![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Gdyby gotowała nago to pewnie sąsiedzi a nie sąsiadki byłyby bardziej chętne do podglądania. Za to sąsiadki pozaciągałyby wszystkie okna aby ich mężów nie kusiło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam i stwierdziąłm że coś też dorzucę, tym bardziej że lubicie wenge, bo na innym forum dowiedziała się że jest juz passe
![]() To moja sypialnia: 1. szafa i w kącie biurko i półka (królestwo mojego męża wieć nie tykam tylko prochy przecieram); 2 i 3. okno i mój kącik, toaletka to zmodyfikowany przez męża projekt znaleziony na jednej z zagranicznych stron; 4. łóżko jak widać; jak już gdzieś pisałam oprócz ramy łóżka reszta mebli wykonana przez mojego mężą z moja niewielką pomocą ![]() I jeszcze: bardzo mi się podobają takie duże okna ![]() Aldrin jestem pełna podziwu ![]() ![]()
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak reszta mieszkania pochwalisz się? Może i venge jest juz nie modne nie wiem, ja zawsze kupuję co mi się podoba a nie to co jest modne. Tak to prawda 2 kołdry nie służą przytulaniu. Ja uwielbiam się przytulać do męża ale w nocy absolutnie nie. W nocy muszę mieć przestrzeń i nie lubię jak ktoś mnie dotyka, wiem że jestem dziwna ale taka już jestem mąż zresztą ma podobne zdanie do mojego i dlatego chcieliśmy duże łóżko niestety nie wyszło nam to i mamy tylko 160x200 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wynajmowanym mieszkaniu z mężem spaliśmy pod dwoma kołdrami, ale w naszym M dajemy radę pod jedną ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
no to wrzucam moją kuchnię.
najpierw jak wyglądała przed remontem - bez mebli potem po zdjęciu boazerii i płytek potem gładź angielska na ścianie - brązowa, obrobione okno, zabudowane rurki z gazu przesunięta dziura na drzwi dzisiaj jedziemy kupić płytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Wiecie już jakie chcecie płytki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Ifka jaka dużą sypialnia
![]() ![]() A co do wenge - każdy ma to co lubi - my w małym pokoju mamy dwukolorowe meble, a w dużym jakąś czereśnie (poprzedni właściciele nam to zostawili i nie mielismy już kasy na zmianę), ale w planach zmiana na wenge i jak kupowaliśmy stół to kupilismy wenge, ale tapicerkę udało nam się taką mieć jak aktualnie kolor mebli ![]() Niunia ale masz pierdzielnik teraz ![]() ![]() Jak ogarnę mieszkanie to postaram się wrzucić swoje wnętrza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
noooo....
a my dzisiaj mamy pół roku po ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Ale zleciało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Ale jak to mówią "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" hehe My mamy łózko 140x220 a kołdrę 140x200 ![]() Cytat:
Pochwal się płytkami ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
4,25m x 1,7m
pochwalę się jak kupimy, bo nie pamiętam jak się nazywają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
my też ponad 8
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Niunia niezle zamieszanie, chociaż muszę przyznać że stare płytki Twoje to ja mam obecnie w kuchni i ciężko na m coś z nimi zrobić (mają już chyba z 10 lat) bo ciężko remontować kuchnię mieszkając tam jednocześnie. Jak zmienialiśmy podłoge to już był problem, a demolka ścian... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ivona a wenge osobiście mi się bardzo podoba i w łazience też mam tylko jasne wenge ![]()
![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
A ponieważ tak chwalicie to wrzuce jeszcze pokój zwany szumnie salonem
![]()
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie sie nie rusze to wszedzie rozmowy o mieszkaniu, zdjecia z remontu albo juz gotowe ![]() ![]() Naprawde spicie pod osobnymi koldrami? Nie wyobrazam sobie tego... moja ulubiona pozycja to noga na mezu, wiec druga koldra by mi w tym bardzo przeszkadzala ![]() Choc pewnie mezowi moglby sie ten pomysl spodobac...bo kiedy odwracam sie na druga strone, to koldre zabieram ze soba ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2012-02-27 o 14:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki przepiekne macie mieszkania. Zazdoszcze Wam, że macie co urządzać. My niestety mamy swoj malutki pokoik i niepredko bedziemy mieli cos wiecej
![]() ![]() Dzisiaj zamowilismy tez wycieczkę do Egiptu, placimy nie malo, bo 2000zł all na 7 dni, ale wybralismy lepszy hotel (Titanic Palace) z aquaparkiem, wiec mam nadzieje, że bedzie dobrze. Jedziemy z malo znanym biurem podróży, no ale.... MUSI BYC DOBRZE ![]() ![]() Z przykrych rzeczy to dzisiaj jadac do pracy wpadlam w poslizg, samochod krecil sie, dobrze ze samochod nie jechal zna przeciwka, bo tak to chyba byscie ze mna juz nie pisaly ![]()
![]() |
![]() |
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy jedziecie do Egiptu? Piękne macie mieszkania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście nic CI się nie stało!!! co do kołder, to my mamy jedną. 2m na 2,2m. kupiliśmy płytki. taki dekor http://www.cerkolor.com.pl/data/uplo...0331093459.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
macie bardzo fajne mieszkanka
![]() odnośnie kołder to my mamy 2, nie wyobrażam sobie inaczej. ja muszę się zawinąć cała, mąż się śmieje, że tylko głowa mi wystaje, on z kolei rozkrywa się, poza tym jak już leżymy pod jedną to on jest dłuższy i woli sobie przykryć stopy, ja ramiona i mamy konflikt interesów. z przytulaniem problemów nie mamy bo przed snem można wskoczyć pod jedną kołdrę, a w czasie snu nie da rady się przytulać mąż sapie i chrapie, poza tym oddycha szybciej niż ja i nie mogę się skupić na zasypianiu, a jemu przeszkadza, że ja oddycham wolno i jak próbuje mi dorównać oddechem to zaczyna się dusić. ciekawie mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno będzie dobrze a wakacje będziecie mieć wspaniałe ![]() Dobrze że tobie nic się nie stało ale wiem o czym mówisz i jeszcze pewnie długo będziesz odczuwać stres jak będziesz wsiadać do samochodu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
hej
![]() małżek wrócił mi w niedziele i dobrze bo samej nie lubie być...zasnąć to koszmar nie miał kto mie zagrzac bo zmarzluch ze mnie... kupiłam sobie ulubione lody ale nie smakowały juz tak samo jak sie je pałaszuje we dwójke...dobrze ze wrócił co do mieszkanek to slicznie wam to wychodzi u mnie etap szprycowania scian wiec nie zaciekawie to wyglada a krówka rewelacja.. my zastawiamy sie natomiast nad sposobem ogrzewania czy kupic wspolny piec czy kominek i jestesmy w czarnej kropie.... a mnie cos wczoraj przewiało i jakies choróbsko chce mnie dopasc dzis siedze w domu na zakupy tesciowa wysle.. co do kołder mamy obecnie dwie w lato mielismy jeden koc ale był wiekszy i niesciagalismy go sobie z siebie... ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-02-28 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kominki są fajne ale czy ogrzeje Wam to całe mieszkanie? No i musicie wyliczyć co bardziej się opłaca. Dużo zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1709 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chpociaż to co będziemy mieli to bardziej brąz niż wenge, ale styl nam się spodobał, więc weźmiemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Odpoczniecie i na pewno będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() będziemy czekać na zdj ![]() Wczoraj przywieźli nasze płytki do kuchni. G mówi, żę są super. Teściowi też się podobają ![]() I mówili, że jak braknie czy coś, to mozemy przyjechać bo jeszce im kilka zostało na magazynie więc nam dadzą ![]()
![]() |
![]() |
#1710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my śpimy pod jedną kołdrą i było tak od początku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.