Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 02:17   #2881
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

A ja nie śpię
Przespałam dziś sporą część dnia i teraz jest problem.
No nic,zobaczę jak noc się potoczy. Jeśli nie będę długo spała to nie kładę się w ogóle,żeby nie zaspać na tą rozmowę. Mam na 9,więc muszę wstać ok.6.
Oglądam Oscary (narazie czerwony dywan, niedługo zacznie się gala).
Widziałam już moją piękność (Angie) i...wygląda OSZAŁAMIAJĄCO
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 06:01   #2882
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

No i nie usnęłam.
Boję się kłaść, nie chcę zaspać na rozmowę.

Kurde, już bardzo dawno nie oglądałam całej gali w nocy Przeważnie albo byłam w pracy na noc, albo następnego dnia miałam pracę/szkołę i nie mogłam siedzieć do rana przed TV.
Fajnie było obejrzeć. Kilka kategorii udało mi się wytypować, niektóre mnie zaskoczyły, ale cieszę się ze statuetki dla Meryl Streep

Angie wręczała nagrody za scenariusze - wyglądała cudnie, tylko strasznie chuda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ae10.jpg (27,3 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-02-27 o 06:06
Stary 2012-02-27, 07:41   #2883
Mitonic
Wtajemniczenie

dzień dobry

wypiję kawę i biorę się za nadrabianie

nie wiem dlaczego, ale mam dziś fryzurę niczym król lew
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:27   #2884
Maryha_ah
Zakorzenienie

Ze mnie będzie doskonała kura domowa. Wstałam o 8.30, zrobiłam juz ogórkową, bo na uczelnie dopiero muszę na 12 wpaść. 9.30 a ja mam już gar zupki gotowy, taka jestem

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość

hmm to ja chyba jestem tak samo głupiutka, jak twój TŻ bo ja swojemu kupiłam piłkarzyki (wielkość bilardu spokojnie) i jeden pokój chcemy poświęcić na takie rzeczy ;D
Ja lubię piłkarzyki, i wcale bym się nie opierała gdyby TŻ chciał piłkarzyki w domu postawić albo stół do pingla. Albo do bilardu. Rura w sumie tez spoko, zawsze chciałam się nauczyć tańczyć..

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Rodzina bym się nie przejmowała, tylko realizowała swoje marzenia. Sama mam rodzine na drugiej ulicy, ale tak jakby za moim domem i są połączeni podwórkiem, minuta i u nich jestem. A widujemy się tylko 2 razy w roku, na święta
Za to nie wiem nawet jak wyglądają sąsiedzi z boku, bogaci, nasadzili wielkie choinki i inne krzewy odgradzając się od świata. Pare razy widziałam tego sąsiada, raz jak biegł nakrzyczeć, żeby nie parkować na jego chodniku bo kafelki sie wykrzywiają ( A mnie tylko ktoś wysadzał)
Także w dupie ich miej!

Mi jest chyba za wygodnie w domu chociaż z ojcem prawie codziennie się kłócę Za to nie wyobrażam sobie, żebym miała zostawić moje pieski
Z tą rodziną też bym się nie przejmowała.

A nie możesz zabrać piesków ze sobą? Ja wiem że derywata zabieram a szczotka zostaje z mamą.. Trochę smutno ich rozdzielać, ale będą się odwiedzać ( 10 min spacerem będziemy mieć do siebie) a lepszego rozwiązania nie ma bo ani ja nie mogę żyć bez psów, ani mama. Więc się dzielimy

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
dzień dobry

wypiję kawę i biorę się za nadrabianie

nie wiem dlaczego, ale mam dziś fryzurę niczym król lew
No czesc królu lwie wczoraj nadrabianie zajęło mi prawie 2 h więc uważaj

A teraz ULA i inne dziewczyny ze stolicy! Uwaga! Może któraś z was jest w stanie zaproponować jakiś hostel w W-wie? 2 noclegi dla 3 osób, ja TŻ i jego siostra jedziemy na koncert 15 marca i chcemy sobie zostać i trochę pozwiedzać, także przydało by się żeby mieć hostel w centrum.. Oczywiście najważniejsza jest cena. Ale tak oglądam, znalazłam mase hosteli ale najtańsze są od.. 50 zł. Może to tak w necie tylko, może znacie coś gdzie warto zerknąc, może coś polecicie? Nie powiem,zdziwiło mnie to, bo moje miasto tez do najtańszych nie należy a hostele za 30 zł w centrum spokojnie się znajdzie

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-02-27 o 09:30
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:04   #2885
n0emi
Zakorzenienie

Marysiu psów rozdzielić nie mogę, za bardzo są do siebie przywiązane, z drugiej strony to drugiego kupiliśmy(mama kupiła) dla towarzystwa Tośki bo zaczynała schizować z samotności. Jedynie mogłabym wziąć je dwie ale... z domu z podwórkiem, do bloku?? nie wiem czy to dla nich lepsze. U mnie na wiosnę/lato przeważnie są cały dzień na dworze, a w bloku to byłyby tylko spacerki. Zresztą rodzice lubią spędzać czas w domu, mama jako nauczycielka, ferie, święta, wakacje jest non stop w domu, a wiadomo jak to młodzi (ja i TŻ) więcej nas by nie było
Jakby nie patrzeć widzę więcej plusów, żeby zostały w domu z rodzicami chociaż na bank będę przeokropnie tęsknić
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:25   #2886
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Marysiu psów rozdzielić nie mogę, za bardzo są do siebie przywiązane, z drugiej strony to drugiego kupiliśmy(mama kupiła) dla towarzystwa Tośki bo zaczynała schizować z samotności. Jedynie mogłabym wziąć je dwie ale... z domu z podwórkiem, do bloku?? nie wiem czy to dla nich lepsze. U mnie na wiosnę/lato przeważnie są cały dzień na dworze, a w bloku to byłyby tylko spacerki. Zresztą rodzice lubią spędzać czas w domu, mama jako nauczycielka, ferie, święta, wakacje jest non stop w domu, a wiadomo jak to młodzi (ja i TŻ) więcej nas by nie było
Jakby nie patrzeć widzę więcej plusów, żeby zostały w domu z rodzicami chociaż na bank będę przeokropnie tęsknić
Rozumiem.. ja mam ten plus że biorę z domu z ogródkiem do kawałka domu,ale też z ogródkiem.. Mieszkanie będzie 5 razy mniejsze ale ogródek większy. Derywat na pewno będzie tęsknił, i to ja z nim będę miała problem a Szczotka..nie sadzę. Raczej będzie zadowolona nie musząc rywalizować z małym o miejsce na kolanach. Myślę że mały się przyzwyczai. A jak się nie przyzwyczai to kupię jeszcze jednego, a TŻ mnie powiesi tez się trochę martwię jak je teraz rozdzielić, ale kurcze, to psy, przyzwyczają się do nowej sytuacji, mam nadzieje.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-02-27 o 10:26
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:33   #2887
201612231846
Konto usunięte

Hej . Nie poszłam dzisiaj do szkoły. Ząb dalej mnie bolał. Teraz niby trochę mi przeszło. Ale mam wrażenie jakby był znieczulony. Przyłożyłam apap do niego o 7 rano. A później spałam. Miałam mnóstwo snów. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie odwiedzić dentystę
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:36   #2888
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Rozumiem.. ja mam ten plus że biorę z domu z ogródkiem do kawałka domu,ale też z ogródkiem.. Mieszkanie będzie 5 razy mniejsze ale ogródek większy. Derywat na pewno będzie tęsknił, i to ja z nim będę miała problem a Szczotka..nie sadzę. Raczej będzie zadowolona nie musząc rywalizować z małym o miejsce na kolanach. Myślę że mały się przyzwyczai. A jak się nie przyzwyczai to kupię jeszcze jednego, a TŻ mnie powiesi tez się trochę martwię jak je teraz rozdzielić, ale kurcze, to psy, przyzwyczają się do nowej sytuacji, mam nadzieje.
Każda sytuacja jest inna U ciebie od razu była o tym mowa.
TŻ mówi, że chciałby Haskiego do nowego mieszkania, ale ja się nie zgodzę. Dobrze, teraz lubi sobie biegać i miałby towarzystwo, ale jakby był na kacu albo po 10h robocie albo dziecko się urodziło, oj nie, nie widzę tego
U mnie dużo rodzice pomagają przy psach, ale wyprowadzanie to moja działka i nie ważne, czy wróciłam nad ranem z imprezy i zaraz puszcze pawia czy każda inna ciężka sytuacja, wstaje o 5-6 i muszę je wyprowadzić, dlatego wiem, że to mega duży obowiązek, nawet nie wychodzę na calutki dzień z domu jeżeli wiem, że rodzice późno kończą pracę.

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2012-02-27 o 10:39
Stary 2012-02-27, 10:45   #2889
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U nas w sierpniu będzie 9 lat i też zaręczyn nie było
my do tego mieszkamy już razem z 4 lata, ale tak wyszło bo poszliśmy w tym samym czasie na studia i razem zamieszkaliśmy

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
idę ćwiczyć pośladki
ja nie dałam rady wczoraj, dziś chyba też odpuszczę, niech mięśnie odpoczną ale zrobię brzuch
Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
No i nie usnęłam.
Boję się kłaść, nie chcę zaspać na rozmowę.

Kurde, już bardzo dawno nie oglądałam całej gali w nocy Przeważnie albo byłam w pracy na noc, albo następnego dnia miałam pracę/szkołę i nie mogłam siedzieć do rana przed TV.
Fajnie było obejrzeć. Kilka kategorii udało mi się wytypować, niektóre mnie zaskoczyły, ale cieszę się ze statuetki dla Meryl Streep

Angie wręczała nagrody za scenariusze - wyglądała cudnie, tylko strasznie chuda
ładnie czytałam gdzieś, że jej noga ma już konto na twiterze czy gdzieś tam :P mi się podobała Penelope

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:50   #2890
Elewyn
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie wyspałam się ani trochę

Co do zwierzęcia... Gdybym się przeprowadziła do TŻa to pewnie nawet z chomikiem byłby problem. Jego mama nie znosi zwierząt bo nie znosi bałaganu.

Tak szczerze, ścieracie kurze na meblach? Np na szafie, na jej "dachu"
Ja tak kilka razy do roku, a u TŻa za każdym razem gdy ściera się kurze normalnie na półkach.
Stary 2012-02-27, 10:54   #2891
n0emi
Zakorzenienie

A właśnie Marysiu, schodząc już z tego smutnego tematu. Jak się pieski dogadują po takim czasie?? bawią się razem?? czasem się siebie ustawiają do pionu??? Bo u mnie ten cały entuzjazm nowym psem już minął, dużo mniej się ze sobą bawią, ale lubią spędzać czas ze sobą na spokojnie typu patrzenie przez okno i szczekanie na dwa tony kokoszenie się razem, wylizywanie oczek

A Madziu jak u ciebie piesek ?

A ja jadę dziś odebrać prawko

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Nie wyspałam się ani trochę

Co do zwierzęcia... Gdybym się przeprowadziła do TŻa to pewnie nawet z chomikiem byłby problem. Jego mama nie znosi zwierząt bo nie znosi bałaganu.

Tak szczerze, ścieracie kurze na meblach? Np na szafie, na jej "dachu"
Ja tak kilka razy do roku, a u TŻa za każdym razem gdy ściera się kurze normalnie na półkach.

hehe niektórzy lubią taką perfekcyjną czystość, a mnie ona wprowadziłaby w depresje. U ciotki jest tak sterylnie, że boję się cokolwiek tam zrobić i dotknąć. A jej dzieci jedzą nie krusząc A jak spadnie jeden okruszek zbierają go z dywanu
A kurze na szafach ścieram raz na parę mięsiecy z prostej przyczyny, nie dosięgam tam a nie chce mi sie bawić w stawanie na krzesła
Stary 2012-02-27, 10:57   #2892
Elewyn
Zakorzenienie

Gdyby jego mam weszła do mojego pokoju w normalny dzień z zaskoczenia to pewnie dostałaby zawału i by TŻ więcej do mnie nie puściła
Stary 2012-02-27, 11:10   #2893
Nerchie
Zakorzenienie

hej

oglądam zdjęcia z gali. Ta to miała śliczną kiecę: http://uk.eonline.com/photos/gallery...ID=4617#171588

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:10   #2894
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Gdyby jego mam weszła do mojego pokoju w normalny dzień z zaskoczenia to pewnie dostałaby zawału i by TŻ więcej do mnie nie puściła
Heh. Niektórzy kochają sprzątać. Moja szefowa zawsze utrudnia mi życie szukając czegoś do sprzątania. Kiedyś spędziłam cały dzień na praktykach. Dobre 10h. Nie miałam siły. A ta mi kazała odkurzać. I było dosyć ciemno. Wtedy był październik. I coś tam zauważyła ,że zostawiłam. Jeszcze tam poodkurzaj. Ok. Poodkurzałam. Ale dalej tego nie widziałam ,że coś zostawiłam. Non stop mi zwracałam uwagę. I pamiętam ,że wyszłam trzaskając drzwiami.

Moja teściowa też kocha porządek. Ale nie szuka mi czegoś do sprzątania. Tzn. lubi sprzątać. Ale jest bardzo miłą osobą. Jeżeli coś zostawię to wrzuci do pralki ,upierze. A nie musi. W sumie mam z nią lepiej niż z rodzicami. Pracowała w przedszkolu przez kilka lat ,więc ma podejście. A jest bardzo tolerancyjna. Teść zresztą też .

A w domu od czasu do czasu posprzątam. Tzn. jeżeli mam wolne to mam porządek. Jest czas by sprzątać itd. A jeżeli wracam po praktykach ,zmęczona to już nie mam siły nic zrobić. A kurze ścieram raz na jakiś czas. Mam jasne meble. Także. A tam wysoko to jak mam dzień porządków .np świątecznych. A tak to nie. I tak tego nie widać

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2012-02-27 o 11:13
Stary 2012-02-27, 11:13   #2895
Nerchie
Zakorzenienie

Lubię sprzątać jak jestem zła, w dobrym humorze robię jeszcze gorszy syf ;p

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Jeszcze trzeba zdefiniować porządek. Każdy ma 'inny'

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Penelope wyglądała jak księżniczka http://uk.eonline.com/photos/gallery...ID=4617#171795

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2012-02-27, 11:15   #2896
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry

Myślałam że już spódnica idzie ale przyszedł mi PIT, jednak mi wysłali za długo się tam wybierałam i się wkurzyli

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:19   #2897
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię sprzątać jak jestem zła, w dobrym humorze robię jeszcze gorszy syf ;p

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Jeszcze trzeba zdefiniować porządek. Każdy ma 'inny'

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Penelope wyglądała jak księżniczka http://uk.eonline.com/photos/gallery...ID=4617#171795
też mi się podobała

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:22   #2898
n0emi
Zakorzenienie

Domiwika akirat w miejscu pracy rozumiem taki sterylny porządek, a już szczególnie u fryzjera, ale takie upominanie o jednym okruszku to już nie ten teges.
Stary 2012-02-27, 11:23   #2899
Nerchie
Zakorzenienie

Napisałam dziś zas maila do ekostrefy

Stary 2012-02-27, 11:31   #2900
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam dziś zas maila do ekostrefy
Chyba też tak zrobię
Stary 2012-02-27, 11:32   #2901
Ula_87
Wtajemniczenie

Jestem beznadziejna, zaraz się popłaczę!!

Byłam na rozmowie - znów trafiłam na zadania. Pierwsze- takie na refleks i logikę, drugie - test psychologiczny,test asertywności i test z angielskiego. Trzecie cwiczenie - symulacja, tzn.scenka rozmowy.

I co????
I co?!!
Zależało mi na tej pracy, dlatego się zestresowałam. Poległam na teście z angielskiego - pozapominałam słów, jakaś masakra.
Ale to jeszcze nic. Potem doszło do rozmowy i do scenki i co? Dostalam polecenie, przeczytałam,zapoznalam się z jego treścią i zaczynamy. I co zrobiłam?? Pomyliłam się, wyszłam na idiotkę, która nie umie czytać ze zrozumieniem. Zorientowałam się jak głupia po pewnym czasie. Pani z uśmiechem z lekkim politowaniem zgodziła się, bym odegrała to jeszcze raz, ale cóż - potem jeszcze bardziej się speszyłam, zaczęłam się jąkać,plątać,przepraszać.

Pewnie napiszecie "Nie ta praca to inna".
Szukajace pracy wiedzą,że to nie takie proste, poza tym jestem wsciekła,bo tu mi zależało! To była praca, jakiej obecnie szukam, zapewniam Was,że ogólnie o pracę nie jest łatwo, a o taką tymbardziej!
Nie wiem,co ze mną jest nie tak.
Jak byłam młodsza (18-21) i chodziłam na rozmowy to zawsze mnie chcieli przyjmować, baaardzo rzadko odpowiedź była negatywna. A teraz?

Sory za rozpisanie, ale jestem zła. zawiedziona, zła, z poczuciem winy.
Stary 2012-02-27, 11:39   #2902
Nerchie
Zakorzenienie

Ulo, wiesz co ja myślę, że nie tylko tobie zależało na tej rozmowie, nie tylko to się tam pomyliłaś. Sądzę, że Pani się uśmiechała, bo juz setna osoba pod rząd się myli ze stresu. A stres jest naturalny i owa Pani pewnie też była kiedyś na twoim miejscu i też się stresowała i uśmiech nie był z politowania? Głowa do góry, nie mogło być tak źle.

Stary 2012-02-27, 11:39   #2903
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Domiwika akirat w miejscu pracy rozumiem taki sterylny porządek, a już szczególnie u fryzjera, ale takie upominanie o jednym okruszku to już nie ten teges.
Wiem . A najbardziej denerwuje mnie to jak to wszystko urządziła moja szefowa. Na podłodze są ułożone białe płytki. Trzeba ją myć codziennie. Widać każdy ślad. W salonie jest mnóstwo nie używanych kosmetyków ,które leżą na wierzchu (są nieużywane od kilku lat). I szukanie 1 okruszka wg niej jest ok. Ale to jak wyglądają ręczniki to już jest groza.
Stary 2012-02-27, 11:40   #2904
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba też tak zrobię
Ta długie oczekiwanie na paczkę, zawsze odbiera mi radość dostania owej paczki. Zamiast "O JEJ SUPER!" jest 'w kooooooooońcu'

Stary 2012-02-27, 11:43   #2905
Elewyn
Zakorzenienie

Może trafił się mi jakiś odległy nr zamówienia albo jeszcze nie wiadomo co
Stary 2012-02-27, 11:48   #2906
n0emi
Zakorzenienie

Ula Sama mam z niektórych rozmów złe wspomnienia, jak np. zostałam zgnojona, więc po części cię rozumiem. Głowa do góry

Dziewczyny może dopiero zamówili kolejna turę bingo
Stary 2012-02-27, 11:48   #2907
Nerchie
Zakorzenienie

sratata minęło dwadzieścia dni, arabskimi będzie 20, a rzymskimi XX. To już wystarczająco dużo ;/ by ogarnąć zaległości.

Stary 2012-02-27, 11:48   #2908
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Jestem beznadziejna, zaraz się popłaczę!!

Byłam na rozmowie - znów trafiłam na zadania. Pierwsze- takie na refleks i logikę, drugie - test psychologiczny,test asertywności i test z angielskiego. Trzecie cwiczenie - symulacja, tzn.scenka rozmowy.

I co????
I co?!!
Zależało mi na tej pracy, dlatego się zestresowałam. Poległam na teście z angielskiego - pozapominałam słów, jakaś masakra.
Ale to jeszcze nic. Potem doszło do rozmowy i do scenki i co? Dostalam polecenie, przeczytałam,zapoznalam się z jego treścią i zaczynamy. I co zrobiłam?? Pomyliłam się, wyszłam na idiotkę, która nie umie czytać ze zrozumieniem. Zorientowałam się jak głupia po pewnym czasie. Pani z uśmiechem z lekkim politowaniem zgodziła się, bym odegrała to jeszcze raz, ale cóż - potem jeszcze bardziej się speszyłam, zaczęłam się jąkać,plątać,przepraszać.

Pewnie napiszecie "Nie ta praca to inna".
Szukajace pracy wiedzą,że to nie takie proste, poza tym jestem wsciekła,bo tu mi zależało! To była praca, jakiej obecnie szukam, zapewniam Was,że ogólnie o pracę nie jest łatwo, a o taką tymbardziej!
Nie wiem,co ze mną jest nie tak.
Jak byłam młodsza (18-21) i chodziłam na rozmowy to zawsze mnie chcieli przyjmować, baaardzo rzadko odpowiedź była negatywna. A teraz?

Sory za rozpisanie, ale jestem zła. zawiedziona, zła, z poczuciem winy.

Nie denerwuj się. Jakoś się ułoży.Będzie dobrze . Każdy w wyniku stresu jest w stanie się pomylić. A zauważyłam ,że jesteś bardzo wrażliwą osobą i szybko się poddajesz i denerwujesz. Także rozumiem jak to przeżywasz. Nie załamuj się. Nie wolno się poddawać chociażby nie wiem co się stało.

Heh. Ząb nadal mnie boli. Brałam apap rano. Później przyłożyłam tabletkę do ząbka i trochę przeszło. Później znowu zaczął mnie boleć. Umyłam zęby ,przepłukałam jamę ustną dentoseptem. Później znowu przyłożyłam apap ,ale ból nie przechodzi .
Stary 2012-02-27, 11:56   #2909
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Uluś ale chyba jeszcze nie padła ostateczna odpowiedź. Skąd możesz wiedzieć czy innym nie poszło gorzej

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

n0emi wstawiłam wczoraj stare zdjęcie, takie które miałam na kompie z odsłoniętym uchem. Aparat rozładowany żeby zrobić nowe, jutro postaram się coś pyknąć a Twoje faktycznie nietypowe, takie elfie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:57   #2910
Nerchie
Zakorzenienie

To olejowanie na mokre włosy daje fajne efekty Jestem zadowolona. No i skończył mi się olej ze słodkich migdałów.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Uluś ale chyba jeszcze nie padła ostateczna odpowiedź. Skąd możesz wiedzieć czy innym nie poszło gorzej
Dobrze powiedziane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości