Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 22:32   #3691
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Mi działa, więc nie wiem jak pomóc.
mi też działa
a u d r e y spróbuj otworzyć w innej przeglądarce
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:36   #3692
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
sciągnełam pdfa 11 minut i przeszanie nie wykazało, żeby to było z tej książki...
No ja wlasnie przeszukalam kilka stron z naslynniejszymi cytatami z 11 min w wersji angielskiej i tam tez nic... wiec to chyba jednak nie to zrodlo
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:45   #3693
Blacky
Zadomowienie

Mykam spać, mam rehabilitację na 9 rano i muszę wstać o 7.
Wiem, że pewnie połowa z Was wstaje wcześniej do pracy, ale ja się już odzwyczaiłam i to dla mnie taki mały dramat.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:50   #3694
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

dobranoc Kochane
Znowu czeka mnie codzienne 3 godzinne nadrabianie Was bo mam na popołudnie i będę wieczorem dopiero ech
kolorowych i przyjemnych

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:57   #3695
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Bardzo oryginalny pomysł

Alkoholu już sie nie da zwrócic, ale musimy dokupić na bramy,
tym razem już nie dam sie namówic na wieksze.

jest taka tradycja że alkohol z wesela powinno się jeszcze zostawić na pępkowe

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

co do winetek maja one swoje plusy i minusy niestety.

Nad tym sie nie zastanawiałam jak beda wyglac zawieszki, no cóz najwyzej beda troche odstawać

my też mamy takie zawieszki i będą okrągłe butelki i podoba nam się że nie przylegają rzucają się w oczy nie zlewaja się z butelką

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Doczytałam, o co chodzi, o słuchanie
Moje zapowiedzi, tzn nasze, już wiszą
U nas nie czytają zapowiedzi
u nas też tylko wypisują,

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32566698]ja licze razem z dziećmi lepiej niech zostanie niż ma mi braknąć[/QUOTE]

też tak myślimy

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Jak o plenerze mowa macie go w dniu ślubu czy jakiś inny dzień???
mamy tylko jeden dzień wiec szkoda nam czasu na plener, może kilka zdjęc w ogrodzie przy hotelu

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
i z zakneblowanymi ustami

Nie wiem na jaką ,ale mój TŻt wymyślił do piosenki z Kogel Mogel
fajna ta piosenka my zastanawiamy sie nad:

Nothing Gonna Change My Love For You
lub
Peter Cetera - Forever Tonight
lub
Berlin - Take my breath away

Edytowane przez patollek
Czas edycji: 2012-02-26 o 22:59
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:58   #3696
(kicia)
Zakorzenienie

a ja w końcu znalazłam prawie idealny bukiet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 554331-large.jpg (37,6 KB, 56 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 23:35   #3697
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Jamee, Cierpliwosc przyjedźcie w sobotę do Katowic --> więcej na wątku spotkaniowym

Chciałam się zapytać Jamee, gosza_m, Chatka, a u d r e y, adoosienka, Cierpliwosc, kindzi, jagody
któraś z Was miałą fajną piosenkę na pierwszy taniec, a nie pamiętam która, ani jak się nazywała
Widziałam, ale mnie niestety nie będzie
A co do piosenki, to ja nie, ktoś Ci już odpowiadał, a ja pamiętam jeszcze, że Jamee ma coś Aerosmith
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochane PM-ki
mam dzisiaj 90 dni do ślubu, za 3 miesiące o tej porze będę już panią S.
z tejże okazji przygotowałam dla Was małe zestawienie (sorrki za napis, ale nie można go zlikwidować) oraz w bonusie zdjęcia mnie i Ż-ta z wyjazdu walentynkowego ( zdjęcia potem wykasuję)
Więc jednak będzie welon i melonik?
No i muszę przyznać, że faktycznie Dżaga z Ciebie
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Musze Wam cos pokazac
oto moj 3,5 letni Slodziak (chrzesnica) w moich slubnych bucikach
lol, już ją sobie wyobraziłam jak sunie przed Wami w takich samych niosąc obrączki
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565115]
A ja się Wam pochwalę a co
ZAREZERWOWAŁAM SOBIE PANIĄ KTÓRA MNIE POMALUJE BABECZKA PRACUJE W SEPHORZE I JEŹDZI NA RÓŻNE KONKURSY A CENA SAMEGO MAKIJAŻU ŚLUBNEGO 100ZŁ + PRÓBNY 70ZŁ[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

a ja mam jeszcze inną reakcje na stres: robia mi sie czerwone plamy na dekolcie mam to za moją mamą...:/
Mam to samo, jak wychodziłam z egzaminów to się mnie ludzie pytali co mi się stało, tylko, że do teraz nie skojarzyłam tych plam z ślubem
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Jak o plenerze mowa macie go w dniu ślubu czy jakiś inny dzień???
Inny dzień, inne miasto

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
który grzebyczek wybrać?? nie mogę się zdecydować, a przez to nie mogę wam napisać, którego sprzedawcę z etsy wybieram Pierwszy jest większy, ale bajecznie wygląda na włosach. Oba zdjęcia na włosach, to moje beznadziejne przeróbki w ps, ale jak myślicie, który się lepiej prezentuje??? Jeden jest dwa razy droższy od drugiego, ale nie powiem który
Bardziej podoba mi się I, ale za to II jakoś bardziej wpasowuje się w Twój look, tak myślę
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
z rzeczy na plus - przysłali mi wreszcie kartę DKMSu jestem w bazie dawców komórek macierzystych
to mnie zmotywowało do sprawdzenia jakie warunki trzeba spełniać, dzięki

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Dokonałam odkrycia: http://demotywatory.pl/3713373/Ja-pitole
i idę spać, słodkich snów!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 23:45   #3698
Kabriela
Zadomowienie

Dziewczyny po weekendzie po którym w ogóle nie odpoczęłam nic a nic bo miałam dzieci później gości którzy niedawno się z nami pożegnali nie jestem w stanie z Wami tutaj siedzieć, jednak mam bardzo kiepską sytuację bo w tym tygodniu mamy kolejny pogrzeb w rodzinie TŻ, rodzina bliższa...jest źle...

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

aaa i jeszcze wszystkim solenizantkom wszystkiego co najlepsze, nie kłóćcie się o to, że ktoś jest olewany, nie wypominajmy sobie tego bo to na forum nie ma sensu...posty są czytane, ja mogę zapewnić, że wszystkie czytam, nie jestem w stanie na wszystkie odp: powodów jest milion... gratuluję zestawienia...i życzę powodzenia w poradni ja już jestem po i miło wspominam.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 23:51   #3699
niusia_87
Zakorzenienie

Mój TŻ ma dziwne sny, śniło mu się, że goniliśmy się nago po bibliotece

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
tego, to nie znałam
Stary 2012-02-27, 00:04   #3700
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
O proszę:

http://www.bridelle.pl/?p=32136

Przy okazji poszukiwań potwierdzenia dla dostępności peonii, znalazłam kolejną pasjonatkę i mnóstwo zdjęć bukietów z tymi kwiatami.
Boziuuuuuu jakie cudenka
Kurcze mieszkam na wiosce wiec nie wiem czy jakas kwiaciarnia mi sciagnie je... ale popytam w miescie gdzie rano bede sie przed weselem czesac.. PIEKNE SA!

Cytat:
polecam eustomy też są delikatne
wiem tez sa piekne... tak samo jak myslalam kiedys o frezjach i na pewno to beda kwiaty na moj bukiet kiedy nie dostane peonii,

[/QUOTE]

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ladny

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 00:54   #3701
ladystar
Zakorzenienie

ciesze sie ze Wam sie spodobalo moje malenstwo
byla zachwycona butami najbardziej fascynowalo ja to ze pachna guma balonowa i powiedziala ze koniecznie musi miec takie same!!

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Jesteśmy z tż po seansie Big Love.... I muszę powiedzieć, że od wielu lat polski film nie zrobił na mnie takiego wrażenia i tak bardzo nie skłonił do refleksji! Nawet w drodze z kina do domu milczeliśmy... : |
tez bylismy ostatnio na nim... ciekawy

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No wlasnie ja tez, najpierw ze Platon, pozniej ze Coehlo no i ta ksiazka o ktorej Nena pisala, i juz zglupialam...po angielsku w ogole nie moge znalesc...
watpie zeby to byl Coelho, cytat troche nie w jego stylu, poza tym on lubi cytowac innych autorow w swoich ksiazkach...

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 05:47   #3702
Madziuniusia
Zakorzenienie

Marylko, odnośnie tego cytatu... musisz podawac autora?:P
Stary 2012-02-27, 07:19   #3703
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
nic dodać nic ująć

A tak w ogóle witam się poniedziałkowo i żegnam do wieczora
Trzymajcie kciuki, żebym chora przetrwała ten dzień
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 07:20   #3704
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

który grzebyczek wybrać?? nie mogę się zdecydować, a przez to nie mogę wam napisać, którego sprzedawcę z etsy wybieram Pierwszy jest większy, ale bajecznie wygląda na włosach. Oba zdjęcia na włosach, to moje beznadziejne przeróbki w ps, ale jak myślicie, który się lepiej prezentuje??? Jeden jest dwa razy droższy od drugiego, ale nie powiem który
pierwszy fajniej wygląda na ciemnych włosach

Dzień dobry

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 07:35   #3705
evoonia86
Zakorzenienie

hejka. w końcu mogę Was spokojnie nadrobić. jestem sobie w drodze do Poznania, mam kawusię, komputer i zabieram się za czytanie ostatnich kilku dni
Stary 2012-02-27, 07:42   #3706
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hejka. w końcu mogę Was spokojnie nadrobić. jestem sobie w drodze do Poznania, mam kawusię, komputer i zabieram się za czytanie ostatnich kilku dni
pomyślałam, że jesteś moją siostrą, bo ona też jest teraz w drodze do Poznania

Witajcie z rana!
Słońce świeci, deszczyk nie pada,
piękny dzień się zapowiada
Stary 2012-02-27, 07:46   #3707
Chatka
Wtajemniczenie

malwus, piękna fryzurka! Ja bym w niej nic nie zmieniała

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie napisalam wam o decyzji mojej i TŻ
postanowiliśmy sie nie zabezpieczać i może będzie maleństwo także teraz co miesiac będę czekać... .
Gratuluję super decyzji! Kocurkowi i Marudzie też

Cytat:
no Jagodzia będziesz miała pracowity lipiec 7 u neny (z tgo co pamiętam cos się rozmawiałyście na temat strojenia namiotu) 14go u mnie 21 u tenebrosy to jeszcze zostaje 28 u Chatki i masz komplet
Ja się bardzo chętnie piszę i już zamawiam swój termin! Jagodziu Kochana, bardzo chętnie bym skorzystała z Twojej pomocy, jeśli oczywiście będziesz chciała

Cytat:
Hola amigos!!!!

To ja, wrocilam!!! Jestem juz Ech, ale umeczona jestem podroza, zaraz lece pod prysznic i do spanka, bo mi sie wszystkie godziny poprzestawialy. A jutro do pracki juz!!! Jak znajde jutro chwilke to wrzuce wam kilka fotek, tylko musze je najpierw przeselekcjonowac, bo mamy chyba z 1500
No a ze slubu jeszcze nic nie dostalismy czekamy niecierpliwie
Buziam...
Boże, jakie piękne te zdjęcia... Nie mogę się doczekać tych ze ślubu! Jak tam jest cudnie to aż boli... Gratuluję bycia Żonką i super, że Wam się wszystko udało!

Cytat:
Lubcia i Chatka najlepsze życzenia urodzinowe Miłości, szczęścia i cudownych chwil u boku TŻ-ta
Chatko - moja przyjaciółka (zarazem świadek) też ma dzisiaj urodziny
26 to najlepsza data na świecie Przekaż Świadkowej ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=R9N3Ic--d7k

Goszu, śliczne zielono-niebieskie życzonka

Cytat:
kochane PM-ki
mam dzisiaj 90 dni do ślubu, za 3 miesiące o tej porze będę już panią S.
z tejże okazji przygotowałam dla Was małe zestawienie (sorrki za napis, ale nie można go zlikwidować) oraz w bonusie zdjęcia mnie i Ż-ta z wyjazdu walentynkowego ( zdjęcia potem wykasuję)
Ślicznie wyglądacie i fajne zestawienie

Dziękuję Kochane moje Dziewczątka za pamięć i życzenia! Nie cytowałam wszystkich, bo by się w 10 nie zmieściły i bym się wkurzała, Dziękuję Wam więc wszystkim razem i każdej z osobna

nena i Lily, cudne te torcikowe chateczki!!!!!! Piękności

Ewusia, sweterek podobny w kroju do mojego Znaczy śliczny

Ona, fajowe obrączki, gratuluję

audrey, widziałam Twoją suknię, cuuuuuuuuuuudna jest, gratulacje ogromne!

Urodzinki minęły mi fajnie, na weekend przyjechała do mnie moja Świadkowa, wczoraj miałam "spotkanie sukienkowe" moich Druhen - obgadałyśmy wszystko związane z kieckami na moje wesele, a potem poszłyśmy do klubu na imprezkę już z Chłopakami Był mały tłumek, ponad 20 osób, jak zwykle u mnie Dostałam mnóstwo świetnych prezentów, w tym 7 książek (wiedzą cholery, co lubię )
A pamiętacie, jak mówiłam, że chcę jednego Lektora z mojej pracy zeswatać z którąś z moich Przyjaciółek? Przyszedł wczoraj Napisałam Mu wcześniej takiego inspirującego maila, że trzeba odwagi, żeby zrobić coś nietypowego dla siebie, że wierzę w niego i że będzie żałował, jak zmarnuje taką okazję, że nie miał wyjścia Jestem z siebie strasznie dumna, bo chociaż przyszedł tylko na trochę (bo miał na ten dzień już coś zaplanowane), to sam fakt, że się w ogóle odważył jest dla mnie sukcesem A już moje Przyjaciółki powiedziały, że fajniutki, to kto wie, co będzie

A od Rodziców taki torcik fantastyczny dostałam 26 urodziny są dla mnie wyjątkowe, ponieważ 26 to w moim życiu magiczna liczba Więc bardzo się cieszę, że tak fajnie mi minęły.

Tylko... nic nie odpoczęłam w ten weekend. Chodziłam spać późno w ten weekend i wczoraj w ogóle w nocy zasnąć nie mogłam... Obawiam się, że dziś w pracy będę zupełnie nieżywa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26tort.jpg (108,7 KB, 39 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2012-02-27 o 07:50
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 07:57   #3708
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Urodzinki minęły mi fajnie, na weekend przyjechała do mnie moja Świadkowa, wczoraj miałam "spotkanie sukienkowe" moich Druhen - obgadałyśmy wszystko związane z kieckami na moje wesele, a potem poszłyśmy do klubu na imprezkę już z Chłopakami Był mały tłumek, ponad 20 osób, jak zwykle u mnie Dostałam mnóstwo świetnych prezentów, w tym 7 książek (wiedzą cholery, co lubię )
A pamiętacie, jak mówiłam, że chcę jednego Lektora z mojej pracy zeswatać z którąś z moich Przyjaciółek? Przyszedł wczoraj Napisałam Mu wcześniej takiego inspirującego maila, że trzeba odwagi, żeby zrobić coś nietypowego dla siebie, że wierzę w niego i że będzie żałował, jak zmarnuje taką okazję, że nie miał wyjścia Jestem z siebie strasznie dumna, bo chociaż przyszedł tylko na trochę (bo miał na ten dzień już coś zaplanowane), to sam fakt, że się w ogóle odważył jest dla mnie sukcesem A już moje Przyjaciółki powiedziały, że fajniutki, to kto wie, co będzie

A od Rodziców taki torcik fantastyczny dostałam 26 urodziny są dla mnie wyjątkowe, ponieważ 26 to w moim życiu magiczna liczba Więc bardzo się cieszę, że tak fajnie mi minęły.

Tylko... nic nie odpoczęłam w ten weekend. Chodziłam spać późno w ten weekend i wczoraj w ogóle w nocy zasnąć nie mogłam... Obawiam się, że dziś w pracy będę zupełnie nieżywa
Witaj Chateczko, fajnie, że znalazłaś dla nas chwilkę
Twój tort wygląda tak apetycznie, że zaraz wyskakuję z łóżka i lecę coś przekąsić. A dodatkowo odkryłam, że jesteśmy w tym samym wieku i poniekąd mamy to samo imię (tylko, że ja mam Marta na drugie)
Stary 2012-02-27, 07:59   #3709
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki w ten piękny, słoneczny i mroźny dzień
musiałam skrobać auto
idę nadrabiać

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:06   #3710
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witaj Chateczko, fajnie, że znalazłaś dla nas chwilkę
Twój tort wygląda tak apetycznie, że zaraz wyskakuję z łóżka i lecę coś przekąsić. A dodatkowo odkryłam, że jesteśmy w tym samym wieku i poniekąd mamy to samo imię (tylko, że ja mam Marta na drugie)
To fajnie, jakbyś miała na pierwsze Ania, bo ja mam tak na drugie

Torcik faktycznie pyszny, w smaku taki orzechowy Postarała się Mamusia

Posta napisałam wczoraj w nocy,ale mi net padł, więc dopiero dziś udało mi się go wysłać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:07   #3711
maruda80
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

W weekend udało się rozdać część zaproszeń na ślub, mamy już 3/4 za sobą, zostało tylko kilka sztuk. W pracy prawie zasypiam, chociaz kawa już była...
Dobrego dnia, pozdrawiam

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:08   #3712
evoonia86
Zakorzenienie

no i nie doczytałam wszystkiego a już jestem na miejscu.

przemknęły mi info o obrączkach, garniakach, butach i innych ślubnych zakupach- wszystkich gratuluję

nena jak dla mnie czarna kokradka

a przez najbliższe 3 dni jestem tu http://fastfashion.mtp.pl/pl/ zapraszam
Stary 2012-02-27, 08:09   #3713
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
To fajnie, jakbyś miała na pierwsze Ania, bo ja mam tak na drugie
moja przyjaciółka ze wspólnej daty to Ania

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-02-27, 08:09   #3714
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kindzia z duzych kwaitow to jeszcze jest amarylis, ma taką dlugą, sztywną i grubą łodygę i wystepują w roznych kolorach
ooo dziękuję kochana fajnie to wygląda mam teraz alternatywę

niusia my będziemy mieli :

Ziyo - Magiczne słowa albo Celine Dion - Beauty and the Beast
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2012-02-27 o 08:10
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:12   #3715
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Więc jednak będzie welon i melonik?
Będzie welon i melonik
najbardziej się nam podoba, no i wszędzie prezentują właśnie na czarnych autach
a jak się bardzo nie wybrudzą, to jeszcze dzieciaki będą miały do zabawy

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-02-27, 08:51   #3716
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

nie nadrobie moje drogie ale
CHATKO żyj nam sto lat

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:55   #3717
niusia_87
Zakorzenienie

Witam poniedziałkowo, zaraz znikam
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

dziękuję
Stary 2012-02-27, 09:01   #3718
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
ładny, nie w moim stylu, ale świetnie komponuje się z wizją Twoich kolorów przewodnich

Cytat:

Super, że urodziny tak świetnie się udały. Torcik wygląda pysznie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ooo dziękuję kochana fajnie to wygląda mam teraz alternatywę

A my jeszcze nie mamy pomysłu na pierwszą piosenkę...

Dzisiaj po 2tygodniowej przerwie wracam do pracy... Boziu, jak mi się nie chce. I jeszcze ta perspektywa, że dopiero w kwietniu trochę wolnego. Niech ta wiosna szybko przychodzi a wraz z nią więcej pozytywnej energii

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:03   #3719
nena1984
Zakorzenienie

Po przespaniu się z wyborem pomiędzy dwoma grzebyczkami, wybieram tego sprzedawcę na etsy - http://www.etsy.com/shop/mykonos?ref=seller_info Chętnym polecam przejrzeć jego produkty i w razie czego zamawiamy

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dlaczego odradzają? Są piękne !!
to że są piękne, to akurat bezsporne. Florystki odradzają je z innego powodu: są trudno dostępne w Polsce i do tego nietrwałe. Jedna mi powiedziała, że jak sie uprę (tak się pisze?), to ona stanie na głowie i mi je załatwi w kolorze biało-czarnym, ale nie da sobie ręki uciąć, że utrzymają choćby do rana.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja stawiam na numer 1 i podejrzewam, że to niestety ten właśnie grzebyk jest droższy.

Cytat:
No ja wlasnie przeszukalam kilka stron z naslynniejszymi cytatami z 11 min w wersji angielskiej i tam tez nic... wiec to chyba jednak nie to zrodlo
wiesz co, ja widziałam ten cytat na demotywatorach. może ktoś to napisał, a to tylko urban legend, że to cytat kogoś sławnego

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
a przez najbliższe 3 dni jestem tu http://fastfashion.mtp.pl/pl/ zapraszam
ale fajnie. chciałabym tam byc

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:03   #3720
ona8686
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Tak, ja będę taką mieć. Już pisałam kilka stron temu, że nie jestem zadowolona z tego wyboru... Chociaż muszę wam powiedzieć, że wczoraj na tym spotkaniu z rodzicami piliśmy tą naszą weselną wódkę i była naprawdę całkiem dobra (o ile można tak o wódce napisać ). Wchodziła gładko, nikt nie chorował następnego dnia, samopoczucie po niej było dobre. Więc może niepotrzebnie narzekam, sama nie wiem. Ale jakoś mi się to nie widzi. W ogóle dzisiaj znowu się trochę pożarłam z tego powodu z TŻtem. Wiem, że robię mu przykrość jak mu wypominam ten wybór, tym bardziej, że wódka już kupiona więc to moje gadanie i tak nic nie zmieni. Ale jak sobie o tym pomyślę to nie mogę się powstrzymać, żeby nie dać mu do zrozumienia jak zła jestem o ten wybór.
My płaciliśmy za nią coś koło 19zł za 0,5l. A 23,90zł w sprzedaży detalicznej to drogo czy tanio? Bo ja się nawet nie orientuję.
Juz sie tak tym nie trap Ja tam Tż tez powiedziałam, ze wybór butelki wcale mi nie sie nie podoba, ale sama dałam mu wolna reke, wiec narzekac nie powinnam choc czasami jak pomysle, o tym to dziwne odczucia mam. Wydaje mi sie, że wcale niedrogo

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
wróciłam z tańców
dzisiaj mieliśmy podstawowe kroki foxtrota
o masakraaaa jak na moje kołkowate nogi cieżko to opanowac

ale uwaga, kolejna figura do walca
odchodzenie od siebie i obrót
powoli nasz pierwszy taniec zaczyna sie układać w całosc
Zazdroszcze tych tanców ostatnio sama wyszperałam rózne kroki taneczne i zamierzam co nieco sie nauczyc, choc wiem, ze to nie to samo co prawdziwa nauka

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
niusia pytałaś o pierwszy taniec. My mamy piosenkę Eltona Johna Can You Feel, tu link do piosenki w wykonaniu naszego zespołu: http://aristosband.pl/CAN_YOU_FEEL.mp3

Margidko cudownie razem wyglądacie!!

ona8686 tak robię kontraktowego

~~~~
Jesteśmy z tż po seansie Big Love.... I muszę powiedzieć, że od wielu lat polski film nie zrobił na mnie takiego wrażenia i tak bardzo nie skłonił do refleksji! Nawet w drodze z kina do domu milczeliśmy... : |
To trzymam kciuki w tamtym roku przez to przechodziłam.

Cytat:

my też mamy takie zawieszki i będą okrągłe butelki i podoba nam się że nie przylegają rzucają się w oczy nie zlewaja się z butelką

mamy tylko jeden dzień wiec szkoda nam czasu na plener, może kilka zdjęc w ogrodzie przy hotelu

fajna ta piosenka my zastanawiamy sie nad:

Nothing Gonna Change My Love For You
lub
Peter Cetera - Forever Tonight
lub
Berlin - Take my breath away
Do pępkowego to baaaardzo daleko, wiec nawet jakby cos zostało to nie wiem czy by wytrzymało do tego czasu Fanie sa te piosenki, u nas musi byc niestety polska

Cytat:
Przyznam, że te duzo ładniejszy od tego co wczesniej wstawiałaś co był przerobiony. Ciemniejszy pomarańcz pięknie sie prezentuje wraz z fioletem

Cytat:
dogonił chociaz?

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
nic dodać nic ująć

A tak w ogóle witam się poniedziałkowo i żegnam do wieczora
Trzymajcie kciuki, żebym chora przetrwała ten dzień
nic nie przeszło? Biedactwo

Cytat:

Samkowicie wygląda ten torcik I jak widac urodziny sie udało

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-27 o 09:06
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości