|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V
Nie,nie pachnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Używała któraś z Was tego olejku? http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/s...del_argan.html Co myślicie o składzie? Ingredients: Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Oil*, Juglans Regia Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Arctium Lappa Extract*, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum**, Limonene**, Citral**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol** * ingredients from certified organic agriculture ** from natural essential oils Jestem nowicjuszką i od niedawna dbam o włosy, jak poużywam trochę tego olejku i zobaczę jak działa to zdam relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. ![]() I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Przyczajenie
|
Aktualnie mieszkam i pracuję w Niemczech, a drogerie dm mam pod nosem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. ![]() I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Mili ja właśnie poprosiłam brata o przywiezienie mi olejku z cassis z niemiec. powinien się nadawać do włosów, trochę składem przypomina mi alterre. nawet nie widziaam że mają docelowo do włosów
![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-02-25 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Przyczajenie
|
Kto wie, czy za chwilę nie pojawi się na allegro albo w jakimś sklepie internetowym. Cena była zachęcająca 2 euro z czymś, więc się skusiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Na alegro ceny sa powalające
![]() ![]() mooniek kolejnym razem bede o Tobie pamietac i spytam ![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-02-25 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
okok;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Rozeznanie
|
Na Alle ten arganowy 27,50, masakra
![]() za 50ml
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. ![]() I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM ![]() Edytowane przez ksantypa7 Czas edycji: 2012-02-25 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, ile kosztuję, ale ogólnie produkty Alverde nie należą do najdroższych, a jeszcze jak się trafi na promocję to za pół darmo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Ja za około miesiąc lub nawet wcześniej będę kompletowała swoją paczuszkę z Niemiec. Miałam właśnie pytać o jakiś fajny olej tam dostępny. Myślisz, że warto go 'sprowadzić'? W sumie nic nie szkodzi żebym poprosiła o dwa
![]() A te drogerie DM są u nich tak popularne jak u nas Rossmanny? Kupiłam dzisiaj po raz pierwszy olej kokosowy. Konsystencja smalcu, ale jak pachnie ![]() Zapłaciłam 35zł za 200ml, następnym razem zamówię z helfy razem z innymi cudami do włosów. Zaraz będę go nakładać solo, żeby zobaczyć jak na mnie działa. Słyszałam, że nie wszystkim pasuje ![]() Mam jeszcze takie pytanie do Was. Na pewno rozglądacie się po różnych stronach, może widziałyście gdzieś taki czepek jak w załączniku? Podobno świetnie jest spać ze spiętymi włosami i w takim właśnie czepku. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-02-25 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Ja się tak napaliłam na alverde ale jak zobaczyłam prawie 20zł za odżywke na all to dałam sobie spokój. może nam się wydaje że to wszystko takie genialne bo ciężko dostępne ale z drugiej strony moje włosy lubią ten al terre a dużo osób chwali więc wkońcu poprosiłam brata. ciekawe,czy sobie poradzi
![]() blackberry chyba strasznie przepłacilas ![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-02-25 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko przez Was, zachwalacie i zachwalacie, ciągle mam ochotę na wypróbowanie czegoś nowego ![]() Ostatnio próbowałam policzyć zbiór i w ciągu 7 tygodni zdążyłam nabyć 46 różnych produktów do włosów ![]() Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia moim włosom przed rozpoczęciem pielęgnacji bezsilikonowej. Niby nowicjuszki nie powinny nastawiać się na szybkie rezultaty a po niecałych dwóch miesiąc widzę (nie tylko ja, otoczenie również) ogromną różnicę. I to dzięki wizażowi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki,w takim razie najpierw kupię Khadi. Dzięki,szkoda. ![]() Cytat:
Jaki olej używasz jako bazowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Mnie - nie . Płukanka octowa to dla mnie najlepsze lekarstwo na kołtuny i plątaniny . A poza tym używam profilaktycznie, jako babciny lek na wszelakiego typu schorzenia skóry typu grzybiczego . Nawet moich czworonogów taka kuracja nie omija. Z tym że ja, dziwak, używam wyłącznie octu spirytusowego. Bodajże raz spróbowałam {jak zwykle za namową Wizażu} octu jabłkowego. Drugi raz nie użyję . Zupełnie inaczej działają .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że tak, skoro w moim małym mieście jest
![]() Ja też zaczynam dopiero pielęgnację włosów i poprosiłam TŻ o przywiezienie mi z Polski (był na urlopie) oleju kokosowego Parachute, który to z kolei rodzice przywieźli kiedyś z Indii. Stał i stał, a teraz w końcu się do czegoś przyda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
siedzę z Sesą na włosach o zapachu egzotycznym xD
#1435 |
Zadomowienie
|
a masz porównanie do zwykłej?
![]() ![]() a ja po nocy z sesą i vatiką myłam włosy chyba z 20 minut i się domyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj na noc ukręciłam sobie olejowy mix: kilka kropli oleju rycynowego, jojoba, kiełków pszenicy, sok aloesowy, liposomowe ekstrakty z drożdżami i wzmaciający, kilka kropli olejku eterycznego rozmarynowego. Wszystko to wtarłam w skalp
![]()
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Muszę zdać relację! Na noc był Jantar na skalp, psikadełko sok aloesowy, na to po raz pierwszy Alterra "granatowa"
![]() ![]() Zakochałam się.... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Konto usunięte
|
miał być babydream na noc, ale gdzieś wyczytałam, że oliwa z oliwek prostuje włosy, więc machnęłam i... nie spodziewałam się, że może być dla mnie lepsza niż lniany
![]() za to sam lniany świetnie nadał się na skalp, gdzie do tej pory nigdy nie lądował. ah, te eksperymenty.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
co do plukanki octowej to u mnie nabłyszcza włosy, niweluje swędzenie i strupy na glowie, krostki, chyba musze do niej wrocic
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.