|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Ja zużyłam żel pod prysznic marakujkowy tbskowy :chlip:
A wczoraj byłam na imprezie dubowej zamiast się delektować w moim ulubionym kinie ![]() Zrobiłam sobie zmywacz do paznokci z acetonu, gliceryny i wdy dest., działa ![]()
#4142 |
Zakorzenienie
|
A mi kiepsko idzie zuzywanie szamponów. Myję włosy codziennie a i tak mam 3 butelki otwarte i jeszcze 2 w zapasie
![]() Za balsamy też pasowałoby się wziąć, 2 mam na wykończeniu.
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
Zużyłam wczoraj 1 balsam
![]() A przed chwilą kliknęłam zamówienie apteczne. W sumie nic wielkiego: Antidral, spray Radical do włósów i krem LRP Hydreane Extra Richie (będę go używać na noc).
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-02-26 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Wtajemniczenie
|
Ja jak zaczęłam czytać to forum w zesżłym roku to szybko przestałam, bo uświadomiłam sobie, że nic nie przygotowałam na ślub (w porównaniu do dziewczyn, które same tworzyły zaproszenia, jakieś winietki na butelki, wybierały kolor serwetek itd
![]() Cytat:
![]() ![]() Różę oglądała koleżanka i jedyną recenezją było to, że nie mogła długo z nikim o niczym rozmawiać po wyjściu z kina... Też go lubiłam, ale zużyłam jakiś rok temu ![]() Na targach było super ![]() ![]() - maskę do rąk Ziaji Pro (dziewczyna obok mnie kupowała ich 5, więc się skusiłam), - krem do stóp też ziaji pro z kwasami AHA i mocznikiem (butla ma 400 ml, nie wiem, kiedy to zużyję) - dziś użyłam, na razie bardzo mi się podoba - peeling enzymatyczny ziaji Ulga - krem do rąk firmy Secret Soap z zieloną herbatą - super! Skład ma fantastyczny, na drugim miejscu masło shea, świetna konsystencja, dzięki niemu przestaję chorować na kremy do rąk Loccitane, bo wg mnie im dorównuje a cena dużo niższa. - maseczkę otrąbkową Jadwigi, - oliwkę w sztyfcie Alessandro (miałam kiedyś, bardzo fajna) - a z rzeczy do paznokci - polerkę ![]() I to tyle, koniec zakupów był głównie spowodowany brakiem większej ilości gotówki ![]() Teraz pozostaje zacząć intensywnie wszystkiego używać ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2012-02-26 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna pogoda była, poszłam porobić fotki a teraz właśnie przechodzi śnieżyca ![]()
![]() |
#4147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też sobie dziś pomalowałam paznokcie - u stóp mam China Glaze High Hopes a na paznokciach rąk Essie Smooth Sailing ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Ja u stóp maluję dopiero jak chodzę w butach z odkrytymi palcami ![]() Swoją drogą chyba mi powoli lakieromania wraca ![]() ![]()
#4149 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się będę rozgladać za czymś na noc- wczoraj zużyłam ostatnią kroplę kwasów Pharmaceris. Jestem bardzo zadowolona, jeśli nie wycofają to na pewno na przyszłą jesień kupię ten silniejszy. Teraz chyba nie zdążę zużyć całego opakowania do wiosny a nie chcę żeby się przeterminował. Skupię się na złuszczaniu maseczkami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się podobają bardzo niektóre wzorki z bloga WackyLaki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny "wzorek" na paznokcie znalazłam, kusi mnie żeby spróbować taki zrobić.
![]() |
#4152 | ||
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie bardzo lubię zimą jak zdejmuję skarpetki a tam takie kolorowe letnie paluszki
![]() No to rzeczywiście można się zrazić. Ja na szczęście nie mam negatywnych doświadczeń i ten krem uważam za świetny ![]() Cytat:
![]() No właśnie to jest krem z tej linii. Cytat:
![]()
![]() |
#4153 | ||
Przyjaciółka KWC
|
No na szczęście
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak dla mnie to wygląda po prostu jak brudne pazury, zupełnie mi się nie podoba. ![]() Ja ostatnio paznokci nie maluję, są w opłakanym stanie i muszę im zrobić jakąś kurację. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja czekam właśnie na dwa olejki do włosów - Heenara i Sesa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja na początku jak zaczęłam czytać to wpałam w panikę, że nie mam nic gotowego. ![]() ![]() Chociaż czasem się łapię za głowę jak widzę jak dalece można dać się wciągnąć w planowanie idealnego ślubu. Co do zaproszeń to my zrobiliśmy sami i jestem z nich bardzo zadowolona, ale idea obwieszania czymś wódki nie rozumiem - wódka to wódka nie ważne czy z kokardką czy bez. ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
|
Tak, SOS jest różowa i polecam ją z całego serca, uratowała mi paznokcie.
![]()
![]() |
#4157 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Tak, to ta różowa i w dodatku efekty po tej odżywce pojawiają się bardzo szybko
![]() Karolina też byłam wczoraj na NeoNówce ![]()
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Na prawdę ten wzorek Wam przypomina brudne paznokcie? Kurczę, nie pomyślałam o tym w tym sensie. Może przez to, że jest czarny lakier tak to wygląda
![]() A ja też mam ochotę na jakieś olejkowe zakupy. Ostatnio służy mi zwykły olej kokosowy, ale zauważyłam, że lepiej działa, gdy nakładam go na włosy lekko podgrzanego ![]()
#4159 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to tak mnie pozytywnie nastraja słońce rano jak się budzę, że aż wstaję przed budzikiem. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
|
ice, niestety wyłącznie jako kuracja, nałożony pod lakier odchodzi całymi płatami razem z nim.
![]()
![]() |
#4161 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
|
Skład: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Phthalic Anhydride/ Timellitic, Anhydride/ Glycols Copolymer, Cellulose Isobutyrate, Nirtocellulose, Aqua Tributyl Citrate, Surose Benzoate, Acrylates Copolymer, Camphor, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Alcohol Denat, N-Butyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Hydrolized Collage, Citric Acid, Calcium Pantothenate, Phosphoric Acid, CI 17200.
![]() |
#4163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tam do włosów wystarcza serum na końcówki avonu, troche syfne w składzie, ale więcej chyba nie potrzebuję ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się taka pogoda, coraz bliżej wiosna ![]() I nawet zapał do wysyłania CV powrócił ![]()
![]() |
#4164 |
Przyjaciółka KWC
|
Kliknęłam Amlę Gold i zastanawiam się, gdzie tu po drodze z pracy do domu mogę znaleźć aptekę z przyzwoitymi cenami, żeby kupić Effaclar K. Jak się szybko ociepli to przegapię moment na kwaszenie wiosenne, a ze względu na ślub chciałam szybką kurację zrobić.
Muszę się też wziać ze regularne maseczki (planuję kupic maseczkę Bingo SPA błotną) i peelingi, lepiej się odżywiać (to postanowienie wdrażam od dzisiaj, a priorytetem nr 1 jest uważanie na pracową stołówkę, do której w zeszłym tygodniu się ostatecznie zraziłam) i zażywać zdecydowanie więcej ruchu. ![]() Miałam iść na fitness dzisiaj, ale musze obskoczyć pocztę, aptekę, skoczyć do Rossmanna po odżywkę, więc chyba odpuszczę i zajmę się gotowaniem spaghetti z sosem z bakłażana. ![]()
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś przemarzłam goniąc służbowo po Krakowie. Niby słoneczko jest, ale lodowaty wiatr dał mi się we znaki, bo nie wzięłam rękawiczek i ręce miałam zmarznięte
![]() ![]() Jutro znów będę tak biegać, ale mam też po drodze Rossmanna i pewnie do niego wpadnę ![]()
#4166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam tak samo po Róży, zero chęci odzywania się do kogokolwiek... Ładne zakupy, jestem ciekawa tej oliwki w sztyfcie?Co to za wynalazek? A Estella co tam nakupowała? ![]() Cytat:
![]() Poza tym jak mam pomalowane paznokcie u stóp to od razu czuję się bardziej zadbana ![]() Cytat:
![]() A Tobie? Mam dziś wolny dzień i wybraliśmy się z bratem na zakupy.On kupił 2 pary spodni i kurtkę (stwierdzam po raz kolejny, że faceci mają dużo fajniejsze ciuchy do wyboru ![]() ![]() Wstąpiłam też do mojego ulubionego Taranko, bo weszła już chyba cała kolekcja wiosenno- letnia. Na moje szczęście właściwie nic oprócz tych spodni, które kupiłam mi się nie spodobało. A oglądając katalog na stronie miałam kilka typów. Ewentualnie wchodzą w grę 2 sukienki, ale jedna z nich była biała, więc niespecjalnie nadawałaby się na co dzień no i sukienek już mam sporo.
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-02-27 o 17:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Czuję się wywołana do tablicy, więc żeby nie było, że udaję, że nie widzę...
Witam po dłuuugiej przerwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że na tapecie temat odżywek do paznokci i lakierów, to i ja wtrącę swoje 3 grosze. Co do odżywek to prócz osławionego NailTeka polecić mogę SH Age Correct Strenght, ale u mnie właśnie problemem było głównie przesuszenie i kruszenie się paznokci, nie typowe łamanie. No i pewnie nie bez znaczenia był fakt, że w zasadzie od początku jesieni coś łykałam. A to suplement do włosów i paznokci L'Biotica, a to Belissa, a teraz w sumie nadal się szprycuję Belissą, tyle że tą AntiRed, a on i tak coś tam na włosy i paznokcie działa. W efekcie mam naprawdę ładne i mocne szpony ![]() ![]() A co do malowania paznokci u stóp, to też to robię cały rok. Jakiś miesiąc temu wytrzymałam z gołymi pazurkami może tydzień, a potem znów pomalowałam. O dziwo teraz mogę nie malować tych u rąk, a u stóp muszę! Co prawda coś czuję, że niebawem się to zmieni, bo w końcu będę mogła malować na takie kolory, jakie mi się żywnie podoba, a nie na takie, które mieszczą się w standardach dress code. Co prawda pracować w UK jak najbardziej zamierzam, ale że mój angielski jest raczej słaby, to nie będą to jakieś zaszczytne ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2012-02-27 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
Mag!!! Rany, jak długo Cię tu nie było!!!
![]() Myślałam, że już jesteś w UK. Hex opuściła PL, teraz Ty (ja próbowałam, ale nie wyszło, może to i lepiej).
#4169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Mag miło Cię wreszcie widzieć
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.