|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
termalna jest bardzo fajna, ale nie nadaje sie do skory wrazliwej (ja taka mam, ale maseczki uzywam bardzo rzadko, bo uwielbiam ta serie i nie moglam sie powstrzymac przed zakupem) to nie jest taka typowa maseczka, ze nakladasz ja na twarz, czekasz i zmywasz - termalna nakladasz, masujesz skore ok. 1 min i zmywasz, ma drobinki peelingujace i w kontakcie z woda (przy nakladaniu - bo nakladam na wilgotna skore i przy zmywaniu) strasznie grzeje nie lubie tego ciepla na twarzy, bo czasem az mam wrazenie, ze sie zaraz uduszeoczyszcza i wygladza buzke, nie wysusza i nie powoduje zaczerwienienia ten zel CP wszedl razem z fioletowym etui na klucze skusilo mnie etui, wiec zamowilam go - efektow nie zauwazylam, etui sie zepsulo i oba produkty zwrocilam teraz czytam, ze moglam poczekac i moze faktycznie cos by sie dzialo na twarzy
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ten minikatalog na dzień kobiet jest jeszcze aktualny w czasie trwania K04? I czy produkty z minikatalogu wyprzedażowego są dostępne w COK?
|
#2704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żel leżał i się doczekał, ale mi bardzo służy, mamie też więc na pewno jak dojdzie do tego katalogu 6 to jeszcze kupię. |
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawa prosta, bo wystarczylo przyszyc, ale przez to, ze zel nic mi nie zrobil z syfkami to zwrocilam obie rzeczy ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- nmzc w 6 musze wyprobowac ten roll-on na przebarwienia
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten roll-on też mnie kusi
Punktowy to chyba był taki, kojarzy mi się coś, że za mocno zakręciłam i urwał mi się dzióbek Fajne było takie cos z tej serii w pojemniczku jak błyszczyk lub maskara, nakładało sie go patyczkiem, taki zielonkawy. Ale jego to już wieki nie widziałam.
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy takich do ucha tez raczej ciezko go nakladac tak zeby nie zrobic tego u nasady wlosow, co moze powodowac efekt przetluszczonych wlosow bez wzgledu na ilosc nalozonego balsamuja nakladam go na jakies 10-15 cm wlosow (liczac od koncowek), jak mam glowe do dolu
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki... jak było to nie bijcie proszę sama będę
Czy w katalogu 6 na produkty Solutions mamy opust wypracowany czy 10 %? Tam gdzie jest ten motywacyjny
|
|
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jeśli błądzę, to mnie poprawcie
|
|
|
|
|
#2711 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uważam, że nie ma się czym przejmować. Nikt mi nie powiedział, że mam coś odprowadzać, więc tego nie robię. A gdyby rzeczywiście każdy musiał płacić te podatki to myślę, że US by się nami wszystkimi już dawno zainteresował. No pomyślcie dziewczyny. Przecież od dawna wiadomo, że istnieją konsultantki i po co one są. Wszędzie różnie firmy (nie tylko Avon) trąbią o zarabianiu u nich właśnie. Więc skoro sprawa jest tak głośna to US tym bardziej powinien nas wszystkich ścigać. A tego nie robi (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). Ja to tak rozumuję. Jak się nie proszą to nie daję i nie widzę problemu. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Serum na zniszczone końcówki. To nie spray, ma dozownik, ale to taki olejek bardziej. |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A p propos podatku, mnie się zdarzały zamówienia nawet za ponad 3000zł ale ja zarobku z tego i tak nie miałam tyle co kosmetyki dla siebie, a reszta poszła w opustach dla rodzinki i koleżanek bo właśnie tylko im sprzedaje. I co, powinnam mieć teoretycznie ok 1000 zł zarobku a miałam pewnie ok 200 co poszło na moje, TŻa i mamy kosmetyki. Mnie się wydaje, że problem pojawiłby się dopiero gdyby takie zamówienia sięgały ponad 10 000 tysiaków za katalog i jeszcze sprzedawałybyśmy na allegro albo innym serwisie aukcyjnym, czy np na jakimś stoisku w mieście. Cytat:
![]() ![]() ![]() Na szczęście troszkę ją zawsze uszczuplam ![]() To musso zawsze kusi!!
|
|
#2716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak mam iść do drogerii i kupić balsam w ciemno, albo wybrać coś w avonie co polecicie a do tego mieć na to zniżkę, no to decyzja rozumie się sama przez się W ogóle odkąd tutaj dołączyłam, to mój TŻ się śmieje, że ja teraz to tylko Avon i Avon, bo cały dzień mogę o tym mówić W minionym roku była taka seria Ice Sheers... To sezonówka, czy może się pojawi na wakacje znowu? ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba też sie skuszę i wybróbuje
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lawenda- pięknie, nienachalnie pachnie, jest jedwabisty, szybko się wchłania, dosyć dobrze nawilża (raczej na okres wiosna- lato). Stopy cud ![]() Masło Shea- nigdy więcej go nie kupię . Jakiś taki.. tępy, słabo nawilża, pachnie podobnie do spray'u odświeżającego avon- ziołowo jakoś. Na pomalowanych paznokciach zostawia nalot- trzeba potem ścierać, bo matowi okrutnie. Polerować znaczy . Jak się wciera w stopy robi białawe smugi, trzeba się namachać, żeby wsmarować tak, aby wsiąkł. Jest perlisty (jak musy Naturals). Jakiś taki.. lekki, puszysty. Dla mnie za słaby.Z silikonem- mam go teraz, po nieudanym zakupie Shea- fantastycznie nawilża, na bardzo długo. Stopy są miękkie. Wchłania się szybko, mało trzeba. Pachnie- dla mnie- lepiej niż shea. Jest taki "solidny" w konsystencji, ale jak się stopy masuje, to okazuje się, że jest jedwabisty. Polecałabym z silikonem- jeśli zależy Ci na nawilżeniu- idealny na tą porę. Z lawendą też jest fajny, bardzo przyjemny w użyciu, ale ociupinkę słabszy od Silikonowego. Ale tak troszkę Co do płynów, to nie bardzo wiem, czy chodzi Ci o katalog 3, czy 4. Ja w 3 kupiłam sobie piękny magnoliowy, tą nowość. Pięęęęknie pachnie
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kejtiryba;32564102]Tu same szatany są i wszystkie kuszą
Ale jak mam iść do drogerii i kupić balsam w ciemno, albo wybrać coś w avonie co polecicie a do tego mieć na to zniżkę, no to decyzja rozumie się sama przez się W ogóle odkąd tutaj dołączyłam, to mój TŻ się śmieje, że ja teraz to tylko Avon i Avon, bo cały dzień mogę o tym mówić [QUOTE]Też tak miałam :P Ale już mi przeszło, sprawdzam KWC i blogi, bardzo rzadko zdarza się, że kupuję coś w ciemno bez sprawdzania. Wszystko można znaleźć w necie na fotkach, nie tylko Avon Ale jak miałam fazę to też Avon, Avon i Avon... Teraz przerzucam się na bardziej naturalne kosmetyki, ale nie wszystko się da, wiadomo. Szukam jednak dalej, bo w pewnym momencie wszystko kupowałam z Avonu, chociaż to był bubel :/ Ominęłam k3, ale w k4 mam upatrzonych kilka rzeczy, FAE, kredki SS i chyba tyle? Chyba |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydał mi się jakiś taki cytrynowo-toaletowy... To ten Pure O2 podobny mówisz... To chyba się nie zdecyduję
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wam idą zamówienia z kat.4 ja mam już na około 830zł jeszcze teraz szwagierka w tym tyg ma mi ze szkoły przynieść bo miała ferie teraz tzn do dzisiaj... i od jutra ma mi zebrać do końca tygodnia... a moje z tego jest tylko: podkład i korektor z demo, blender i to serum jedno... no i zastanawiam się nad kredką żelową ta nową SS filoetową...
|
|
#2723 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze te w żółtym opakowaniu i nikt ich nie chce ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Na razie mam swoje zamówienie na ok 150zł
|
|
#2724 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), a w przyszłym AM jest kusząca cena na niego ![]() I chciałoby się powiedzieć "prrrrr, szalona" bo wynik ładny Ja dzis się pochwaliłam swoimi 150zł Póki co 3 osoby pytały o serum, zastanawiają się... Mam nadzieję, że zejdą jednak Ja wezmę serum dla siebie na pewno bo zamieniam się w pomarańczę przez tę ciążę ![]() Cytat:
Lubie takie lekkie gruszkowe zapachy ![]() Cytat:
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-26 o 19:26 |
|||
|
|
|
#2725 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie skleja tych końcówek? Pewnie jak się nałoży odpowiednią ilość to wszystko powinno być ok, nie? ![]() TAK! i Sarunieczka obie takie! i najgorsze jest to, że co poleca to mi pasuje (tzn na razie dzięki Musso pianka do mycia a dzięki Sarunieczce FAD)Cytat:
![]() Cytat:
mi się jakimś cudem udało odsprzedać wszystkie (bo kupiłam w demo zestaw). Jedna osoba zamówiła fioletowe, to poszło, potem koleżanka tez fioletowe i chciała je wziąć drugi raz a ja jej na to że mogę sprzedać żółte i zielone dużo taniej dostała najpierw próbki i się zgodziła na oba---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
a wybrane oferty tzn? |
||||
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
No biorę katalog online, robię skreen'a i dawaj na FB
Tak wrzuciłam serum, maskary dwie za 29,9 (choć kolega o specyficznym poczuciu humoru zapytał czy tusze wieprzowe też oferuję hahahah Może szału z tego nie ma, ale Klientki, które mają katalog w papierowej wersji jeszcze na nic się nie zdecydowały, a mam 150zł zamówienia. Dzięki FB
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam... oj tam...
![]() teraz z k4 nie zamówiłam dużo, nie będzie czym kusić z nowości tylko 5 nowych lakierów![]() ps. mogę pokusić FAE
|
|
#2728 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie no jasne, że nie wezmą się za te co mają mniejsze zamówienia, nie opłaca im się, takie zawsze udowodnią, że jakoś to z całą rodziną co miesiąc zużywają. Oczywiście, że chodzi o większe zamówienia, na kilka tysięcy. Natomiast teoretycznie powinno się odprowadzać podatek nawet od tych mniejszych zamówień, od każdego zarobku, takie jest prawo i tyle. A to, że się tego nie robi (bo niby kupuje się tylko na własny użytek) to inna sprawa. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Muszę sprawdzić ten zapach.---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
musso4 to złooo
Też mam chętkę na obwąchanie
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tylko wrzucałam linki albo korzystałam z tej aplikacji "katalog online" czy coś takiego, na jedno w sumie wychodzi.A to powiedz jeszcze umieszczasz te zdjęcia w jakimś albumie u siebie czy tak po prostu na "tablicy" ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

nie lubie tego ciepla na twarzy, bo czasem az mam wrazenie, ze sie zaraz udusze
będzie za 2 miesiące to jednak trochę czasu.

przy takich do ucha tez raczej ciezko go nakladac tak zeby nie zrobic tego u nasady wlosow, co moze powodowac efekt przetluszczonych wlosow bez wzgledu na ilosc nalozonego balsamu

. Jakiś taki.. tępy, słabo nawilża, pachnie podobnie do spray'u odświeżającego avon- ziołowo jakoś. Na pomalowanych paznokciach zostawia nalot- trzeba potem ścierać, bo matowi okrutnie. Polerować znaczy 

Adam 18.11.2012