|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
Cytat:
ale mam nadzieję, ze będzie fajnie ![]() znów korzonki? biedna Ty jesteś ostatnio u nas też wieje ... dzień dobry tak w ogóle i pada deszcz, na zewnątrz chlapa i ślisko bleee ja chcę już wiosnę ![]() Czeko, cieszę się, ze Werka już temp nie ma Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-02-24 o 14:26 |
||
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba sobie daruje, a malz mnie namawia ze mamy jechac bo co bedziemy w domu siedziec....
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś Ją przewieje może..., poza tym w centrum dużo ludzi=dużo zarazków, a Werka jest przecież osłabiona teraz. Cytat:
![]() Ja mam założoną matę pod prześcieradło od początku
|
|
#994 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Większą ilość bardziej się opłaca Cytat:
![]() napisz jak wrócisz Cytat:
![]() dla Zosi za grzeczność i suchą pieluszkę ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też straszliwie wieje gorzej niż wczoraj,z tym że wczoraj byliśmy na dworze,a dzisiaj nie.Chlapa potworna,a jak na noc przymarza,to jedno lodowisko się robi .Miałam już kiedyś napisać,że moje dziecko antykościelne się zrobiło jak dawniej chętnie chodził,do kościoła,tak teraz tylko na wzmiankę o kościele,reaguje kategorycznym:nie i koniec .Nie wiem,co Mu się tak odwidziało ![]() Ugotowałam dzisiaj fasolkę po bretońsku
|
|||||
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie gdyby miala tylko katar to jeszcze ale przeciez oskrzela i antybiotyk-musze malzowi to wybic z glowy, niech jedzie sam
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wrzuciłam kilka fotek do albumu,chętnych zapraszam
|
|
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nam się majtki treningowe skończą, to też zwykła majtki będziemy zakładać ![]() Jaką, jaką? ![]() Cytat:
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa wytłumaczcie mojemu mężowi, że piekarnik jest potrzebny zanim się przeprowadzimy
On twierdzi, że pół roku wytrzymam bez Cytat:
... mój ostatnio zrobił aferę bo babcia chciała go wziąć do kościoła, a że załatwił 3 pary rajtuz w ciagu dnia, a reszta była w praniu to nie miałam go w co ubrać no i był mega płacz, bo musiał zostać w domu ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- ... już zrozumiał ale tu pustki dzisiaj
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Łapie mnie przeziębienie Dobrze, że weekend to może się pokuruję trochę. Szkoda, że nikt nie może polecić hulajnogi ale może coś jeszcze znajdę i wyczytam. Angy cieszę się, że już po wszystkim i mieszkanko sprzedane Ola ładnie ta tapeta wygląda ![]() Maju co z Zuzią? Więcej nie pamiętam ![]() Małż właśnie czyta Zuzi książeczki. Zuzia z kilku recytuje jedną bajkę. Jeden wers o kwoce, drugi o hilarym co zgubił okulary, następy o chorym kotku Leżę w łóżku, pewnie zasnę przy kompie bo chcę poszperać na all. Idzie wiosna, czas robić zakupy.
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiedz Mu,że się będzie stołował w restauracji ![]() Bartosz też zawsze chętnie chodził,nawet jak organista ten wcześniejszy,był starszy i tak grał i śpiewał,że uszy bolały i serce stawało teraz gdzieś od 3 tygodni,tak coś się podziało .Nawet mówi,że święcić baranka,też nie pójdzie ![]() Cytat:
Co kupujecie?Też się rozglądam za spodniami,bluzami i kurtkę chciałam na Bartosza ![]() Kochane ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Dobranoc |
||
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie w gardle drapie pewnie od Werki cos lapie
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Zuzi Cytat:
![]() ale powiedziałam mu, że dopóki nie będzie piekarnika to się nie przeprowadzę (wolę nie mieć np karniszy, czy firanek) ... i zmiękł ![]() ... może zmieni zdanie Czeko Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-02-24 o 23:09 |
||
|
|
|
#1003 |
|
Ola-Unhola
|
czeko ja bym nie jechała z Werka.
Zdrowka dla Ciebie, zeby Cę nic nie wzięło ![]() Iwonka, ![]() Ty tez się kuruj Ania, juz miałam z batem do Twojego Małża jechac, ale chłopa zrozumiał bez tego ![]() I , tez się ciesze, ze apart, wolny tylko z Małzem nie gadam a musze mu powiedziec, zeby zaliczke wysłał ![]() Dobranoc
|
#1004 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dopiero zasiadlam na kompa rano polecialam na perm, pozniej leroy merlin, castorama, potem po Eryka, i znow castorama, potem biegiem na miasto na obiad bo nie zdazylam nic zrobic i do tesciowej po malego, potem do kumpeli, wieczorem dzieci odwiozlam do dziadkow spac, a my z tz pojechalismy do restauracji na obiad, zaprosil mnie chyba pierwszy raz od jakis 4 lat wrocilam niedawno, lekko ogarnelam podloge i zaraz lulujutro szlifowanie sufitu w przedpokoju
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() dzieki dziewczyny ale wstalam z katarem tak wiec dzisiaj bedziemy obie z Werka sie inhalowacdo pozniej
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej soboty
|
|
#1007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze,że w końcu się zgodził ![]() I wzajemnie ******************* ![]() i miłego dnia |
||
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia Czeko, dla ciebie i Werci Svi, ale mialas sympatyczny wieczor. Jaki tatuaz robilas? Na ciele czy na oku? Ja dla odmiany wstalam z bolem ucha , a pracuje caly weekend i nie ma opcji, abym poszla na zwolnienie. Zobaczym jak bedzie. Mam baterie lekow i mam nadzieje, ze pomoga.
|
#1009 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#1010 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Wstałam z bólem głowy ![]() Pewnie ten wiatr..mało drzew nie powyrywa... Wodę wyłączyli bez zapowiedzi...Nalewałam do czajnika i tak sobie myślę, naleję cały, zagrzeję, przeleję do dzbanka i potem jeszcze drugi, bo jak wieje to wiadomo albo brak prądu albo wodę wyłączą...no i proszę nie minęlo 5 min i wody nie ma ![]() o **** Svi, jak misie zaleję dzisiaj to do piątku dadzą radę, czy zalać w poniedziałek dopiero? czeko, Mariolu zdrówka . Oby inhalacje i leki pomogły
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-02-25 o 10:55 |
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, ale dzień pełen wrażeń Ja też musiałabym poprawić swój perm.Póki co henne kładę na brwi i chwilowo się ratuję.Nad tatuażem też myśle....oj nad czym ja nie myśle...chciałabym operacje piersi...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1012 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola nie mam pojecia, ale chyba czym dluzej tym lepiej
![]() Kasia no ja tez juz musialam henne robic dlatego zrobilam, no i usta
|
|
#1013 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myslalam kiedys o kreskach i ewentualnie konturze ust, ale nie slyszalam, aby u mnie na wyspie ktos robil, wiec na razie problem mam z glowy. Najbardziej chcialabym sobie rzesy przeszczepic , mam takie cienkie i jasne, ze ich prawie nie widac. Przedluzenie rzes nie dla mnie, robilam raz i podziekuje , ratuja mnie jakies pogrubiajace tusze, chociaz tez mam problemy, aby je dobrac.Cytat:
Na razie wzielam leki i jakos sie trzymam. Zrobilam zupe ogorkowa (Czeko robilas kiedys znowu ![]() ), a na drugie danie beda poledwiczki, czerwona kapusta i kluski. Nie wysilalabym sie tak z obiadem, ale Antonio uwielbia zupy, a za kluski oddalby duzo , a przede wszysktim beda mieli na obiad tez i jutro, a ja bede spala![]() Cytat:
|
|
#1015 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() to masz jeszcze dwa dni, bo 26 już jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ma szczęście ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, ze chociaż troche wody masz ![]() u nas tez wiejeee ... śnieg znika w zastraszającym tempie Idę sprzątać, Ba z tatusiem w piwnicy majsterkuje, to mam chwilę
|
||||||
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe o ktorej malz wroci
![]() Mariola oby leki pomogly daaaawno nie mialam ogorkowej ![]() Svi no to malz sie spisal wczoraj dowiedzialam sie ze znajoma (bylismy u nich w niedziele)poronila
|
#1017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuję bólu ucha Ola i teraz czuję,że coś mi w głowie pulsuje ![]() No i u mnie też wieje na dworze znowu nie byliśmy,po za tym Bartosz przez ten wiatr,też nie najlepiej spał w nocy jak się wybudził,to już nie mógł zasnąć,przyszedł do nas na łóżko i mocno się przytulał i ciagle pytał,kto i co się tak tłucze.Oj tam,czasem dobry obiadek u Teściowej ![]() ![]() Cytat:
![]() Posprzątałam,Bartosz jeszcze śpi myślę nad jakimś ciastem na niedzielę ![]() Szkoda,że ferie tak szybko zleciały,buu...
|
||
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki
Obiad zjedzony . Antonio czekal z dwoma widelcami na niego zanim kluski byly ugotowane i rozpaczal, ze musi czekac ![]() Teraz chwila relaksu, na glowie mam olej, zaraz naloze maske, a pozniej urzadze sobie dluga kapiel w olejkach ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- TUTAJ fajnie napisane o kosmetykach naturalnych
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Werka znowu ma temp. 38
wczoraj miala 37,3 i myslalam ze dzisiaj juz nie bedzie miala, mam tez wrazenie ze nie ma poprawy po antybiotyku co prawda 4 dzien podaje ale chyba powinno juz byc lepiej![]() chyba w poniedzialek ide z nia jeszcze raz , lekara kazala nam przyjsc we wtorek... Edit- jeszcze mala zaczela kaszlec i zwymiotowala, chyba duzo flegmy jej sie odrywa
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2012-02-25 o 19:06 |
|
|
|
#1020 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() I jak, lepiej troche? U nas też dzisiaj ogórkowa i kluski na drugie ![]() Zrobiłam Kasi brokuły, ale dodałam piers z kurczaka - równiez pycha ![]() Cos tam oglądałam, chodziło chyba o to, ze wkładki zrobione były z silikonu stosowanego do produkcji materacy...Produkowała je francuska firma. Odkryli to w zeszłym roku i firma nie istnieje już, ale 70 tys kobiet (Francja i Anglia) nosi te wkładki. Wkładki pękały a silikon przeciekał.... Masakra... Cytat:
![]() ![]() Na szczęscie włączyli po godzinie ![]() Jak to u nas się wszystko roztopiło to ulice pływały, a co dopiero u Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeszło Ci? I Ty już po, szybko czas leci ![]() Cytat:
![]() Przejdź się jutro jak tak dalej będzie.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

za kciuki
ale mam nadzieję, ze będzie fajnie
biedna Ty jesteś ostatnio 

Bartek z tym na odwrót, czasem wydaje mi się, że słuch stracił
tak na wszelki wypadek 
napisz jak wrócisz 

Dobrze, że weekend to może się pokuruję trochę. 
.Nawet mówi,że święcić baranka,też nie pójdzie 

, tez się ciesze, ze apart, wolny tylko z Małzem nie gadam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)