Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 15:16   #2791
lalaith
Zakorzenienie

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Ineso możesz mi podać link do wątku o depilacjach laserowych? Z góry dzięki
Stary 2012-02-26, 15:19   #2792
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
1. no ale to nie znaczy że chodzę w brudnych rzeczach! albo piorę ręcznie, a resztę zbieram do siaty i zawożę do domu
2. ale jak to wszystko zjadamy? na razie sama nie zrozumiałam tego argumentu
3. te: http://mojewypieki.blox.pl/2009/04/M...-ananasem.html - wszystko dałam jak w przepisie, tylko jogurt zamiast maślanki. w sumie na zdjęciu też nie są szczególnie wyrośnięte ani popękane, więc... w smaku dobre
1. domyślam się
2. no wiesz, ten kurz lata w powietrzu, gotujesz, to się wzajemnie miesza, wpada do potraw.. wiem, wiem, trochę to może podkolorowane, ale naprawdę - kuchnia moim zdaniem to pomieszczenie, w którym absolutnie nie ma miejsca na wystawki
3. może być kwestia temperatury pieczenia, czy na pewno piekarnik był dobrze rozgrzany, parametry też parametrom niestety nierówne może być kwestia, że trochę za dużo mokrych składników i/lub za mało suchych, więc konsystencja za płynna (nie wiem jak dokładnie mierzysz)
co do sody - ja zawsze daję odrobinę więcej, jak chcę, żeby ładnie wyrosły od góry no i też zaraz po wyjęciu z piekarnika wszystko trochę obklapuje się kurczy, dobrze wyłączyć piekarnik, a zostawić jeszcze chwilkę, żeby doszły

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
soline-
1, zdaje mi się, że widziałam te sosy w sklepie obok mojej pracy, jak będę miała chwilę dziś to moge sprawdzić czy są.
2. Ja sprawdze dzisiaj na spokojnie w domu i dam Ci znać.
3, ciekawe... choćbym poszła na 10 filmów to i tak się będzie opłacać, bo więcej raczej nie ma szans. pomyśle nad tym. czy ktoś planuje kupić?
1. będę wdzięczna
2. okej, nie pali się - tak jak mówiłam, do wtorku jest czas
3. moim zdaniem nawet przy 4 filmach się opłaci - ja też mam zamiar kupić dla siebie

Cytat:
strasznie droga ta Duka ale z kuponem 50% to jeszcze coś by się znalazło...
mam pytanie do 'kawowych' dziewczyn moja mama kupiła jakiś czas temu podobną kawiarkę: http://dukapolska.com/katalog-produk...na-6-filizanek i za nic nie jest w stanie uzyskać normalnej kawy (tylko jakieś szczątkowe ilości)... woda się podgrzewa, para leci, ale kawa nie wypływa... no i nie wie, czy coś robi źle, czy to od razu znaczy że kawiarka jest do d... bo najwyżej bym jej kupiła nową.
a można jej używać i na gazowych, i na elektrycznych kuchenkach?
trafiłaś w dobre ręce
po 1 - filiżanka włoska polskiej nie równa to się mniej więcej tak przelicza: ilość filiżanek * 50ml - 40ml = ilość uzyskanej kawy (czyli przy objętości na 6 cup: 6*50 - 40 = 260ml ). Jeśli to jest mała kawiarka (np 2cups - ja mam taką - to kawy jest naprawdę niewiele, raptem pół kubka, dlatego sama teraz rozważam zakup wersji 6cups, choć dla jednej osoby 3cups ponoć jest optymalne)
tu trochę więcej na ten temat: http://kahwah.cba.pl/?p=249
i tam też jest opis, jak parzyć kawę w kawiarce
ważne jest, żeby wodę wlewać PONIŻEJ zaworka, który jest w dolnym zbiorniku, kawy raczej nie ubijać (ale sitko musi być pełne). Mocno zakręcamy, stawiamy na gazie i parzymy.
Dokładna procedura parzenia - i IMO najlepsza - jest tu: http://stumptowncoffee.com/guide/moka-pot/ (gorąca woda, kiedy wyłączyć, żeby kawa była najlepsza itd)
zawsze też w dolnym zbiorniku zostaje trochę wody po zaparzeniu - chociażby dla bezpieczeństwa całego procesu

kawiarki są stalowe i aluminiowe, z tego co się orientuję 1 opcja przeznaczona jest też do płyt indukcyjnych, natomiast aluminiowe to tylko gaz i elektryczna.
a co do tego, która lepsza - ja mam stalową ze względu na design, ale większą kupię chyba aluminiową, bo ponoć są lepsze, zresztą oryginalne Bialetti robią właśnie takie

no i też to nie działa tak, że jak kupisz większą, a wsypiesz mniej kawy i dasz mniej wody, to zrobisz mniej - napar będzie za mało aromatyczny, nie uzyska się dobrego ciśnienia itp do takich celów są specjalne reduktory (koszt kilkanaście złotych)

jeszcze jakieś pytania?

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
Zostałam wywołana przez Kasiencje więc się przywitam. Co prawda już kilka razy starałam się wbić w ten wątek, ale zawsze zbyt nieudolnie by zostać tu na dłużej
Ale podczytuję was dość regularnie od kilku części i przyznam że wasz wątek jest dość pomocny Witam w takim razie po raz kolejny
cześć!

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
witam
czy mozna sie przylaczyc? jestem studentka 2 roku i tak wlasnie od 2 lat mieszkam sobie w Krakowie jestem chetna na wspolne zakupy oraz wypady, bo ostatno doskwiera mi cos nadmiar wolnego czasu
witamy

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Soline, dzięki za ogłoszenia parafialne Zwłaszcza informacja o kinie mnie zachwyciła Może kupmy w kilka osób i nie będzie problemu "z kim będę chodzić"
prosim
no właśnie też tak myślałam, bo opcja super, sama też mam zamiar wziąć

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę sobie kupić blender/mikser (lepiej mikser, bo wolę wrzucić, włączyć i mieć spokój ). Używacie? (na pewno) A jaki polecacie? Będę w nim miksować warzywa/owoce na koktajle, więc nie musi być jakiś bardzo pro .

A ma któraś z Was elektryczny (w sensie - nieręczny) wyciskacz do cytrusów? Ma to jakiś sens?
istnieją miksery z przekładnią do blendera (ja mam w domu firmy Tefal, seria Prepline , taki: http://www.sklepbielskobiala.pl/prod...SER-814230.jpg
Nie są to duże pieniądze, a masz 2w1 - możesz i miksować (np ciasto na naleśniki), i blendować (np kruszyć lód, robić koktajle owocowe)
Jeśli chcesz włączyć i zostawić to na pewno są też wersje z misą, że tylko włączasz, podejrzewam, że mają też przekładnię - warto zwrócić na to uwagę

ja nie mam, ale uważam, że to super rzecz - kiedyś się pewnie zaopatrzę

Cytat:
a jeśli chodzi o kino - mnie nie urządza chodzenie tylko o 20-21 na przykład, bo mam właśnie często wolne parę godzin w ciągu dnia (tak koło południa) i mogłabym je wykorzystać. nie wiem jak Wy preferujecie
ja mam często zajęcia wieczorem albo środek dnia wolny, więc też preferuję godziny dzienne

Cytat:
Soline, jesteś dzisiaj w domu cały czas? Wpadłabym może po tą torebkę, ale nie wiem kiedy, bo planuję jechać na zakupy z TŻ, choć nie możemy się zebrać coś .
nie jestem zaraz wychodzę, a wieczorem idziemy z TŻ na jakąś wypasioną kolację połączoną z degustacją win, więc nie wiem o której wrócimy, podejrzewam, że nie wcześniej jak 22 - jeśli taka pora Ci odpowiada, to spoko, ale głowy nie daję. mogę się odezwać, jak dotrę do domu. z nadzieją, że po tych winach będę w stanie

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people

Edytowane przez Soline
Czas edycji: 2012-02-26 o 15:22
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:45   #2793
Ineso
Matka Smoka

lalaith - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4280

Soline - wykład o kawiarkach - ja mam w sumie dużą i często robię w niej mniej, i nie ma wielkiej różnicy aczkolwiek w obu przypadkach nie jest ta kawa za świetna. Muszę się wczytać w link, który podałaś. No ale ja wlewam i wsypuję na oko - pewnie dlatego.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:52   #2794
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Tak pośrednictwo, i kiedyś było tak że płacili z dnia na dzien zaraz po pracy, moja przyjaciółka tam pracowała i to była praca typu: kasjer, wykładanie towaru, inwentaryzacja. Chyba tyle
Ja osobiście nie mam doświaczenia, ale są sklepy które przyjmują cały czas np Kefirek, Roban, Rossman, Cinema - City, tylko tam naprawdę nie ma co liczyc na jakieś kokosy :/
Właśnie dziś wywalałam umowy sprzed kilku lat. Swego czasu sporo godzin spędziłam pracując dla agencji tymczasowych (najwięcej w drukarniach). Stawka 4,20 brutto!!! Masakra...

Swoją drogą ciekawe ile teraz wynosi u nich pensja. Orientuje się któraś?

Cytat:
Napisane przez Ineso
hard - do smoothies musisz mieć blender, którym można siekać lód, a wbrew pozorom mało którym można, więc sprawdź dobrze.
Ineso dobrze radzi Ja swoim kruszę od wielkiego święta, ale za każdym razem mam wrażenie, że zaraz ostrze z niego wyskoczy i mnie pokaleczy

Cytat:
Napisane przez Soline
no właśnie też tak myślałam, bo opcja super, sama też mam zamiar wziąć
Jak rozumiem można je kupować tylko na miejscu w kinie? Kiedy się tam wybierasz i czy mogłabyś wziąć dla kogoś jeszcze? Np. dla mnie Przelew mogę puścić już Bo na razie mi nie po drodze a boję się, że szybko się rozejdą.
Stary 2012-02-26, 15:54   #2795
new_me
Zadomowienie

ja to w sprawach kawy to moge sie przy was schowac pijam codziennie taka ala "Przyjaciele" ze smietanka w wieelkim pol litrowym kubku
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:10   #2796
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Pastelowy makijaż na blogu

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:12   #2797
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dziś wywalałam umowy sprzed kilku lat. Swego czasu sporo godzin spędziłam pracując dla agencji tymczasowych (najwięcej w drukarniach). Stawka 4,20 brutto!!! Masakra...
Moja siostra teraz pracuje (ale nie w JobManie) i ma stawkę chyba 7 brutto. Wczoraj rozdawała ulotki za 10 brutto.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:13   #2798
new_me
Zadomowienie

moglabym prosci linka do bloga
Stary 2012-02-26, 16:18   #2799
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wpisz w google mój nick i "blog", a wyskoczy Ci pierwszy

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-26, 16:34   #2800
new_me
Zadomowienie

cuudowne makijaze wogole slicznotka z Ciebie
Stary 2012-02-26, 16:41   #2801
nicRu
maszyna, nie człowiek

NIebieski Carrie pod względem kształtu jaki nadaje oku jest najbardziej w "moim" stylu
Stary 2012-02-26, 16:44   #2802
MyLastHope
Rozeznanie

Niestety chyba się spoznilysmy z tym kinem ;( na facebookowym profilu wyczytalam, że juz karnetów nie ma (s raczej nie było już 22 lutego!)

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:54   #2803
taka ja
Wtajemniczenie

szkoda bo chętnie bym się wybrała nadrobić kinowe braki

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

trustmyself ja jestem niezmiennie pod wrażeniem twojej urody, a szczególnie oczu
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:05   #2804
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny!
Udało mi się zdobyć tą pracę w ciucholandzie
Bardzo się ciesze, i zapraszam jestem to jest dietla 71 - M.ELLA,
ja jestem w piatek i sobote, co tydzien wymiana towaru, mały fajny ciucholand
codziennie jakaś obniżka Także zapraszam!
gratulacje !

Cytat:
Zostałam wywołana przez Kasiencje więc się przywitam. Co prawda już kilka razy starałam się wbić w ten wątek, ale zawsze zbyt nieudolnie by zostać tu na dłużej
Ale podczytuję was dość regularnie od kilku części i przyznam że wasz wątek jest dość pomocny Witam w takim razie po raz kolejny
Cytat:
witam
czy mozna sie przylaczyc? jestem studentka 2 roku i tak wlasnie od 2 lat mieszkam sobie w Krakowie jestem chetna na wspolne zakupy oraz wypady, bo ostatno doskwiera mi cos nadmiar wolnego czasu
cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ja też jestem na kupnie blendera będę sobie zupy kremy robić i smoothiesy
uwielbiam zupy-kremy

Soline genialne zdjecia na blogu
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:06   #2805
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Już mi tak nie słodźcie bo zostanę narcyzem

Ale dziękuję

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-26, 17:36   #2806
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Trzeba przeczytać na opakowaniu do jakich kuchenek się nadaje, bo to różnie bywa (chyba zależy od stali). Nie bardzo rozumiem co się dzieje w kawiarce mamy. Nalewa do dolnego zbiornika - część przedostaje się do górnego jako kawa, a reszta? zostaje na dole czy wyparowuje?

Ale ja Cię dobrze pamiętam, sporo tu pisałaś i nawet zdziwiłam się, że kasiencja Cię tak wita
dużo wody zostaje na dole, a część wyparowuje nie wiadomo gdzie.

oj, na pewno kojarzyłam nicka taka ja, ale nie wiedziałam, czy u nas pisała, czy kojarzę tylko z tego że nas czyta

Soline - łał, padłam ja się nie znam na tym za bardzo, ale gdzieś sobie zapiszę te linki i podeślę mamie.
co do 'wystawek' - niestety tak czy siak jak się ma wszystko w jednym pomieszczeniu to nie uniknie się mieszania kurzu, zapachów i tak dalej...
na razie pytań nie mam

Cytat:
Niestety chyba się spoznilysmy z tym kinem ;( na facebookowym profilu wyczytalam, że juz karnetów nie ma (s raczej nie było już 22 lutego!)
buu :/

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:44   #2807
granatowo
Zadomowienie

Bartman łysy

A jeszcze wczoraj miał piękne włosy

W Kauflandzie jest fajna promocja. 2x80 sztuk płatków kosmetycznych Cleanic + paczka 50szt gratis. I wszystko to za 5,99

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-02-26 o 17:51
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:13   #2808
mmmmmm
Zakorzenienie

Joila dziękuję! Już myślałam, że mój język jest upośledzony

Cytat:
To z Krakowa teksty? Nie wiem o co kaman .
Nie wiem skąd, u mnie tak sie mówi i zawsze wydawało mi się to normalne

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
2. uuuu niefajnie:/ ale wiesz- zawsze musi być ten 1szy raz. co kiedyś dzieciom i wnukom powiesz "wiecie nie miałam nigdy poprawki" to Cię wyśmieją

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Pierwsze znaczy, że samochód uderzył w drzewo a drugie, że w tym basenie poziom wody jest wyższy niż wzrost danej osoby, że nie jest w stanie stać tam mając głowę nad poziomem wody

Czy tylko ja zrozumiałam?

Cytat:
hej dziewczyny!
Witam I gratulacje

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość

3. Kino Kijów ma fajną promocję: 45zł za karnet na 45 dowolnych filmów do wykorzystania w ciągu 45 dni Oferta obejmuje cały repertuar, zarówno produkcje 2D, 3D, przeglądy itp. Więcej info: http://www.kijow.pl/index.php?d=wyd&idw=eea2db48b254af
wielkie, wielkie dzięki! K. będzie zachwycony

Cytat:
Cytat:
witam
Witam obie
Wiem, że czasem ciężko się wbić (sama tego doświadczyłam) ale to tylko złudzenie, że wszystkie się znamy

Cytat:
a wiec takk studiuje zarzadzanieobecnie nic takiego szczegolnego pozatym nie robie aa nie sorki jestem w trakcie robienia prawka, 1 raz a mna niestey nieudany(( lubie kupowac wszyystkoo nawet pojscie do sklepu po maslo sprawia mi niejaka przyjemnosc a tak serioo to uwielbiam kosmetyki, oglnie dbnie o siebie ze szczegolnym uwzglednieniem wlosow interesuje mnie takze jakies fajne bizuu (jesli o zamowienia chodzi )
Która otwiera zamówienie na masło?
Stary 2012-02-26, 18:19   #2809
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nie adam masła, już kiedyś pisałam o moim wstręcie, ale na mleko bym się pisała, bo u mnie w domu 4/5 osób konsumuje je :P I śmietanki do kawy
Stary 2012-02-26, 18:25   #2810
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ale warzywa czy owoce miksuje się dość szybko, więc ręczny blender jest najlepszy (możesz też miksować zupę na krem od razu w garnku). Ja mam Brauna kilka lat i zdecydowanie polecam
Ja też polecam blender
Mam z Tefala i jestem zadowolona. Zajmuje znacznie mniej miejsca niż mikser, jest łatwy w przechowywaniu i myciu a robię nim mnóstwo rzeczy. Mój oprócz noża ma właśnie taką przekładkę do ubijania i genialnie robi bitą śmietanę

Cytat:
Ineso jak miło
Ja muszę się przyznać że czytając was na bieżąco od kilku części sporo o niektórych z was wiem , nawet wiem jak przynajmniej dwie z was wyglądają ^^
ojć

Cytat:
o nie
Stary 2012-02-26, 18:31   #2811
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja też polecam blender
Mam z Tefala i jestem zadowolona. Zajmuje znacznie mniej miejsca niż mikser, jest łatwy w przechowywaniu i myciu a robię nim mnóstwo rzeczy. Mój oprócz noża ma właśnie taką przekładkę do ubijania i genialnie robi bitą śmietanę
a jak chcę miksować też ciasta np. to blender wystarczy czy musi być mikser? generalnie zbieram się do kupna czegoś co umożliwi mi robienie innych ciast niż muffiny, miksowania zup, owoców...

Stary 2012-02-26, 18:51   #2812
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
a jak chcę miksować też ciasta np. to blender wystarczy czy musi być mikser? generalnie zbieram się do kupna czegoś co umożliwi mi robienie innych ciast niż muffiny, miksowania zup, owoców...
Zupy, owoce tak Nie wiem o jakie ciasta chodzi bo nic takiego nie robiłam ale np. coś w stylu naleśnikowego jak najbardziej
Stary 2012-02-26, 18:54   #2813
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny!
Cześć! Może dzięki Tobie w końcu nauczę się porządnie łowić w ciucholandach

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Po depilacji laserowej włoski na łydkach na razie nie odrastają A normalnie po paru godzinach już było je czuć ;o
Może się boją pokazać?

Cytat:
a wiec takk studiuje zarzadzanie
Hej a gdzie studiujesz? Też kończyłam zarządzanie

Cytat:
raczej dobry ze mnie detektyw;p facebook i te spray, troche pośledziłam i tak wyszło- mam nadzieję żę wybaczycie ^^
Haha to przyznaj się, które udało Ci się wyśledzić

Pozdrawiam z gór dojechałam w niecałe 6 godzin..pogoda była piękna, słonko, lekki mrozik Mam nadzieję, że utrzyma się tak przez tydzień
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:07   #2814
2016070953
Konto usunięte

Ineso, mi jest potrzebny taki blender co będę nim mogła i zmiksować zupę i zrobić smoothies, ale dzięki za cenną uwagę
a tak BTW to ci ludzie na sali w sklepach z agd i kompami to mało co wiedzą, i lepiej jest z userami urządzen pogadac :0
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:26   #2815
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Bartman łysy
Jak go zobaczyłam, pierwsza moja myśl to było "fuuuj", a druga "ciekawe co na to granatowa" Razem z Malinowskim wpadli pod kosiarkę
Stary 2012-02-26, 19:34   #2816
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Zupy, owoce tak Nie wiem o jakie ciasta chodzi bo nic takiego nie robiłam ale np. coś w stylu naleśnikowego jak najbardziej
nie no wiesz, chodzi mi o to że czasem trzeba rozmiksować masło z cukrem i czymś tam, ubić pianę z białek albo zrobić jakiś krem, a bez miksera tego nie zrobię. tylko nie wiem czy jak kupię mikser to z kolei nie będę ograniczona bo nie będę mogła robić koktajli czy sosów

Stary 2012-02-26, 19:39   #2817
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kup mikser, który ma nakładkę do robienia koktajli

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-26, 19:43   #2818
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
nie no wiesz, chodzi mi o to że czasem trzeba rozmiksować masło z cukrem i czymś tam, ubić pianę z białek albo zrobić jakiś krem, a bez miksera tego nie zrobię. tylko nie wiem czy jak kupię mikser to z kolei nie będę ograniczona bo nie będę mogła robić koktajli czy sosów
Pianę ubijałam, krem robiłam ale masła z cukrem nie rozcierałam
Z reszta u mnie wszyscy uważają, że takie masy to tylko ręcznie w makutrze
Stary 2012-02-26, 19:46   #2819
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dostałam na parapetówkę od grupy znajomych mikser zelmera, który ma również dodatkową nakładkę...Często widzę go na jakiś promocjach w realu czy tesco, trzeba poszperać i popatrzeć
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:50   #2820
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Pianę ubijałam, krem robiłam ale masła z cukrem nie rozcierałam
Z reszta u mnie wszyscy uważają, że takie masy to tylko ręcznie w makutrze
w czym?
coś w tym stylu byłoby dobre? http://allegro.pl/mikser-reczny-blen...159421872.html
http://allegro.pl/2-w-1-mikser-z-ble...118319577.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości