|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świąteczne porządki, pielęgnacja, kolorówka i zapachy, różne półki.
Hey podoba mi się u Ciebie:
16. Garnier Ambre Solaire, express bronzer, samoopalacz w sprayu z ekstraktem moreli i wit. e, ulubiony ze względ na kolor i zapach raz użyty na twarz, własciwie nowy, 150 ml. Może wybierzesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdr.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie głównie w pierwszym wątku? np za cienie rhea
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
znajdziesxz co u mnie?![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=beba75;3125261]Witajcie,
zrobilam remanent w "zasobach" i oto jego efekty: A może u mnie coś wyszperasz?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161230 Interesują mnie: 4. IsaDora puder prasowany Velvet Touch, odcień 16 Olivebeige Mist, właściewie nowy, raz użyty. 6. Bourjois Repulpant Reboosting Collagen Fundation, wygładzający podkład, odcień 62 (jasny beż) fajne opakowanie z dozownikiem, zostało ok. 65% z 30ml. 7. CoverGirl Smoothwear Liptints - transparentny, lekko opalizujący beż, bardzo fajny błyszczyk do ust, super zapach, użyty 3-4 razy. 18. Iwostin Purritin krem na dzień, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. 19. Iwostin Purritin krem na noc, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. |
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie???
16. Garnier Ambre Solaire, express bronzer, samoopalacz w sprayu z ekstraktem moreli i wit. e, ulubiony ze względ na kolor i zapach raz użyty na twarz, własciwie nowy, 150 ml. 17. Cosmence CellBuster krem nawilżająco-energetyzujący do twarzy z guaraną, popularna we Francji marka, fajny kosmetyk, raz użyty, opakowanie z dozownikiem 50 ml. Do wszystkich rodzajów skóry. 18. Iwostin Purritin krem na dzień, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. 19. Iwostin Purritin krem na noc, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. 1. Lancome Juicy Wear - trwała pomadka odcień Sparkling Flush, tester, ładne, metalowe, biżuteryjne opakowanie, użyta 2-3 razy. Super zapach. 2. Lancome Juicy Wear - trwała pomadka odcień Spicy Cinnamon, tester, j.w. KOLORY PROSZĘ SPRAWDZAĆ NA STRONIE LANCOME, TE NA FOTCE SĄ NIECO PRZEKŁAMANE: http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...juicy-wear.htm |
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=cziki;3245505]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
może znjadziesz coś u mnie za następujące rzeczy: 4. IsaDora Face Glow, kremowy rozświetlacz do twarzy i ciała, użyty, 2-3 razy, złoty, pielęgnacyjna formuła z masłem shea. 6. Bourjois Repulpant Reboosting Collagen Fundation, wygładzający podkład, odcień 62 (jasny beż) fajne opakowanie z dozownikiem, zostało ok. 65% z 30ml.
|
|
#74 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() znalazlam u Ciebie: krem Lysanel Active pomadka avon w pędzelku woda termalna Avene Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Bylabym wstepnie zainteresowana pudrem Isa Dora(jaki jest odcien-cieply czy chlodny? oraz stopien krycia, czy tez raczej transparentny jest?), samoopalaczem Loreala oraz zestawem kremow Ivostin... Moge zaproponowac nowy podklad X-ceptional Gosha (swietne recenzje na KWC) mieszanaka dwoch kolorow 12 i 18, wyszedl naprawde ladny, cieply bez (zawsze mieszam dwa kolory-ciemniejszy i jasniejszy poniewaz mam taka posrednia karnacje, nie bladziocha ale i nie z tych ciemnych , puder brazujacy z Douglasa Terra del Sol nr.2-pare razy uzyty, moge zrobic tez spora odlewke Allure Chanel (np.10 ml)
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Lysanel na razie w rezerwacji, a woda termalna już poleciała. Poszukaj jeszczew moim wątku, może coś dodatkowo wpadnie ci w oko. Pozdrawiam.
|
|
#77 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bardzo Cie przepraszam za dlugi czas oczekiwania na odpowiedz - zwariowany czas... Odcien pudru jest chlodny, jest leciutko kryjacy, taka delikatna pierzynka. Niestety nic z rzeczy przez Ciebie proponowanych mi sie nie przyda. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
16. Garnier Ambre Solaire, express bronzer, samoopalacz w sprayu z ekstraktem moreli i wit. e, ulubiony ze względ na kolor i zapach raz użyty na twarz, własciwie nowy, 150 ml.
18. Iwostin Purritin krem na dzień, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. 19. Iwostin Purritin krem na noc, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. 6. Bourjois Repulpant Reboosting Collagen Fundation, wygładzający podkład, odcień 62 (jasny beż) fajne opakowanie z dozownikiem, zostało ok. 65% z 30ml. Coś u mnie ?
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przypominam się na wszelki wypadek
![]() Lysanel został dogadany na wymianę, ale paczka od tej wizażanki nie doszła. Piszę do niej pw z prośbą o wyjaśnienie i od razu dam znać, co i jak. Ciebie proszę o ponowne zajrzenie do mojego wątku. Szczególnie zależy mi na rozświetlaczu isa dora - mam go w srebrnym kolorze, bardzo przyjemnie mi się go używa i chętnie przygarnęłabym także złoty ![]() Pozdrawiam.
|
|
#81 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
sorry za kiepska komunikatywnosc, jakos ostatnio zalatana jestem ![]() Jestem dalej chetna na Lysanel i avonowa pomadke, jesli sie wyjasni sytuacja to mozemy sie zamieniac, Isadora nadal aktualna. Innych gadzetow niestety nie znalazlam. Pozdrawiam noworocznie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
niestety została mi jednak tylko pomadka avonu. właśnie dostałam wiadomość, że paczka jednak została wysłana.
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Hej - jakby co, daj znać na pw. U siebie porobiłam dokładki - więc zajrzyj jeszcze.
Pozdrawiam.
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
1. Lancome Juicy Wear - trwała pomadka odcień Sparkling Flush, tester, ładne, metalowe, biżuteryjne opakowanie, użyta 2-3 razy. Super zapach.
4. IsaDora puder prasowany Velvet Touch, odcień 16 Olivebeige Mist, właściewie nowy, raz użyty. 5. Pupa cień w płatkach, Eye Colour Flakes, kolor 01, bardzo oryginalny mocno opalizujący róż złamany morelą, zostało 3/4 3g opakowania. 10. Rhea cień mineralny sypki, kolor Plum Passion, opalizująca milionem różnokolorowych drobinek ciemna śliwka, użyty 2 razy. 16. Garnier Ambre Solaire, express bronzer, samoopalacz w sprayu z ekstraktem moreli i wit. e, ulubiony ze względ na kolor i zapach raz użyty na twarz, własciwie nowy, 150 ml.17. Cosmence CellBuster krem nawilżająco-energetyzujący do twarzy z guaraną, popularna we Francji marka, fajny kosmetyk, raz użyty, opakowanie z dozownikiem 50 ml. Do wszystkich rodzajów skóry. 19. Iwostin Purritin krem na noc, skóra wrażliwa i tłusta, skłonna do zmain trądzikowych, zostało ok. 50% z 75 ml. znajdziesz cos za to-ew.czesc? |
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u Ciebie wpadlo mi w oko: 1. ROC-DERMATOLOGIC-CALMANCE 2. JIL SANDER 3. SEPHORA-SPARKLING POWDER 4. OR-DIORLINER Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co proponujesz?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dorzucisz purritin na noc? ew.byłabym skłonna wymienic purritin na dzien na nocny-choc chetniej przytule obydwa..oczywiscie jak byłabyś tak szczodra-dorzuce jeszcze jakies gratisiki. a,no to na pw. zapraszam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

Pozdr.

znajdziesxz co u mnie?