|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XXII
Cytat:
I teraz zastanawiam się, jak to się stało, że na początku nie chciałam nic prócz koleżeństwa, jemu zaś tak bardzo zależało, a potem role się odwróciły. Przewrotny ten los..valium33 Ja również uważam, że jeśli masz wątpliwości, jeśli czujesz, że to nie to, wciąż wracasz do przeszłości, to powinnaś zastanowić się nad przyszłością swojego obecnego związku.
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
Rozstał się ze mną 4 miesiące temu.. A ja nadal Go kocham..
Powód ? Odległość jaka nas dzieli to ok.200 km, i to dla niego za daleko ;( |
|
|
|
#2943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie, dziewczyny, że tak tu smęcę, ale nie umiem znaleźć sobie miejsca
Wszystko jest przeciwko mnie. Chciałam zrobić zadanie na poniedziałek, okazało się, że po ostatnich zajęciach zapomniałam wysłać sobie potrzebnego pliku. Puściłam sobie muzykę, to jak na złość trafiłam na piosenkę kojarzącą mi się z eksem. Włączyłam sobie komedię w telewizji, ale okazało się, że ona jest o zaręczynach i ślubach, więc wyłączyłam |
|
|
|
#2945 | |
|
Flawless
|
Cytat:
a może kąpiel? a może Twoja muzyka, w której lecą piosenki o byciu silnym? np. http://www.youtube.com/watch?v=rEeYz1m1FI4 ![]() A może serial o zombie? ja teraz go pożeram -> The walking dead ![]() spokojnie
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach, byłabym zapomniała - mój przystojniak z pracy jest zajęty. Słodko
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
muffinka86, flu
Dziękuję za odpowiedzi Wiem, że to rozpatrywanie przeszłości może świadczyć o tym, że mój Tż nie jest tym właściwym, co bardzo mnie zasmuca, bo jestem już z nim dość długo i obawiam się, że mogłabym go bardzo skrzywdzić. Wiem, że to okrutne co powiem, ale może przechodzące właśnie rozstanie Wizażanki wyciągną z tego wnioski.Po rozczarowaniu poprzednim związkiem chciałam wejść w jakąś niezobowiązującą relację bez większego zaangażowania. Czułam się upokorzona przez byłego i nie chciałam uzależniać się od drugiej osoby. Stało się jednak inaczej, okazało się, że nie potrafię się nie angażować, wiedziałam że ja i Tż całkowicie się od siebie różnimy, lecz pozwoliłam na rozwój tej relacji. Tż bardzo się starał, a i ja również momentami czułam, że jest on tym jedynym. Nasz związek jest jednak bardzo burzliwy, kilka razy byłam na granicy podjęcia decyzji o rozstaniu, lecz poprostu nie potrafię tego zrobić, wariuję kiedy mój telefon milczy. Czuję, że wpadłam z deszczu pod rynnę, tak więc lepiej jest przemyśleć na samym początku, czy dana osoba jest tą właściwą, a nie łudzić się, że przecież w kążdej chwili od tak po prostu da się wycofać. Nie wiem jak dalej się to wszystko potoczy, jaką decyzję podejmę. Może lepiej poddać się czasowi?Sama już nie wiem. Męczą mnie mrzonki o czymś czego nie mam i nie będę już mieć. Chciałabym po prostu zakochać się bez pamięci tak jak kiedyś i być z osobą dla której skłonna bym była do poświęceń i walki o uczucie
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dawno nie czułam się tak źle. Jest mi bez Niego tak cholernie źle, że nie wytrzymam.. Chciałabym żeby był
Rozstaliśmy się ponad miesiąc temu, a ja dalej nie mogę sie z tym pogodzić i iść do przodu. To stało się tak nagle. Nawet nie wiem z jakiego powodu. Któregoś dnia stanął przede mną i powiedział, że nie wie co czuje i czego chce, mimo że dzień wcześniej mówił, że tak bardzo kocha i chce tylko mnie... Odszedł bez praktycznie żadnych wyjaśnień. Przez to, że nie wiem co tak naprawdę się stało i z jakiego powodu mnie zostawił to nie moge zacząć żyć od nowa, iść dalej... Koleżanka tydzień temu złapała go w pubie i zapytała czemu on mnie zostawił, to ex poruszał ramionami jakby nie wiedział. Później ona powiedziała, że ja cierpie, a on odpowiedział "ja jeszcze bardziej". Nie rozumiem go w ogóle. Cała ta sytuacja jest jakaś dziwna... a ja z dnia na dzień czuje się coraz gorzej
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ściągnę sobie w wolnej chwili ![]() Cytat:
Liczyłam na jakiś rozwój wydarzeń...
|
||
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
#2952 | |
|
Flawless
|
Cytat:
te trochę denne filmy oglądałam raczej dla pośmiania się ![]() a ten serial jest całkiem ok potrafi utrzymać napięcie przynajmniej według mnie ![]() Ja sobie też zrobię jakąś sałatę z bazylią
|
|
|
#2953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pamiętam, co to było, ale w sam raz na porozstaniowego doła
|
|
#2954 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Ja kiedyś widziałam dead snow - norweska parodia horrorów o zombie cudowny
|
|
|
#2955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem siedzenie na tyłku i patrzenie w sufit nie jest bardziej ekscytujące i wartościowe :P kurczaki a miałam się nie zakochiwać w nim ! nim całkowicie się w nim zakochałam było co najmniej 3 poważne sytuacje z powodu których powinniśmy się z nim rozstać, ale myślałam, że damy radę. i co? i gucio wyzwał, porzucił, zdradził
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w kinie ze znajomym z sympatii. Film rewelacyjny ale w głowie cały czas ex. Teraz siedzę i ryczę, oczywiście nowemu znajomemu nie dałam poznać że jest coś nie tak.
Co zrobić by ex wyszedł mi z głowy ja już nie mam siły po prostu załamka jakaś, wiem że jeśli sama nie będę odganiać tych myśli to nic z tego nie bedzie a ja wnet bym wzięła tel i do niego zadzwoniła
|
|
|
|
#2957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pyszna jest ![]() Cytat:
Na mnie to działa.A co zrobić, żeby eks wyszedł z głowy? Ech, co ja bym dała, żeby mieć jakiś sposób na to... |
||
|
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Don't cry when the sun is gone, because the tears won't let you see the stars I tego się trzymamy!
|
|
#2959 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Najlepszy doradca, nauczyciel i lekarz ![]() Najlepiej zająć myśli czymś innym. Wiem, że łatwo nie jest, ale kto powiedział, że będzie?
|
|
|
#2960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym, tyloma fajnymi rzeczami można zająć się będąc samemu
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
U mnie największym problemem nie jest myślenie o eks czy chęć kontaktu z nim. Wręcz przeciwnie. Póki on się nie odzywa, bo myśli, że mam focha i mi przejdzie, to czuję się bezpiecznie. Boję się konfrontacji z nim. On mnie dobrze zna, wie że nie umiem się długo gniewać. Jeśli nie odezwę się przez dwa, trzy dni, to na pewno sam zadzwoni, będzie chciał się spotkać i porozmawiać. Bardzo tego nie chcę
Myślicie, że mogę wtedy odmówić? Czy jestem mu winna tą ostatnią, wyjaśniającą rozmowę?
|
|
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
Kallija - to zależy, jak to zakończyłaś. Jeśli nie powiedziałaś, że to definitywny koniec, to myślę, że poniekąd jesteś mu winna. Jeśli jednak postawiłaś sprawę jasno, wyjaśniłaś wszystko, nie dałaś mu odczuć, że to tylko chwilowe postanowienie, to nie musisz.. Takie jest moje zdanie.
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
hahaah... ten znajomy, który mi się chwalił, że ma kogoś na oku i nie jest zbyt ładna ale może będzie wierna jest z nią... miło.... Ale mu kliknęłam 'Lubię to'
Żeby nie było, że jestem zazdrosna... Pokłóciłam się z przyjacielem... Facet, który mi się wstępnie podoba i jest interesujący nie wykazuje chyba zainteresowania moją osobą...Jestem zdołowana...
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnia rozmowa, nadzieje na cokolwiek prysły...trzeba nauczyć się, żyć od nowa , nie będzie powrotu, ból ból ból i pustka, ogromny żal przy okazji, ale przynajmniej mam jasność, mam czystą i klarowną sytuację, tylko jak się teraz pozbierać?
Nadinterpretowałam pewne jego zachowania, zbyt pochopnie wyciągnęłam wnioski, ale czułam ból kiedy nawiązał znajomość z byłą, kiedy ciągle lubił zdjęcie jakiejś koleżanki, pisał komentarze, popełniłam błąd, który kosztuje mnie utratę całkowitego kontaktu. Zbyt wiele powiedziałam, nie wiem skąd te rzeczy wie, zwierzałam sie jego siostrze, być może ona powiedziała mu o tym wszystkim Z przyjaciółką założyłyśmy konto na sympatii, dla żartu, żeby pośmiać się z facetów, żeby jakoś nie myśleć, próbowała mi pomóc, rozweselić mnie, konto oczywiście skasowałyśmy. Jednak on jakimś cudem to zauważył. Miał pretensje do mnie a nie robiłam tego w żaden sposób z myślą o szukaniu kogoś, zresztą jak mam kogoś szukać skoro kocham go tak mocno, moje uczucie się nie zmieniło Zawaliłam Zawaliłam podczas związku, zawaliłam po rozstaniu Ale to on przecież odszedł, mam prawo czuć ból i rozżalenie...Dziewczyny znacie może jakiegoś dobrego specjalistę od zaburzeń żywienia w okolicach Katowic/Krakowa? Bo jak już pisałam wcześniej czuje, że mój problem powrócił...W ciągu tygodnia spadłam 5kg, nie jem, nie mogę, nie umiem
Edytowane przez natalia_90 Czas edycji: 2012-02-26 o 01:28 |
|
|
|
#2966 | ||
|
High Quality Since 2007
|
natalia, masz priva
||
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie mnie dziewczyny, bo nie wytrzymam
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Po randce :/ Wczoraj nie było go cały dzień na gg a jak wlazł koło 23 to ciągle na "zw" i słowa do mnie.A dziś go nie ma. Nie umówiliśmy się konkretnie więc nic z tego. To po kiego grzyba mi zawraca głowę? Oni są wszyscy porąbani.
umówiłam się z innym na wt ale teraz to nie wiem czy tak samo jak ten pierwszy się nie rozmyśli... ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
a mnie rozlozylo;/ najgorsze jest to,ze dzis o 16 mam spotkanie z chlopakiem z ktorym rozmawiam od jakis 3 tyg i przekladalam spotkanie juz 2 razy wiec glupio mi robic to ponownie wiec hycba nafaszeruje się gripexem i pojde za to jutro przychodzi do mnie facet z ktorym sie juz widzialam i bylo na prawde milo co do reszty dziewczyn moim zdaniem jak facet odchodzi to znaczy ze albo nas nie kcha albo jest dzieciuchem ktory nie wie czego chce a teksty "ja cierpie bardziej" mozna wlozyc miedzy bajki;] ( mi moj eks( przed tym jak do siebie wrocilismy) przez 4 miechy mowil " kocham Cie ale nie moge z Toba byc", "nie jestem dla Ciebie odpowiedni") z perspektywy czasu wiem, że to są tylko ich gierki albo robienie sobie w razie czego kacika i nas ;] kiedys przeczytalam madry tekst: -jak kocha to wroci? -jakby kochal to by nie odszedl ;]
|
|
#2970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi się robi kiedy myślę o tym, że odpuścił a ja do końca walczyłam jak lwica miałam plany, miałam marzenia które mogłam i chciałam zrealizować tylko z nim. Ale wiecie co, jeśli się kogoś naprawdę kocha to chce się też jego szczęścia. I tak muszę do tego teraz podchodzić. Jeśli serio będzie szczęśliwszy beze mnie, czy nawet z kimś innym, powinnam się z tego cieszyć. I będę. Pewnie trochę czasu minie póki się z tym pogodzę, ale będę się cieszyć z jego szczęścia. DZIEWCZYNY zasnęłam nad ranem, obudziłam się znowu z krzykiem godzinę później, śnił mi się kolejną noc z rzędu, dalej bałam się już zasnąć Jak Wy sobie z tym radziłyście? Bo przecież w ciągu tego czasu tak niewiele w sumie spałam a jakoś funkcjonować trzeba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Znowu starałam się o nim zapomnieć, ale pomimo nienawiści do niego za to jak mnie potraktował ciągle był obecny w moich myślach. Bardzo chciałam kogoś poznać, zakochać się w kimś innym ale nie mogłam, każdy facet z którym się spotkałam był nie taki. Straciłam już nadzieję na to, że kiedyś stworzę jakiś normalny związek. Aż któregoś dnia (prawie 4lata od pierwszego rozstania), w klubie, poznałam mojego teraźniejszego eksa. Na początku w ogóle nie byłam nim zainteresowana, traktowałam go jak kolegę, ale on tak bardzo się starał, że w końcu coś poczułam i zostaliśmy parą. Mimo tego przez pare pierwszych miesięcy myśli często wracały do pierwszej miłości, ciągle ich ze sobą porówbywałam i niestety ten pierwszy często wygrywał. Jednak z czasem coraz bardziej się angażowałam w nowy związek aż w końcu pierwszy eks stał mi się zupełnie obojętny
ale to już inna historia.
I teraz zastanawiam się, jak to się stało, że na początku nie chciałam nic prócz koleżeństwa, jemu zaś tak bardzo zależało, a potem role się odwróciły. Przewrotny ten los..
np.

za to jutro przychodzi do mnie facet z ktorym sie juz widzialam i bylo na prawde milo