Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 10:53   #1171
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

A ja wczoraj kupiłam termokubek z euro po waszych ostatnich pozytywnych opiniach jednak się na niego skusiłam. Zajechałam do biedronki wyprzedażowej która była na liście i faktycznie toż to gigant były nawet cukierki które były na święta ( ale naleze do KBO wiec nie kupiłam )

Zakupiłam serki wiejskie, kilka małych jogurtów, ziemniaki, pastę do zębów... kilka najpotrzebniejszych rzeczy i 60 zł nie ma :/ fakt ze sam kubek 20 zł ale gdzie to 40 zł to nie wiem :/ coraz drożej, coraz drożej

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 10:53   #1172
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
o których tavletkach piszesz?
tych co były niedawno w gazetce 100szt za 24,99? czy o tych co są w stałej ofercie za 17zł 40sz t- one są chyba "alli in one" a przynajmniej "3 w 1", te z ostatniej gazetki były bez niczego, trzeba dodatkowo nabłyszczacz i sól

a sól to i tak powinna być w zmywarce, nawet w każdej instrukcji obsługi pisze, ze po zakupie, podłączeniu, przed pierwszym użyciem, trzeba napełnić zbiornik na sól do pełna.

słyszałam, że Glossima ta ze stałej oferty B. jest w porządku, porównywalna z W5 z Lidla, której używam i jestem zadowolona
Tak, mowa o tych Glossima 100sztuk za 24,99zł. Innych u mnie nie ma.

W instrukcji obsługi mojej zmywarki jest wyraźnie opisane przy jakich tabletkach trzeba sól a przy jakich nie

SZARY przy spamach, czarny przy produktach z BIEDRONKI...

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:03   #1173
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Uważam, że jak coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Jakoś nie wierzę w milion funkcji ukrytych w jednej rzeczy. Ale to moja opinia. Póki co poszły już dwa zmywania z Biedronkowymi tabletkami i wszystko jest ok.

Najbardziej zależało mi na piłce, więc kupiłam, ale jestem średnio zadowolona. Piłka jest dość cienka i jeszcze coś w jej środku lata (jakiś mały plastikowy element), a przecież nijak tego nie wyjmę. I czuję, jakby ciągle schodziło mi powietrze.

W zestawie jest jeszcze taśma gumowa do rozciągania.
Do 40 zł też się na All taka piła znajdzie. Chłopak kupił, dał mniej niż 40 zł i jego piłka wydaje mi się lepsza od tej Biedronkowej. Na pewno jest o wiele grubsza i wygodniej mi się na niej siedzi.
ja też kupilam te tabletki i jestem zadowolona. Wszystko ładnie domyte. Tylko szkoda ze nie ma ich w stałej ofercie bo cena jak marzenie Moze akurat jak te mi się skonczą + jeszcze somat 80szt to znowu trafię na biedronkową promocje. Ostatnim razem nie kupilam tych tabletek, teraz załuję bo lecialam na drozszych, wcale nie lepsszych.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:10   #1174
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa
Konto usunięte

Dorwałam tez w mojej "starej" biedronce,tej do której jeżdżę zawsze mój ukochany balsam Green Nature! za 4.69 zł.Ciesze sie jak dziecko.Były tez zestawy kosmetyczne garnier,wiele zestawów ze swiat Bożego Narodzenia.Były tez maslo mango/lemon i peelingi winogronowe za niecałe 6 zł.Kupiłam tylko balsam. Masła, które będą kupie po normalniej cenie.Nie bede czekac 3 mies na promocje
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:12   #1175
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Caroline3010 Pokaż wiadomość
W ramach KBO kupiłam dziś w tylko jabłko i banana Oprócz tego kupiłam też chusteczki wyciągane bo są już świąteczne wzory lubię jak są takie sezonowe opakowania ale mogliby już dać coś nowego bo od kilku lat są takie same na święta. Zakupiłam także papier velvet 16 rolek za 9,99 i jak przyniosłam do domu to stwierdziłam że w sumie nie było to wcale tak tanio, ale przynajmniej wielka paka będzie na dłużej

Ale miałam problem bo ten papier był ustawiony strasznie wysoko i wszystkie paczki takie zafoliowane, rozdarłam jedna tak na wysokości wzroku bo do najwyższych nie dostawałam i myślę sobie jak wyjmę jedna paczke to nic sienie stanie Niestety jak wyjęłam jedną to te z góry nie trzymały się i wszystko zaczeło spadać, oczywiście nie doprowadziłam do katastrofy i przytrzymałam wszystkie paczki ale zostałam uwięziona trzymając papier, nie mogłam odejść bo wszysto by runęło Już miałam wołać o pomoc, ale udało mi się tak przesunąć paczki z niższej warstwy ze konstrukcja stanęła i trzymała się już bardzo dobrze, spokojnie mogłam odejść bez obawy że się zaraz zawali
W związku z tą sytuacją czasem denerwuje mnie to że produkty w B są w tych wielkich kartonach, często poustawiane bardzo wysoko i ja muszę się często bardzo wysilać żeby dosięgnąć albo prosić kogoś z obsługi o pomoc.
Miałam podobny problem z papierem, mi sie ta wielka góra rozwaliła ma maxa ale przyszedł młody przystojny pan i zaczął sprzatać bałagan po mnie Także luz.
ale co do układania towarów wysoko..w Kauflandzie jakaś masakra pod tym względem, u mnie przynajmniej. Zawsze biorę swojego na zakupy żeby mi zdejmowął z półek, ale ostatnio byłam sama, biorę zawsze taki paczkowany w pudełeczku pasztet z łososia a on na najwyżej półce i co? No i spadło mi parę, jeden się rozwalił no i juz musiałam go wziąć, nie będę takiego rozbebeszonego na półke wstawiać spowrotem, ale krew mnie zalewa na takich zakupach

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-26 o 11:13
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:16   #1176
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Piłkę dużą, pompkę i dwie małe ciężkie piłeczki

Uważam, że warto kupić Ta duża piłka- body ball jest świetna do siedzenia, do gimnastyki, do zabawy, dla dzieci nawet, a do tego w tym zestawie wychodzi bardzo tanio! Na allegro kosztuje od 40 zł wzwyż.
a nie me tam też maty?
u mniebyły zestawy z matą:/

piłka+taśma+mata
Stary 2012-02-26, 11:17   #1177
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Jeżeli mowa o kapuście zasmażanej "U Jędrusia" to polecam, naprawdę smakuje jak robiona w domu. Buraczki i marchewka z groszkiem również pycha.
300g, ok. 3,50zł

[Dobrze, że kubeczki po tym zbieram ]
jestem w totalnym szoku. nigdy ich u siebie nie widziałam a lubię takie rzeczy....
polecam (niestety niedostępną w Biedronce) marchewkę zasmażaną Babuni firmy Provitus buraczki też mają dobre
Stary 2012-02-26, 11:18   #1178
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
A ja wczoraj kupiłam termokubek z euro po waszych ostatnich pozytywnych opiniach jednak się na niego skusiłam. Zajechałam do biedronki wyprzedażowej która była na liście i faktycznie toż to gigant były nawet cukierki które były na święta ( ale naleze do KBO wiec nie kupiłam )

Zakupiłam serki wiejskie, kilka małych jogurtów, ziemniaki, pastę do zębów... kilka najpotrzebniejszych rzeczy i 60 zł nie ma :/ fakt ze sam kubek 20 zł ale gdzie to 40 zł to nie wiem :/ coraz drożej, coraz drożej
no...jak tak dłużej pójdzie to jeszcze pana prezesa spotkamy na zakupach
wreszcie ceny będą dla niego satysfakcjonujace
Stary 2012-02-26, 11:25   #1179
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Miałam podobny problem z papierem, mi sie ta wielka góra rozwaliła ma maxa ale przyszedł młody przystojny pan i zaczął sprzatać bałagan po mnie Także luz.
ale co do układania towarów wysoko..w Kauflandzie jakaś masakra pod tym względem, u mnie przynajmniej. Zawsze biorę swojego na zakupy żeby mi zdejmowął z półek, ale ostatnio byłam sama, biorę zawsze taki paczkowany w pudełeczku pasztet z łososia a on na najwyżej półce i co? No i spadło mi parę, jeden się rozwalił no i juz musiałam go wziąć, nie będę takiego rozbebeszonego na półke wstawiać spowrotem, ale krew mnie zalewa na takich zakupach
chyba zaraz wyskoczę z pracy na kauf żeby zoabczyć czy mnie też jest jakiś pasztet z łososia ;D nigdy takiego nie jadłam.

a wieczorem po pracy chyba kopsnę się do biedronki.. albo jutro popołudniu.. przede wszystkim po kiełki- mam nadzieję że będą
No i zobaczę czy będą u mnie jeszcze chipsy o smaku grilllowanych warzyw bo sa pyszniaste... Tylko nie wiem czy to dobry pomysł zapuszczać się w tamtą alejkę bo od jutra mam zamiar przystąpić do KBO tak się w myślach usprawiedliwiam, że trzeba korzystać i brać je jak są.. będą dla gości albo na jakieś kryzysy podczas diety.. echh kiepska jestem w dietach
Stary 2012-02-26, 11:30   #1180
roxi92
Raczkowanie

czy w biedonce dostane ciasteczka digestive?

*pani magister!
*samorealizacja!
*walka o formę na LATA, nie na lato!
*dbam o włosy i cerę

Burza w garnkach- gotuję!
już trochę mniej...
roxi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:32   #1181
lza_slonca
Zakorzenienie

Żeby ceny były ok to trzeba zacząć od tej bandy złodziei na Wiejskiej

KBO właśnie wcinam na śniadanie ptasie mleczko 7 kostkę i chyba skończę bo się zasłodziłam

Rano zalało mnie totalnie...łóżko piorę Vanishem proszkiem do prania dywanów kupionym w Biedronce

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez roxi92 Pokaż wiadomość
czy w biedonce dostane ciasteczka digestive?
nie...

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 11:49   #1182
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Jeżeli mowa o kapuście zasmażanej "U Jędrusia" to polecam, naprawdę smakuje jak robiona w domu. Buraczki i marchewka z groszkiem również pycha.
300g, ok. 3,50zł

[Dobrze, że kubeczki po tym zbieram ]
To chyba dzisiaj kupię

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
a wieczorem po pracy chyba kopsnę się do biedronki.. albo jutro popołudniu.. przede wszystkim po kiełki- mam nadzieję że będą
No i zobaczę czy będą u mnie jeszcze chipsy o smaku grilllowanych warzyw bo sa pyszniaste...
Weź mi nic nie mów. Kocham te chipsy, ale u mnie ich nie ma W dodatku mogę sobie teraz na trochę więcej pozwolić - mam takie duże przerwy w zajęciach, że chodzę do domu po 3-4 razy na dzień, góra-dół przez park, a potem na czwarte piętro bez windy

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2012-02-26 o 12:03
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:54   #1183
nieznana4
Raczkowanie

Byłam w Biedrze i szok! Moje kochane paluszki i migdały! Taka byłam dumna, że oparłam się świątecznym słodyczom, a tu taka wtopa!
Za to orżnęli mnie przy kasie- zamiast zważyć liczi, pani mi nabiła cene jak za kg. Na szczęście nie wyrzuciłam paraganu, ale zorientowałam się w domu i znowu spacer... Bądźcie czujni!
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:10   #1184
lza_slonca
Zakorzenienie

Na kasie pracują ludzie, nie maszyny. Każdemu się może to zdarzyć, nie tylko w Biedronce...

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 12:21   #1185
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
[/COLOR]

Nie wydaje mi się to odkryciem koleżanko bo jasno i wyraźnie jest opisane przy czyjej współpracy kaszki powstały i tam jest m.in. Lubella [COLOR="Silver"]
Cytat:

Maspex Wadowice to producent marki Lubella

koleżanka chyba chciała po prostu poprosić o głos

ja czekam na wolne jakieś i lece do biedro po szamponik i jakieś duperele co mi w oko wpadną
Specjalnie pójdę obadam wyprzedażową biedronkę/
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:33   #1186
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Caroline3010 Pokaż wiadomość

Zakupiłam także papier velvet 16 rolek za 9,99 i jak przyniosłam do domu to stwierdziłam że w sumie nie było to wcale tak tanio, ale przynajmniej wielka paka będzie na dłużej
Słuchaj, a to nie jest jednak tanio? Czy ten papier jest biały? Na moje oko wychodzi tanio, choć dawno nie kupiłam

Dziś jadę na Dziką, bo to najbliższa wyprzedażowa koło mojej siostry w Wawie. W sumie mam bliżej na Jagiellońską, ale nie zauważyłam tam niczego z innych gazetek, wręcz uważam, że tam mają mały asortyment.

Może dorwę tę kapustę zasmażaną, bo buraczki i marchewkę mam tanie i pyszne w osiedlowym

Niedawno była dyskusja o kawach rozpuszczalnych, a mnie siostra poprosiła o kupienie kawy takiej drobno mielonej, ale rozpuszczalnej (jak Nescafe Crema), dostanę coś takiego w Biedrze? Bo kawka od Diora to chyba taka bardziej klasyczna rozpuszczalna

A wczoraj chcieli mnie w konia zrobić w Auchan na poduszkach, miały być za 6,44, a wyszły po 8,67 chyba, więc zrezygnowałam W sumie nie zauważyłam tam rewelacyjnych cen w związku z jogurtami czy serem.

--- edycja

A jeszcze miałam zapytać w temacie kosmetyków poświątecznych, czy u Was też są te puszki Dove? One kosztują teraz 30 zł, tyle dałam za nią na święta, może przecenią? Bo nie wiem, czy nie kupić na jakiś prezent czy coś...

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2012-02-26 o 12:38
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:40   #1187
strawberry89
Raczkowanie

Hej dziewczyny, od kiedy będą w promocji te kremy antycellulitowe?
strawberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:44   #1188
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
koleżanka chyba chciała po prostu poprosić o głos
(..)
/
Też tak myślę niestety..lekko mówiąc wkurza mnie takie napraszanie się o głosy...ile można Co innego podpisy ale nie treść odpowiedzi

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Słuchaj, a to nie jest jednak tanio? Czy ten papier jest biały? Na moje oko wychodzi tanio, choć dawno nie kupiłam (...)
Czy taki on tani to nie wiem..Mało listków i cienizna..
Wole chyba dać więcej kasy na grubszy którego mniej się zużyje niż tej cienizny...

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 12:44   #1189
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Chcecie skan nowych Inspiracji tygodniowych?
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:46   #1190
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, od kiedy będą w promocji te kremy antycellulitowe?

Od 29 rusza ta gazetka..

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
I Ty jeszcze pytasz...aj aj aj : roza:

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 12:48   #1191
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Bo nie wiem, czy już może ktoś dawał... ok to chwilunia skaner pracuje
Stary 2012-02-26, 12:51   #1192
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nie wiem, czy już może ktoś dawał... ok to chwilunia skaner pracuje
Lila dawała Urodową i specjalnie dla Ciebie

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 12:54   #1193
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Słuchaj, a to nie jest jednak tanio? Czy ten papier jest biały? Na moje oko wychodzi tanio, choć dawno nie kupiłam

Dziś jadę na Dziką, bo to najbliższa wyprzedażowa koło mojej siostry w Wawie. W sumie mam bliżej na Jagiellońską, ale nie zauważyłam tam niczego z innych gazetek, wręcz uważam, że tam mają mały asortyment.

Może dorwę tę kapustę zasmażaną, bo buraczki i marchewkę mam tanie i pyszne w osiedlowym

Niedawno była dyskusja o kawach rozpuszczalnych, a mnie siostra poprosiła o kupienie kawy takiej drobno mielonej, ale rozpuszczalnej (jak Nescafe Crema), dostanę coś takiego w Biedrze? Bo kawka od Diora to chyba taka bardziej klasyczna rozpuszczalna

A wczoraj chcieli mnie w konia zrobić w Auchan na poduszkach, miały być za 6,44, a wyszły po 8,67 chyba, więc zrezygnowałam W sumie nie zauważyłam tam rewelacyjnych cen w związku z jogurtami czy serem.

--- edycja

A jeszcze miałam zapytać w temacie kosmetyków poświątecznych, czy u Was też są te puszki Dove? One kosztują teraz 30 zł, tyle dałam za nią na święta, może przecenią? Bo nie wiem, czy nie kupić na jakiś prezent czy coś...
w biedronce jest chyba tylko zółty papier w promocji. Ja kupowalam w auchan za 8,90 16 rolek Velvet. Wzielam biały XXL nie wiem czy się czyms rózni, ale rolki optycznie wyglądały na grubsze
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:55   #1194
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Pytanie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:06   #1195
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
Lila dawała Urodową i specjalnie dla Ciebie
Ale inspiracje też mam, tylko brak czasu Dobrze, że ktoś mnie wyręczy
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:06   #1196
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cholera nie chce mi załadować!
Próbuję jeszcze raz
Stary 2012-02-26, 13:14   #1197
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

a urodowa od czwartku jest tak?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:18   #1198
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Proszę bardzo.
Rozdzielczość średnia, bo przy wyższych trwało by to dłużej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (163,5 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (174,3 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (201,7 KB, 320 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (214,5 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (153,0 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (136,3 KB, 95 załadowań)
Stary 2012-02-26, 13:30   #1199
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
a urodowa od czwartku jest tak?
od środy

Cytat:
Proszę bardzo.
Rozdzielczość średnia, bo przy wyższych trwało by to dłużej.
dziękować
Stary 2012-02-26, 13:34   #1200
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nieznana4 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedrze i szok! Moje kochane paluszki i migdały! Taka byłam dumna, że oparłam się świątecznym słodyczom, a tu taka wtopa!
Za to orżnęli mnie przy kasie- zamiast zważyć liczi, pani mi nabiła cene jak za kg. Na szczęście nie wyrzuciłam paraganu, ale zorientowałam się w domu i znowu spacer... Bądźcie czujni!
mojej koleżance ostatnio próbowali melona (cena ok.6-8 zł, nie pamiętam dokadnie) policzyć jako mango (chyba 14,99 za kilo)... tylko się pani w kasie głośno zaczęła zastanawiać, czemu te mango takie duże... i się klient kapnął, że coś nie tak...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości