Wysokie, kobiece, modne. Wszystkie wysokie wizażanki łączmy się!!! cz. II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 15:23   #3451
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Wysokie, kobiece, modne. Wszystkie wysokie wizażanki łączmy się!!! cz. II

tak idac na studia mialam 18lat poszlam szybciej do szkoly, nie bylam w zerówce i tylko rok w przedszkolu

off road dla kobiety w ciazy? idz na strzelanie i siedz na d.pie reszte czasu!
no zajaralam sie tą perspektywą wyprowadzki do WWA !!
az dzisiaj ide na 1,5h fitnessu (ze streczingiem;D) i pozniej wysprzatam mieszkanko i upieke muffinki sniadaniowe <3
Stary 2012-02-27, 16:52   #3452
dasiulka
Raczkowanie

vilandre 5.0 to raczej nie obrazuje mojej wiedzy z tegoż przedmiotu bardziej przyczyniły się do tego moje buty ale to już inna historia;P

sQ też myślę o jakiś praktykach. Mam w sumie wolne wtorki i piątki, ale nie wiem czy jakaś firma jest w stanie zapewnić mi aż tak elastyczny system pracy

Ogólnie to gdzie radzicie starać się o praktyki (3 rok Finanse i rachunkowość). Miałam już praktykę w PKO SA ale szczerze powiedziawszy nie jestem z nich do końca zadowolona....

btw moze jakieś spotkanko wysokich wizazanek z Krk?? ja osobiście jestem bardzo na tak
dasiulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 18:29   #3453
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Donuś witam

Powiedz mi brałaś standardową numeracje? Bo nie wiem na co się zdecydować

Kawuszka połączenie nauczycielki i teściowej brzmi groźne, dobrze się Wam układa?

Vilandre
chyba było 500 boxów bo ja mam nr ponad 600 i już dostawę w 1 tygodniu kwietnia. I również cieszy mnie że będą regularne a nie że zapomnę i nie mam jak domówić
Witam nowe wysokie
kejtiga wbrew stereotypowi to mamy rewelacyjny kontakt, moja teściowa jest super ! Poważnie, elegancka babeczka, nowoczesna, oczytana, do tego chodzi na basen czasem ze mną, uprawia nordic walking Chodzimy czasem na kawkę i jakieś ciacho, buszowanie po sklepach i wiele innych, bo naprawdę jest super kobietą !
Ma lekko zszarpane nerwy po wieloletnim uczeniu, ale w żadnym wypadku ja tego nie odczuwam na własnej skórze Po prostu ma temperament :p

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

sQ zgadzam się z tym co napisałaś o diecie itd... zmartwił mnie tylko fakt o tłuszczu na brzuchu, że zwalcza go tylko aerobik, niestety bez bicia trzeba się przyznać, że nie ćwiczę. Od czasu do czasu basen, ale to nieregularnie.
Nie mam jakiegoś tłustego brzucha, ale tłuszczyk tam jest i to moja zmora. Ogólnie jestem szczupła a tu taki kwas na brzuchu Każdy mówi, że przesadzam, ale ja swoje wiem i mi to przeszkadza. Można by powiedzieć, że powinnam się wziąć np. za robienie brzuszków? Jednak na ten moment leń chyba zwycięża

Druga sprawa, która mnie zaciekawiła to nie jedzenie po 18, dlaczego jest tragedią? Każdy trąbi, żeby nie jeść po 18 bo wtedy wszystko ładnie, pięknie się spali przed snem. Jak możesz to rozwiń temat
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 19:12   #3454
kejtigda
Wtajemniczenie

sQ to taki grzeczny offroad będzie, chcę tylko o 1 miejsce w quadach powalczyć

Kawuszka to super że macie taki kontakt, rzadko się chyba zdarza Brzuszki Ci wzmocnią mięśnie ale nie spadnie Ci warstwa tłuszczowa z brzucha, najlepiej weź się za hula hop, pięknie eksponuje talie, przynosi szybkie efekty i jest w miare lightowym ćwiczeniem

Co do spotkania ja po porodzie baaardzo chętnie gdziekolwiek bo dzięki OLT za 99zł dostanę się i do krakowa i do wrocka bez problemu w godzinę

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2012-02-27 o 19:24
kejtigda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 19:16   #3455
sQuaara
Zakorzenienie

rozwine jak zjem i ogarne dom komunikuje ze widze prosbe ale mam duzo do zrobienia, wiec najpozniej jutro napisze;*
Stary 2012-02-27, 20:47   #3456
201607280909
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
tak idac na studia mialam 18lat poszlam szybciej do szkoly, nie bylam w zerówce i tylko rok w przedszkolu

off road dla kobiety w ciazy? idz na strzelanie i siedz na d.pie reszte czasu!
no zajaralam sie tą perspektywą wyprowadzki do WWA !!
az dzisiaj ide na 1,5h fitnessu (ze streczingiem;D) i pozniej wysprzatam mieszkanko i upieke muffinki sniadaniowe <3
hehe całą maturalną klasię jarałam się tym, że niedługo wyprowadzam się do Wawy, więc domyślam się jak się czujesz w ogóle nie składałam papierów do innych miast - only wwa

jak już będziesz się przeprowadzać to daj cynk - pałac kultury pokażę nauczę z metra korzystać po podziemiach centralnego oprowadzę

Edytowane przez 201607280909
Czas edycji: 2012-09-04 o 22:15
201607280909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 21:09   #3457
kejtigda
Wtajemniczenie

Vilandre, nie moja branża ale powiedzcie bo jestem ciekawa co trzeba zrobić żeby się do takiej dobrej korporacji dostać na praktyki, wyniki na uczelni czy po prostu jakieś rozmowy itp?

Jak ja bym miała wybierać inne miasto to Wrocław albo Kraków, oba uwielbiam Warszawy aż tak dobrze nie znam ale jestem zafascynowana historią
Stary 2012-02-27, 21:38   #3458
sQuaara
Zakorzenienie

po 1 kawuszka idea jest taka ze jezeli juz wytworzyła Ci sie mała komórka tłuszczu to ona w zyciu nie zginie... zmniejszy sie ale zostaje nam na stałe.
cwiczenia aerobowe pomagaja spalac tłuszcz-bieganie - najlepsze cwiczenie na brzuch btw- basen (pieknie wysmukla) rolki (podnosza ty.lek) zumba, dance, rower
ciwczenia anaerobowe sa na miesnie
wiadomo ze brzuszkami zbije sie miesnie i jakos brzuch sie wyszczupli ale nie ma to nic wspolnego ze spalaniem tluszczu :P

jedzenie po 18 jako walka z tłuszczem moze była dobra "za czasow naszych rodzicow' jak nie bylo tv i szlo sie spac przed 22 zeby o 5 do pracy wstac.
jemy do 3 godzin przed snem. jak dla mnie jesli to mala wiosenna salatka to nawet 2godziny - grunt zeby nie zjesc 2bulek i nie polozyc sie spac. wiadomo samo fukcjonowanie org spala jakies tam kalorie ale w czasie snu mamy o 1/3 jakos spowolnione wszelkie działania wiec spalamy mniej czytdklada sie.

to funkcjonowanie org jako spalanie kalorii jest tez dobrym nawiazaniem dlaczego anaerobowe cwiczenia tez jakos tam wplywaja na odchudzanie - miesnie spalaja wiecej energii(kalorii) do funkcjonowania niz tlusz. wiec wyrabiajac miesnie sami dla zycia spalamy wiecej

ja np wlasnie sobie zjadłam

po 2
takie praktyki na 2-3dni to w malych biurach jakis gdzie z przyjemnoscia kogos za darmo wezma do robienia nudnej pracy. pierwsze doswiadczenie mozna zdobyc a tez pozniej to o tobie swiadczy ze nie siedzialas w domu cale studia

w millennium jest fajny tryb praktyk - ja bylam po 2 roku (po 3 jest nawet szansa na 2 miesiace) - sa to wakacyjne praktyki, platne bardoz fajna sprawa

po 3
vilandre cos tam wiem jak zyc w WWa mieszkalam tam 5 tygodni 2lata temu
ale jakies urocze knajpy chetnie z Toba odwiedze ;-) i pytanie do Ciebie czy CV po ang tak jak po PL powinno byc na 1 stronie? bo nigdy nie tworzyłam angielskiego a na necie jakies przedługie sa:O i czy mam tlumaczyc pl na ang czy napisac wg angielskiego wzorca wypisujac np jakie sa moje umiejetnosci miekkie itp:/
i tu pytanie: co polecasz na przygotowanie sie do tych wszystkich rozmow

a tam byc w krk - morena jest z Tychów a sie widziałysmy
w ogole Ona zyje ma sie dobrze i pewnie serdecznie Was pozdrawia ciezko stwierdzic dlaczego juz tu nie pisze. az zapytam jak bd rozmawiały )

uff to tyle
Stary 2012-02-28, 00:58   #3459
201607280909
Konto usunięte

.

Czas edycji: 2012-09-04 o 22:16
Stary 2012-02-28, 09:22   #3460
sQuaara
Zakorzenienie

ja tlumaczyłam CV na ang jak chcialam na wakacje za barem pracowac.. tam sa jakies wymagania ze umiejetnosci miekkie, skilsy pracy i zycia... dziwnie rzeczy
typu "zarzadzanie czasem(działajac w org studenckiej)'
ze trzeba napisac co i gdzie sie nauczylismy... dzifne.

chyba przetlumacze normalnie na ang i bedzie git
pokasowałam juz prace typu siownia i opieka nad dziecmi..wyglada jakbym do 2 roku nic nie robila ale kurde no co nie miesic mi sie. napisze ew.
2007-2009 Prace dorywcze

moze byc?

ej ktoraś używa odżywki na przedłuzenie rzes?
Stary 2012-02-28, 09:44   #3461
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
sQ to taki grzeczny offroad będzie, chcę tylko o 1 miejsce w quadach powalczyć

Kawuszka to super że macie taki kontakt, rzadko się chyba zdarza Brzuszki Ci wzmocnią mięśnie ale nie spadnie Ci warstwa tłuszczowa z brzucha, najlepiej weź się za hula hop, pięknie eksponuje talie, przynosi szybkie efekty i jest w miare lightowym ćwiczeniem

Co do spotkania ja po porodzie baaardzo chętnie gdziekolwiek bo dzięki OLT za 99zł dostanę się i do krakowa i do wrocka bez problemu w godzinę
Moje przyjaciółki zazdroszczą mi takiej relacji z teściówką i oby nie zapeszać, niech będzie dobrze
Dla ścisłości, to może to hula hop z takimi kulkami będzie lepsze? Do ćwiczeń właśnie specjalne w sklepach sportowych widziałam.
Mam takie ciśnienie na ten brzuch, bo mimo, że nie jest to wielka tłuszczowa opona, ale przecież w sierpniu wesele, to może by coś z tym próbować zrobić

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
po 1 kawuszka idea jest taka ze jezeli juz wytworzyła Ci sie mała komórka tłuszczu to ona w zyciu nie zginie... zmniejszy sie ale zostaje nam na stałe.
cwiczenia aerobowe pomagaja spalac tłuszcz-bieganie - najlepsze cwiczenie na brzuch btw- basen (pieknie wysmukla) rolki (podnosza ty.lek) zumba, dance, rower
ciwczenia anaerobowe sa na miesnie
wiadomo ze brzuszkami zbije sie miesnie i jakos brzuch sie wyszczupli ale nie ma to nic wspolnego ze spalaniem tluszczu :P

jedzenie po 18 jako walka z tłuszczem moze była dobra "za czasow naszych rodzicow' jak nie bylo tv i szlo sie spac przed 22 zeby o 5 do pracy wstac.
jemy do 3 godzin przed snem. jak dla mnie jesli to mala wiosenna salatka to nawet 2godziny - grunt zeby nie zjesc 2bulek i nie polozyc sie spac. wiadomo samo fukcjonowanie org spala jakies tam kalorie ale w czasie snu mamy o 1/3 jakos spowolnione wszelkie działania wiec spalamy mniej czytdklada sie.

to funkcjonowanie org jako spalanie kalorii jest tez dobrym nawiazaniem dlaczego anaerobowe cwiczenia tez jakos tam wplywaja na odchudzanie - miesnie spalaja wiecej energii(kalorii) do funkcjonowania niz tlusz. wiec wyrabiajac miesnie sami dla zycia spalamy wiecej

ja np wlasnie sobie zjadłam
Toś mnie pocieszyła....tym że nigdy nie zginie ! No ale to chyba prawda szczera bo szczera ale prawda i księżniczką nie będę do wesela Chociaż i tak próbuję jakoś zaatakować. 9 marca idę do zaprzyjaźnionej dietetyczki, z wcześniej zrobionymi badaniami, bo ja mam dodatkowo trochę pochrzanione hormony tarczycy, guzkami na niej i trudniej mi zawsze walczyć z zaburzeniami wagi. Więc idę coś ciekawego się dowiedzieć, ustalić, powiedzieć jej o swoim skłonnościach etc. Dziękuję mimo to za wyczerpującą odpowiedzieć sQuarko
Stary 2012-02-28, 12:28   #3462
sQuaara
Zakorzenienie

nie ze zostana i beda
przeciez wiemy ze da sie schudnac owszem
wyznacz sobie realny plan, zmien diete, zacznij cwiczyc. nawet szybki marsz codziennie 40min (powyzej 30min zaczyna sie tak naprawde spalac to co zalega) i wcale nikt Ci nie kaze biegac i wyczynowo wspinac sie na skały ;*
szczegolnie ze masz dietetyczke<3
nie zginie nie znaczy ze bedzie walic po oczach. po prostu łatwiej sie tez przybiera wtedy na wadze bo sie napełniaja te co sa a nie musza tworzyc nowe - tak bardzo obrazowo opisujac

mialam to z kulkami po 1 razie mialam siniaki jak siemasz i sprzedałam.
nie mialam z tym ani frajdy ani efektów

30day shred jest spoko program
wyklinalam na 1 levelu ta babke ale widzzialam efekty i mimo ze to nie aeroby to sie napociłam naskakałam i schudłam (jeszcze chodziłam na zumbe i taniec brzucha i łacznie w 2mce poleciało mi 7kg)

tak wiec wszystko mozna
a kawuszka jak stoisz z waga i przy jakim wzroscie? jesli mozna wiedziec
Stary 2012-02-28, 12:30   #3463
kejtigda
Wtajemniczenie

Kawuszka myślę że dietetyczką i hula hop spokojnie dasz radę do wesela! To z wypustkami albo z obciażeniem bardzo fajnie działa, ja baaardzo długo uczyłam się tym kręcić, byłam obolała od siniaków ale po miesiącu już miałam efekty! sQ wyklina za siniaki ale ja będę bronić, po niczym takich efektów nie miałam To będzie 1 rzecz jaką po porodzie będę uskuteczniać Nie wiem czy ktoś pytał, sukienka już wybrana

Vilandre
dzięki za odpowiedź Brzmi ciężko ale nie niemożliwie

Jeszcze ciekawostka o komórkach tłuszczowych- po liposukcji jak się je wyssie to już nigdy nie wrócą bo są nieodnawialne One rosną jak sie tyje jakby, ale jak się je wyjmie to po problemie Mnie męczą wiecznie boczki nawet przy wadze gdzie powinnam być szkieletem, kiedyś jak mocno urosną i się naprawde wku... to je dam do odessania i nigdy nie będę miała z nimi problemu Zwłaszcza że pod Wawą fajny lekarz robi w znieczuleniu miejscowym bez narkozy wiec jedzie sie na 2h i wraca do domku regenerować siły

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2012-02-28 o 12:32
Stary 2012-02-28, 14:46   #3464
sQuaara
Zakorzenienie

ja nie popadam w paranoje
wiem ze jestem w takim wieku ze moge wszystko wycwiczyc... a nie zeby liposukcje w wieku 22 lat robic jak sie ma 2cm za duzo ;P
Stary 2012-02-28, 16:08   #3465
201607280909
Konto usunięte

Cytat:
ja tlumaczyłam CV na ang jak chcialam na wakacje za barem pracowac.. tam sa jakies wymagania ze umiejetnosci miekkie, skilsy pracy i zycia... dziwnie rzeczy
typu "zarzadzanie czasem(działajac w org studenckiej)'
ze trzeba napisac co i gdzie sie nauczylismy... dzifne.

chyba przetlumacze normalnie na ang i bedzie git
pokasowałam juz prace typu siownia i opieka nad dziecmi..wyglada jakbym do 2 roku nic nie robila ale kurde no co nie miesic mi sie. napisze ew.
2007-2009 Prace dorywcze

moze byc?

ej ktoraś używa odżywki na przedłuzenie rzes?
chyba może być
ja w sumie wywaliłam niektóre pracy jak np. sprzedawca w sklepie obuwniczym i mam sporo luk i pustek w CV, a mimo wszystko jest ok (tzn. zapraszają mnie na rozmowy)

Czas edycji: 2012-09-04 o 22:16
Stary 2012-02-28, 17:00   #3466
sQuaara
Zakorzenienie

oo widzisz jak fajnie

ej zostałam recenzentka therma line
Stary 2012-02-28, 18:37   #3467
kejtigda
Wtajemniczenie

sQ ja oczywiście nie mam na myśli lipo w obecnym wieku, bo teraz to kwestia ruchu i dbania o siebie, ale są takie miejsca np podbródek że to raczej ciężko zrzucić po jakimś wielkim tyciu np ciąży i innego wyjścia nie ma, fajnie że jest taka alternatywa. U mnie w szkole była laska która miała 18 lat jak robiła liposukcje a była po prostu gruba i leniwa, rodzice jacyś chorzy jak da mnie że to finansuja i na to pozwalają

O, dopiero doczytałam, to liczymy na obiektywną recenzje ! Jak Wy zostajecie tymi testerkami?

Ja wlasnie wrocilam z usg i badan serca/mózgu/narządów/kości itp dziecka, wszystko ok i chłopak

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2012-02-28 o 18:57
Stary 2012-02-28, 20:00   #3468
dasiulka
Raczkowanie

Dziękuje za rady dotyczące praktyk Mój plan zajęć jest jaki jest, aczkolwiek tak jak mi radzicie będę myśleć coś na wakacje

Hula Hop fajna sprawa, ale ja nigdy w życiu nie nauczę się jak to draństwo obsługiwać.... Od podstawówki wszystkie dziewczyny umiały, ale ja nie Zostało mi to do teraz...
Co do odchudzania to polecam bieganie no i jeśli chodzi o nóżki do steperek godz co 2 dni efekty są fajne

Co do spotkania w Krk to widze małe zainteresowanie, a szkoda....
Stary 2012-02-29, 09:41   #3469
sQuaara
Zakorzenienie

no pewnie ja sie pcham na finanse a w podpisie sie ciesze ze 65 to ponad 2/3 ze 100... o matko
ale niech juz tak zostanie
kejti było i nadal jest THERMA cos tam a la konkurs. ot tak uzupełniłam i mnie wybrali.
nawet o wzrost czy bmi nie pytali. tylko wage
sa laski 165 80kg i ja 180 72 kg.(wg formularza)
nie wiadomo jak ebda to oceniac i weryfikowac
ale mozna wygrac wiecej produktów olimp(ktore ja i tak mam za darmo;D) i sesje zdjeciowa(tym sie jaram)

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Ja wlasnie wrocilam z usg i badan serca/mózgu/narządów/kości itp dziecka, wszystko ok i chłopak
klask i:
Stary 2012-02-29, 11:55   #3470
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja z racji tego że jestem w piątym miesiącu a przytyłam całe 2kg idę na kebab i pyszną kawkę do starbucksa. W Gdańsku dziś przepiękna pogoda, wiosna normalnie
Stary 2012-02-29, 13:34   #3471
sQuaara
Zakorzenienie

zaszalalas xD

kebab <3 !
musze cos podobnego dzisiaj zjesc... <3333
Stary 2012-02-29, 15:01   #3472
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

sQ, tym razem mnie podbudowałaś, że po skałach skakać nie muszę A tak poważnie to dzięki za kolejną porcję informacji. Mój problem polega po pierwsze w tendencji genetycznej, że tkanka się tam kumuluje, po drugie w moich popapranych hormonach ! No a efekt mam jaki mam bo zero ruchu było przez jakiś dłuższy czas, więc jak tak człowiek stanie się flakiem to organizm skąd ma się pięknie wysmuklać i ujędrniać

Mam Zumbę na dvd, cały zestaw do ćwiczenia, łącznie z hantlami. Mój małżonek mnie zaopatrzył w taki zestaw. Tylko muszę się zebrać i naprawdę zacząć kicać jak pajacyk przed telewizorem, później kicnąć pod prysznic i fitness w domu Do tego uskuteczniam basen i powinno być ok Moja waga przy wzroście 185cm - 66kg. Na wadze mam często 66,6kg hehe i śmieją się ze mnie, że nawet wagę mam szatańską

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

kejti, te siniory mnie przerażają trochę, bo u koleżanki widziała efekty tego hula hop z wypustkami Ale zobaczymy, na razie nie będę w nie inwestowała, trochę się rozruszam a może pożyczę od koleżanki. Tylko, że wiem że musi w tym wszystkim być systematyka. Mówisz, że efekty po miesiącu, ale używania codziennie? I ile dziennie??

Cieszę się, że po badaniach wszystko dobrze i gratuluję chłopaka
Waga w 5 miesiącu ciąży wzorowa, a wręcz minimalna, więc kebab nie zaszkodzi Z tym mnie zaszkodziło przeczytanie tego bo i ja mam ochotę :P Zazdroszczę Gdańska! Uwielbiam po prostu
Byliśmy we wrześniu z moim M. w Gdańsku i znowu kombinujemy kiedy by można do Gda pojechać Zazdrość, oj zazdrość
Stary 2012-02-29, 16:25   #3473
kejtigda
Wtajemniczenie

Właśnie oglądam w rozmowach w toku sylwetki po ciąży, masakra:mu r:

Kebabu nie zjadłam bo koleżanka chciała mi posypać bitą śmietanę w kawie czekoladą, sypie, sypie, ja patrze a to gałka muszkatołowa Odechciało mi się wszystkiego
Stary 2012-02-29, 17:33   #3474
ChicoMico
BAN stały

Zauważyłam że wysokie dziewczyny nie zbyt chętnie kupują i noszą buty na wysokim obcasie .Osobiście jestem knypkiem, mam niecałe 160cm wzrostu i zazdroszczę Wam dziewczyny ze możecie patrzeć na świat z wysokości 175 - 180cm!!!
ChicoMico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 18:31   #3475
dasiulka
Raczkowanie

Ja tam śmigam w wysokich obcasach bez oporów. Mam 177 cm i zdarza się nawet 10 cm buciki ubrać a niech się gapią;P

kejtigda gratulacje dzidziusia. Imię już wybrane??
Stary 2012-02-29, 19:11   #3476
sQuaara
Zakorzenienie

tu chyba kazda pomyka w 10 minimum )"ahh przypomniala mi sie ta wspaniala panna z ktora ja i kejt sie klocilysmy ze niby chcemy sobie wlasne ego podbudowac bo jestesmy brzydkie ale generalnie nsaze buty tez
Stary 2012-02-29, 19:37   #3477
kejtigda
Wtajemniczenie

Dasiulka dzięki, imię jeszcze nie, dopiero powoli przetrawiam myśl o ciąży Ale ogólnie bym chciała jakieś staropolskie Najfajniejsze imiona mi się z byłymi kojarzą

ChicoMico miłe słowa, rzadko nam się tu od mniejszych dziewczyn zdarzają

Ja się ciągle nad tymi melliskami zastanawiam, ale chyba się skuszę w końcu choć boje się że obcas wyda mi się niestabilny przez tworzywo

sQ i ile czasu będziesz thermaline testować czy działa? Swoją drogą na wątku ciążowym spotkałam takie laski niektóre że szok, ja cos piszę o dbaniu o wygląd bo wiadomo że po ciąży chce się czuć atrakcyjna a do mnie- ja jak urodziłam to półtorej roku nie chodziłam do fryzjera i żyje, jak możesz zostawić malenstwo z kimś po to żeby zrobić włosy, to takie egoistyczne i puste

Vilandre
farciaro, widziałam zawartość glossyboxa! Szkoda że się nie złapałam

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2012-02-29 o 19:41
Stary 2012-02-29, 22:27   #3478
Donuś
Zadomowienie

Kejti gratuluje chłopaka ...

A na te meliski skuś sie koniecznie obcas jest stabilny i sa fajne miekkie..

A ja mam takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vivienne-westwood-melissa-womens-262159-68754.jpg (22,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baleriny-melissa-.jpg (34,2 KB, 12 załadowań)

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 23:17   #3479
201607280909
Konto usunięte

Cytat:

Vilandre
farciaro, widziałam zawartość glossyboxa! Szkoda że się nie złapałam
też widziałam, ale ja jeszcze go nie mam na stronie status nawet nie zmienił się jako "wysłany". wiem, że były jakieś preordery i chyba dziewczynom, które wtedy zamówiły wysłali jako pierwszym. ja wciąż czekam

w ogóle to zwaliłam egzamin. nie wiem co teraz, bo do pierwszego terminu nie podeszłam, to był drugi i teoretycznie już koniec i muszę przedmiot powtarzać za rok... tylko, że jestem już na 5 roku mam nadzieję, że uda się wybłagać kolejny termin, bo chciałabym już zakończyć przygodę z moją "kochaną" uczelnią
Stary 2012-03-01, 09:44   #3480
kejtigda
Wtajemniczenie

Donuś czekam aż mój rozmiar pojawi się na spartoo i zamawiam

Vilandre pewnie dostaniesz box dzisiaj, akurat na osłode po egzaminie. I się nie przejmuj, ja nie raz miałam takie sytuacje że nie byłam na 1 terminie bo jakiś wyjazd czy coś, 2 nie zaliczałam i brałam lewe zwolnienie lekarskie i dostałam drugi termin, chyba że wykładowca wporządku to się na pewno dogadacie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości