|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
ja dzis zrobilam sobie taka kolacje ze az wstyd sie przyznac
usmazylam kiełbache z wielka iloscia cebuli i do tego tone musztardy-nie moglam sie oprzec bedzie dobrze jak sie nie ze*ram ![]() jak bylam dzis u ginekologa to przyszla tam taka kobita bardzo zaniedbana ale mloda-do 30lat i spotkala w poczekalni swoja kolezanke i gadala tak glosno ze az mi uszy więdły i pielegniarki z recepcji kiwały glowa bo mowila ze juz ma 5 dzieci,ostatnie rodzila w listopadzie i teraz zas jest w ciazy,bo pieron sie spuszczal w nia i zas zaciazyla i nie usunie bo nima pieniedzy i ze wogole w chaupie bida az piszczy,ale przynajmniej becikowe dostanie... naprawde bylam w szoku! tyle kobiet sie stara i nic a tu prosze,im wieksza bieda tym wiecej dzieci-nie potepiajac oczywiscie nikogo. |
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Dobre z tym lodem!
![]() gda, ja nawet nie wiem, od czego to zależy Ja mam podobne wymiary, bo wzrost 172, a waga 50kg. Hmmm, może to się przyczynia, że ja mam dalej dość mocno umięśniony brzuch, bo zawsze dużo brzuszków na siłowni robiłam i teraz to przeszkadza maluszkowi się "uwypuklić"... a może to genetyczne Ćwiczyłaś przed tem brzuch?Enigmama, cieszę się z udanej wizyty u gina! Wiem o czym mówisz z tym biciem serduszka |
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogło sie zdarzyć ale takie głośne komentowanie - argumentacja - zatkało mnie. A co do becikowego to ja mam ważne pytanie, czy karta ciązy z wpisaną datą pierwszej wizyty ( i który to był tydzień) wystarczy do tego by dsotać becikowe? (ksero) bo nie dostałam tego zaświadczenia??
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32589795]
gda to Ty jesteś bardzo szczupła.Ja myślałam że jestem chuderlakiem ale przy Tobie to nie bardzo.Mam 178 i 64 kg prawie -)[/QUOTE] Ale chudzielcem na szczęście nie jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Tak właściwie, to prawie w ogóle się nie ruszałam od lata
|
||
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ostatnia @ była 26.11 i też mam nieregularne cykle (od 30 do 35-37 dni), więc tym bardziej nie czaję.... No ale nie ma co sie przejmować, zobaczymy jak nam wszystko wyjdzie, nie? nas Bąk na usg (według @ był to 13t5d, według wielkości Dzidka 13t1d) miał 6,5 cm. A to karaluch rośnie... Cytat:
Bony, jak mnie głowa boli okrutnie. I tak mi okropnie niedobrze, mi się chce...idę spać. Dobranocka Dziewuszki i nie wariujcie z pisaniem, bo jutro po 16 dopiero będę mogła zajrzeć...
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sobote kupilam taki kombinezonik z miekkiego polarku - takiego z dluzszym wlosiem. W kapturku sa uszka a stopki sa naciagane tak ze mozna je sciagnac i poprawic skarpetki Na piersiach sa 2 zameczki ze fajnie mozna dzieciaczka rozpakowac I takie spioszki z welenki blekitnej. Narazie neutralne wszystko bo widomo ze plec jeszcze nie znana ja juz przytylam 2kg - a nie jem wcale duzo wiecej. Jestem bardzo szczupla a brzuch wywalilo mi tak ze wygladam jak moja kolezanka w 4 miesiacu. Mysle ze to wzdecia. Tez jestescie tak kamienno nadete powietrzem w brzuchu? Jak sobie z tym radzicie? Na kibelek tez ciezko. |
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
to fajnie )Wiec bylam dzisiaj na wizycie Wszystko w porzadku dzieciaczek rosnie Dostalam dwa piekne zdjecia z usg ale niestety nie mam skanera bede u rodzicow to postaram sie zrzucic i dodac Doktorek wyslal mnie do Żor na badania prenatalne bo tam maja spycjalistyczny sprzet wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku z tego co wiem to bardzo drogie sa tam badania od 220-400zl ale wole miec pewnosc :-8 ze wszystko jest ok z dzidzia ) Milego wieczoru zycze )
Edytowane przez Grosi0603 Czas edycji: 2012-02-27 o 21:46 |
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadrabiam to co skrobałyście dlatego tak cytuje każdą z Was
|
|
|
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem w 9tyg i tetno dziecka 150.
kolezanka w 8 tyg tez tetno 150 |
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem,wiem Chodzilo mi poprostu o to ze wole tam jechac i nie miec pozniej pretensji do siebie ze tego nie zrobilam A jezeli lekarz mowi ze nie ma sie co martwic ze wysyla tam wszystkie kobiety w tym samym czasie profilaktycznie Bo rownie dobrze moglabym zrobic to u niego
Edytowane przez Grosi0603 Czas edycji: 2012-02-27 o 21:44 |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie no właśnie zadzwonie do gin jutro i się jej spytam,może pojade niech mi tętno sprawdzi,może detektor tak dobrze nie mierzy jeszcze...tak sobie myśle..
wizyte mam dopiero 10 marca także nie będe tyle czekać
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zest...090011754.html
ten wozek tez jest spoko
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też się martwiłam bo było 106. A kolejnego dnia u gin 164. Cud?! |
|
|
|
|
#200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cos w podobnym stylu To JUPMER GT ALBO X moja siostra go ma i jest sliczny
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
http://www.babyoneshop.it/components...c466eed277.jpg
Ja jestem zakochana w tym wózku mam nadzieje ze bedzie dziewczynka
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolor lososiowy i ta kokardeczka jest sliczna bardzo dziewczeca aczkolwiek sam ten stelaz mi sie osobiscie nie podoba za bardzo taki masywny jest ale to moje zdanie
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie w 7tc tętna Bąbla wynosiło 159 pozmywałam przed chwilą naczynia z obiadu i przy garnku po gołąbkach tak mnie zemdliło (zapach kapusty), że wylądowałam z szuwarkiem.... ble...
|
|
|
#205 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale powiem ci ze mozna kupic nawet za 400 zl uzywany i w super stanie bo szukalam tez wlasnie
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- alfabia niestety nie szukalam opinii na temat tego wozka,po prostu narazie tylko sie rozgladam. Jest jeszcze ciekawy DAREX wpisz sobie w allegro ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/wozek-coneco-toled...157065326.html
Ten tez nie jest najgorszy tylko kolory mogly by byc ladniejsze ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
No ja na razie napewno tez nie wole nie zapeszac bo rozne sa sytuacje
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Darex ma kółka piankowe. Ja szukać będę pompowanych. Podrzućcie coś jeszcze
Edytowane przez alfabia Czas edycji: 2012-02-27 o 22:19 |
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

bedzie dobrze jak sie nie ze*ram 

Ja mam podobne wymiary, bo wzrost 172, a waga 50kg. Hmmm, może to się przyczynia, że ja mam dalej dość mocno umięśniony brzuch, bo zawsze dużo brzuszków na siłowni robiłam i teraz to przeszkadza maluszkowi się "uwypuklić"... a może to genetyczne
mi się chce...
Ale w sobote kupilam taki kombinezonik z miekkiego polarku - takiego z dluzszym wlosiem. W kapturku sa uszka a stopki sa naciagane tak ze mozna je sciagnac i poprawic skarpetki
Na piersiach sa 2 zameczki ze fajnie mozna dzieciaczka rozpakowac