|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Hej!
maksi- jestem zdrowsza już?kajaja- przepraszam nie odzywałaś się ostatnio chyba z dwa tygodnie więc nie wiedziłam co u Ciebie na bieżąco, zaglądaj częściej katka- ława piękna, gust mamy naprawdę podobny te drzwi wewnętrzne venge o których pisałam to w takim stylu jak u Ciebie![]() jak będziesz miała już stolik w kuchni to czekam znowu na zdjęcia ![]() my będziemy mieć małą kuchnię co mnie przeraża bo ja jestem nauczona do wielkich... już wiem, że raczej o lodówce side by side mogę zapomnieć bo się nie zmieści, resztę może jakoś upchnę ale nie bardzo widze tam miejsce na stół a stół musi być, poza tym musze mieć jakiś dodatkowy blat roboczy, ale to dalsze sprawy nie na teraz Berbie- dzielna bądź Maga- panduje ile sie da, nasza Kasia też jest efektem pandowania ![]() a śmiać mi się chce bo wtedy leżąc z nogami opartymi o szafe w okolicach północy dostałam sms-a od siostry(to było dzien przed imieninami mojej Mamy) o treści "Macie miejsce w lodówce- skończyłam tort- mogę go do Was włożyć?" ale miałam złości - miałam jej odpisać, że jak chce być chrzestną to musi sobie sam miejsce w naszej lodówce zorganizować ale odpisałam bez tej pierwszej części "Może sie znajdzie, ale musisz sama tam miejsce zrobić bo ja już śpię )wczoraj byli u nas znajomi i chrześniak Tz- uroczy- ma 4 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- u kogo wiosna? u mnie przed chwilą przeszła śnieżna zawierucha, znowu jest biało.... ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- anomalie- teraz słońce mi przez okno doo domu zagląda, śnieżny puch topnieje...
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() gotuję sobie fasolkę szparagową ![]() jammmmiii
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
kolor naszych przyszłych okien, z tego co widzę u mnie na monitorze w realu jest troszkę ciemniejszy
http://www.projektoskop.pl/img-6174-...6174-okna.html
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam od Rodziców... u mnie znów chyba nadchodzi śnieżyca, a już tak ładnie było...wydawało się, że śniegi potopniały, słoneczko pięknie świeciło, a tu masz.. od nowa
![]() Zeberko dziękuję za miłe słowa my te drzwi kupowaliśmy z firmy DRE, model FOSCA. Wyszło nam coś koło 750 zł za nie
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
przewidywane parapety
http://tikomers.sklepy.pl/produkt/69...ia-aurora-1-m2 http://tikomers.sklepy.pl/produkt/69491--botticino-1-m2 katka- tam gdzie drzwi oglądaliśmy to wręczyli nam kilka katalogów- także z firmy DRE
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny, dzis bylismy z Tz na rozeznaniu w zakresie urzadzania mieszkania, i poiwem Wam ze jest tyle tego, normalnie obled, i wybrac konkretnie bedzie bardzo ciezko ://, 4h zesmy lazili...na niektore rzeczy czeka sie ok 6 tyg.
Zeberka, rozbroilas mnie z tym sms ![]() Madzia trzymam kciukasy zeby fasolka sie zawiazala ![]() Kajaja jak sie czujesz? Berbie ladnie zes schudla mnie jakos wszystko na drodze stoi do odchudzania :/ juz sie zgralismy z Tz ze od marca jak bedzie plus 8 st bedziemy biegac wieczorami
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To prawda, urządzając mieszaknie to można dosłownie oczopląsu dostać widząc te wszystkie akcesoria ![]() Właśnie Berbie jak udało Ci się, aż tyle schudnąć ?
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurcze chyba się pomyliłam w podpisie dla wyjaśnienia ja waze 60 kg a ważyłam 62
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
a co myślicie o tych lampach do salonu?
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nie było mnie trochę ale nie mam czasu nadrobić ![]() Tobiasz cały czas płacze i mało śpi. Dzisiaj cały dzień nie spał, cały czas płakał. O 19:00 zasnął, w łóżeczku, i jak na razie śpi. Ciekawe o której się obudzi.
|
|
#4062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eseska, zebra dziękuje, gorączki już nie mam ale nadal słaba jestem. |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
katka mi się podobają, zwłaszcza 1.
basiu ja trochę poćwiczyłam i chyba zaraz położę się do łóżka. jakaś zmęczona jestem a trzeba się wyspać, bo jutro do pracy.
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
przepraszam, że tak ogólnie. Podczytuję ciągle, ale jakoś nie mogę się zebrać dopisania... Buty fajne, ja jakieś na wiosnę muszę kupić... Okna kolor super ![]() Lampy mi się podobają (lampę też mam upatrzoną )Dzieciaczki wszystkie fantastyczne. Przydałyby się jakieś II na wątku, co by atmosferę podgrzać, albo jakiś poród (Cookie ). Zazdraszczam ćwiczeń, ja jak lekarz pozwoli wybieram się na zumbę
|
|
|
|
#4065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zeberko zapomniałam wypowiedzieć się o oknach, kolor świetny - dokładnie w moim typie
Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2012-02-26 o 20:37 |
||
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nie, bo jak ma cyca w buzi to dziecka nie ma. A wydaje mi się, że jakby miał kolki to by i przy cycu płakał.
Zmykam już spać póki Tobiasz śpi, DOBRANOC
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
ja ćwiczę z panem z youtube, linki niedawno wrzucała Nita
Basiu odpoczywaj
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
katka- mnie też pierwsza lampa podoba się bardziej
kunegunda- co fajnego wypatrzyliście? z tym czekaniem to prawda, babka nam mówiła, że na parapety czeka się 2 tygodnie a na niektóre drzwi np 6 tygodni, okna teraz zamówione najwcześniej będą montowane końcem kwietnia... bacha- wyśpij się chociaż trochę inutil -tęsknię za Tobą ale rozumiem, że jest Cię teraz tutaj mnieja shehzadi gdzie znowu przepadła? shehz- bo ja się już następnego streszczenia nie podejmę ![]() BERBIE- kochana, mam nadzieję, że nie sprawiłam Ci przykrości, wszystko w swoim czasie ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Ja ostatnio byłam przelotem w pracy i jedna z moich koleżanek zapytała mnie czy znam już płeć więc pochwaliłam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka a ona na to, że o ile dobrze pamięta to pewnie "Anielka" bo ja zawsze chciałam Anielkę. Smutno mi się zrobiło i powiedziałam tylko, że nie Anielka, że Kasia bo Anielkę już mamy...
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sheh gdzie jesteś? ja mam ostatnio dziwne sny
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki- poprosze o skuteczny sposób na opuchnięte nogi....
od tygodnia dotyka mnie ta przypadłość i nawet rano budzę się z opuchnietymi kostkami i łydkami wiem, że zaleca się podczas snu nogi wyżej trzymać ale ja tak nie zasnę... wiem też, ze to taka klasyczna ciążowa przypadłość ale proszę mnie uspokoić, że ona nie świadczy o jakichś niepokojących zmianach i zagrożeniach dla ciąży...
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana, co do opuchniętych nóg, rano po spaniu nie powinny być |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
inutil- mam ciśnieniomierz tylko nie wiem jak z jego dokładnością
![]() spróbuję kontrolować ciśnienie, ja raczej zawsze miałam niskie ciśnienie...wizytę mam dopiero z 3 tygodnie... zobaczymy jak będzie jutro rano bo wczoraj troszkę się "udeptałam" i może temu....
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wiem co mi lekarz mówił, po nocy nogi nie powinny być opuchnięte. |
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Cytat:
![]() Szczęście słodkie ![]() Cytat:
- zeberko, lepiej powiedz o tym lekarzowi, chciałabym Cię pocieszyć ale jak nie przechodzi po odpoczynku to trzeba być ostrożnym i sprawdzić ciśnienie i poziomy alat, aspat - ale to lekarz Ci zaleci - pijesz dużo wody? puchną Ci tylko nogi? swędzą Cię?
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
inutil, amilcia- puchną mi tylko nogi, wody piję chyba zbyt mało, skóra mnie nie swędzi, jutro idę robić panel tarczycowy to sprawdzę może aspat i alat....i zaraz zejdę do Mamy po aparat do ciśnienia,
wagę mam sporą -prawie 85kg więc moje nogi mają co nosić, spróbuję dzisiaj ułożyć je wyżej do snu
|
#4077 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak sie zacznie cos dziac na pewno bedziecie wiedzialy hihih Jak na razie szyjka zamknieta ,Maksio wazy 2800,w piatek wizyta ![]() Cytat:
Tak jak dziewczyny pisaly ,mierz sobie cisnienie... A oprocz tego ja sobie robie masaz prysznicem wieczorami na przemian ciepla zimna woda.... Wogole to dzien dobry Komu herbatka ??? Ja spac od 4 nie moge |
|||
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko unnie dochodza potworne bóle i opuchniecie twarzy rano!no moze opisze bo własnie chcialam sieWas poradzic. O ile mnie nie zapomniałyscie bo nie udzielam sie ostatnio ale to za sprawa nieprzespanych nocy od tygodnia i bólu ktory czesto uniemozliwia mi siedzenie przy kompie. u mnie sie zaczeło tydzien temu. Straszne bole biodra gdzie jak wstawałam to az mi chrupało(po nocy) potem doszły straszne bole nog. Ja niewiem jak spac co 10 minut srrednio musze zmieniac pozycie z lewej na prwa a spie z poduszka miedzy nogami wiec noga jest uniesiona a itak boli i drentwieje to bol taki jak na zmiane pogody ale duzo mocniejszy. A dzis w nocy doszedł ból drugiej ale od kostki po stope.wczesniej w prawej tylko góra bolała. A tak to ciągle cała lewa boli.musze nią poruszac by przstało co uniemozliwia mi spanie bo co chwile tylko nogą macham ![]() widze tez ze jestem spuchnięta. Mam obrzmiałe nogi. I rano mam obrzmiałą twarz. Cisnienie mam dobe zakazdym razm jak mierze to jest ok 120/65 a mówie o spuch nieciu bo widze gołym okiem i mierze sie cm i ciągle mi przybywa a ja niejem ani duzo ani po nocach ostatni posiłek o 18 ani jakos specjalnie slodkiego nie jem. Wiem ze tyje tez wiadomo, ale zeby w takim tempie? ![]() jutro mam wizyte u gina, ale niedaje mi to spokoju miałyscie tak moze??? pije duzo tzn wczesniej nie piłam moze tyle ile powinnam ale od 3 dni pioje po ponad 2 litry płynow ale jest tak samo...
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-02-27 o 08:16 |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Tobiasz spał od 19:00 do 22:00 a od 23:00 do 3:00 cały czas płakał, później padł na pół godziny i znowu ryk. Jak go wzięłam do łóżka nakarmić i nie odłożyłam do łóżeczka to spał do 7:00. Już mam dosyć wszystkiego a co dopiero będzie jak Tż pojedzie Jest kochany ![]() Cytat:
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma kłopoty z netem. I jak jej net - pojawia się i znika
![]() Byku już!!! wcale Ci się nie dziwię...
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

zdrowsza już?

my te drzwi kupowaliśmy z firmy DRE, model FOSCA. Wyszło nam coś koło 750 zł za nie

dla wyjaśnienia ja waze 60 kg a ważyłam 62

(lampę też mam upatrzoną
).
tylko unnie dochodza potworne bóle i opuchniecie twarzy rano!