Rozstanie z facetem, cz. XXII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 18:10   #2941
flu
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez muffinka86 Pokaż wiadomość
Moja pierwsza miłość tez mnie zostawiła dla kogoś innego (dzisiaj są po ślubie) po 2latach związku. Myślałam, że już nigdy nikogo tak nie pokocham, mijały dni, miesiące, lata a ja codziennie miałam go w głowie, chociaż próbowałam żyć normalnie, spotykać się z innymi to nigdy nie było to. Po 1,5 roku od rozstania odezwał się do mnie, zaczęliśmy smsować i w końcu się spotkaliśmy (on cały czas był z tą dziewczyną dla której mnie zostawił). Po kilku spotkaniach uczucia odżyły ale z jego strony tylko na chwilę, w końcu znowu wybrał ją a mnie złamał serce po raz drugi. Do dziś nie mogę sobie wybaczyć tego jaka byłam naiwna i głupia Znowu starałam się o nim zapomnieć, ale pomimo nienawiści do niego za to jak mnie potraktował ciągle był obecny w moich myślach. Bardzo chciałam kogoś poznać, zakochać się w kimś innym ale nie mogłam, każdy facet z którym się spotkałam był nie taki. Straciłam już nadzieję na to, że kiedyś stworzę jakiś normalny związek. Aż któregoś dnia (prawie 4lata od pierwszego rozstania), w klubie, poznałam mojego teraźniejszego eksa. Na początku w ogóle nie byłam nim zainteresowana, traktowałam go jak kolegę, ale on tak bardzo się starał, że w końcu coś poczułam i zostaliśmy parą. Mimo tego przez pare pierwszych miesięcy myśli często wracały do pierwszej miłości, ciągle ich ze sobą porówbywałam i niestety ten pierwszy często wygrywał. Jednak z czasem coraz bardziej się angażowałam w nowy związek aż w końcu pierwszy eks stał mi się zupełnie obojętny a w nowego pokochałam najbardziej na świecie i teraz zastanawiam się jak mogłam kochać tego pierwszego. Teraz cierpię z kolei po rozstaniu z tym drugim ale to już inna historia.

Także odpowiadając na Twoje pytanie, tak da się zapomnieć o dawnej miłości, tylko trzeba na to czasu (u mnie trwało to 4lata) i odpowiedniej osoby. Może ten z którym teraz jesteś to jeszcze nie jest ten odpowiedni skoro wątpliwości pojawiły się już po jakimś czasie waszego związku.
No żesz, kropka w kropkę historia. Zupełnie jak w moim wypadku I teraz zastanawiam się, jak to się stało, że na początku nie chciałam nic prócz koleżeństwa, jemu zaś tak bardzo zależało, a potem role się odwróciły. Przewrotny ten los..

valium33 Ja również uważam, że jeśli masz wątpliwości, jeśli czujesz, że to nie to, wciąż wracasz do przeszłości, to powinnaś zastanowić się nad przyszłością swojego obecnego związku.

The best revenge of all: happiness
flu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:31   #2942
leoh
Raczkowanie

Rozstał się ze mną 4 miesiące temu.. A ja nadal Go kocham..
Powód ? Odległość jaka nas dzieli to ok.200 km, i to dla niego za daleko ;(
leoh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:04   #2943
macieja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leoh Pokaż wiadomość
Rozstał się ze mną 4 miesiące temu.. A ja nadal Go kocham..
Powód ? Odległość jaka nas dzieli to ok.200 km, i to dla niego za daleko ;(
Powód ? nie zależy mu na Tobie ! smutne, ale taka jest prawda

macieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:17   #2944
Kallija
Raczkowanie

Wybaczcie, dziewczyny, że tak tu smęcę, ale nie umiem znaleźć sobie miejsca Wszystko jest przeciwko mnie. Chciałam zrobić zadanie na poniedziałek, okazało się, że po ostatnich zajęciach zapomniałam wysłać sobie potrzebnego pliku. Puściłam sobie muzykę, to jak na złość trafiłam na piosenkę kojarzącą mi się z eksem. Włączyłam sobie komedię w telewizji, ale okazało się, że ona jest o zaręczynach i ślubach, więc wyłączyłam No nie wiem co to dzisiaj za dzień...
Kallija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:21   #2945
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez Kallija Pokaż wiadomość
Wybaczcie, dziewczyny, że tak tu smęcę, ale nie umiem znaleźć sobie miejsca Wszystko jest przeciwko mnie. Chciałam zrobić zadanie na poniedziałek, okazało się, że po ostatnich zajęciach zapomniałam wysłać sobie potrzebnego pliku. Puściłam sobie muzykę, to jak na złość trafiłam na piosenkę kojarzącą mi się z eksem. Włączyłam sobie komedię w telewizji, ale okazało się, że ona jest o zaręczynach i ślubach, więc wyłączyłam No nie wiem co to dzisiaj za dzień...
Spokojnie a może kąpiel? a może Twoja muzyka, w której lecą piosenki o byciu silnym? np. http://www.youtube.com/watch?v=rEeYz1m1FI4
A może serial o zombie? ja teraz go pożeram -> The walking dead
spokojnie
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:23   #2946
flu
Raczkowanie

Cytat:
Ja też słuchając muzyki trafiłam na smęty i mnie wzięło na wspominki. Ale to i tak nic w porównaniu z papierami, które znalazłam wczoraj w pracy i które sprawiły, że zaczęłam się czuć, jak w jakiejś grotesce..
Ach, byłabym zapomniała - mój przystojniak z pracy jest zajęty. Słodko

Stary 2012-02-25, 19:27   #2947
valium33
Raczkowanie

muffinka86, flu
Dziękuję za odpowiedzi
Wiem, że to rozpatrywanie przeszłości może świadczyć o tym, że mój Tż nie jest tym właściwym, co bardzo mnie zasmuca, bo jestem już z nim dość długo i obawiam się, że mogłabym go bardzo skrzywdzić.
Wiem, że to okrutne co powiem, ale może przechodzące właśnie rozstanie Wizażanki wyciągną z tego wnioski.Po rozczarowaniu poprzednim związkiem chciałam wejść w jakąś niezobowiązującą relację bez większego zaangażowania. Czułam się upokorzona przez byłego i nie chciałam uzależniać się od drugiej osoby. Stało się jednak inaczej, okazało się, że nie potrafię się nie angażować, wiedziałam że ja i Tż całkowicie się od siebie różnimy, lecz pozwoliłam na rozwój tej relacji. Tż bardzo się starał, a i ja również momentami czułam, że jest on tym jedynym. Nasz związek jest jednak bardzo burzliwy, kilka razy byłam na granicy podjęcia decyzji o rozstaniu, lecz poprostu nie potrafię tego zrobić, wariuję kiedy mój telefon milczy. Czuję, że wpadłam z deszczu pod rynnę, tak więc lepiej jest przemyśleć na samym początku, czy dana osoba jest tą właściwą, a nie łudzić się, że przecież w kążdej chwili od tak po prostu da się wycofać.
Nie wiem jak dalej się to wszystko potoczy, jaką decyzję podejmę. Może lepiej poddać się czasowi?Sama już nie wiem.
Męczą mnie mrzonki o czymś czego nie mam i nie będę już mieć. Chciałabym po prostu zakochać się bez pamięci tak jak kiedyś i być z osobą dla której skłonna bym była do poświęceń i walki o uczucie Tylko czemu wciąż mam w głowie kogoś, kto mnie skrzywdził? Sa tysiące facetów wkoło, a żaden nie jest tak ładny i pociągający jak były...
Stary 2012-02-25, 19:28   #2948
kratka_92
Raczkowanie

Dawno nie czułam się tak źle. Jest mi bez Niego tak cholernie źle, że nie wytrzymam.. Chciałabym żeby był Rozstaliśmy się ponad miesiąc temu, a ja dalej nie mogę sie z tym pogodzić i iść do przodu. To stało się tak nagle. Nawet nie wiem z jakiego powodu. Któregoś dnia stanął przede mną i powiedział, że nie wie co czuje i czego chce, mimo że dzień wcześniej mówił, że tak bardzo kocha i chce tylko mnie... Odszedł bez praktycznie żadnych wyjaśnień. Przez to, że nie wiem co tak naprawdę się stało i z jakiego powodu mnie zostawił to nie moge zacząć żyć od nowa, iść dalej... Koleżanka tydzień temu złapała go w pubie i zapytała czemu on mnie zostawił, to ex poruszał ramionami jakby nie wiedział. Później ona powiedziała, że ja cierpie, a on odpowiedział "ja jeszcze bardziej". Nie rozumiem go w ogóle. Cała ta sytuacja jest jakaś dziwna...
a ja z dnia na dzień czuje się coraz gorzej
kratka_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:39   #2949
Kallija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Spokojnie a może kąpiel? a może Twoja muzyka, w której lecą piosenki o byciu silnym? np. http://www.youtube.com/watch?v=rEeYz1m1FI4
A może serial o zombie? ja teraz go pożeram -> The walking dead
spokojnie
Dzięki za rady Kąpiel będzie, ale trochę później. Teraz zrobię sobie coś smacznego i zdrowego na kolację. Jedzonko poprawia humor, o tak Serial o zombie polecasz? Lubię takie klimaty Ściągnę sobie w wolnej chwili
Cytat:
Napisane przez flu Pokaż wiadomość
Ja też słuchając muzyki trafiłam na smęty i mnie wzięło na wspominki. Ale to i tak nic w porównaniu z papierami, które znalazłam wczoraj w pracy i które sprawiły, że zaczęłam się czuć, jak w jakiejś grotesce..
Ach, byłabym zapomniała - mój przystojniak z pracy jest zajęty. Słodko
Łeeeee, szkoda, że przystojniak zajęty Liczyłam na jakiś rozwój wydarzeń...
Stary 2012-02-25, 19:41   #2950
leoh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macieja Pokaż wiadomość
Powód ? nie zależy mu na Tobie ! smutne, ale taka jest prawda
wiem i to mnie najbardziej boli ;( On aktualnie studiuje w Krakowie i przecież teraz nie ma już takiej odległości jaka nas wcześniej dzielila..
Życie jest takie skomplikowane
leoh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:46   #2951
flu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leoh Pokaż wiadomość
wiem i to mnie najbardziej boli ;( On aktualnie studiuje w Krakowie i przecież teraz nie ma już takiej odległości jaka nas wcześniej dzielila..
Życie jest takie skomplikowane
A ja ośmielę się stwierdzić, że życie jest całkiem proste, tylko ludzie je sobie komplikują

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Łeeeee, szkoda, że przystojniak zajęty Liczyłam na jakiś rozwój wydarzeń...
Cóż, po prostu jeszcze nie pora

Stary 2012-02-25, 19:50   #2952
Phoce
Flawless

Cytat:
Dzięki za rady Kąpiel będzie, ale trochę później. Teraz zrobię sobie coś smacznego i zdrowego na kolację. Jedzonko poprawia humor, o tak Serial o zombie polecasz? Lubię takie klimaty Ściągnę sobie w wolnej chwili
Mnie ogólnie tematyka zombie zawsze śmieszyła te trochę denne filmy oglądałam raczej dla pośmiania się
a ten serial jest całkiem ok potrafi utrzymać napięcie przynajmniej według mnie
Ja sobie też zrobię jakąś sałatę z bazylią
Stary 2012-02-25, 19:53   #2953
flu
Raczkowanie

Cytat:
Mnie ogólnie tematyka zombie zawsze śmieszyła te trochę denne filmy oglądałam raczej dla pośmiania się
Co do zombie - oglądałam kiedyś głupawy niemiecki film, jak jakieś dzieciaki z liceum znalazły dziwne zioło, po zapaleniu którego zamieniały się w zombie i zaczynały odpadać im kolejne części ciała Nie pamiętam, co to było, ale w sam raz na porozstaniowego doła

Stary 2012-02-25, 19:57   #2954
Phoce
Flawless

Cytat:
Co do zombie - oglądałam kiedyś głupawy niemiecki film, jak jakieś dzieciaki z liceum znalazły dziwne zioło, po zapaleniu którego zamieniały się w zombie i zaczynały odpadać im kolejne części ciała Nie pamiętam, co to było, ale w sam raz na porozstaniowego doła

Ja kiedyś widziałam dead snow - norweska parodia horrorów o zombie cudowny
Stary 2012-02-25, 20:32   #2955
macieja
Raczkowanie

Cytat:
a mnie osobiście irytują denne filmy i seriale gdy mam doła ;/ bo dodatkowa czuję, że w moim życiu brakuje czegoś i że coś tracę...
wiem siedzenie na tyłku i patrzenie w sufit nie jest bardziej ekscytujące i wartościowe :P

kurczaki a miałam się nie zakochiwać w nim ! nim całkowicie się w nim zakochałam było co najmniej 3 poważne sytuacje z powodu których powinniśmy się z nim rozstać, ale myślałam, że damy radę.
i co? i gucio wyzwał, porzucił, zdradził ehhh idę sformatować domowy komputer bo nie wiem co z sobą zrobić ;/

macieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:33   #2956
irisek91
Raczkowanie

Byłam w kinie ze znajomym z sympatii. Film rewelacyjny ale w głowie cały czas ex. Teraz siedzę i ryczę, oczywiście nowemu znajomemu nie dałam poznać że jest coś nie tak.
Co zrobić by ex wyszedł mi z głowy ja już nie mam siły po prostu załamka jakaś, wiem że jeśli sama nie będę odganiać tych myśli to nic z tego nie bedzie a ja wnet bym wzięła tel i do niego zadzwoniła
irisek91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:41   #2957
Kallija
Raczkowanie

Cytat:
Też zrobiłam sobie sałatkę Pyszna jest
Cytat:
Napisane przez irisek91 Pokaż wiadomość
Byłam w kinie ze znajomym z sympatii. Film rewelacyjny ale w głowie cały czas ex. Teraz siedzę i ryczę, oczywiście nowemu znajomemu nie dałam poznać że jest coś nie tak.
Co zrobić by ex wyszedł mi z głowy ja już nie mam siły po prostu załamka jakaś, wiem że jeśli sama nie będę odganiać tych myśli to nic z tego nie bedzie a ja wnet bym wzięła tel i do niego zadzwoniła
Polecam schować telefon gdzieś głęboko, żeby nie chciało Ci się co chwilę po niego sięgać Na mnie to działa.
A co zrobić, żeby eks wyszedł z głowy? Ech, co ja bym dała, żeby mieć jakiś sposób na to...
Stary 2012-02-25, 20:57   #2958
flu
Raczkowanie

Cytat:
A co zrobić, żeby eks wyszedł z głowy? Ech, co ja bym dała, żeby mieć jakiś sposób na to...
I mnie nachodzą myśli o eksie (w szczególności, że z nowego romansu z przystojniakiem nici..) ale...

Don't cry when the sun is gone, because the tears won't let you see the stars

I tego się trzymamy!

Stary 2012-02-25, 21:06   #2959
Phoce
Flawless

Cytat:
Ja polecam czas
Najlepszy doradca, nauczyciel i lekarz
Najlepiej zająć myśli czymś innym. Wiem, że łatwo nie jest, ale kto powiedział, że będzie?
Stary 2012-02-25, 21:11   #2960
flu
Raczkowanie

Cytat:
Ja polecam czas
Najlepszy doradca, nauczyciel i lekarz
Najlepiej zająć myśli czymś innym. Wiem, że łatwo nie jest, ale kto powiedział, że będzie?
Dokładnie. Osobiście uważam, że czas jest lepszy, niż szybkie szukanie kolejnego kandydata i angażowanie się w nowy związek. Trzeba nabrać dystansu, wyciszyć się, skupić na swoich potrzebach, wyciągnąć wnioski.. Tylko wtedy decydując się na nową znajomość, wejdziemy w nią mądrzejsze.
A poza tym, tyloma fajnymi rzeczami można zająć się będąc samemu

Stary 2012-02-25, 21:24   #2961
Kallija
Raczkowanie

U mnie największym problemem nie jest myślenie o eks czy chęć kontaktu z nim. Wręcz przeciwnie. Póki on się nie odzywa, bo myśli, że mam focha i mi przejdzie, to czuję się bezpiecznie. Boję się konfrontacji z nim. On mnie dobrze zna, wie że nie umiem się długo gniewać. Jeśli nie odezwę się przez dwa, trzy dni, to na pewno sam zadzwoni, będzie chciał się spotkać i porozmawiać. Bardzo tego nie chcę Myślicie, że mogę wtedy odmówić? Czy jestem mu winna tą ostatnią, wyjaśniającą rozmowę?
Stary 2012-02-25, 21:43   #2962
flu
Raczkowanie

Kallija - to zależy, jak to zakończyłaś. Jeśli nie powiedziałaś, że to definitywny koniec, to myślę, że poniekąd jesteś mu winna. Jeśli jednak postawiłaś sprawę jasno, wyjaśniłaś wszystko, nie dałaś mu odczuć, że to tylko chwilowe postanowienie, to nie musisz.. Takie jest moje zdanie.

Stary 2012-02-25, 22:25   #2963
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irisek91 Pokaż wiadomość
Miałam podobnie... Na spotkaniu w czwartek z tym z sympatii. Ale jak zobaczyłam, jak ex sobie ustawia swietne statusy, ze wraca nocnymi autobusami bez biletu i go kanary spisują, to zdałam sobie sprawę, że jest żałosny.
Stary 2012-02-25, 23:27   #2964
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

hahaah... ten znajomy, który mi się chwalił, że ma kogoś na oku i nie jest zbyt ładna ale może będzie wierna jest z nią... miło.... Ale mu kliknęłam 'Lubię to' Żeby nie było, że jestem zazdrosna... Pokłóciłam się z przyjacielem... Facet, który mi się wstępnie podoba i jest interesujący nie wykazuje chyba zainteresowania moją osobą...

Jestem zdołowana...
Ralph Waldo Emerson
tanczac_w_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 01:13   #2965
natalia_90
Raczkowanie

GG do natalia_90

Ostatnia rozmowa, nadzieje na cokolwiek prysły...trzeba nauczyć się, żyć od nowa , nie będzie powrotu, ból ból ból i pustka, ogromny żal przy okazji, ale przynajmniej mam jasność, mam czystą i klarowną sytuację, tylko jak się teraz pozbierać? Nadinterpretowałam pewne jego zachowania, zbyt pochopnie wyciągnęłam wnioski, ale czułam ból kiedy nawiązał znajomość z byłą, kiedy ciągle lubił zdjęcie jakiejś koleżanki, pisał komentarze, popełniłam błąd, który kosztuje mnie utratę całkowitego kontaktu. Zbyt wiele powiedziałam, nie wiem skąd te rzeczy wie, zwierzałam sie jego siostrze, być może ona powiedziała mu o tym wszystkim Z przyjaciółką założyłyśmy konto na sympatii, dla żartu, żeby pośmiać się z facetów, żeby jakoś nie myśleć, próbowała mi pomóc, rozweselić mnie, konto oczywiście skasowałyśmy. Jednak on jakimś cudem to zauważył. Miał pretensje do mnie a nie robiłam tego w żaden sposób z myślą o szukaniu kogoś, zresztą jak mam kogoś szukać skoro kocham go tak mocno, moje uczucie się nie zmieniło Zawaliłam Zawaliłam podczas związku, zawaliłam po rozstaniu Ale to on przecież odszedł, mam prawo czuć ból i rozżalenie...

Dziewczyny znacie może jakiegoś dobrego specjalistę od zaburzeń żywienia w okolicach Katowic/Krakowa? Bo jak już pisałam wcześniej czuje, że mój problem powrócił...W ciągu tygodnia spadłam 5kg, nie jem, nie mogę, nie umiem

Edytowane przez natalia_90
Czas edycji: 2012-02-26 o 01:28
natalia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:17   #2966
ama4
High Quality Since 2007

natalia, masz priva
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 10:39   #2967
Kallija
Raczkowanie

Trzymajcie mnie dziewczyny, bo nie wytrzymam Eks wyprowadził mnie z równowagi. Łatwo mu poszło, bo jeszcze nie doszłam do siebie po rozstaniu. Nie chce mnie traktować poważnie, to nie, ale jak się odezwie do mnie za kilka dni i zakłóci mój spokój, to go chyba rozszarpię. Chciałam to zakończyć najbardziej dyplomatycznie i delikatnie jak umiałam, ale on zupełnie nie chce współpracować. Nie wiem już co robić
Stary 2012-02-26, 11:03   #2968
magda88
Zadomowienie

Po randce :/ Wczoraj nie było go cały dzień na gg a jak wlazł koło 23 to ciągle na "zw" i słowa do mnie.A dziś go nie ma. Nie umówiliśmy się konkretnie więc nic z tego. To po kiego grzyba mi zawraca głowę? Oni są wszyscy porąbani. zepsuł mi dzień.
umówiłam się z innym na wt ale teraz to nie wiem czy tak samo jak ten pierwszy się nie rozmyśli...

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Miałam podobnie... Na spotkaniu w czwartek z tym z sympatii. Ale jak zobaczyłam, jak ex sobie ustawia swietne statusy, ze wraca nocnymi autobusami bez biletu i go kanary spisują, to zdałam sobie sprawę, że jest żałosny.
mnie ten łoś też nie chce wyjść z głowy no kuuuurde!
Stary 2012-02-26, 11:04   #2969
heliks
Zadomowienie

czesc dziewczyny a mnie rozlozylo;/ najgorsze jest to,ze dzis o 16 mam spotkanie z chlopakiem z ktorym rozmawiam od jakis 3 tyg i przekladalam spotkanie juz 2 razy wiec glupio mi robic to ponownie wiec hycba nafaszeruje się gripexem i pojde za to jutro przychodzi do mnie facet z ktorym sie juz widzialam i bylo na prawde milo

co do reszty dziewczyn moim zdaniem jak facet odchodzi to znaczy ze albo nas nie kcha albo jest dzieciuchem ktory nie wie czego chce a teksty "ja cierpie bardziej" mozna wlozyc miedzy bajki;] ( mi moj eks( przed tym jak do siebie wrocilismy) przez 4 miechy mowil " kocham Cie ale nie moge z Toba byc", "nie jestem dla Ciebie odpowiedni") z perspektywy czasu wiem, że to są tylko ich gierki albo robienie sobie w razie czego kacika i nas ;] kiedys przeczytalam madry tekst:
-jak kocha to wroci?
-jakby kochal to by nie odszedl ;]
Stary 2012-02-26, 11:28   #2970
natalia_90
Raczkowanie

GG do natalia_90

Cytat:
Napisane przez heliks Pokaż wiadomość
co do reszty dziewczyn moim zdaniem jak facet odchodzi to znaczy ze albo nas nie kcha albo jest dzieciuchem ktory nie wie czego chce a teksty "ja cierpie bardziej" mozna wlozyc miedzy bajki;] ( mi moj eks( przed tym jak do siebie wrocilismy) przez 4 miechy mowil " kocham Cie ale nie moge z Toba byc", "nie jestem dla Ciebie odpowiedni") z perspektywy czasu wiem, że to są tylko ich gierki albo robienie sobie w razie czego kacika i nas ;] kiedys przeczytalam madry tekst:
-jak kocha to wroci?
-jakby kochal to by nie odszedl ;]
Masz racje. Przecież miłość polega na wzajemnym wsparciu, na byciu ze sobą nawet w najgorszych momentach. Nigdy nie będzie idealnie choćbyśmy jak się starali. Sztuką w związku jest właśnie rozwiązywać wszelakie przeciwności dzięki wzajemnemu wsparciu. Odszedł, bo "nie miał sił", miałam siły za nas dwoje, nawet poniekąd nadal je mam, niestety, on nie chciał mojej walki i pomocy. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić tym, że nie może teraz poświęcić mi czasu, że nie ma sił na związek. Nawet nie zdaje sobie sprawy jaką krzywdę wyrzadził odchodząc.

Przykro mi się robi kiedy myślę o tym, że odpuścił a ja do końca walczyłam jak lwica miałam plany, miałam marzenia które mogłam i chciałam zrealizować tylko z nim.

Ale wiecie co, jeśli się kogoś naprawdę kocha to chce się też jego szczęścia. I tak muszę do tego teraz podchodzić. Jeśli serio będzie szczęśliwszy beze mnie, czy nawet z kimś innym, powinnam się z tego cieszyć. I będę. Pewnie trochę czasu minie póki się z tym pogodzę, ale będę się cieszyć z jego szczęścia.

DZIEWCZYNY zasnęłam nad ranem, obudziłam się znowu z krzykiem godzinę później, śnił mi się kolejną noc z rzędu, dalej bałam się już zasnąć Jak Wy sobie z tym radziłyście? Bo przecież w ciągu tego czasu tak niewiele w sumie spałam a jakoś funkcjonować trzeba
natalia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości