|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
pytanie do osób, które widziały AM do kat.6- czy ten program na zakup Solutions działa w ramach jednego zamówienia czy w trakcie całego katalogu??
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2012-02-25 o 10:58 |
|
|
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że produkty Avonu są za słabe na takie dolegliwości.
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przez to mniej wypadały, bo włosy były wygładzone i lepiej się rozczesywały, a tym samym nie trzeba było ich szarpać. Cytat:
Także trzeba by było właśnie wzbogacicć pielęgnacje
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-02-25 o 11:47 |
||
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Czy woda toaletowa FA przychodzi tylko w kartoniku czy ma też w środku tą tekturkę ochronną. Przepraszam jeśli o tym pisałyście ale jestem w trakcie nadrabiania forum.
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napewno to, że wypadają to "wychodzi" ze środka organizmu i wszelkie wzmacnianie powinno polegać na przebadaniu i wzmocnieniu organizmu w moim przypadku akurat płukanak z octu pomogła |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
w samym kartoniku przychodzi,
mozna powiedziec, ze woda lata po pudelku
|
#2557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Avonu to raczej nic się nie znajdzie co wzmacnia włosy. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() Co do serum z Anew czerwonego to czy tylko ono jest takie super czy serum z innych serii też? W sensie czy np. jak klientka używa złotą serię to polecać jej to czerwone czy ze złotej serii eliksir do cery dojrzałej? I jeszcze czy ktoś używał może(albo mama, klientka) serum z fioletowej serii? |
||
|
|
|
#2558 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja znajoma sobie tę maskę bardzo chwali, stan jej włosów się poprawił i łysiejące placki znacznie się zmniejszyły. Ta maska (i w ogóle cała seria) ma za zadanie dotlenić cebulki pobudzając skórę.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Skóra jest bardziej napięta
|
||
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem, to płukanki z octem mogą wzmocnić włosy, ale po długim stosowaniu, regularnym. I najlepiej, jakby to były płukanki nie ze zwykłego octu jabłkowego, ale z zamacerowanymi ziołami, ja taką właśnie mam i płukam po myciu mydłem ![]() Cytat:
Chyba, że brałaś coś takiego.Moja mama też łysieje, nic, absolutnie nic jej nie pomaga. Odkąd urodziła mojego brata, 8 lat. Wyniki badań dobre, nałykała się tych różnych Skrzypowit i używała przeróżnych szamponów. W końcu uznała, że to walka z wiatrakami i tyle, i tak nosi włosy ścięte na zapałkę, na jakieś 3-5 cm (kręconych włosów, baranek taki ), więc nie widać, że ma mocno przerzedzone.Pharmaceris mi bardzo przyspieszył wzrost, ale nie mam problemu z wypadaniem, to nie wiem jak działa na to akurat. Ale polecam Ci wcierki, one najlepiej zadziałają na włosy. I do tego delikatny szampon. Ciężko z wypadaniem walczyć
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja Was bardzo prosze - nie robcie bur**** z forum i jak chcecie sobie pogadac o sposobach na wlosy (czy innych rzeczach) to idzcie na forum plotkowe...
|
#2561 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się sprawdzają antyperspiranty On Duty? Dobrze chronią?
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Podpinam się pod pytanie, bo też mnie to ciekawi
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- A co używa z tej serii? Wszystko? |
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu chyba pytał o My Avon Magazine 6 2012
na katalogowym jest
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma na pewno krem na dzień i emulsję na noc, krem na okolice oczu jej się skończył jakoś ostatnio. Serum też stosowała, tylko chyba jej się skończyło jakoś niedawno. Ogólnie jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A serum czerwone mama i jedna klientka też bardzo sobie chwalą i nie wiem czy właśnie jej to polecić czy lepiej ze złotej serii lub fioletowej.
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam kat3 regularną i jakiś ten katalog strasznie krótki mi się wydaje... Za krótki Muszę pogonić dziewczyny, żeby zastanowiły się co chcą.Który krem pod oczy z solutions jest lepszy? Różowy czy fioletowy? |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się katalog jakiś krótki wydaje. Szybko minął. Jestem bardzo ciekawa jak klientki dopiszą w K4 po dużych zamówieniach w K3. W ogóle K4 wydaje się taki cieniutki po tym grubym K3. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2012-02-25 o 14:40 |
|
|
|
|
#2570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zielona kropka przy nich była ![]() Dziewczyny mam pytanie do tych które były ostatnio na szkoleniu takim podstawowym w Avonie, wiem że jest płatne i że można po nim kupić sobie fajne zestawy ale powiedzcie mi czy warto?? Bo wydać kasę to nie problem ale czy dowiem się tam czegoś ciekawego?? Jakieś techniki makijażu??A może o tym jak dbać o cerę?? Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi co i jak i jak takie szkolenie wygląda i ile trwa....bo muszę dzisiaj dać znać mojej liderce czy ma mnie zapisać na to szkolenie na poniedziałek ![]() Edytowane przez kosmiderdmwz Czas edycji: 2012-02-25 o 16:19 |
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Mam kulkę niebieską On Duty i jestem bardzo zadowolona, w porównaniu z kulkami "od perfum" jest naprawdę bardzo skuteczna. Sucho, świeżo cały dzień, nie wiem jak z plamieniem, bo ostatnio jasne ciuszki noszę. Spray dojdzie w środę, bo był opóźniony, a też jestem go ciekawa.
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze zamawiam Far Away. Nie zauważyłam żeby brudziły ubrania, no i zapach spod paszek też super eliminuje Mam klientkę która co katalog zamawia 1-2 kulki i też jest bardzo zadowolona
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie klientki raczej nie były z nich zadowolone. I ubrania też brudziły podobno. Sama nie używałam więc nie wiem. |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
A ta nowa seria OnDuty jakoś mi zapachowo nie odpowiada
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Z SSS miałam jedną, nie pamiętam już którą, nie polubiłam jej. Nowe On Duty polubiłam nawet bardziej niż tą starą edycję sprzed paru lat - wydają mi się skuteczniejsze - u mnie podstawowe kryterium to to, czy mam "sucho" , jest ok. Zapach bardzo delikatny, absolutnie nie kłóci się z perfumami. Będę je brać.
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzeba się myć a nie perfumować
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie odpowiadały za bardzo avonowe antyperspiranty to się może skuszę jak mój się skończy Choć ostatnio zawsze miałam w sztyfcie, ale jak dobre to może kulkę zamówię.
|
|
|
|
|
#2578 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a On Duty podobno brudzi ubrania... ja może wypróbuję w sprayu,ale dopiero ten zapach co wejdzie,w brzoskwiniowym opakowaniu,on jakiś tropikalny ma być chyba ![]() dziewczyny a AM do kat.05 macie? bo widzę że tego mi jeszcze brakuje...wszytko inne mam
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-02-25 o 17:49 |
|||
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)- od razu jak psiknę na skórę to już jest biały ślad
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, który puder polecacie??
- sypki podkład z wygładzającymi minerałami (s.82, kat.4); czy - puder prasowany idealna cera (s.83, kat.4) ?? Używam podkładu matującego (super jest Aha, i proszę o opinię na temat różu w kamieniu ze str. 75 (kat.4) ![]() Proszę o Wasz opinie ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

Szukam produktu na wypadające, osłabione włosy... Jest coś takiego zadowalającego?

Muszę pogonić dziewczyny, żeby zastanowiły się co chcą.
Bo wydać kasę to nie problem ale czy dowiem się tam czegoś ciekawego?? Jakieś techniki makijażu??A może o tym jak dbać o cerę?? Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi co i jak i jak takie szkolenie wygląda i ile trwa....bo muszę dzisiaj dać znać mojej liderce czy ma mnie zapisać na to szkolenie na poniedziałek