|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzięłabym moją siostrę, ale ma 11 lat TŻ nałożył mi jarzynowej żeby w brzuch szło, więc jem i się kładę. Postąpię jak wojownicy sumo
|
||
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie z samego rana
![]() Wstałam dzisiaj nieco wcześniej i już jestem wyszykowana do pracy więc jeszcze chwilka na wizaż i mogę wychodzić. Miłego dnia wszystkim Cytat:
Powinnaś jeść całą dobę Może wtedy choć troszkę przytyjesz.
|
|
|
|
|
#4473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
WItam.
Mam doła. Nie wiem o co kaman, teraz cała noc bolała mnie tez druga noga ale tylko od kostki po stope. Nie wiem ale czuje ze cos jest nie tak, wstałam rano znowu ze spuchniętą twarzą. I w ogóle chyba jestem obrzęknieta bo co chwile mam tylko wiecej cm tu i tam..... to jest az dziwne, bo nie jem duzo nie jem nic po 18 czasem po 17 Znowu nie spałam co doslownie 10 minut musialam pozycje zmieniac z boku an bok a chwile na plecach bo nie wyrabiałam. O co K.urwa kaman? ![]() Cytat:
zgadzam sie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
boska ![]() Cytat:
![]() ooooo ![]() no i Ty jeszcze jesz o właśnie
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
Wstałam dziś jak co dzień, tak jakby do pracy. Niestety ze zdrowiem nic lepiej i zaraz będę dzwonić do mojego lekarza, może mi coś zaradzi. Chce byc mamą, bardzo lubię obcokrajowców i jestem jak najbardziej na tak za mieszanymi związkami, sama w takim byłam długo, fajne doświadczenie. Soleilka, ja też nie mam koleżanek, jedynie jedną fajną w pracy, jedną "znajomą" oraz zapracowaną przyjaciółkę. Kiedyś miałam ich znacznie więcej, ale zweryfikowałam towarzystwo, zresztą życie samo też zweryfikowało co nieco, gdy kończą się studia, a zaczyna rodzinne i dorosłe życie. Na pewno poznasz kogoś na spacerach, a wcześniej to właśnie może w szkole rodzenia? Ja na fitnessie poznałam sporo dziewczyn, większość bardzo fajna - żałuję tylko, że kolejny tydzien nie pojde na zajęcia :/ |
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ja nie śpię już od 7. tak jakoś. Zasiałam dziś do doniczki poziomki ![]()
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
cholera jacy Ci robotnicy punktualni
![]() ledwo zdazylam sie z uchni ewakuowac :P ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Ciastek co tam jadlas na sniadanie?
|
|
|
|
#4478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nel_a, natchnęłaś mnie! Właśnie w tym momencie zdałam sobie sprawę że do pełni szczęścia i jeszcze wiosenniejszego nastroju brakowało mi własnoręcznie wyhodowanych owocków ![]() Idę dzisiaj do sklepu ogrodniczego i kupię co nieco
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tym zjme po remoncie
![]() Musze sie zaczac brac za moj ogrodek zeby jakos wygladal na wiosne , musze plot obsiac bluszczem jakims zeby mnie moi porypani sasiedzi nie widzieli, |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
malą miseczke płatków z mlekiem
a Ty? naleśniki??
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
My też skonstruowaliśmy szczelny płot z jednej strony, żeby nas sąsiedzi nie podglądali... nie chciałabym, żeby swoimi patologicznymi mackami przez dziury w płocie demoralizowali moje dziecko
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam na miasto, mam kilka spraw do załaptwenia
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
tak z dzemem truskawkowym :P
|
|
|
|
#4484 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam nowe mamuśki
Ja wróciłam z weekendu pełnego wrażeń z lżejszym portfelem po zakupach...wydałam więcej niż przewidywałam Ale najgorsze jest to, że nie byłam w końcu na molo i jestem na to zła, bo jak tak dalej pójdzie to w 9 będę wyglądać naprawdę jak ciężarówka![]() Cytat:
![]() Ja już też zjadłam dwa listki femibionu 2 i z przerażeniem patrze jak kurczy się paczka, bo trzeba będzie kupić następną ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie u nas z jednej strony to oni maja 6 dzieci i 2 male psy a na podworku to jakby kos nasral doslownie a ja nie mam ochoty tego syfu ogladac :P
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie wczoraj poszalałyście
![]() Ja miałam kiepską noc, budziłam się co pół godziny ![]() Dziękuję za wszystkie kciuki ![]() Buziaki i do potem Jakby mnie ta nowa część ominęła to niech założy ją jakaś dobra duszyczka, a ja postaram się założyć następną
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiejszy dzien zapowiada sie jeszcze gorzej niz piatek... wlasnie z mojej gustownej lazienki zostaly puste sciany... ze tak powiem wypierdzielili wszystko :P
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasiałam też kwiatuszki ![]() zapracowana jestem od rana że hej ![]()
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Co za piekny dzien, az chce sie pisac
|
#4490 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też będziemy mieć kotka, ale dopiero jak dziecko będzie na świecie Cytat:
![]() Cytat:
A macie chociaż gdzie się wysikać?
|
|||
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile bedziemy pewni, ze zostajemy w PL. Oboje bardzo kochamy zwierzeta, ktore sa dla nas jak rodzina, wiec nie wyobrazamy sobie ich oddac przez wyjazd z PL, nawet bliskiej osobie.A z ogrodem u nas podobnie (tzn my mamy dzialke).Zreszta juz sie nie moge doczekac ladnej pogody i ognisk na dzialce
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie najczęściej śpię na brzuchu:/ bo mój brzuchol jeszcze nie za wielki i mi nie przeszkadza, a do tego inaczej nie mogę zasnąć
wczoraj np ze dwie godziny się wierciłam, nogi mnie kręciły, wszystko nie tak - z prawa na lewa itd. więc w końcu położyłam się na brzuchu, z lekka bokiem i od razu mnie nie było ale poczytałam, że to nic złego, póki daję radę z brzuchem mogę spać spokojnie mam nadzieję, że to prawda...muszę się Wam pochwalić, że moja Dzidziolka wczoraj dała mi ok 10 mocnych ciosów i to chyba rączkami było, bo nóżki gdzie indziej...mała Bokserka/Bokser???
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaa
![]() ale przepis http://gotowanie.onet.pl/5697,0,1,pl...e,przepis.html trochę bym go zmodyfikowała co by nie tak tłusto wyszło ale tak czy siak mam na to ochotę może pod koniec tyg. zrobię coś podobnego
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Idę później z siostrą na miasto, więc weszłam z nadzieją, że naskrobałyście na nową część a tu nie ![]() Mam kawkę
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mogę się już doczekać kiedy moje dziecię zacznie dawać mi kopniaki od środka
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest taki piękny wiosenny dzień, że aż nie chce się siedzieć w domu
Popatrzę, co tam naskrobałyście i uciekam mężowi robić obiad i rozpakować wczorajsze zakupy A już po 16 przyjeżdża do nas kanapa wreszcie! |
|
|
|
#4499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście czarnego, bo ja wielbię od dziecka czarne kotyCytat:
Cytat:
A do szkoły rodzenia nie idziemy. U mnie tylko płatna, za całość by wyszło 600 zł a nie możemy sobie pozwolić na taki wydatek...Cytat:
|
||||
|
|
|
#4500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Próbuję się uczyć, ale słońce mnie oślepia i nic nie widzę w monitorze...tak więc kończę z nauką i idę na miasto
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

przykre, ze tak jest.... mam tesciowa na podkarpaciu, ale nie wiem czy w twoich stronach
jak cos

Nie wiem ale czuje ze cos jest nie tak, wstałam rano znowu ze spuchniętą twarzą. I w ogóle chyba jestem obrzęknieta bo co chwile mam tylko wiecej cm tu i tam..... to jest az dziwne, bo nie jem duzo nie jem nic po 18 czasem po 17
Znowu nie spałam co doslownie 10 minut musialam pozycje zmieniac z boku an bok a chwile na plecach bo nie wyrabiałam. O co K.urwa kaman?
Dałam małżowi do powąchania, mówi, że nic nie czuje. Nie wiem skąd mi się to wzięło. Tym bardziej, że nikt u nas nie pali...

wczoraj np ze dwie godziny się wierciłam, nogi mnie kręciły, wszystko nie tak - z prawa na lewa itd. więc w końcu położyłam się na brzuchu, z lekka bokiem i od razu mnie nie było
byłam załamana (jeszcze do tego jak się człowiek napatrzy na te różne przypadki na oddziale to ma dość).