Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 13:35   #1831
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
moja mama dZwonmiła chwilkę gadałam znia i tak od slowa do slowa pyta co w niedzielę robisz na obiad, ja na to ,że brumkowe piersi, a mama,że co ?? jakie brumkowe piersi,
eh juz tak chyba zostanie
Ha ha ha Brumek musi opatentowac i opłatę pobierać.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:50   #1832
agadus
Wtajemniczenie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

mi się juz "brunkowe piersi" pieka w piekarniku ale zrobiłam troszkę inaczej do piersi z kurczaka dałam mozarellę paprykę pokrojona w paseczki i na to ser żółty i zawinęlam, zobaczymy , oj zjeść się zje ale ciakawa jestem smaku

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:02   #1833
madzia1k1
Raczkowanie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
j

dzięki to długo czekacie, a dlaczego wcześniej nie chcą robić?
No nie wiem, takie maja przekonania. tłumaczą się tym, że na większym pisionku łatwiej przeprowadzić zabieg. Ale i tak dobrze, że za rok, bo ten chirurg u którego byłam pierwszy raz to mówił, że zabieg w wieku przedszkolnym lub wczesnoszkolnym będzie robiony.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
I

Dzięki za jedzeniowe kciuki. Nie pomogły
Tymek nigdy takiej zdegustowanej miny jeszcze nie miał, jak kiedy "jadł" to danie Pękaliśmy ze śmiechu. Najpierw się bardzo zdziwił, jak wziął do buzi pierwszą łyżeczkę, pomlaskał, pokrzywił się i jakoś nie miał ochoty tego przełknąć. Potem próbowaliśmy podać więcej, ale nie chciała i cały czas (z 10 minut) krzywił sie po tej pierwszej Dałam mu w końcu łyżeczkę żeby sam się "karmił", bo normalnie on lubi bawić się łyżeczką i zawsze ją ładnie sobie do buzi pakuje, a z taką zawartością wcale nie chciał. Więc jeszcze na koniec pozwoliłam mu rączkami pobabrać się w miseczce z tym daniem i zakończyliśmy przygodę z pierwszym posiłkiem Od razu poszliśmy się umyć a ciuchy oczywiście do prania

Natomiast z piersi też dalej kiepsko je. Chwilami już mam dosyć tego, bo zaczynam się martwić. To się już ciągnie dwa tygodnie A on jada normalnie tylko 2-3 razy dziennie...
Czy zęby? Nie wiem już sama. Bo nie zachowywał się dziś jakby go bolały. Owszem one idą, i to 3 na raz, bo już je dobrze widać, ale humor ma dobry i nie wygląda na cierpiącego...

Ale ja i awantura to nie idzie w parze. Też mam dość, ale bym nie potrafiła
Może przez te ząbki mu nie smakowało, albo po prostu nie ten smak.
Przekona się wkrótce

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość

aaaa mamy coreczek - pilnujcie swoje pociechy, zeby za wczesnie nie zaczely myslec o chlopakach. ja nie przypilnowalam i co? I Klara mi dzisiaj mowi: MAMA, JA CHCE KOTA BONIFACETA!!!

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
boska jest Klara

wylaz za krzaka :P

a jeszcze mialam wam napisac cos od mojego siostrzenca ale to troche niecenzuralne jest:

"Igor wraca do domu z przedszkola z pania, ktora go odbiera i do niej mowi: "szymek ma czarne jajka, Pani konsternacja i si epyta ale jakie??, Igor: "no te tutaj (pokazuje wlasciwe miejsce), a ja mam białe" i smiech najlepsze jest, to ze on sam zauwazyl roznice, bo my raczej o takich sprawach nie rozmawiamy
Dzieci są bardzo mądre i spostrzegawcze

A jak tak czytam i oglądam jakie Wasze dzieciaczki nabywają nowe umiejetności i podziwiam. Zresztą wszystkim gratuluje wspaniale rozwijających się dzieciaczków. Dominik na razie stanął w miejscu, raczkować nie chce, siedzieć siedzi ale z podparciem, ale wierzę, że lada moment coś ruszy..
A jak widzę, jak stoją wasze pociechy to dla mnie to juz wogóle "magia"

Za to nauczył się mówić ba-ba-ba-ba-ba i cały czas to powtarza. Ma-ma mówi tylko jak mu źle

jak na razie zrobiłam krok i kupiłam puzzle piankowe, te które polecaliście, to może na nich będzie Domkowi łatwiej ćwiczyć.. dołączam zdjęcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz2.jpg (101,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz2p.jpg (42,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz3y.jpg (36,1 KB, 34 załadowań)

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:10   #1834
madzia1k1
Raczkowanie

dwa razy to samo zdjęcie mi sie załadowało przez pomyłkę. Miło być to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz.jpg (78,0 KB, 52 załadowań)

Stary 2012-02-26, 14:11   #1835
agadus
Wtajemniczenie

dla wielbicielek parówek

https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=2565

Stary 2012-02-26, 15:42   #1836
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Ale jaki fajny Domek. Wydaje sie juz tak "dorosly"
Stary 2012-02-26, 16:34   #1837
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Kolina , przez pierwsze 3 miesiące życia małego w dzień nie bardzo spał ale za to w nocy pięknie sypiał, .... a teraz w dzień śpi a w nocy sie morduję .... ja chcę pierwszą opcję

....
co sądzicie o takiej spacerówce?
http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

prosze o opinie
no i chyba to jest klucz do problemu, musi ograniczyć spanie w dzień
moje dziecko w dzień malo śpi, ale noc przesypia całą
co do wózka, trudno mi powiedzieć, wygląda nieźle, ale musialabym, organoleptycznie potestować by mieć zdanie

Cytat:
....

Jakie?

No to miłego spacerku

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

No i zapomniałam :

BLIŹNIACZKI nasze słodkie
i
WIKI

najlepszego!!!
ooo pokręcone to było i bez jakiejś sensownej treści
jeden motyw, pytała mnie siostra czy mojemu tz tez sie robią bawełniane kuleczki w pepku (!) bo w anglii żartują sobie na ten temat - są np kubeczki
no i śniło mi się że taki mój znajomy, elegancik gej.... miał takie pudeleczko na te "kfapki" wieczko to było jego podobnizna, przez lekko uchylone usta można było to podejrzeć

no takie głupoty, w ten deseń

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

poradźcie coś w kwestii fotelików
owinnam już myśleć o kupnie nowego, obecny jest już ciasny
normalnie dziecko jest upakowane jak sardynka w puszce

zastnawiam się nad kupnem takiego 9-18kg lub 9-36kg
jak myslicie?

jakie kupujecie?

poradźcie proszę
Stary 2012-02-26, 16:35   #1838
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Chciałam tylko Wam obwieścić, że mały Kuba (po operacji) wrócił już do domu , po niespełna miesiącu tułaczki, wszystko u nich dobrze, nic więcej nie wiem, nie chciałam im wisieć na telefonie, niech się cieszą domem
Cudownie teraz już będzie tylko dobrze

Cytat:
2. CHCĘ!
To wklej zdjęcie brwi i będziemy konsultować

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Moja corcia konczy dzis pol roczku. Nie wiem kiedy to zlecialo. Dziekujemy za oklaski i zyczenia
Stoo lat

Cytat:
a ja mam dzisiaj doła, tż mnie wkurza
dla poprawy humoru robię dzisiaj na obiad piesi brumkowe ale zrobię z papryką zobaczę czy dobre będzie może ser dodam i suróweczkę do tego meeega duzo surówki
idę troche poćwiczyc na steperze bo ładnie się robi i w końcu zdejmie się te grube kurtki,

I jak wyszły piersi brumkowe?

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy znacie "Prawo matki Murphy'ego"? Mam taką małą książeczkę, to coś zacytuję, żeby nie było, że moje posty są tylko smutne:
"NIEMOWLĘTA
Reguła ząbkowania
Gdyby za każdym razem, gdy mówisz "Tak grymasi, pewnie ząbkuje", twojemu dziecku wyrzynał się ząb, byłoby krokodylem.
Nieoceniona pomoc
Masz przynajmniej trzy powody, żeby nie przyjąć propozycji teściowej, że zamieszka na jakiś czas z wami i pomoże ci przy dziecku:
1. Jeszcze jedna gęba do wykarmienia.
2. Jeszcze jeden domownik, po którym trzeba zmywać.
3. Więcej nieproszonych rad niż byłąbyś w stanie wykorzystać przez całę życie.
Próba czasu
Babcie, które rozpływają się z zachwytu nad kołyskąnoworodka i oczy zachodzą im mgłą, zapomniały już, czym naprawdę jest wychowywanie dziecka."

A depresję wyganiamy!

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Za to nauczył się mówić ba-ba-ba-ba-ba i cały czas to powtarza. Ma-ma mówi tylko jak mu źle

jak na razie zrobiłam krok i kupiłam puzzle piankowe, te które polecaliście, to może na nich będzie Domkowi łatwiej ćwiczyć.. dołączam zdjęcie.
słodziak.. też chyba kupię te puzzle bo widzę, że Hania chętna na pełzanie a na panelach się ślizga

Cytat:
mmmmm

My wybrałyśmy się w to piękne słońce na spacer i nas zamurowało.. wiatr taki, że szybka runda blisko domu i wracałyśmy bo myślałam, że zamarznę..

Cały czas myślę o czwartku.. Hania wtedy idzie 1 dzień do żłobka i już mam schizę i mi smutno

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

I zapomniałam.. stoo lat dla bliźniaczek
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:37   #1839
Kolina
Zadomowienie

i zapomniałam....

Domek - fantastyczne zdjęcia, takie radosne, kolorowe i mały blondynek w ich centrum
Stary 2012-02-26, 17:00   #1840
karolinee1983
Zadomowienie

Hello miałam pięknie pozaznaczane cytaty, ale musiałam zleźć z kompa bo teścia dziś mamy i nie bardzo mam jak pisać

dlatego będzie ogólnie

dla dzisiejszych solenizantów
: roza:

Wszystkiego najlepszego dla Sweet!! Sto lat kochana! (chyba dobrze pamiętam, że dziś ma urodzinki )

A tak w ogóle to dwa dni z teściem i już zdążył mnie rozbroić
1. Dawał Mai pustą puszkę po piwie do zabawy (przestał, jak zmroziłam go spojrzeniem zabójcy)
2. w ramach zabawy psiknął jej rączkę swoim dezodorantem. Na moje stanowcze: "TAK SIĘ NIE ROBI bo ona wkłada przecież rączki do buzi"
było tylko: "no nie pomyślałem"

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:00   #1841
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Stoo lat
dziekujemy

Karoline rowniez dziekujemy

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-02-26 o 17:02
Stary 2012-02-26, 17:26   #1842
agadus
Wtajemniczenie

o dziekuje Nataszko, piersi się udały zrbobiłanm z mozarellą, papryka i dałam troszkę żółtego sera,
trzymam kciuki za czwartek, a czemu zaprowadzasz? wracasz do pracy??

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Kolina ja miałam ten 9-18, Oliwka jeździła w nim jeszcze niedawno a w listopadzie skończyła 5 lat, teraz ma juz tylko nakładkę

Stary 2012-02-26, 17:32   #1843
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Cześć!
Chciałam tylko Wam obwieścić, że mały Kuba (po operacji) wrócił już do domu , po niespełna miesiącu tułaczki, wszystko u nich dobrze, nic więcej nie wiem, nie chciałam im wisieć na telefonie, niech się cieszą domem
Dzięki za kciuki dla nich jeszcze raz!
My ostatnio po 6 wstajemy , zaczynam się przyzwyczajać, ale powera takiego jak Jacieee nie mam...
Za oknem szaleje śnieg, a wczoraj była już taka fajna wiosna
Wszystkiego dobrego!
strasznie się cieszę,że maluszek dochodzi do siebie !!!

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
no i chyba to jest klucz do problemu, musi ograniczyć spanie w dzień
moje dziecko w dzień malo śpi, ale noc przesypia całą
co do wózka, trudno mi powiedzieć, wygląda nieźle, ale musialabym, organoleptycznie potestować by mieć zdanie

ooo pokręcone to było i bez jakiejś sensownej treści
jeden motyw, pytała mnie siostra czy mojemu tz tez sie robią bawełniane kuleczki w pepku (!) bo w anglii żartują sobie na ten temat - są np kubeczki
no i śniło mi się że taki mój znajomy, elegancik gej.... miał takie pudeleczko na te "kfapki" wieczko to było jego podobnizna, przez lekko uchylone usta można było to podejrzeć

no takie głupoty, w ten deseń

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

poradźcie coś w kwestii fotelików
owinnam już myśleć o kupnie nowego, obecny jest już ciasny
normalnie dziecko jest upakowane jak sardynka w puszce

zastnawiam się nad kupnem takiego 9-18kg lub 9-36kg
jak myslicie?

jakie kupujecie?

poradźcie proszę
my mamy kupiony 9-18kg. Spotkałam wiele opinii,że jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego w znaczeniu,że taki duży przedział wagowy się nie sprawdza. Ja kupiłam ten mniejszy przedział z tego względu,że nie wiem ile będzie moje dziecko wazyć ani mierzyć cm i dany fotelik może się okazać jednak za maly albo niewygodny na dłuższą metę.

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
dwa razy to samo zdjęcie mi sie załadowało przez pomyłkę. Miło być to:
jest cudny i tak wydoroślał

dla kochanych solenizantów buziaczki i uściski :
Lena, Liliana,Wiktoria

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

u nas niedziela pełna wrażeń, byliśmy w sklepie , potem na cmentarzu no i nasza żabka zaczęła nam robić żarty -chyba trzeba wymienić przewody wysokiego napięcia ) i mieliśmy trochę przebojów

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-02-26 o 17:48
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:37   #1844
Kolina
Zadomowienie

agadus, dziubek79, dzięki za odpowiedź

zastnawiałam się nad cybexem 9-36 ale może faktycznie nie ma co kombinować

dziubek79 - co z żabką?
Stary 2012-02-26, 17:44   #1845
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:47   #1846
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
agadus, dziubek79, dzięki za odpowiedź

zastnawiałam się nad cybexem 9-36 ale może faktycznie nie ma co kombinować

dziubek79 - co z żabką?
wiesz , najlepsze jest to ,że jak pojechaliśmy do teścia ,żeby zobaczył co i jak (traciła moc i ledwo facetowi zjechałam sprzed maski bo wciskałam gaz do dechy a auto ledwo się toczyło ) to oczywiscie nagle wszystko było ok

postoi do jutra i zobaczymy
Stary 2012-02-26, 17:52   #1847
agadus
Wtajemniczenie

no dokładnie tak myslę jak dziubek, tak jak pisałam Oliwka jeżdziła w tym foteliku do stycznia a listopadzie skończyła 5 lat , teraz ma nakładkę,

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

a jajeszczę mam tej firmy ramatti i jest taka opcja,że może dziecko siedZieć prosto lub lekko oparte

Stary 2012-02-26, 17:52   #1848
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie tak myslę jak dziubek, tak jak pisałam Oliwka jeżdziła w tym foteliku do stycznia a listopadzie skończyła 5 lat , teraz ma nakładkę,
ja to się będę cieszyć jak dojeździmy w nim do 2 roku życia Szymka skoro już w 8 miesiącu ma 10kg
no i własnie nie wiem jak będzie rósł , czy wszerz czy wzdłuż
Stary 2012-02-26, 18:08   #1849
agadus
Wtajemniczenie

a ja sie juz nie mogę doczekać srody-czwartku, bo ma byc juz u nas dużo na plusie i w końcu pomyję okna i zawieszę inne firanki, ostatnio myłam w pażdzierniku lub listopadzie, jakos tak nie pamiętam, a takie brudne,że mało co widać

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja to się będę cieszyć jak dojeździmy w nim do 2 roku życia Szymka skoro już w 8 miesiącu ma 10kg
no i własnie nie wiem jak będzie rósł , czy wszerz czy wzdłuż
ja dzieci skończą rok to tak bardzo szybko nie rosną,

Stary 2012-02-26, 18:30   #1850
patik87
Zakorzenienie

padam na pysk.
Jak dzisiaj mi zafunduje taką noc jak 5 ostatnich to długo nie pociągnę
Stary 2012-02-26, 18:44   #1851
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
:.
Lena, Liliana,Wiktoria
[COLOR="Silver"]

dziekujemy

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
Stary 2012-02-26, 19:17   #1852
madzia1k1
Raczkowanie

A ja muszę pochwalić mojego synka, bo dzisiaj był po prostu mega wspaniały, nawet przez chwilę nie marudził, świetnie się bawił, ładnie jadł i miał 4 drzemki Chyba ząbek mu dzisiaj tak nie dokuczał

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Hello miałam pięknie pozaznaczane cytaty, ale musiałam zleźć z kompa bo teścia dziś mamy i nie bardzo mam jak pisać

dlatego będzie ogólnie

dla dzisiejszych solenizantów
: roza:

Wszystkiego najlepszego dla Sweet!! Sto lat kochana! (chyba dobrze pamiętam, że dziś ma urodzinki )

1. Dawał Mai pustą puszkę po piwie do zabawy (przestał, jak zmroziłam go spojrzeniem zabójcy)
2. w ramach zabawy psiknął jej rączkę swoim dezodorantem. Na moje stanowcze: "TAK SIĘ NIE ROBI bo ona wkłada przecież rączki do buzi"
Dziadki są fajni I co najważniejsze nawet jak zrobią jakieś głupstwo to my się tak nie gniewamy jak na (nie wiem dlaczego

Stary 2012-02-26, 19:25   #1853
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
O jaaa.. niezłe pomysły ma ten teść

Cytat:
o dziekuje Nataszko, piersi się udały zrbobiłanm z mozarellą, papryka i dałam troszkę żółtego sera,
trzymam kciuki za czwartek, a czemu zaprowadzasz? wracasz do pracy??[COLOR="Silver"]
Musiały być pyszne

Do żłobka idzie bo wracam niestety do pracy

Cytat:
Czesc
Czeeeść

Hania wykąpana, najedzona ale ani myśli iść spać gryzie smoka, ogląda rękę.. ja sama zdążyłam 3 razy przysnąć a ta nic.. zostawiłam ją.. może sama zaśnie

Wieeelka góra prasowania się na mnie patrzy i się śmieje jak głupia
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:38   #1854
pieleszka
Wtajemniczenie

cześć

póki pamiętam: sto layek dla dzisiejszych solenizantek: Lenko, Lilianko i Wiktorio od ciotki i Haneczki

agadus narobiłaś mi smaka na taki zestaw w brumkowych piersiach. przy najbliższej okazji skopiuję w ogóle to chyba nie pisałam Brumkowi, że mój mąż od pierwszego kęsa zaczął uwielbiać to danie, a łasuch z niego nieprzeciętny

u nas całkiem miły dzień. rano kościółek zaliczyliśmy w trójkę, potem obiadek, chwila drzemki i spacerek. wybraliśmy się do "centrum' naszego GW bo dawno nigdzie nie wychodziliśmy... i pozytywnie się zaskoczyłam bo było mnóstwo par z małymi dziećmi... więc nie tylko nas słoneczko wygnało z domku

a w ogóle to znowu koczuje w domu 2 dni za męża na jego urlopie, bo jest niezbędny w pracy. także jutro i pojutrze nadal będę na bieżąco na wizażu

a Hania idzie jutro na swoją pierwszą godzinę do żłobka...
we wtorek na dwie, w środę przerwa, a w czwartek na 5, a w piątek już na 8...
Hanyska się obudziła z drzemeczki właśnie... idziemy się kąpać

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:39   #1855
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Nasze blw.
Wrzuciłam w K. ale niech i nie klubowiczkipoznają moją Agatke

Jakaś nie w sosie dziś jestem. Nie chce mi się nadrabiać. Nic mi sie nie chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolaz.jpg (102,5 KB, 53 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:52   #1856
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
cześć

póki pamiętam: sto layek dla dzisiejszych solenizantek: Lenko, Lilianko i Wiktorio od ciotki i Haneczki
Dziekujemy
Stary 2012-02-26, 20:10   #1857
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Nasze blw.
Wrzuciłam w K. ale niech i nie klubowiczkipoznają moją Agatke

Jakaś nie w sosie dziś jestem. Nie chce mi się nadrabiać. Nic mi sie nie chce
nie mam dzis sily wiec tylko na twoje zdjecie odpwiem - Agatka jest piekna i jak ladniusio je
jutro nadrobie chyba Dobranoc
p.s. Marys juz OK, na szczescie Gastrolit pomogl i nie rozwinelo sie Pozdro
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 20:18   #1858
Marina1
Zakorzenienie

Scio ależ to słodkie stworzenie! na te oczy mogłabym patrzeć i patrzeć!

Eve cieszę się, że z Maryś lepiej. Wczoraj pisałaś o tym, że ją tak przeczyszcza bidulę, i myślałam o Was dziś.

Wikunia, Lena i Lilcia! Śliczne solenizantki całuski od nas!

cholera i nie wiem co dalej.

Aaaa cieszę się strasznie, że Nutra 2 refudowana. I ta cena 3 z czymś. Miodzio.

My już na Bebiko samym.

Lili brak.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 20:26   #1859
SweetAngel1984
Zadomowienie

Jestem....

BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM CIOCIOM ZA ZYCZENIA PÓŁROCZKOWE

Dziś ja mam urodziny....stwierdzam ze jestem stara
ogolnie mam zly dzien i cigle placze
wrocilismy od rodzicowi jestem padnieta
do tego Igor 2 dziennie nie chce jesc

a dzis zjadl u babci rosół z kluskami i nic pozatym
do tego marudzi marudzi i marudzi

Eh...ide spac
do jutra
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 20:31   #1860
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Lena, Lilka, Wiktoria za skończone miesiące od cioci i Dominika
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

Lena Lilka Wiktoria

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Dzień dobry

-

BLIŹNIACZKI nasze słodkie
i
WIKI

najlepszego!!!

Cytat:
Lena i Lila
Cytat:

Lena, Liliana,Wiktoria

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Wikunia, Lena i Lilcia! Śliczne solenizantki całuski od nas!

Aaaa cieszę się strasznie, że Nutra 2 refudowana. I ta cena 3 z czymś. Miodzio.

My już na Bebiko samym.
Dziękujemy wszystkim cioteczkom i ich Maluszkom.

Wiktorio wszystkiego najlepszego!

Scio a Nic Agatce nie jest?
No to fajnie, bo moje panny jedzą dopiero 3 puszkę Bebilonu Pepti
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości