Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 19:07   #2821
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Mam kłopot, bo koleżanka chce jakiś spray do stóp dla siebie i "swojego chłopa" Nie znam się na takich dezodorantach Co polecacie?
W kat. 4 cena jest dobra, bo po 9,90
U mnie najczęściej schodzi Odświeżający dezodorant do stóp. Tego neutralizującego zapach nie polecam, bo wiem, że się często psuje i nie psika z tego co pamiętam. O lawendowym się nie mogę wypowiedzieć, bo nikt u mnie nie zamawiał.

Jest też z linii for men, ale też nikt u mnie nie zamawiał. Ale jak chcą razem używać to pewnie lepiej z foot works.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:13   #2822
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie najczęściej schodzi Odświeżający dezodorant do stóp. Tego neutralizującego zapach nie polecam, bo wiem, że się często psuje i nie psika z tego co pamiętam. O lawendowym się nie mogę wypowiedzieć, bo nikt u mnie nie zamawiał.

Jest też z linii for men, ale też nikt u mnie nie zamawiał. Ale jak chcą razem używać to pewnie lepiej z foot works.
Zamówię dla niego "FOR MEN", a dla niej lawendowy Jeszcze powiedziała, że chce jakiś żel pod prysznic Taki, który mi się podoba

A w ogóle zamówienia słabo, bo coś około 150 zł
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:03   #2823
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Na które wody jest taki rabacik?
chyba taki sobie wypracowała
Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
ja mam za to taki problem i potrzebuję odp jeszcze dzisiaj. Szukałam kodów na wszystkie zestawy ze szkoleń z obu poziomów (jeśli ktoś ma, to proszę podajcie, bo przeszukiwałam tę część wątku i nie znalazłam albo przegapiłam). Poza tym szukałam tych zestawów na strefie i po wpisaniu w wyszukiwarkę ZESTAW, znalazłam jakoś na ostatnich stronach takie rzeczy:

90530 KK ZESTAW AKCESORIOW 40,00 zł 40,00 zł
93112 KK ZESTAW PANI JESIEN 40,00 zł 40,00 zł
93138 KK ZESTAW PANI LATO 40,00 zł 40,00 zł
90274 KK ZESTAW SOLUTIONS 20,00 zł 20,00 zł
90340 KK ZESTAW SPA 20,00 zł 20,00 zł
92528 KK ZESTAW ZAPACHY 20,00 zł 20,00 zł

co to jest? ktoś może mi wytłumaczyć? Obstawiam, że te za 20zł mogą być z tych szkoleń, ale te za 40zł? Była jeszcze pani zima i wiosna, ale szare kropy, więc usunęłam z zamówienia
te za 20 to z 1 poziomu szkolenia a te za 40 z drugiego pewnie gdzieś to kiedyś widziałam, to są zestawy kosmetyków do makijażu o odpowiednich kolorach pasujących do danego rodzaju karnacji itd
Stary 2012-02-27, 20:12   #2824
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
chyba taki sobie wypracowała

te za 20 to z 1 poziomu szkolenia a te za 40 z drugiego pewnie gdzieś to kiedyś widziałam, to są zestawy kosmetyków do makijażu o odpowiednich kolorach pasujących do danego rodzaju karnacji itd
Z drugiego poziomu zestawy są również po 20zł. Kody już mam, tylko zastanawiają mnie te zestawy po 40zł, nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć/info o zawartości
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:15   #2825
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a powiedz mi, jak znajdziesz chwilę, jaka data produkcji tego była?? bowiem trochę obawiam się kupować w netto rzeczy do opalania/po opalaniu bowiem filtry słoneczne mają swoją trwałość, nie są aż tak stabilne jak reszta kosmetyków.. np nie trzymam rzeczy z ostatnich wakacji do wakacji kolejnych- kremy zużyłam zimą jako kremy do rąk aby po prostu zużyć i wyrzucić
Kremy do opalania tak jak większość innych mają trwałosć 12 miesięcy od otwarcia, ważne są przez 3 lata od daty produkcji (w Avonie). Nie ma różnicy między nimi a zwykłymi kremami w trwałości.

Cytat:

A ja wręcz przeciwnie, polecam tylko ten neutralizujący zapach, For Men działa podobnie. Nie pachnie najlepiej, ale bardzo redukuje pocenie stóp i nieprzyjemny zapach. Tż zużył już naprawdę wiele opakowań i nigdy nic się nie zepsuło.
Cała reszta to (dla mnie) strata pieniędzy, nie widzę różnicy między nimi a wodą w spryskiwaczu. No może poza zapachem.

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zniszczone końcówki, to może warto się poświęcić i ściąć je, i zacząć o nie dbać, stosując jedwab czy serum na końcówki z AT, może jakieś witaminy żeby wzmocnić włosy ogólnie...
Dziewczyny, proszę, jeśli piszemy między sobą to skróty są ok, ale skąd ktoś, kto przyszedł tylko zadać pytanie ma wiedzieć co to jest AT, CT czy jeszcze coś innego? Piszmy pełne nazwy.
Stary 2012-02-27, 20:25   #2826
sylwia1906
Zadomowienie

Dziewczyny którą polecacie odżywke do paznokci? Generalnie mam bardzo łamliwe, brzydkie, obryzione i bardzo zapuszczone ogólnie;d Chciałabym doprowadzić je do jakiegoś wyglądu na wiosne ;p
I czy któraś z kat 5 str 75 zostawia efekt "bezbarwnego lakieru"?
sylwia1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:29   #2827
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia1906 Pokaż wiadomość
Dziewczyny którą polecacie odżywke do paznokci? Generalnie mam bardzo łamliwe, brzydkie, obryzione i bardzo zapuszczone ogólnie;d Chciałabym doprowadzić je do jakiegoś wyglądu na wiosne ;p
I czy któraś z kat 5 str 75 zostawia efekt "bezbarwnego lakieru"?
Ja polecam strong results, na moje paznokcie fajnie działa i wysycha szybko po nałożeniu co wg mnie jest bardzo praktyczne Nie zostawia żadnej warstwy ani połysku na paznokciach

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:36   #2828
sylwia1906
Zadomowienie

ok, dzieki właśnie myśle nad nia albo mineral fix
sylwia1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:38   #2829
monia1707
Raczkowanie

Witam. Dziewczyny, gdyby któraś była w COK-u bardzo proszę o zwrócenie uwagi na torebkę Tabby (ta torebko- plecak). Ja mam cok daleko a kusi mnie ta torebka więc wdzięczna bym była za opinię (czy kolor taki jak w katalogu, czy warto dać za nią 84,90...) A może dziewczyny trendujące coś wiedzą?
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:46   #2830
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Z drugiego poziomu zestawy są również po 20zł. Kody już mam, tylko zastanawiają mnie te zestawy po 40zł, nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć/info o zawartości
Powiedzcie gdzie mozna znalezc terminy i miejsca szkolen?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:52   #2831
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Ja dowiedziałam się tego od mojej liderki, a ona od OMS, więc na jedno wychodzi, z kim się skontaktujesz. Kiedyś trafiłam na jakieś adresy/terminy w internecie, ale i tak pewnie skierują Cię do Twoich "dowodzących"
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:52   #2832
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie wiem, jak nieotwarte produkty, ale wiem, że jak używamy czegoś z filtrem to w następnym sezonie nie powinno używać się już tego kosmetyku
Nie, nieotwarte to tak jak nieotwarte Są dobre do końca terminu ważności.
A tych raz otwartych w sezonie teoretycznie nie powinno się używać w kolejnym. Ale to nie jest tak, że one (te filtry) nie działają, tylko działają już z mniejszą mocą. Ja na swojej skórze sprawdziłam taki z poprzedniego sezonu i najnormalniej w świecie mnie uchronił, jakby był świeży.
Moim ulubionym jest również ten z betakarotenem.
A po opalaniu od lat chwalę to avonowe masełko, tylko czekam aż zaproponują jakiś inny zapach, bo kokosa nie znoszę .
Stary 2012-02-27, 21:11   #2833
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Przetestowałam tę maseczkę do twarzy z masłem shea i mam mieszane uczucia Ogólnie zapach zniosłam- nie jest aż taki rażący jak w kremie do stóp czy nóg, no i na szczęście zmywalny Fajna ma konsystencję- taka gęsta. Ale sie zdziwiłam sie jak przyszłam zmywać, bo taka jakby sie zważyła na mojej twarzy Niestety strasznie ciężko było ja zmyć z twarzy Moim zdaniem lepiej będzie pasować osobom z cerą suchą niż tłustą
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:33   #2834
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
na strefie w plikach do pobrania masz terminy i miejsca szkoleń...
Stary 2012-02-27, 21:39   #2835
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Przetestowałam tę maseczkę do twarzy z masłem shea i mam mieszane uczucia Ogólnie zapach zniosłam- nie jest aż taki rażący jak w kremie do stóp czy nóg, no i na szczęście zmywalny Fajna ma konsystencję- taka gęsta. Ale sie zdziwiłam sie jak przyszłam zmywać, bo taka jakby sie zważyła na mojej twarzy Niestety strasznie ciężko było ja zmyć z twarzy Moim zdaniem lepiej będzie pasować osobom z cerą suchą niż tłustą
Mam bardzo podobne wrażenia, co prawda wcześniej miałam typowo mieszaną cerę, ale teraz w ciąży zmieniła się w bardziej suchą i ta maseczka jest teraz dla mnie taka "akurat" Ale konsystencja i zapach całkiem całkiem...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:49   #2836
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Kremy do opalania tak jak większość innych mają trwałosć 12 miesięcy od otwarcia, ważne są przez 3 lata od daty produkcji (w Avonie). Nie ma różnicy między nimi a zwykłymi kremami w trwałości.
no nie byłabym pewna stabilności filtrów w nich

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie wiem, jak nieotwarte produkty, ale wiem, że jak używamy czegoś z filtrem to w następnym sezonie nie powinno używać się już tego kosmetyku
tak, też coś takiego kiedyś słyszałam, ale nie jestem własnie pewna jak to z tym jest.. czy to tylko mit czy rzeczywiście czymś poparte
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:51   #2837
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinię Udało Ci się mnie zachęcić do niej
Stary 2012-02-27, 21:56   #2838
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

tak, też coś takiego kiedyś słyszałam, ale nie jestem własnie pewna jak to z tym jest.. czy to tylko mit czy rzeczywiście czymś poparte
Jak to mit? Przecież to jest napisane na opakowaniu. Trwałość wynosi 12 mcy od otwarcia, otwierasz w czerwcu, więc w czerwcu przyszłego roku już nie powinno się go używać.
Stary 2012-02-27, 21:56   #2839
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno poparte, tym żeby firmy kosmetyczne więcej sprzedawały i miały większe zyski

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2012-02-27 o 21:58
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:24   #2840
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Jak to mit? Przecież to jest napisane na opakowaniu. Trwałość wynosi 12 mcy od otwarcia, otwierasz w czerwcu, więc w czerwcu przyszłego roku już nie powinno się go używać.
kompletnie sie nie rozumiemy, albo nie przyglądałaś się tym opakowaniom, -na moich kremach Avon Bronze z zeszłorocznych zakupów jest oznaczenie z pudełeczkiem otwartym 24M (to na pewno nie jest 12 miesięcy, jak tu ciagle piszesz) - i chodzi mi o to, że mimo wszystko nie miałabym odwagi polegać na ich ochronie rownież w najbliższe lato - mimo że wg oznaczenia na opakowaniu są ważne do roku przyszłego.
Stary 2012-02-27, 22:29   #2841
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
kompletnie sie nie rozumiemy, albo nie przyglądałaś się tym opakowaniom, -na moich kremach Avon Bronze z zeszłorocznych zakupów jest oznaczenie z pudełeczkiem otwartym 24M (to na pewno nie jest 12 miesięcy, jak tu ciagle piszesz) - i chodzi mi o to, że mimo wszystko nie miałabym odwagi polegać na ich ochronie rownież w najbliższe lato - mimo że wg oznaczenia na opakowaniu są ważne do roku przyszłego.
U mnie dużo klientek tak używa i chronią normalnie. Ale no też im mówię, że się nie powinno, bo jednak tak wszyscy mówią.
Choć prawda jest taka, że też tak robię i używam 2-3 lata i normalnie chronią-w sensie się nie spiekam jak się posmaruję, a mam bardzo jasną karnację więc brak ochrony bym od razu zauważyła(w wakacje byłam nad morzem i też używałam zeszłorocznych i nie wróciłam w ogóle czerwona ). Jak się nie smaruję to zawsze jestem rakiem. Chyba, że poza tym coś innego tracą w swoich właściwościach, nie wiem.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:37   #2842
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
U mnie dużo klientek tak używa i chronią normalnie. Ale no też im mówię, że się nie powinno, bo jednak tak wszyscy mówią.
Choć prawda jest taka, że też tak robię i używam 2-3 lata i normalnie chronią-w sensie się nie spiekam jak się posmaruję, a mam bardzo jasną karnację więc brak ochrony bym od razu zauważyła(w wakacje byłam nad morzem i też używałam zeszłorocznych i nie wróciłam w ogóle czerwona ). Jak się nie smaruję to zawsze jestem rakiem. Chyba, że poza tym coś innego tracą w swoich właściwościach, nie wiem.
no właśnie, chociaż ktoś mnie rozumie... to takie również moje obawy o rzeczywiste działanie kosmetyku- nie mam jak sprawdzić czy coś mu jest czy nie.. poza zapachem i oznaczeniem na opakowaniu . Poza tym jak pomyślę, że ten kosmetyk na urlopie leżał niby obok mnie pod przykryciem ale w mega upale na słońcu godzinami.. to ja nie wiem czy on działać będzie tak super super
Stary 2012-02-27, 23:19   #2843
kasia_86_
Raczkowanie

hej.
Co można zamówić w katalogu 4 w programie lojalnościowym jeśli w 3 miałam zamówienie na ponad 1000 zł. Przeglądam forum i nie mogę znaleźć, więc nie wiem czy już o tym coś było. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 23:30   #2844
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny,
ja mam za to taki problem i potrzebuję odp jeszcze dzisiaj. Szukałam kodów na wszystkie zestawy ze szkoleń z obu poziomów (jeśli ktoś ma, to proszę podajcie, bo przeszukiwałam tę część wątku i nie znalazłam albo przegapiłam). Poza tym szukałam tych zestawów na strefie i po wpisaniu w wyszukiwarkę ZESTAW, znalazłam jakoś na ostatnich stronach takie rzeczy:

90530 KK ZESTAW AKCESORIOW 40,00 zł 40,00 zł
93112 KK ZESTAW PANI JESIEN 40,00 zł 40,00 zł
93138 KK ZESTAW PANI LATO 40,00 zł 40,00 zł
90274 KK ZESTAW SOLUTIONS 20,00 zł 20,00 zł
90340 KK ZESTAW SPA 20,00 zł 20,00 zł
92528 KK ZESTAW ZAPACHY 20,00 zł 20,00 zł

co to jest? ktoś może mi wytłumaczyć? Obstawiam, że te za 20zł mogą być z tych szkoleń, ale te za 40zł? Była jeszcze pani zima i wiosna, ale szare kropy, więc usunęłam z zamówienia
Zestawy po 40 zł można zamawiać po szkoleniu kosmetycznym, ale tym za 90zł (zapomniałam nazwy). Kiedyś był granatowy kuferek za 36zł, później jakoś zabrakło go, więc został zastąpiony mniejszym, czarnym. Teraz widocznie w to miejsce jest zestaw akcesoriów za 40zł. Dodatkowo można było (nie wiem czy nadal,skoro szare kropki) zamówić po 1 zestawie Pani Lato, Jesień, Zima i Wiosna. W każdym był tusz, cienie, podkład, konturówka, szminka lub błyszczyk, róż lub kulki. I chyba jeszcze coś, jakiś drobiazg. Pamiętam, że przysłane zestawy nie pokrywały się w 100% z pokazanymi na ulotce, część była wymieniona na nowsze odpowiedniki, część pozostała bez zmian.

A zestawy po 20 zł znalazłam takie:
KK ZESTAW SPA 90340
KK ZEST.AVON COLOUR NR1 90415
KK ZEST.AVON COLOUR NR2 90472
KK ZESTAW ZAPACHY 92528
KK ZEST.ANEW REVERSALIST 90183
KK ZESTAW SOLUTIONS 90274
Stary 2012-02-27, 23:46   #2845
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
na pewno poparte, tym żeby firmy kosmetyczne więcej sprzedawały i miały większe zyski
Dokładnie
Czytałam o tym w jakimś artykule kosmetycznym.

Cytat:
No właśnie kilka postów wyżej to samo napisałam tzn. przeprowadziłam ten sam eksperyment Chronią, chronią, nawet w kolejnym sezonie ....
Stary 2012-02-28, 06:39   #2846
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Mam bardzo podobne wrażenia, co prawda wcześniej miałam typowo mieszaną cerę, ale teraz w ciąży zmieniła się w bardziej suchą i ta maseczka jest teraz dla mnie taka "akurat" Ale konsystencja i zapach całkiem całkiem...
Mam suchą, tylko martwi mnie to ważenie się tej maseczki, ale zaryzykuję, bo wierzę w Wasze opinie
Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
hej.
Co można zamówić w katalogu 4 w programie lojalnościowym jeśli w 3 miałam zamówienie na ponad 1000 zł. Przeglądam forum i nie mogę znaleźć, więc nie wiem czy już o tym coś było. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
Jeśli dobrze pamiętam, to ma być emulsja Anew Ultimate 7S, która wchodzi w miejsce dotychczasowej, z serii Ultimate.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 07:02   #2847
dodocia
Rozeznanie

Cytat:
Zamówię dla niego "FOR MEN", a dla niej lawendowy Jeszcze powiedziała, że chce jakiś żel pod prysznic Taki, który mi się podoba

A w ogóle zamówienia słabo, bo coś około 150 zł
ten for men zamówiłam 2 razy dla TŻ. i za każdym razem po kilku użyciach (3-4 razy) [przestał pryskac jak spray tylko pluś płynem i mskończyło się na wcieraniu płynu ale działał jak należy.

Cytat:
Gdzieś czytałam że ze skutecznością takich kremów, to problem jest tylko z kremami, które w skałdzie mają filtry mineralne i te kosmetyki mogą na przyszły rok niedziałac bo pod wpływem ciepła krem traci swoje ochronne właściwości.

Cytat:
Nowe, nieużywane kremy z filtrami należy przechowywać w temperaturze pokojowej nie dłużej niż 3 lata. Otwarte kremy z filtrami można stosować nawet po upływie roku pod warunkiem, że były one przechowywane z dala od słońca, w temperaturze pokojowej. Resztki kremów ochronnych z zeszłego sezonu, które zabieraliśmy ze sobą na plażę, należy wyrzucić, gdyż pod wpływem wysokiej temperatury, zawarte w nich filtry mogły ulec dezaktywacji. Sprawdzaj zawsze przed zakupem datę ważności!
znalezione w internecie, więc dla mnie wszystko jasne ;] plażowy krem do kosza
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:09   #2848
cheneelle
Zakorzenienie

Szczerze, to ja nie wiem jak to robicie, że krem do opalania Wam po sezonie zostaje Ja z reguły zamawiam dwa na lato.

I mam pytanie o ten samoopalacz z serii Bronze? Robi pomarańczową skórę? Czy daje bardziej naturalny efekt?
Stary 2012-02-28, 08:15   #2849
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodocia Pokaż wiadomość
ten for men zamówiłam 2 razy dla TŻ. i za każdym razem po kilku użyciach (3-4 razy) [przestał pryskac jak spray tylko pluś płynem i mskończyło się na wcieraniu płynu ale działał jak należy.
No to już sama nie wiem, który dezodorant wziąć dla niego, żeby "psikacz" się nie popusł
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:17   #2850
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
hej.
Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze pamiętam, to ma być emulsja Anew Ultimate 7S, która wchodzi w miejsce dotychczasowej, z serii Ultimate.
ja dostałam taką odpowiedź:

za sprzedaż w katalogu
03/2012na minimum 1000 zł w katalogu będzie Pani mogła zamówić Emulsję z bioaktywnym złotem na noc Anew Ultimate w cenie 10,00 zł.

więc nie wiem czy rzeczywiście będzie ona już z odmienionej serii skoro, w odpowiedzi podali nazwę Ultimate
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości