Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 14:10   #3841
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy u was dziewczynki też pogoda zwariowała i co 5 minut jest inna pogoda czy to tylko tak u mni
U mnie tak jest.. teraz świeci słonce ale za chwile pewnie zrobi się ciemno i zacznie sypać śniegiem. Wczoraj tak było i dziś tylko dziś już częściej Nie dziwnie się wcale bo aż tak daleko do siebie nie mamy więc pogoda identyczna
Stary 2012-02-27, 14:12   #3842
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
to czekamy na 100dniówkowe zestawienie
przepiszę z mojego kalendarza
Stary 2012-02-27, 14:18   #3843
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jestem strasznym debilem kolorowym. Dla mnie to taki zielony dziwny ni to nasycona zieleń, ni to seledyn ni to morski coś pomiędzy. I odcień bardziej pastelowy niż żywy kolor. Na pocie z wizażu kolor wygląda zupełnie inaczej. Na żywą są ciemniejsze, bardziej nasycone... jak dorwę aparat to zrobię foto ale nie gwarantuję, że uchwycę kolor.

Tu jest link zdjęcia, które wstawiała organizatorka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1329318892
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=488

to tu masz fotki "na żywo " w sumie jak były na wątku to myślałam o nich w kontekście Ciebie ale myślałam że odcień CI by nie podpasował
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:24   #3844
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Hej!!!

Widzę, że miałyście przygody z paniami z poradni. Teraz już wiem skąd biorą się takie opinie... przyznam się, że myślałam, że to tylko takie mity krążą. Bo przecież sami trafiliśmy bardzo dobrze, babka gadała z sensem, nie mówiła co robić, czego nie, lub co dobre co złe. Przedstawiła nam to co musiała a później się do tego odniosła i tyle. Jak widać to tylko wyjątki potwierdzające regułę.
Głowa do góry dziewczyny, jak dostaniecie papierek z poradni będziecie wolne

Sprawa moich butów ślubnych do kościoła dzisiaj się rozwiązała. Zamówiłam na wizażu, nie byłam do końca przekonana do odcienia zieleni, ale przed chwilą przyszły i w pełni mnie satysfakcjonują. Tak więc będą zielone buty

bardzo fajne te buty a to jest taka troche turkusowa zielen chyba czy moze moj monitor przeklamuje

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:29   #3845
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
bardzo fajne te buty a to jest taka troche turkusowa zielen chyba czy moze moj monitor przeklamuje

też mi się wydaje że to taki kolor ale sa bardzo bardzo ładne z samych zdjęć widać ze sa takie fajnie miękkie
Stary 2012-02-27, 14:33   #3846
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Tym bardziej, że przecież Kościół namawia do zawierania związków par które żyją na tzw. kocią łapę, to skoro już taka para decyduje się na ślu kościelny to dlaczego mają robić z tego problem? Sami by sobie przeczyli w tym wypadku!

Blacky a jak ten bazarek się zwie?
Bardzo fajne te butki, obcas wysoki przez co są takie zgrabniutkie
Dokładnie tak.

Na forum Stowarzyszenia, w którym działam organizowane są bazarki, z których dochód przeznaczony jest na ratowanie bezdomnych zwierząt. Tu ostatni: http://forum.kroliki.net/index.php?topic=13482.0

W połowie marca ruszy kolejny.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Fajne te butki

Ciekawe jakby TŻ wyprowadził się do drugiego pokoju i na miesiąc przed ślubem spalibyśmy w osobnych pokojach i spotykali się tylko na wspólne jedzenie i oglądanie Pewnie by nie przeszło
Niestety nie. Księża twierdzą, że mieszkanie razem jest gorsze niż seks przedmałżeński, czyli teoretycznie lepiej mieszkać oddzielnie i się bzykać niż mieszkać razem w celibacie.

Cytat:
Jestem strasznym debilem kolorowym. Dla mnie to taki zielony dziwny ni to nasycona zieleń, ni to seledyn ni to morski coś pomiędzy. I odcień bardziej pastelowy niż żywy kolor. Na pocie z wizażu kolor wygląda zupełnie inaczej. Na żywą są ciemniejsze, bardziej nasycone... jak dorwę aparat to zrobię foto ale nie gwarantuję, że uchwycę kolor.

Tu jest link zdjęcia, które wstawiała organizatorka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1329318892
Bardzo ładny odcień!

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:35   #3847
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
już
Dziekuje i tym, ktore odpisaly
Cytat:
Hej!!!

Widzę, że miałyście przygody z paniami z poradni. Teraz już wiem skąd biorą się takie opinie... przyznam się, że myślałam, że to tylko takie mity krążą. Bo przecież sami trafiliśmy bardzo dobrze, babka gadała z sensem, nie mówiła co robić, czego nie, lub co dobre co złe. Przedstawiła nam to co musiała a później się do tego odniosła i tyle. Jak widać to tylko wyjątki potwierdzające regułę.
Głowa do góry dziewczyny, jak dostaniecie papierek z poradni będziecie wolne

Sprawa moich butów ślubnych do kościoła dzisiaj się rozwiązała. Zamówiłam na wizażu, nie byłam do końca przekonana do odcienia zieleni, ale przed chwilą przyszły i w pełni mnie satysfakcjonują. Tak więc będą zielone buty
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:36   #3848
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
piękna ta fryzura, zazdraszczam bo ja z uwagi na moje mega proste wlosy, musze meic wszytko spiete bo jezzcze bym nie wyszla od fryzjera a juz bym miala proste
Nie wiem dlaczego ale wcześniej przeoczyłam ta wiadomość Moje włosy układają sie jak chcą, jak mam proste spięte + lakier to sie raczej nie kręcą a jak mam kręcone to się raczej nie rozkręcają. Ogólnie jakoś tak do końca nie jestem z tej fryzury zadowolona bo już miałam tyle fryzur na głowie ( dość sporo wesel obskoczyłam przez ostatnie lata) i chyba trudno mi dogodzić bo chciałabym coś innego na swój ślub niż powtórkę z rozrywki Sporo miałam już fryzur z loków na głowie i mnie już jakoś nie zachwycają. Mam jednak nadzieje ze fryzjer usłucha moich rad, zrobi bardziej fale niz loki, więcej tych kręciółków z tej strony co na zdjeciu sa spięte i bedzie gites.
Stary 2012-02-27, 14:38   #3849
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które stosują bądź stosowały żel wybielający na aplikatory Białą Perłę. Czy myłyście zęby przed zastosowaniem żelu bo w ulotce pisze że należy przed umyć zęby ale nie wiem czy nie będą potem szybciej wrażliwe??
Dziś właśnie mi przyszedł ten żel ale kuracje zaczynam za jakieś dwa tygodnie dopiero i chciałabym jednak wiedzieć od kogoś jak to wygląda w praktyce z tym myciem zębów przed
Mi pan na targach w sobotę powiedział żeby umyć i bardzo dobrze osuszyć

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
ojojoj natrzaskałyscie stronek jak sie paczy!
Ja miałam w Wwie weekendowy kurs i powiem Wam że bylismy bardzo z TŻ zadowoleni... Prowadziło go w sumie 2 księży i małżeństwo. nikt nikogo nie osądzał, nie pytal o mieszkanie razem ani nie pokazywał nic czego nie było w szkole na biologii więc luzik. Księża nawet spytali czy jest ktoś niewierzący i te osoby (2 TŻów było) nie miały żadnych problemów - nawet więcej, księża pogratulowali im, że są w stanie z milości do narzeczonej wziąć udział w całym przedsięwzięciu ślubnym

Potem jedno spotkanie z Panią z poradni i sprawa załatwiona. Bardziej skupiali się na radzeniu sobie z tym co przyjdzie "po" ślubie - czyli konfliktach, dzieciach ip. niz rozgrzeszali nas z tego jacy jesteśmy lub jak sie zabezpieczamy... więc jak dla mnie - bomba
a gdzie byliście w poradni?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:52   #3850
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny, ponawiam pytanie o etsy. Jakoś zostało przeoczone
w grę wchodzi ten sprzedawca: http://www.etsy.com/shop/mykonos?ref=seller_info

Jest ktoś chętny???

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:57   #3851
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cześć wizażomanki
Własnie wróciłam do domu i cała przemokłam a byłam zawieżć papiery do Urzędu Marszałkowskiego już poraz 2
Odważyłam się dziś i zadzwoniłam do tej firmy, w której byłam na rozmowie i mi Pani powiedziała, że jeszcze nie podjęli decyzji także jest nadzieja

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Przerażacie mnie tymi wizytami w poradni. My na razie mieliśmy dwa spotkania ogólne w grupie i na dwa spotkania mamy się umówić indywidualnie. I mam dylemat głównie z tym, czy powiedzieć, że mieszkamy ze sobą od roku czasu?
Też zastanawialiśmy się jak to jest przy spowiedzi, bo ktoś mówił kiedyś że jak się mieszka osobno to trzeba iść na dwie spowiedzi, a jak się mieszka razem to tylko na tą jedną spowiedź dzień przed ślubem. Przecież to i tak wyjdzie na jaw, że jak będzie podpis z jednej spowiedzi tzn że mieszkamy ze sobą. Już powoli wariuję z tym wszystkim
Koncepcja bukietu legła w gruzach. Mam ślub w czerwcu a anemony są we wrześniu. I co tu teraz wybrać? Róż nie trawię.
A kiedy masz nauki? Ja właśnie też boję się tego że razem mieszkamy, np. jedna znajoma nie dostała rozgrzeszenia, ale u drugiego księdza już dostała, tylko jej powiedział, że mogli by sobie zrobić przerwę tak z tydzień przed ślubem jeśli chodzi o sex tak żeby rzeczywiście miał on jakąś wartość tej pierwszej poślubnej nocy.
A wczoraj znajomi mówili, że jeśli powiedzą że mieszkają razem to przystępują tylko do jednej spowiedzi - na co mój tż ucieszył się

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
My garnitur kupilismy w bytomiu i jest na tyle fajnie ze wszystkie poprawki sa w cenie nawet tydzien przed slubem jkaby okazalo sie ze cos jest nie tak to mozna cos zwezic itp.

A można wiedzieć po ile są garnitury w bytomiu?
Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
ojojoj natrzaskałyscie stronek jak sie paczy!
Ja miałam w Wwie weekendowy kurs i powiem Wam że bylismy bardzo z TŻ zadowoleni... Prowadziło go w sumie 2 księży i małżeństwo. nikt nikogo nie osądzał, nie pytal o mieszkanie razem ani nie pokazywał nic czego nie było w szkole na biologii więc luzik. Księża nawet spytali czy jest ktoś niewierzący i te osoby (2 TŻów było) nie miały żadnych problemów - nawet więcej, księża pogratulowali im, że są w stanie z milości do narzeczonej wziąć udział w całym przedsięwzięciu ślubnym

Potem jedno spotkanie z Panią z poradni i sprawa załatwiona. Bardziej skupiali się na radzeniu sobie z tym co przyjdzie "po" ślubie - czyli konfliktach, dzieciach ip. niz rozgrzeszali nas z tego jacy jesteśmy lub jak sie zabezpieczamy... więc jak dla mnie - bomba
I tak powinno być.
Ja uważam, że to jest trochę taka szopka te nauki i poradnia, nie mam zamiaru obcej kobiecie opowiadać o moim śluzie, poza tym może ta ich nauka kiedyś miała sens, jak nasze babcie wychodziły za mąż w wieku 16 - 17 lat nie bardzo wiedząc na czym ten cały sex polega to ok, ale teraz mogli by na prawdę nauczyć czegoś przydatnego.
Moja kuzynka jak była na nukach to była bardzo zadowolona bo powiedzieli im jedną ważną rzecz: żeby nigdy nie obrażać swoich rodziców podczas kłótni i żeby zawsze jeść razem obiad bo to łączy rodzinę i sprawia, że muszą ze sobą porozmawiać chociaż przez chwilę. I uważam, że tak powinno być

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Zostawilam wiadomosc na Poczcie, prosze te, ktore maja dostep o odpowiedz
A ja nie widze Twojej wiadomości, ale jestem nowa i to pewnie dlatego

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-02-27 o 14:59
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:57   #3852
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Mi pan na targach w sobotę powiedział żeby umyć i bardzo dobrze osuszyć
aby uniknać nadwrażliwości po umyciu zębów mozna dłużsż chwilę odczekac i nie nakładaćod razu, ja mam niestety nizbyt miłe doświadczenia z biała perłą, z pasków byłam o wiele bardziej zadowolona, moze dlatego że po porstu do założonych alikatorów wleła się ślina, i strasznie : mi ciekło z ust: :/
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:15   #3853
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dokładnie tak.

Na forum Stowarzyszenia, w którym działam organizowane są bazarki, z których dochód przeznaczony jest na ratowanie bezdomnych zwierząt. Tu ostatni: http://forum.kroliki.net/index.php?topic=13482.0

W połowie marca ruszy kolejny.

Niestety nie. Księża twierdzą, że mieszkanie razem jest gorsze niż seks przedmałżeński, czyli teoretycznie lepiej mieszkać oddzielnie i się bzykać niż mieszkać razem w celibacie.

Bardzo ładny odcień!
Wiem, wiem, że mieszkanie i nie bzykanie jest gorsze niż nie mieszkanie i bzykanie się

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
aby uniknać nadwrażliwości po umyciu zębów mozna dłużsż chwilę odczekac i nie nakładaćod razu, ja mam niestety nizbyt miłe doświadczenia z biała perłą, z pasków byłam o wiele bardziej zadowolona, moze dlatego że po porstu do założonych alikatorów wleła się ślina, i strasznie : mi ciekło z ust: :/
Zgadzam się z tym - używałam chwilę białęj perły i śliniłam się jak pies na dzwonek w doświadczeniu Pawłowa. Nie powiem, ale właśnie to mnie do niej zniechęciło.
Stary 2012-02-27, 15:15   #3854
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Jest ktoś chętny???
Ja zauważyłam i oglądałam, ale wydają mi się drogie te ozdoby. W sumie nie patrzyłam na ceny u nas - też są tak wysokie?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:19   #3855
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Jest ktoś chętny???
Nena ja patrzyłam bo też byłam chętna, ale nic nie znalazłam co by mi się podobało
Stary 2012-02-27, 15:27   #3856
melod_y
Zakorzenienie

nena- kurcz kilka takich ozdób do welonu mi sie podoba ale dla mnie to jest za wczesnie na zamawianie bo nawt sukni nie mam wiec ja odpadam

naczytalam sie o tych waszych spotkaniach w poradni

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:30   #3857
nena1984
Zakorzenienie

oki, tak tylko pytam, żeby później nie było, że o was zapomniałam

Stary 2012-02-27, 15:33   #3858
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Hej!!!

ładne butki ja też myślę o zielonych ale jednak takich bardziej jabłuszkowych

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Dzień dobry

niedługo -> bo 01.03 będzie nasza 100- dniówka
my też my też
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:36   #3859
jagodzia133
Zakorzenienie

robię firmowe zakupy natknęłam się no motyw jabłek :P proszę bardzo
http://allegro.pl/jablko-polowki-jab...090241211.html
http://allegro.pl/jablko-cwiartki-ja...090242061.html
http://allegro.pl/sztuczne-jablko-gr...092192633.html
http://allegro.pl/sztuczne-jablka-ja...118920313.html
aaa może truskawki??
http://allegro.pl/truskawki-truskawk...090242428.html
http://allegro.pl/truskawka-z-cukrem...091559252.html
genialne strusie pióra dla neny (jak by znaleźć jeszcze gdzieś białe.... bo tak to za czarno)
http://allegro.pl/pioro-piora-strusi...086322562.html
http://allegro.pl/pioro-piora-strusi...154142767.html

girlandy kryształowe
http://allegro.pl/girlanda-krysztalo...168403240.html
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:43   #3860
omosia
Raczkowanie

Lili ofthe Valley garniaki z Bytomia różne mają ceny, ale przeważnie przeszło 1000zł. Nam jednak udało się kupić w promocji za 500zł
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:46   #3861
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
jezzzzusicku widocznie to powszechna opinia wśród babek z poradni
aha no i powiedziała jeszcze że jak miec dzieci to conajmniej trójkę myślałam że spadnę z krzesła poprostu
ja wykresiki robiłam zajarzyłam o co chodzi ale stosowac tej metody nie będziemy jak będziemy chcieli dzidziusia to zaczniemy się starac i tyle a nie za każdym razem zanim podniose nogę z łóżka mam mierzyc temperaturę bo jak już wstanę to temperatura może byc inna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:46   #3862
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
genialne strusie pióra dla neny (jak by znaleźć jeszcze gdzieś białe.... bo tak to za czarno)
http://allegro.pl/pioro-piora-strusi...086322562.html
http://allegro.pl/pioro-piora-strusi...154142767.html
ja bede miala motyw pior
kupilam taki wachlarz na sesje zdjeciowa sa rozne kolory ale ze moj kolor to fuksja wiec wzielam te
http://allegro.pl/wachlarz-z-pior-fu...097674852.html
zastanawiam sie tez nad tmi kulami bo sa piekne
http://allegro.pl/kula-z-bialych-pio...124276275.html

i moge sie pochwalic moja ksiega gosci zamowiona metoda scrapbooking.. w srodku po jednej stronie sa kartki z naszymi zdjeciami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07006.jpg (113,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07029.jpg (98,7 KB, 31 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:47   #3863
omosia
Raczkowanie

Patollek, a Ty masz już buty?? Bo widzę lokalizacja Bytom, Tarnowskie Góry, a ja właśnie w Bytomiu kupiłam
Stary 2012-02-27, 15:50   #3864
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja bede miala motyw pior
kupilam taki wachlarz na sesje zdjeciowa sa rozne kolory ale ze moj kolor to fuksja wiec wzielam te
http://allegro.pl/wachlarz-z-pior-fu...097674852.html
zastanawiam sie tez nad tmi kulami bo sa piekne
http://allegro.pl/kula-z-bialych-pio...124276275.html

i moge sie pochwalic moja ksiega gosci zamowiona metoda scrapbooking.. w srodku po jednej stronie sa kartki z naszymi zdjeciami
fajna ta księga

a te kule to na salę do dekoracji?

zamówiłam dziś tuby z różami do wystrzelenia po wyjściu z kościoła. Wzięłam te co Ty, Nenuś.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:52   #3865
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
fajna ta księga

a te kule to na salę do dekoracji?

zamówiłam dziś tuby z różami do wystrzelenia po wyjściu z kościoła. Wzięłam te co Ty, Nenuś.
tak
a ile tub zamawiacie?? bo ja zamowilam 4 tez z rozami i czy to nie za malo\duzo?
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:52   #3866
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Patollek, a Ty masz już buty?? Bo widzę lokalizacja Bytom, Tarnowskie Góry, a ja właśnie w Bytomiu kupiłam

serio???? ja własnie nie mam butów szukam i szukam przez internet troche sie obawiam bo to jednak muszą być wygodne buciki?? a mozesz zdradzić gdzie dokładnie kupiłaś
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:54   #3867
nena1984
Zakorzenienie

bałabym się ich zamawiać, że mi goście pozjadają
Jagodziu, czy mogę się do Ciebie na PW odezwać w sprawie rzecz jasna dekoracji??

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
śliczna księga

Stary 2012-02-27, 15:55   #3868
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Liczyliśmy z dziećmi. Co zrobicie jeśli alkoholu braknie?
Niedaleko od sali mamy i stację i hipermarket

Cytat:
Jak o plenerze mowa macie go w dniu ślubu czy jakiś inny dzień???
W innym dniu. W życiu bym się nie zgodziła na plener w tym samym dniu. Zresztą sam fotograf namawiał nas byśmy zrobili go w innym dniu.

Cytat:

który grzebyczek wybrać?? nie mogę się zdecydować, a przez to nie mogę wam napisać, którego sprzedawcę z etsy wybieram Pierwszy jest większy, ale bajecznie wygląda na włosach. Oba zdjęcia na włosach, to moje beznadziejne przeróbki w ps, ale jak myślicie, który się lepiej prezentuje??? Jeden jest dwa razy droższy od drugiego, ale nie powiem który
Mnie się pierwszy podoba

Cytat:
Z tym śluzem, to fakt, że niektóre babki z poradni o to pytają. Kuzyn w zeszłym roku brał ślub i mówił, że też chodzili do poradni z narzeczoną, babka pytała ją o śluz, o miesiączki. Mówiła też, że jak żona nie ma ochoty na seks, a mąż ma, to jej obowiązkiem jest spełnić jego zachciankę , bo to nie chodzi o przyjemność, a przedłużanie rodzaju ludzkiego.

Także widocznie zależy od poradni i prowadzącej
Mnie wypytywała dokładnie o wygląd, zapach, konsystencję... Powiedziałam, że śluz jak śluz i ja różnicy nie widzę. Co będę z obcą babą o tak intymnych sprawach rozmawiać

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a przyznała się któraś że bierze tabletki ?
Nas nie pytała ale przemilczałabym sprawę. Baba była nawiedzona strasznie. Kobieta biorąca tabletki to diabeł wcielony, zło w czystej postaci itp. Wykresy zrobił TŻ i super mu wyszły. Miał cykl idealny a najbardziej mnie rozwaliło jak kazała nam robić wykres dla ciężarnej i kazała zaznaczyć datę narodzin i imię dziecka dla mnie to była strata czasu

Gosza śliczne buciki

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:03   #3869
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
serio???? ja własnie nie mam butów szukam i szukam przez internet troche sie obawiam bo to jednak muszą być wygodne buciki?? a mozesz zdradzić gdzie dokładnie kupiłaś
Kupiłam je w Agorze w Bytomiu. Jest tam sklep, który się nazywa "fajne buty" czy coś w tym stylu nie pamiętam dokładnie. Są tam buty torebki. Jak dla mnie duży wybór butów ślubnych jka na taki sklep. Ja za swpje dałam 119zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inwałd 002.jpg (100,7 KB, 37 załadowań)
Stary 2012-02-27, 16:03   #3870
Magdzia0108
Zadomowienie

Na te indywidualne nauki musimy sie umówić, jeszcze nie wiem na kiedy. Chcemy najpierw umowić się z księdzem na podpisanie protokolu i wtedy przy okazji na nauki z babką.

Mi się nic nena nie uwidziało u tego uzytkownika z etsy

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości