|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ubrałam dopasowaną białą koszulę, podwinęłam rękawki do tego moje rurki z kokardkami i jadę na mecz
![]() Monia.. pewnie będziesz wiedziała. Mój lekarz kazał mi brać Alvesco, ale zastrzegł, że po wziewach mam umyć zęby albo wypłukać buzię. O co chodzi?! ![]()
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopasowana koszula i rurki,prosty i fajny zestaw ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Może w cyckach siedzi woda?
![]() Cytat:
![]() ![]() No pewnie, że ma dobre serduszko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-26 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle co tu jakoś tak dziwnie sie zrobiło? Kościół, KRUS, itd..... ![]() Cytat:
![]() ![]() weekend w szkole..... Mam problemy z koncentracją i nie potrafie skupić się na wykładach ![]() Ale ok 3 dni na wadze 58! ![]() ![]() Aaaaaaaaa!!! Jutro do pracy.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dopiero patologia ![]() ![]() 2. boze Agniesik ![]() ![]() ![]() ![]() etyka moze bylaby dobrym pomyslem - ale nie etyka prowadzona przez ksiezy lub przez nawiedzone katechetki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niepowazna! i taka osoba mialaby byc przelozona, masakra :P Cytat:
![]() 2. a Twoja rodzina, rodzina TZa - wierza, czy nie wierza ![]() pewnie Ci w cycki poszlo, ciesz sie ![]() Cytat:
![]() wykonalas sporo cwiczen, co Ty gadasz ze malo:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ooo boze jakby ktos obcy poczytal sobie moje smsy, tooooooo....... brrr! dobrze ze telefon trafil do Ciebie z powrotem! a pan taksowkarz to slodziak i moj bohater na dzis! 3. HAHAHAHAH! Ogladalam to! boski jest ten program ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Laura, chowaj pałę
![]() ![]() Bo napisałaś tak: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
Boże! Ale tu z Wami wesoło!
![]() ![]() ![]() Na dziś koniec z jedzonkiem wypije sobie miętkę albo czerwoną tea za chwilkę i starczy... Oby jutro z dietką szło lepiej - zakładam zeszyt i będę liczyć kcal. Kurde, ambitnie... ![]() ![]() Jeszcze dziś chwila ćwiczeń przed snem - odpuścić hula-hop czy nie odpuścić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój ksiądz od religii, to jakiś zbokol, podrywa wszystkie dziewczyny i nic go nie odstrasza xDDDDD Kiedyś do dziewczyny z równoległej klasy tak się przyczepił, że powiedział jej, że dostanie 5 z religii na koniec, jak pojedzie z nim na kręgle. Palant ![]() ![]() Ja też ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-26 o 19:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama (vel dżaba, tak ją nazywamy) przejęła ostatnio mój stary telefon, pousuwałam zboczone foty, ale reszta została, bo nie miałam czasu na resety i inne głupoty. Potem dżaba opowiadała mi, że robiła nim zdjęcie, więc trafiła do galerii, oglądały z koleżanką moje zdjęcia, ale ona nie chciała, bo bała się że trafi na jakieś moje nagie foty, nagie foty TŻta czy jakieś inne ![]() ona sama jest inna ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tam patologia, najpierw trzeba zaspokoić podstawowe potrzeby, żeby potem zająć się tymi wyższymi! JA ZINTERPRETOWAŁAM CIĘ! Tak naprawdę sam fakt, że przyszedł Ci do głowy wzwód do wewnątrz wynika z podświadomej ciągłej potrzeby seksu, a ten penis w środku oznacza spełnienie i wieczny orgazm. Cytat:
![]() A miałam taki ładny z hello kitty, specjalnie po to kupiony ![]() Miałyście tak w dzieciństwie, że ładne zeszyty były przeznaczane na coś ważnego, fajniejszego niż szkoła? No więc zeszyt z Hello Kitty był za dobry jak na te pierdoły których codziennie wysłuchuję, został stworzony do celów wyższych ![]() Jaki Ty masz zeszyt? ![]() Cytat:
![]() W ogóle kobity mam problem. Ubieram sie nudno i jakoś tak bez szału, za staro na moje 22 lata. Ale nie czuję się też ani na kolorowe strone, ani na typowo sportowy styl, a do zestawów typu fajne legginsy plus tunika nie mam figury. Czuję się staro i brzydko ![]() A jak mam @ (dzisiaj) to robię najwięcej kupy ever, myślałam że wszyscy tak mają ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac co z tym zeszytem. nie znam osoby, ktora solidnie by do tego podchodzila ![]() jakie romansidlo ? ![]() ![]() ja dzis ogladam kac vegas, ze wzglad na ostatni miesiac to raz, i dwa, ze wzglad na to, ze chce do las vegas, o. teraz , juz ![]() ja ostatnio ogladam "holiday" z judem law ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do Leo. Wyobrazacie sobie, ze on wybiera sobie laski wg jakiegos standardu ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. to samo do mnie powiedzial ![]() 3. moj smierdzi nalewka i ma romans z dyrektorka, serio, nawet w gazecie o tym kiedys pisali ![]()
![]() |
![]() |
#2201 | ||||
Zakorzenienie
|
ach, nasza Honorata skarbek, pelzam teraz po pokoju żeby stlumic smiech, bo rodzina pewnie mysli, ze mam schizofrenie, raz wyje z rozpaczy, raz ze smiechu, nie jem obiadu, ciasta
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba pojde na seksterapie ![]() choc na dzien dzisiejszy mam dosc facetow, wzwodow i interpretowania ich zachowan, chyba jestem dzisiaj feministka, zaraz poszukam jakiejs opiniotworczej wypowiedzi odnosnie wieku emerytalnego, ustosunkuje sie do niej, i hejjaaaa na manife ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez zawsze szlam w strone hello kitty, do czasu gdy smierdzaca seria twiligght zawladnela empikiem i wszystkimi papierniczymi w okolicy ![]() ![]() ostatnio lubie miec zeszyty gladkie, ale w oczo.ebnych kolorach ![]() ![]() lubie jeszcze psychiczne okladki z happy tree friends, bylam ich fanka, nawet mialam na dzwonku ta psychiczna melodyjke ![]() Cytat:
![]() 2. hmmmm ja zawsze uwazalam ze legginsy i tunika sa dla kazdego :P a jak sie teraz ubierasz, na jakie stawiasz kolory? masz jakas wizje siebie na wiosne? ![]() ![]() tu cekin, tam cekin, brokatowe szpilki, bedzie dobrze ![]() 3. ![]() ![]() ja przed @ nie robie kupy ![]() a w drugim dniu tez robie najwiecej kupy ever, w skali cyklu :P
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Bania, BŚ - mam to samo co Wy z @ i tą kupową sprawą! Bałam się, że jestem w tym osamotniona, a tu proszę!
Wróciłam z meczu, wtopiliśmy 0:3, na konferencji prasowej trener przepraszał za swoich zawodników, ale i tak ich kocham ![]() Do tego było tylu fajnych facetów wokół, że od jutra biorę się do kupy i robię ze swojego ciała bóstwo, żeby potem znowu nie usłyszeć: "Kochanie jesteś piekna, ale szczuplejsza byłabyś jeszcze większą laską", a ja potem zrzucę 8kg.. ooj co to, to nie! ![]() Dobra, wygadałam się.. lecę spać, bo jutro 6:30 jest moja ![]()
![]() |
#2203 | |
Wtajemniczenie
|
eeee... nie
![]() Cytat:
![]() moi rodzice są nie wierzący, moja siostra też. Tża rodzice są wierzący ale nie praktykujący ![]()
![]() |
![]() |
#2204 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jude Law też nie. Jestem jedyną fanką Pamiętników Wampirów, która woli Stefana ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaaaa właśnie, chcecie piątkową śmietankowośc dnia? ![]() Byłam u lekarza, ale mój lekarz jest też lekarzem sądowym. To była pilna wizyta więc zostałam po prostu wciśnięta w grafik, jak się okazało- w trakcie sądówek. W poczekalni byliśmy: -ja (nieskromnie zacznę od siebie ![]() -5 uroczych panów w kajdankach -8 policjantów -5 facetów na warunkowym zwolnieniu. Spostrzeżenia: -kiedy chłopak obok opowiada jak zabił członka gangu krakowiaka skacząc po nim na przystanku autobusowym- nie masz pojęcia co robisz na prawie -panowie znają kodeks karny o wiele lepiej niż ja, cytowali sobie poszczególne paragrafy, pouczająca lekcja ![]() - naturalnie Ci z kajdankami (plus policja) wchodzili pierwsi, zostali tylko ci na warunku -wiecie ile uroku osobistego potrzeba, żeby przekonać 5 kryminalistów, że to JA powinnam teraz wejść, bo spiesze się do pracy? ![]() -lekarz później zdziwił się że mnie przepuścili, bo jak stwierdził "zazwyczaj są agresywni" uwielbiam moją przychodnię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-02-26 o 20:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. aaa odnosnie Twojego ubioru na ten mecz, mialam pytac wczesniej, jednak zapomnialam ![]() ![]() bo aby wyeksponowac te urocze kokardki, musialabys chyba zalozyc baletki,a w nich jeszcze lekko pizga ![]() ej, apropo butow, chodzicie do dajczmana? mam z dzis, a wlasciwie to z wczoraj :P takie wspomnienie z deichmana, jak tz (? ![]() ![]() tak czy inaczej teraz mam, trzeba bylo korzystac poki mialam okazje xD a co do dalszej czesci z punktu drugiego, to brak slow. Ty jezdzisz na mecze siatkarskie, si? siatkarze wydaja sie byc porzadnymi facetami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Agnes! co tak Cie tu malo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiecie, wiecie? nie mialam pojecia kto to stefan i jak wyglada, dla tych co tez tak maja, uwaga, tadammmm ![]() stefan w roli glownej ![]() malo tego, mam wiesci, ze stefan jest polakiem, tylko urodzonym w USA, moj wscibski nos wyczail wszystko, jego matka ma na imie Agnieszka, mysle ze pokochalaby nasza Honey tak jak ona kocha jej syna ![]() ciekawe, czy jest dumny ze swoich korzeni, zna na pamiec jestes szalona i wszystkie hity ich troje, czy spiewal razem z majka jezowska: hula-li! po polu! i pili ka-ka-o! i czy przy goleniu mysli o mietku foggu? ![]() Cytat:
2. ![]() choc w sumie to lekka paranoja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ;p Agniesik, myslisz, ze Kasta tez ? ![]() i Honey tez chyba zna Roberta M, bo kolezanka mojej siostry chyba widziala ja u niego w wteledysku ![]() xD 2. spoko ![]() ![]() ![]() ![]() 3. pamietam ten sen, jest na drugim miejscu wizazowych snow, pierwsze okupuje sen Agnes i Śmietanie na poligonie ![]() Cytat:
![]() Ale piszesz serio, że Kasia to Twoja idolka? ona sie mega staro ubiera wg mnie ;p czuje ze przysni mi sie wizja tego, co powinnam Ci odpisac ![]() tymczasem ide spac w przekonaniu, że faceci to capy, cwele i uwaga, czopki tez mi przyszlo do glowy ![]() spijcie slodko zboczone pączki ![]()
![]() |
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kochane!
![]() bita smietana - specjalnie wczoraj byłam po zeszyt i kupiłam w takie misiaki friendsy ![]() ![]() aniabaniaa - też miałam kilka takich "specjalnych" zeszytów i niestety nie były zbyt długo w centrum uwagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś, po porannym ważeniu odnotowałam w moim nowym super zeszyciku spadek -0,3kg! Cieszę się jak dziecko - w sumie fajnie by było gdybym odnotowywała takie codzienne spadki ![]() Mam ochotę zjeść na śniadanko podpieczoną w piekarniku połowę bułki z tuńczykiem, kukurydzką, pomidorkiem i oliwką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2207 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a druga sprawa że facet nie powinien takich rzeczy mówic kobiecie , no ewentualnie jak już schudnie może powiedzieć to w innym wypadku ja bym się chyba załamała ale i dostała silnego kopa w d*pe żeby się ruszyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zjadłam wczoraj Prince Polo i miałam wyrzuty sumienia ![]() ![]() ![]() A wogóle to lubię te ćwiczenia i to jak się po nich czuje ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
A kto się od dzisiaj odchudza?
![]()
![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Sandeeej
![]() ![]() To czekamy! ![]()
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
ooo muszę schudnąć 5-6kg. do 8 kwietnia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Musiałam ubrać musztardowe botki, bo pasowały do płaszczyka i są cienkie, a na hali jest ciepło. Chociaż planuję do nich kupić szpilki albo wiązane koturny ![]() ![]() Korkowe szpilki są super! Bania nie daj się prosić swojemu/nieswojemu ![]() Cytat:
![]() ![]() Damon jest taki seksowny! A Stefan był w zeszłym roku w Poznaniu. Niestety moim skromnym zdaniem nie wychodzi mu udawanie tego ZŁEGO, bo ma za słodką buźkę.. Za to Damon/Ian - KLĘKAJCIE NARODY ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno zmieniałam telefon,więc był praktycznie pusty,moje szczęście ![]() Cytat:
![]() W ogóle to na początku lutego byłam z koleżanką umówiona do wróżki,ale przegapiłyśmy termin ![]() Cytat:
Traktorem? jak biedota? pewnie kombajn ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Julianek chce mieć siostrzyczkę! ![]() ![]() ![]() A no pewnie, wszystkie superowe notesiki miały być na coś ważnego, nie jakieś pierdoły- tylko że potem leżały niezapisane, bo ja nie mam ważnych rzeczy w życiu ![]() ![]() Ja też, zawsze mi jakoś lżej na sercu jak powyzywam polityków, skrytykuję wszystko dookoła ![]() Ej, ja bym legginsów i tuniki nie ubrała nawet z super figurą, nie lubię tego zestawu. Ja mam raczej klasyczny styl, nieraz jak patrzę na koleżanki z przemyślanymi strojami, to je podziwiam, że im się chce, bo ja to po omacku rano wybieram ubrania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej, ja też lubię koszule, proste bluzki (żadne tiszerty z nadrukami), klasyczne spodnie, skórzane buty itp. W sumie nawet biżuterię lubię tylko typu kolczyki-wkrętki, prosty wisiorek, stronię od sieciówkowych szaleństw. Mam wrażenie, że wyglądałabym idiotycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() A no, bo Honorata występowała w teledysku u Roberta M. "Dance hall track". Taka laska w panterce i z lizakiem. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
A ja muszę schudnąć 6 kg do końca marca
![]() ![]() Dziś na śniadanko: pół bułeczki z tuńczykiem, plasterkiem pomidora, 1 oliwką i kawałeczkiem sera ... Wypiłam w międzyczasie dwie herbatki czarną z cukrem brzozowym (może w końcu zrobię kupe ![]() ![]() ![]() ![]() Obiadek: ryż + gotowany na parze kurczaczek+ gotowana na parze marchewka + 2 plastry pomidora + 2 łyżki kukurydzy - dodaje zdjęcie bo fajnie wyglądało ![]() ![]()
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, podobnie się czułam jak leżałam w szpitalu pod kroplówką z wesołym towarzystwem więźniów, ćpunów i bezdomnych,pamiętacie?
![]() Apropo księży ... i baciuszków ![]() W tej wiosce,w której pracuje kiedyś ksiądz zrobił dziecko dziewczynie. Rodzice ją wyrzucili, poszła do zakonnic, tam urodziła i zostawiła dziecko. A teraz pomyka po wiosce w kaloszach huntera i z jakimiś kozakami w najnowszych audi. Księdza oddalili ![]() A znowu baciuszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Loriette, mój kolega idzie na chrzciny i ma być chrzestnym i nie chce iść sam
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Qrwa takich, co współżyją z niepełnosprawnymi umysłowo to powinno się do więzienia wsadzać- ostatnio oglądałam reportaż, że dziewczynie chorej zabrali dziecko- co za debil jej zrobił tego dzieciaka? Porażka.
![]() ![]() TŻta współlokator (tzn. już studia go rzuciły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A huntery pewnie od nowego plejboja ![]() Ja bym mogła rzucić wszystko i wyjechać do USA! chociaż na miesiąc! moje marzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo. W sumie to chciałabym mieszkać w USA, od biedy to na wyspach, najpewniej w Anglii. Nissiax83 na swoim blogu odpowiada na pytania nt. życia w NYC i pisze, że to nie jest takie wszystko różowe itp. Co nie zmienia faktu, że w Ameryce łatwiej się dorobić, mają tańsze kosmetyki, ubrania, jedzenie, benzyna tania jak barszcz. Tak samo Nieesia25 też na swoim blogu pisała o nowej szmince YSL za 22funty i ktoś jej dał komentarz, że ma fajnie, bo dla niej zakup takiej szminki za 22 funty, to tak jak kupienie czegoś za 22zł. Oczywiście wielkie oburzenie itp.
![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-27 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.