![]() |
#3421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o to małżeństwo - fakt, takie chamskie wpatrywanie się jest okropne. Chociaż przyznam, że pewnie sama bym zerknęła z ciekawości, dzieci z takich małżeństw zawsze wydają mi się urocze. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj takie dzieciaczki są świetne, tak samo jak dzieci osób pochodzących z Bliskiego Wchodu... maja takie ogromne czarne oczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
W temacie urządzania mieszkań, to to o wiele barziej mi się podoba, niż wychwalane gniazdko Charlize.
http://agnesskafashion.blogspot.com/...cal-place.html
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Konto usunięte
|
dziś wpadł mi w ręce blog znanej mi osoby, nie powiem, nie jest dramatyczny, ale dochodzę do wniosku że jesli chodzi o blogi związane z modą to dwa główne nurty, obydwa rozwalające, to:
1. pokazywanie ciuchów modnych, nieważne że nie pasują do autorki, ważne że modne 2. pokazywanie ciuchów jakichkolwiek, byleby foty były otagowane jako Mohito, Zara, H&M, Orsay, Camaieu... itp Blog o którym wspomniałam, nalezy do kategorii 2. Autorce chyba sie wydaje że wystarczy wspomnieć skąd są ciuchy, by automatycznie stać się "faszionistką" ![]() ![]() I żeby nie było, nie mam nic do prostoty i niewymyślnych zestawów, sama takie lubię ale przynajmniej nie udaję że jestem modna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3257994 1]dziś wpadł mi w ręce blog znanej mi osoby, nie powiem, nie jest dramatyczny, ale dochodzę do wniosku że jesli chodzi o blogi związane z modą to dwa główne nurty, obydwa rozwalające, to: 1. pokazywanie ciuchów modnych, nieważne że nie pasują do autorki, ważne że modne 2. pokazywanie ciuchów jakichkolwiek, byleby foty były otagowane jako Mohito, Zara, H&M, Orsay, Camaieu... itp Blog o którym wspomniałam, nalezy do kategorii 2. Autorce chyba sie wydaje że wystarczy wspomnieć skąd są ciuchy, by automatycznie stać się "faszionistką" ![]() ![]() I żeby nie było, nie mam nic do prostoty i niewymyślnych zestawów, sama takie lubię ale przynajmniej nie udaję że jestem modna ![]() Wg mnie najlepsze są blogi prezentujące prostotę, oczywiście w ciekawym wydaniu. ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poza tym, zastanawiam się czy bycie modnym automatycznie oznacza rezygnację z jakiegokolwiek własnego stylu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3258041 7]jasne, ja też to lubie, ale jak mówię, smieszy mnie to że niektorym się wydaje że im więcej znanych marek pada na blogu tym są modniejsi i wyznaczają trendy, klękajcie narody
![]() poza tym, zastanawiam się czy bycie modnym automatycznie oznacza rezygnację z jakiegokolwiek własnego stylu? ![]() Mnie też to rozwala. Dzisiaj zakładam kwiatki, jutro pudrowe kolory, baskinka, kropki, czerń. Zero konsekwencji i własnego stylu. Niestety obserwuję to na wielu blogach. Nie mówię, że należy nosić tylko rzeczy niemodne, ale bez przesady. Są rzeczy modne, które mi pasują i takie, które nie pasują. Wiele blogerek wkłada na siebie niestety wszystko jak leci, to co modne to kupują, a potem sprzedają i kupują nowe.
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3258041 7]jasne, ja też to lubie, ale jak mówię, smieszy mnie to że niektorym się wydaje że im więcej znanych marek pada na blogu tym są modniejsi i wyznaczają trendy, klękajcie narody
![]() poza tym, zastanawiam się czy bycie modnym automatycznie oznacza rezygnację z jakiegokolwiek własnego stylu? ![]() Mi się wydaje, że takie ofiary mody nie myślą kategoriami "mój styl", tylko "to co w Vogue czy innym tego typu magazynie, to jestem ja". Na takich osobach potem korzystają inni, np. jakbym miała nadmiar kasy, to bym na allegro kupiła kolejną parę martensów, prawie nie noszonych, a tańszych od tych "prosto z fabryki", bo używane przez jakąś faszynistkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Kilka "cudownych" ubrań i dodatków z h&m.
Torebka, dresik i buciki. Już lecę kupić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Rozeznanie
|
Z zaobserwowanych dzisiaj: rozwalają mnie doczepiane pojedyncze dready przy ogólnie krótkich włosach.
![]()
#3434 |
Zakorzenienie
|
Też tego nie rozumiem. Jakbym miała sobie robić dredy (w zasadzie to wolałabym wplecione dreadloki), to już na całej głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Raczkowanie
|
Wczoraj chyba ze 2 czytałam zaleglosći,te śmeiszne kłótnie z szatniarkami,tip.
Zauważylam ze ludzie zawszą robią wszystko na opak,miałam takie 2 kol w szkole,że jak było zimno to one latały ubrane jak na lato a jak sie ciepło zrobiło to w futrach zakutane,przeciez muszą byc high-fashion.To takie żałosne jak ktoś tak bezmyślnie podąża za modą bez jakikolwiek przemyśleń....
#3437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Ta torebka kojarzy mi się z takimi wiecie za 4zł na plażę. Wkłada się olejek i ręcznik. Często w dodatkach do gazet tymi Pani domu były.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehh.. Znowu tyle stron do nadrabiania. Mogłybyście mniej pisać? ![]()
![]() |
#3443 | |
nyan nyan ^^
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3257994 1]dziś wpadł mi w ręce blog znanej mi osoby, nie powiem, nie jest dramatyczny, ale dochodzę do wniosku że jesli chodzi o blogi związane z modą to dwa główne nurty, obydwa rozwalające, to:
1. pokazywanie ciuchów modnych, nieważne że nie pasują do autorki, ważne że modne 2. pokazywanie ciuchów jakichkolwiek, byleby foty były otagowane jako Mohito, Zara, H&M, Orsay, Camaieu... itp Blog o którym wspomniałam, nalezy do kategorii 2. Autorce chyba sie wydaje że wystarczy wspomnieć skąd są ciuchy, by automatycznie stać się "faszionistką" ![]() ![]() I żeby nie było, nie mam nic do prostoty i niewymyślnych zestawów, sama takie lubię ale przynajmniej nie udaję że jestem modna ![]() Mnie przerażają dziewczęcia, które sądzą, że Camaieu, Zara, Mohito itp. to wyżyny jeśli chodzi o marki i jakość i jest to coś co można traktować jako "zdobycz" (gdy w każdej sieciówce roi się od identycznych wzorów ![]() ![]() Ze zdjęć mieszkań podoba mi się to ze strony podnorweskimniebem, to pierwsze (czerwono-biało-czarne) też jest ładne, ale za mało stypizowane, brakuje mi tam osobistych akcentów właścicielki. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Wtajemniczenie
|
A ja ostatnio doszłam do wniosku, że ludzie na ulicach dzielą się na takich, którzy
a) ubierają się w to, co akurat mają pod ręką/nie obchodzi ich co mają na sobie (chodzi mi po prostu o takich co to wiecznie dżinsy i T-shirt noszą) b) są modni c) mają własny styl I Ci modni wyglądają identycznie. Przykład: mam w grupie 3 dziewczyny, które wyglądają praktycznie tak samo, czyli drogie rzeczy, te same zestawienia kolorów, ostatnio nawet zdarzyło się, że dwie z nich przyszły w dokładnie takich samych rajstopach i swetrze (sweter lekko za tyłek, a do tego tylko rajstopy, strój w sam raz na uczelnię ![]() Taki brak własnego stylu strasznie mnie rozwala. Szczególnie, że te dziewczyny sądzą, że są takie mega super modne, stylowe itd
#3445 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj widziała w autobusie młodą dziewczynę, ogólnie zadbana, dość elegancko ubrana, nic nadzwyczajnego. Złapała się siedzenia przede mną i miałam doskonały widok na jej paznokcie - czyste, ale takie pożółkłe od dołu, wszystkie krótkie, a ten na małym palcu długi na jakiś centymetr
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3446 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za ten blog ![]() Chciałabym kiedyś się tak ubierać, ale jestem niestety jakaś niekonsekwentna jeśli chodzi o zakupy :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3257994 1]dziś wpadł mi w ręce blog znanej mi osoby, nie powiem, nie jest dramatyczny, ale dochodzę do wniosku że jesli chodzi o blogi związane z modą to dwa główne nurty, obydwa rozwalające, to: 1. pokazywanie ciuchów modnych, nieważne że nie pasują do autorki, ważne że modne 2. pokazywanie ciuchów jakichkolwiek, byleby foty były otagowane jako Mohito, Zara, H&M, Orsay, Camaieu... itp[/QUOTE] Od razu mi się Kamila skojarzyła ze swoimi dziwnymi zdjęciami; musiała się koniecznie pochwalić Zarką ![]() No, przynajmniej się z tym nie kryje ![]() http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/02/37.html Cytat:
![]() Coś takiego http://x.garnek.pl/ga7295/cf735df400...oje_szpony.jpg - tylko, że te są damskie i pomalowane.
![]() |
#3447 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Przezroczysta torebka, a tam zawartość, z którą nie powinno się tak afiszować np. podpaski, tampony - widziałam taką feszionistkę latem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
mnie dzisiaj rozwaliło coś w szkole, pisałam wam ostatnio o tych kaloszkach do kostki glamour, z gumową kokardką. dzisiaj siedzę sobie w szkole (pierwszy dzień po feriach T___T ) i koleżanka wbija w dokładnie tych samych butach
![]() co do tych paznokci, też mnie obrzydzają takie zapuszczone niepomalowane żółte paznokcie (a szpic to już w ogóle), ale to już kwestia samej osoby. Czasem jak mi lakier odpryśnie w domu to ciągle je ukrywam i podróż do domu jest niezłą "gimnastyką palcową" żeby nikt nie zauważył, jakiegoś takie hopla mam na punkcie zadbanych paznokci. chociaż to i tak nic, najgorsze jest jak przedemną w autobusie siedzi dziewczyna z przetłuszczonymi włosami z łupieżem a ja mam dokładny widok na jej głowę .. ![]()
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętam jak parę lat temu były modne takie czarne jeansy z koroną na tyłku - 95% dziewczyn w szkole takie nosiło ![]() Ja tam nie lubię rzeczy, które są modne, w sensie pół miasta takie ma - nuda, nuda, nuda! ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() Długie nieumalowane paznokcie są właściwie zawsze ohydne! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.