|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
|
|
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam ją, jest za mała na A4, uwierz.
Próbowałam zmieścić teczkę i nie dało rady, bo strasznie spodobała mi się zielona
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Mieści format A4, teczki może nie, ale u mnie w pracy dziewczyną ją ma i spokojnie wkłada tam zeszyty a4 w miękkiej oprawie
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Jakis czas temu widziałam w arkadii w h&m balerinki w koronke, bodajże za 39 zł, nie wiem czy któraś z Was je w ogole kojarzy, ale mam pytanie odnośnie ich- gdzie dostałabym je teraz w Warszawie?? Zalezy mi na nich, a tydzień temu ich juz nie było
z góry dziękuje za pomoc!
|
|
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
Od tygodnia nie było mnie na wizażu, niestety nie mam czasu teraz nadrobić, ale przybywam z małą relacją
Byłam w H&M'ie z Trendem we wtorek, pojawiły się metaliczne srebrne narzutki, których szukałam, kosztują 229 zł i moim skromnym zdaniem nie są tyle warte.. Czar niestety prysł po obejrzeniu na żywo... Naszyjnik z przeźroczystych plastikowych prostokątów też mi się na żywo nie spodobał Koszul ecru za 39 zł nie było w żadnej z dostaw w tym tygodniu :/ Mam fotorelację z wczoraj Z nową dostawą przyszły płaszczyki za 129 zł czarny i ecru, są z mięsistego materiału, dość specyficznego, trochę grubszego. Niestety nie czułam się w nich najlepiej.. Zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu trencz, na który tak narzekacie Ma idealny dla mnie krój (uwielbiam rozkloszowane), uważam, że nie jest za sztywny bo właśnie dzięki temu trzyma fason. Mierzyłam beżowy, chciałam kupić czarny okazało się że jest już w innym fasonie Kupiłam na pocieszenie bluzkę z kryształkowym kołnierzykiem, była ostatnia i akurat S-ka, w sklepie mnie oczarowała ale w domu coraz mniej mi się podoba.. Ot zwykły czarny bawełniany t-shirt, który nie będzie zbyt długo wyglądał ładnie Dość krótki, szeroki, z tyłu dwa guziczki. Za 39 bym nie narzekała ale 59 już mi trochę szkoda ![]() Pojawiło się kilka modeli strojów kąpielowych ![]()
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2012-02-26 o 18:52 |
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w H&M w Słupsku i jak zwykle rozczarowanie ;-P Nie było ani bluzeczek z kołnierzykiem, ani miętowych bez rękawów, ani koronkowych sukienek. Mierzyłam żakiety za 79,90 i są fajne, ale chyba nie w moim stylu sama nie wiem... Była pełna rozmiarówka.
Sukienki w pepitkę mają zdecydowanie zawyżoną rozmiarówkę. Noszę głównie M/L - w h&m najczęściej M jednak w przypadku tej sukienki wyglądałam w Mce jak w koszuli nocnej ;-) Ska była zdecydowanie lepsza. Szkoda, że nie ma tym razem kremowej
|
|
#2111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bluzkę z kołnierzykiem też kupiłam, niby zwykła ale do jeansów/ spódniczki i marynarki bardzo fajna
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie Ty w koncu wybrałaś?
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-02-26 o 19:06 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam na all taką http://allegro.pl/hm-bluzka-kolnierz...166655192.html.. ale wydaje mi się, że ona te diamenciki ma w różnych kształtach i wogóle jakoś nie wygląda.. |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie Ci w beżowym trenczu O bluzce z kołnierzykiem mam podobną opinię, nawet jej nie mierzyłam.
|
|
#2116 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie w tym beżowym najlepiej się czułam (tylko kolor nie mój), wcześniej nawet nie mierzyłam, podświadomie podziałały na mnie opinie na wizażu na jego temat za 129 za narzutkę też bym dłużej pomyślała , jakość mnie mocno rozczarowała.. a tą z kołnierzykiem kupiłam trochę na zasadzie " jaka słodka. o, jest ostatnia.. ooo, w moim rozmiarze Jeszcze mi się przypomniało, że z nowości widziałam koronkowe bluzki z zał. za 79 zł, były jeszcze spódniczki z tego samego materiału za 59 zł. czekam na czarną bluzkę, u mnie tylko ecru. spódniczki ładne, wypadają większe, nosząc S mierzyłam czarną XS-kę a i tak była kiepsko dopasowana..
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2012-02-26 o 19:30 |
|||
|
|
|
#2117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (mam na myśli ten z 3 zdjęcia) Edytowane przez EyeCatch Czas edycji: 2012-02-26 o 19:33 |
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie kolory są dostępne? A, i o dział poproszę. Nie widziałam ich dzisiaj w asortymencie, dziwne.
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
macie jakiś pomysł na zestaw z koszulą za 39zl ?
a przy okazji na allegro już jest przebitka 20zl dzieją sie te same akcje co ze słynna koszulą Sochy :p
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dzisiaj wybrałam się do H&M w Gliwicach i niestety nie znalazłam tego co chciałam, a jeśli chodzi o rzeczy, które często pojawiają się na wąku to:
- koszule/bluzki ecru za 39 zł zostały dwa rozmiary 42 i 44, według mnie jakiś krój nie za bardzo + bardzo przebija... - bluzek z kołnierzykiem nie widziałam niestety, a czaiłam się na czarną ![]() - gumek, obręczy złotych i srebrnych nie było - za to kremowych marynarek za 79 zł cała rozmiarówka, aż żałuję, że niedawno kupiłam marynarkę w podobnym kolorze ![]() - z Divided koszule bez rękawów (miętowe, beżowe, różowe) - pełna rozmiarówka każdego koloru ![]() - baletek kobaltowych były dwie pary - duże rozmiary, jeśli chodzi o szpilki to było ich pełno, ale ten szpic mnie jakoś nie przekonał ![]() Za to zakochałam się w tej torebce zielonej za 79 zł, ale została ostatnia na wystawie, której oczywiście nie mogłam kupić, za to pomarańczowych i brązowych z 10 widziałam
|
|
|
|
#2121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dział zwykły, women. spódniczki mają prosty krój, typowy, w kolano. niestety nie są elastyczne, kiepsko dopasowują do sylwetki, nie opinają jej. to tylko cienka koronka z podszewką. jak wspomniałam, mierzyłam XS-kę z zamiarem noszenia jej wyżej, dopasowanej w talii i biodrach a ona jakoś tak.. wisiała nie mniej jednak pewnie zrobię do niej jeszcze jedno podejście była w kolorze ecru i czarnym
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam prośbę
szukam w sieci fotki płaszcza z obecnej kolekcji - chodzi o trencz za 199zł (są czarne i beżowe), na stronie h&m nie ma
|
|
|
|
#2123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi Ci o ten wiązany w talii ? dziewczyny pisały, że jest z bardzo sztywnego materiału i wygląda się w nim jak wojskowy :P a mnie się bardzo podoba, wilę taki materiał bo dobrze trzyma fason i nie ulega zabrudzeniom w takim stopniu jak miękka bawełna tylko szkoda, że kolory nie moje..
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2012-02-26 o 20:29 |
|
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja widzialam dzisiaj dwa rodzaje cytrynowych torebek - za 79,90 i 129,90 - w 2 wersjach kolor. z nowosci ..
ogolnie powiem Wam , ze jestem meeeeeega rozczarowana wiosna wg h&m ((w bershce, stradivariusie, zarze, carry tyle mięty , koralu... a w h&m albo z trendu za 200, 300 zl beznadzieje materialowe w tych kolorach albo tylko te koszule za 39 (( marnie, jestem zawiedziona ...
|
#2125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgodzę się z Tobą, też jestem zawiedziona, niewiele rzeczy mi się podoba z tej kolekcji, ale z drugiej strony mnie to cieszy bo chcąc nie chcąc oszczędzam w zarze z kolei nie wydam 150-200 zł na koszulę..
|
|
#2126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
druga juz bardziej torbiasta, miesista eko skora, jakis slynny model mi przypomina 129,90
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny widzialyscie moze juz w koncu te marynarki?
czekam juz chyba 3 tydzien i nie wiem czy sie doczekam ![]() w gazetce h&m jest ta marynarka wiec w sklepie tez powinna sie pojawic ale jakos ciezko to widze, na stronie widnieje jakies 3 tyg juz dawno pojawilo sie tyle rzeczy ktore weszly na strone pozniej niz ona, a jej nadal ani widu ani slychu ;( |
|
|
|
#2128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za tą drugą się w takim razie rozejrzę, dzięki ![]() Cytat:
zresztą jakkolwiek to zabrzmi czułam się w nim trochę staro ![]() + dodam, że on nie ma kieszonek przez co ma u mnie duży minus
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2012-02-26 o 21:36 |
||
|
|
|
#2130 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

z góry dziękuje za pomoc!
Ma idealny dla mnie krój (uwielbiam rozkloszowane), uważam, że nie jest za sztywny bo właśnie dzięki temu trzyma fason. Mierzyłam beżowy, chciałam kupić czarny okazało się że jest już w innym fasonie
Dość krótki, szeroki, z tyłu dwa guziczki. Za 39 bym nie narzekała ale 59 już mi trochę szkoda

Nie widziałam ich dzisiaj w asortymencie, dziwne.