Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 13:43   #2671
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
MNie ta maseczka w ogóle nie pomogła. Na niedoskonałości skóry (syfki, wągry, pękające naczynka, przebarwienia potrądzikowe) nie znalazłam jeszcze idealnego lekarstwa. Z avonowych najbardziej podeszła mi seria Clearskin Professional, w tym nejlepszy peeling. A tak, używam z innych firm, np Garniera, Vichy czy Jadwiga (papka przeciwtradzikowa, rewelacyjna zresztą)
Jeśli chodzi o maseczki PS to bardzo lubię wszystkie peel off, ostatnio próbowałam tą z serii Greckie Morza, ale rewelacji nie ma, jako relaks ok, ale nic specjalnego nie robi, szczególnie jak ktoś ma cerę mieszaną lub tłustą, ja po wielu maseczkach mam matową buzię a po tej świecę się jakbym twarz olejem kujawskim posmarowała.
W planach mam jeszcze przetestowanie maseczki glęboko oczyszczającej pory z PS ale narazie mam jeszcze 3 otwarte (greckie morza, sake i ryż i moja ulubiona biała herbata, wycofana niestety, ale w netto sobie ją teraz kupiłam i chyba zrobię nastepne zamówienie na Torbę Anise i kilka tych maseczek ).

JA też, ja tez!

Mojemu TŻ, który miał wiecznie suche, twarde aż stopy pomół krem i scrub z solą morską, teraż w K06 wezmę ten do masażu na noc z lawendą
Zgadzam się co do papki w szkole pierwszy raz dali mi ją do ręki, robiłyśmy całą serie na Jadwidze no i potem sobie zakupiłam, rewelacja!
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:45   #2672
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Mi coś się o uszy obiło, że jeśli przekroczysz przychodem kwotę wolną od podatku, czyli coś koło 3tys zł, ale nie wiem ile w tym prawdy
Ja jak pisałam do Avonu na początku swojej działalności z pytaniem czy trzeba to właśnie tak napisali mi jak Ty piszesz. Że jeśli przychód nie przekracza tej wolnej od podatku to nie trzeba.
Ogólnie nie trzeba jak się zamawia kosmetyki dla siebie

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Ale nie prowadzisz żadnej działałnosci więc to Cie nie dotyczy. Zauważ że na każdej fakturze Avon odprowadza podatek za każdy kosmetyk. To Avon jest firmą i to od prowadzi sprzedaż. Ty jesteś tylko odbiorcą.
Chyba, że sprzedajesz komuś kosmetyki to wtedy już nie jesteś tylko odbiorcą.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Tylko teraz tak myślę, czy ktoś nie doczepi, że jak można miesięcznie zużyć kosmetyki za np 1000 zł... Chociaż z nami to wszystko możliwe i nawet za 2 000 zł byśmy zużyły
Wszystko można Jeszcze zależy ile ktoś zarabia Myślę, że martwić to się mogą osoby, które mają zamówienia na kilka tysięcy w każdym katalogu i raczej ciężko mówić, że zamawia się wtedy na własny użytek.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:46   #2673
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko teraz tak myślę, czy ktoś nie doczepi, że jak można miesięcznie zużyć kosmetyki za np 1000 zł... Chociaż z nami to wszystko możliwe i nawet za 2 000 zł byśmy zużyły
Nie zapomnij że przy większej ilości dostajemy rabat więc będzie mniej niż tysiąc
A jakby tak policzyć ile kasy wydaje się w supermarkecie na kosmetyki i inne detergenty to też by tyle wyszło
Stary 2012-02-26, 13:47   #2674
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja jak pisałam do Avonu na początku swojej działalności z pytaniem czy trzeba to właśnie tak napisali mi jak Ty piszesz. Że jeśli przychód nie przekracza tej wolnej od podatku to nie trzeba.

Wszystko można Jeszcze zależy ile ktoś zarabia Myślę, że martwić to się mogą osoby, które mają zamówienia na kilka tysięcy w każdym katalogu i raczej ciężko mówić, że zamawia się wtedy na własny użytek.
Ufff, kamień z serca
Nooo, ale tak koło tysiaka, to jesteśmy w stanie zużyć, biorąc pod uwagę ostatnie Rozmowy w toku

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:51   #2675
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie zapomnij że przy większej ilości dostajemy rabat więc będzie mniej niż tysiąc
A jakby tak policzyć ile kasy wydaje się w supermarkecie na kosmetyki i inne detergenty to też by tyle wyszło
Co 3 tygodnie? No nie wiem

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Ufff, kamień z serca
Nooo, ale tak koło tysiaka, to jesteśmy w stanie zużyć, biorąc pod uwagę ostatnie Rozmowy w toku
A jeszcze zawsze są torebki i biżuteria, a tego przecież można mieć dużo
Stary 2012-02-26, 13:52   #2676
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Z czwórki mam już zamówienie na 150 zł Może jednak nie będzie tak źle z tym katalogiem jak myślałam Możliwe, że dojdzie mi zamówienie na sprzęt sportowy jeszcze, bo Klientka rozważa zakup Gorzej jak to co zamówi nie będzie już dostępne
A próbowałyście pielęgnacyjno-naprawczej maseczki do włosów normalnych i zniszczonych z rumiankiem i aloesem Naturalsa? Jest jakiś efekt?
Maseczka jest fajna, mnie się bardzo dobrze roczesuje po niej włosy, pozatym nie obciąża mi włosów, dużo osób u mnie chwali też ten szampon z tej seri, więc warto spróbować, mi też pasuje szampon używam go na zmiane z tym do włosów farbowanych (lubie zmieniać)
Stary 2012-02-26, 13:54   #2677
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:

A jeszcze zawsze są torebki i biżuteria, a tego przecież można mieć dużo
Otóż to! Jak juz wspominałyśmy: kosmetyków, biżuterii, butów i torebek nigdy dość

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Maseczka jest fajna, mnie się bardzo dobrze roczesuje po niej włosy, pozatym nie obciąża mi włosów, dużo osób u mnie chwali też ten szampon z tej seri, więc warto spróbować, mi też pasuje szampon używam go na zmiane z tym do włosów farbowanych (lubie zmieniać)
Ale czuć większe nawilżenie włosów? Bo mi końcówki czasem się sianują jeszcze ;(

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-26, 13:55   #2678
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Używasz tej maseczki jako odżywki, po każdym myciu? Mówisz, że szampon godny polecenia?
Stary 2012-02-26, 14:03   #2679
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
U mnie ten balsam sobie chwalą klientki, ale tylko te, które mają krótkie włosy. Moja mama ma kręcone i jak miała krótkie to też go bardzo lubiła, a jak teraz ma takie do ramion to mówi, że już jej nie pasuje. Mam jeszcze 2 klientki, które go lubią, ale obie też mają krótkie włosy. Nikomu innemu nie przypasował po próbkach(kiedyś były w katalogach).
Ja też go używam i jest boski

Edytowane przez Wiolkaa93
Czas edycji: 2012-02-26 o 18:37
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:18   #2680
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Oczywiście, że jakby US chciał się doczepić, to by się doczepił, bo nikt nie uwierzy, że konsultantka kupuje co 3 tygodnie kosmetyków na 1000 zł czy 2000 zł na własny użytek Tak więc tu nie o to chodzi czy konsultantka czy lider.
Teoretycznie powinno odprowadzać się podatek od wszystkiego na czym zarabiamy. No ale to już było wałkowane miliony razy tu.... nie będziemy się powtarzać...
Stary 2012-02-26, 14:24   #2681
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Używasz tej maseczki jako odżywki, po każdym myciu? Mówisz, że szampon godny polecenia?
Myje włosy jakieś 4 razy w tygodniu a stosuję ją co drugie mycie. Mam ją niedawno i oszałamiających efektów nie zdążyłam jeszcze zauważyć ale przy samym myciu super wygładza a poźniej tez sie fajnie rozczesują włosy i są nawilżone.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Otóż to! Jak juz wspominałyśmy: kosmetyków, biżuterii, butów i torebek nigdy dość

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Ale czuć większe nawilżenie włosów? Bo mi końcówki czasem się sianują jeszcze ;(
Wiesz co mi sie nie sianują tak i w sumie nie wiem czy na to pomoże, ale cena nie jest wysoka, może warto spróbować"

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
A szampon też jest fajny, taki bardzo oczyszczający, i lekki ja go bardzo lubie, takie świeżutkie są po nim włosy
Stary 2012-02-26, 14:26   #2682
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oczywiście, że jakby US chciał się doczepić, to by się doczepił, bo nikt nie uwierzy, że konsultantka kupuje co 3 tygodnie kosmetyków na 1000 zł czy 2000 zł na własny użytek Tak więc tu nie o to chodzi czy konsultantka czy lider.
Teoretycznie powinno odprowadzać się podatek od wszystkiego na czym zarabiamy. No ale to już było wałkowane miliony razy tu.... nie będziemy się powtarzać...
Jakby weszli do mojej łazienki i zobaczyli półki i szafkę zawaloną avonem, to mogliby uwierzyć

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-26, 14:28   #2683
ArnicaMontana
Raczkowanie

Cytat:

ArnicaMontana - a czy ten niebieski pachnie podobnie jak w katalogu?
Obwąchałam wnikliwie, i tak, to ten sam zapach
Pozdrowienia dla Brzuszka
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:30   #2684
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jak cała rodzina zamawia i wszyscy płacą ceny netto to wszystko możliwe Szczególnie jak jeszcze torebki i biżuterię Ale myślę, że prędzej US się zainteresuje takimi co mają dużo wyższe zamówienia.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
A serum na końcówki?
Mojej koleżance bardzo się rozdwajają włosy i poleciłam jej to serum na końcówki(bardzo chwalone tu i nie tylko tu zresztą), a ona mówi, że jej przetłuszcza włosy(a ogólnie ma suche). Tylko jak możliwe, że coś co nakłada się na końcówki przetłuszcza jej włosy u nasady? Mi coś tu nie pasuje.
Stary 2012-02-26, 14:33   #2685
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Obwąchałam wnikliwie, i tak, to ten sam zapach
Pozdrowienia dla Brzuszka
Dziękuję, Kochana i za obwąchanie i pozdrowienia Zatem kupuję Matko, ja przez was zbankrutuję!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

A serum na końcówki?
Mojej koleżance bardzo się rozdwajają włosy i poleciłam jej to serum na końcówki(bardzo chwalone tu i nie tylko tu zresztą), a ona mówi, że jej przetłuszcza włosy(a ogólnie ma suche). Tylko jak możliwe, że coś co nakłada się na końcówki przetłuszcza jej włosy u nasady? Mi coś tu nie pasuje.
Jest na obowiązkowej liście z 4 katalogu bo i cena lepsza jak w minionym U mnie Klientki biorą tego na tony, więc musi być skuteczne
A koleżanka, to pewnie po całości jedzie

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-26, 14:40   #2686
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jest na obowiązkowej liście z 4 katalogu bo i cena lepsza jak w minionym U mnie Klientki biorą tego na tony, więc musi być skuteczne
A koleżanka, to pewnie po całości jedzie
Ja brałam kroplę czy dwie i w same końcówki wcierałam. Ona ma bardzo gęste włosy więc no może musiała trochę więcej, ale mówiłam, że przecież to tylko na końcówki, a ona, że miała i że jej przetłuszcza włosy. To nie wiem jak ona tego używała. Ja już nie używam ze 4 lata, bo mi się włosy nie rozdwajają, ale kiedyś używałam regularnie jak miałam rozdwojone i faktycznie było dużo lepiej. Potem przestały, odstawiłam i nie mam już problemu rozdwojonych włosów więc serum nie używam
Stary 2012-02-26, 14:41   #2687
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ten balsam sobie chwalą klientki, ale tylko te, które mają krótkie włosy. Moja mama ma kręcone i jak miała krótkie to też go bardzo lubiła, a jak teraz ma takie do ramion to mówi, że już jej nie pasuje. Mam jeszcze 2 klientki, które go lubią, ale obie też mają krótkie włosy. Nikomu innemu nie przypasował po próbkach(kiedyś były w katalogach).
ja mam wlosy za ramiona i bardzo mi sluzy ten balsam
uzywam go od samego poczatku, co drugie mycie - wlosy sa gladsze i nic mi nie sterczy

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:44   #2688
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję, Kochana i za obwąchanie i pozdrowienia Zatem kupuję Matko, ja przez was zbankrutuję!
przyzwyczajaj się ja już dawno jestem bankrut

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:47   #2689
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja brałam kroplę czy dwie i w same końcówki wcierałam. Ona ma bardzo gęste włosy więc no może musiała trochę więcej, ale mówiłam, że przecież to tylko na końcówki, a ona, że miała i że jej przetłuszcza włosy. To nie wiem jak ona tego używała. Ja już nie używam ze 4 lata, bo mi się włosy nie rozdwajają, ale kiedyś używałam regularnie jak miałam rozdwojone i faktycznie było dużo lepiej. Potem przestały, odstawiłam i nie mam już problemu rozdwojonych włosów więc serum nie używam
Będę grzeczna dziewczynka i dawać będę tylko na końcówki. Jak jedwab zwykle
Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
przyzwyczajaj się ja już dawno jestem bankrut
No ja już miałam ciągoty do wydatków, które udało mi się na jakiś czas zwalczyć, ale teraz... to forum to szatan!!!

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-26, 14:53   #2690
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja mam wlosy za ramiona i bardzo mi sluzy ten balsam
uzywam go od samego poczatku, co drugie mycie - wlosy sa gladsze i nic mi nie sterczy
Widocznie trzeba samemu wypróbować. U mnie nikomu z dłuższymi włosami nie przypasował. Ja to nawet nie próbuję, bo mi to wszystko co jest bez spłukiwania obciąża włosy.
Stary 2012-02-26, 14:57   #2691
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Jakby weszli do mojej łazienki i zobaczyli półki i szafkę zawaloną avonem, to mogliby uwierzyć
raczej nie. (to znaczy nie wiem na ile robisz zamówienia, ja piszę o kwocie 1700 -2000)
Zawalone półki w łazience i nawet kartony zapasów nie pokryją kosmetyków zamawianych na powiedzmy już 2000 zł co 3 tygodnie. Szczególnie jak na fakturze jest: krem x- 5 sztuk, krem y - 4 sztuk, krem z - 10 sztuk, czy jakiś inny kosmetyk razy ilość. Proszę Cię, przecież to nie idioci, nie uwierzą, że tyle kremów na przykład jest na użytek własny w danym katalogu. .

Cytat:
Jak cała rodzina zamawia i wszyscy płacą ceny netto to wszystko możliwe Szczególnie jak jeszcze torebki i biżuterię Ale myślę, że prędzej US się zainteresuje takimi co mają dużo wyższe zamówienia.

A serum na końcówki?
A oczywiście. Jak cała rodzina się za tobą wstawi i potwierdzi, że to wszystko dla nich to masz dowód.

Jasne, że tu chodzi o duże zamówienia, takie, gdzie nie da się udowodnić, że to na użytek własny.

Co do serum, niemożliwe (moim zdaniem), żeby z końcówek przetłuszczało jej nasadę włosów.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-02-26 o 15:00
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:00   #2692
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Czyli taka odżywka To się nie popisali... Zamówię i tak, dla zapachu chociażby samego, zobaczę jak to u mnie będzie. Oliwkowa zapisana na wishliście
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
no widzisz, czytalam opis, ale jakos bez zrozumienia i dlatego je porownalam
w ogole, do tej pory mialam ta tajski kwiat lotosu, blotna i blotna termalna, teraz kupilam z maslem shea i wygladzajaca z sake i ryzem i z tej piatki ta z maslem wydaje mi sie najslabsza, ale juz wiem, ze to przez to, ze ona ma inne zadanie
dla mnie 2 maseczki jedna po drugiej to za dlugo
mnie ta oliwkowa w ogóle nie podeszła, jak dla mnie nic nie robi, więc jej nawet już nie używam...
czy ta termalna jest dobra?
Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Ja niestety nie widzę żadnego efektu po jednym-dwóch użyciach maseczek PS, a używałam błotnej, sake i ryż peel-off i oliwkowej... za to po Clearskin niebieskiej z 0,5% kwasu salicylowego przez pierwsze kilka razy miałam świetny efekt, wągry na nosie były o wiele mniej widoczne a cera oczyszczona, a teraz też już nie widzę rezultatów, jestem pod koniec opakowania... może skóra sie przyzwyczaiła? Mam jeszcze w szafce zieloną, ponoć jest lepsza, liczę na nią
A krem do stóp mam z silikonem i uważam, że jest genialny W kolejce czeka lawendowy, jeśli jest lepszy to będę zachwycona Mam jeszcze resztkę tego z brązowym cukrem i chyba wanilią, nie działał na mnie nic a nic ale ten zapach... szkoda, że wycofali go, już dawno zresztą
ja polecam Solutions zieloną, robi cuda
Cytat:
Zamówiłam jak wchodził do katalogu żel punktowy na wypryski z Clearskin Professional, ale wsadziłam do szafy. Jakiś miesiąc temu albo więcej obsypało mi strasznie brodę(i mamie też), i zostały mi czerwone plamy po tym. Używałam już nawet z anew ten krem rozjaśniający i nic nie dawał. Mama wzięła ode mnie ten żel i jest zachwycona więc ja od 5 dni też używam i...jest genialny! Wszystko rozjaśnił, nowy pryszcz który rósł się zmniejszył i zbladł, no cudowny jest. Tylko go nie ma w katalogu Chyba go równie szybko wycofali jak wprowadzili... Może wleją go do tego roll-on który ma być na przebarwienia. Muszę netto poprzeglądać, może gdzieś jest.
możesz powiedzieć o jakim produkcie piszesz?
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Lider musi odprowadzać a konsultantka nie bo zamawia na własny użytek Czy jak idziesz do sklepu i robisz zakupy to też odprowadzasz za to podatek?
a czy sprzedajesz ludziom to co kupisz w sklepie?
btw robiąc zakupy odprowadzasz podatek pośredni - VAT
Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
i tu nie do końca masz rację
jeżeli kupujesz na swój użytek to OK, ale jeżeli je dosprzedajesz, to musisz odprowadzić podatek
no więc właśnie. temat podatku wraca jak bumerang. to do US należy sprawdzenie czy przekracza się kwotę wolną od podatku czy nie, a nie do nas. każda z nas która odsprzedaje dalej kosmetyki Z ZAROBKIEM powinna mieć założoną działalność gospodarczą. wystarczy że doniesie na was jakaś "życzliwa" osoba i nie ma zmiłuj.

Edytowane przez mistress88
Czas edycji: 2012-02-26 o 15:01
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:07   #2693
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
raczej nie. (to znaczy nie wiem na ile robisz zamówienia, ja piszę o kwocie 1700 -2000)
Zawalone półki w łazience i nawet kartony zapasów nie pokryją kosmetyków zamawianych na powiedzmy już 2000 zł co 3 tygodnie. Szczególnie jak na fakturze jest: krem x- 5 sztuk, krem y - 4 sztuk, krem z - 10 sztuk, czy jakiś inny kosmetyk razy ilość. Proszę Cię, przecież to nie idioci, nie uwierzą, że tyle kremów na przykład jest na użytek własny w danym katalogu. .

A oczywiście. Jak cała rodzina się za tobą wstawi i potwierdzi, że to wszystko dla nich to masz dowód.

Jasne, że tu chodzi o duże zamówienia, takie, gdzie nie da się udowodnić, że to na użytek własny.
No jeśli mówimy o wielkich zamówieniach, to wiadoma sprawa Z tymi kosmetykami zużytymi przez siebie na tysiaka to żartowałam, ale raz w miesiącu jak z moim TŻ idziemy do drogerii, to 200 potrafi pyknąć, więc jeśli masz np zamówienie na 500 zł z czego to kosmetyki dla siebie, mamy i siostry, to wszystko jest możliwe

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-26, 15:09   #2694
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
możesz powiedzieć o jakim produkcie piszesz?
No napisałam-o żelu punktowym(redukującym niedoskonałości) z Clearskin Professional Aktualnie nie ma go niestety w katalogu.
Stary 2012-02-26, 15:10   #2695
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
No napisałam-o żelu punktowym(redukującym niedoskonałości) z Clearskin Professional Aktualnie nie ma go niestety w katalogu.
aha nie byłam pewna czy to o tym ja się czaję teraz jak niedługo będzie w demo ten z Anew roll-on na przebarwienia po trądziku
Stary 2012-02-26, 15:12   #2696
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:

ja polecam Solutions zieloną, robi cuda
Dziękuję, nawet jej nie zauważyłam w katalogu bo nie używam solutions kupię ją w kat 6, zawsze troche podbije zamówienie bo program motywacyjny jest świetny

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:14   #2697
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Dziękuję, nawet jej nie zauważyłam w katalogu bo nie używam solutions kupię ją w kat 6, zawsze troche podbije zamówienie bo program motywacyjny jest świetny
teraz będzie w k4 bardzo się opłacać zestaw za 29,90 - krem, pianka i właśnie ta maseczka
Stary 2012-02-26, 15:22   #2698
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
a czy sprzedajesz ludziom to co kupisz w sklepie?
btw robiąc zakupy odprowadzasz podatek pośredni - VAT
Hm... nikt mi nie sprawdzi czy ja to zużyłam czy odsprzedałam dalej
Robiąc zakupy w sklepię dostaję kartę rabatową a później za punkty wybieram talon i w sumie od tego też powinnam zapłacić podatek bo się dorobiłam na zakupach?
Stary 2012-02-26, 15:27   #2699
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
pytałam w poście 2645 o to czy to nie przypadkiem jest ten żel?

jeśli to on to oznacza, że nie został wycofany
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:32   #2700
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
aha nie byłam pewna czy to o tym ja się czaję teraz jak niedługo będzie w demo ten z Anew roll-on na przebarwienia po trądziku
Też pewnie go zamówię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości