźć ![]() W sumie kolorystycznie to najbardziej zbliżone do tego tylko beż czerwieni. http://www.cermit.pl/galeria/OPOCZNO...hnia%2001.html Podłoga podobna, meble białe, blat czarny http://www.layman.com.pl/oferta_meblowa_blaty2.html dolores D 1004 LP i kafelki na ścianie czarne i białe ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2012-02-25 o 11:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.