Zazdrośnice część 51 :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 09:38   #511
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Zuzik gratuluję rocznicy.
Trzymam kciuki za potrzebujące.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:39   #512
kasia0912
Zakorzenienie

Ja bym kupiła jakiś prezent

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:40   #513
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny doradzicie mi w weekend dostaliśmy zaproszenie na chrzciny i zastanawiam się ile teraz się daję kasy ? TŻ nie jest chrzestnym a impreza później będzie w jakimś lokalu .
Wiesz co aniołku u tż w tamtym roku były chrzciny i chociaż my nie byliśmy to wiem że coś tż mama wspominała że dawali po 100- 150 zł od osoby.
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:45   #514
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ja się nie znam bo na chrzcinach byłam ostatnio u mojej siostry 15 lat temu.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:46   #515
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
idę spać

frezi natchnęłaś mnie i chyba też sobie założę suwaczki na ćwiczenia i dietę- może to mnie będzie trzymać w ryzach..poza tym mam prośbę- jak zobaczysz efekty tego thermline to daj szybko znać bo się waham czy nie kupić tych wspomagaczy

dobranoc kochane
dam znać

przy czym jeżeli chodzi o moje efekty to trzeba wziąć pod uwagę, że naprawdę codziennie ćwiczę i nie jem słodyczy i staram się ogólnie zdrowo odżywiać, więc na efekt złoży się wszystko, bo mam mega mocne postanowienie teraz i motywację, bo w maju wybieramy się w 6 znajomych do Egiptu

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
dzien dybtry
ale dzisiaj pogoda brzydka :/ wczoraj z tz planowaliśmy już na wiosnę rolki, rowery itd przywieźć już tak fajnie było a tu od rana sypie śnieg :/ bleeee
zaraz będzie wiosna spokojnie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
a mi się spóźnia @ .... mimo, że biorę tabsy anty :/
uuu no to nieźle

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
chciałam powiedziec ze mam za soba swoj pierwszy skin needling twarz i wynidlowałam sobie jeszcze zmarche miedzy bimbałami. twarz troche nieprzyjemnie sie rolowalo szczegolnie czoło

Boże ale będziesz piękna!!! i znowu nasze bimbałki na zlocie zrobią furorę na fociach

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Two Years!
wszystkiego dobrego i kolejny pięknych wspólnych lat... tylko życzę jak najszybciej w narzeczeństwie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Kasia

dzien dobry
ja też poproszę o kciuki by udało mi się przepisać dwa przedmioty

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

nie chce mi się jechać na uczelnię... powiedzcie, że nie muszę
musisz

Cytat:
Napisane przez hawananana Pokaż wiadomość
Aniołku nie mam pojęcia, nie pomogę, ale ja bym dała jakieś 200 zł (po 100 zł od osoby).

a kto to jest asiadz89 na liście oczekujących? jakaś stara zazdrośnica?
nowa, ale coś się nie odzywa....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:47   #516
kkasia007
Zadomowienie

Ja jak byłam chrzestną to raz kupiłam złote kolczyki: raz że złoto zawsze w cenie a 2 wiedziałam że to będzie dla dziecka a nie dla rodziców tym bardziej że po chrzcie w całym domu założyli rolety zewnętrzne a za pół roku kupili inne mieszkanie. Pamiątka została.
Drugim razem dałam 100 zł, byłam sama zaproszona bez tż, obiad był w domu. Zostałam poproszona 3 tygodnie przed chrztem i nie byłam przygotowana finansowo.
Stary 2012-02-28, 09:50   #517
Zuzik06
Wtajemniczenie

dzieki Dziołszki
planów wielkich nie mamy, ja kupiłam TŻtowi perfumki, on stwierdził, że zajmie sie organizacją czegoś, ale poniewaz jest wtorek, a ja padam bedac 6-ty tygdzien na pełnych obrotach i zasypiam na stojąco, to raczej wielkiej imprezy nie bedzie Raczej miły obiad i przytulaski Ale i tak jest miedzy nami tak czule i brokatowo, że naprawde nie potrzebuje dodatkowych atrakcji

co do chrzcin... ja jestem chyba póki co średnio nastawiona do dawania kasy... jesli juz to faktycznie mysle że max 200zł czyli po stówie od os. Predzej moze coś dzieciaczkowi... Nam tez sie chrzciny na kwiecien szykują... to znaczy o ile ja dostane zaproszenie, bo może TŻ dostanie sam

natomiast zastanawiamy sie, czy swoim dzieciom nie załozymy lokaty na przyszłosc i np przy takich okazjach, kto by miał ochote mógłby cos dorzucic i zbierałoby sie na studia, mieszkanie, czy ślub dzieciaczka... z tym, ze to szłoby faktycznie na lokate, a nie zachcianki rodziców, sama nie wiem. Co myslicie??
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 09:53   #518
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Aniołku nie mam pojęcia, nie pomogę, ale ja bym dała jakieś 200 zł (po 100 zł od osoby).

a kto to jest asiadz89 na liście oczekujących? jakaś stara zazdrośnica?
Cytat:
a moze lepiej kupić coś dziecku? Macie wtedy pewnosc, że kasa trafi do niego Ja jako chrzestna dawałam w prezentach koło 200, ale też nie pracuję. Mimo to myślę, że 100-200 będzie ok
Cytat:
my nie dawalismy kasy na chrzciny, zastanawialismy się czy dac bo impreza w lokalu itd. Ale stwierdziliśmy, ze to ani osiemnastka ani slub i postawiliśmy na prezenty zreszta kiepsko z kasa było więc sobie odpuściliśmy. Rodzice tez nie wspominali co sobie życzą dla dziecka i nikt z gości nie za bardzo wiedział i wszyscy stawiali na jakieś drobiazgi dla malego.
Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Wiesz co aniołku u tż w tamtym roku były chrzciny i chociaż my nie byliśmy to wiem że coś tż mama wspominała że dawali po 100- 150 zł od osoby.
Cytat:
Ja jak byłam chrzestną to raz kupiłam złote kolczyki: raz że złoto zawsze w cenie a 2 wiedziałam że to będzie dla dziecka a nie dla rodziców tym bardziej że po chrzcie w całym domu założyli rolety zewnętrzne a za pół roku kupili inne mieszkanie. Pamiątka została.
Drugim razem dałam 100 zł, byłam sama zaproszona bez tż, obiad był w domu. Zostałam poproszona 3 tygodnie przed chrztem i nie byłam przygotowana finansowo.
Dzięki dziewczyny też tak myślałam około 200zł . Z prezentem pewnie byłby problem bo nawet nie wiem co mogli byśmy kupić małej . Z biżuterii to mam wrażenie , że raczej dziadkowie coś zazwyczaj kupują . A ciężko nawet uzgodnić z rodziną , żeby oni czegoś takiego nie kupili .
Pogadam jeszcze z TŻ i się rozejrzę może .
Stary 2012-02-28, 09:55   #519
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Gleni jak się czujecie?
i ile Tój małżonek miał lat gdy się zaręczaliście?

czujemy się dobrze jutro zaczynamy 15 tydzień
Mąż miał wtedy 29, wiec najwyższa pora już na niego była udało mu się fuksem ożenić przed 30-stką

Cytat:
Nie nie musisz to mówię ja największy leser uczelniano-wątkowy
ach miód na moje serce no ja też jestem leserem

Cytat:
a moze lepiej kupić coś dziecku? Macie wtedy pewnosc, że kasa trafi do niego Ja jako chrzestna dawałam w prezentach koło 200, ale też nie pracuję. Mimo to myślę, że 100-200 będzie ok
ja też myślę, że na chrzciny zamiast kasy lepszy podarunek dla dziecka... ja jako chrzestna dawałam łańcuszek z medalikiem i pamiątkę

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

musisz

no i teraz jestem rozdarta, okrutna jesteś!:pro si:

Jusia współczuję nerwów, nie daj się

Zuzik gratki z okazji rocznicy

aaa i jeszcze się podzielę newsem, że robię dzisiaj ogórkową bo od trzech dni przez Karolę za mną chodzi m.in. dlatego nie chce mi się iść na uczelnię, bo nie zdążyłabym jej zrobić
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:58   #520
frezyjka85
Zakorzenienie

aniołku - ja jak byłam kiedyś gościem na chrzcinach, to z TŻ daliśmy 200zł

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:

no i teraz jestem rozdarta, okrutna jesteś!:pro si:

aaa i jeszcze się podzielę newsem, że robię dzisiaj ogórkową bo od trzech dni przez Karolę za mną chodzi m.in. dlatego nie chce mi się iść na uczelnię, bo nie zdążyłabym jej zrobić
no to powiem Ci, ze w tej sytuacji masz strasznie ciężki wybór
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:00   #521
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
ale to mieszkanie to też trochę dla dziecka, też z tego skorzysta (w przyszłości, ale jednak )

Gleni, za Tobą ogórkowa, za mną makrela - wczoraj aż specjalnie się pofatygowałam do sklepu i dziś będzie na śniadanko
hawananana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 10:02   #522
kasia0912
Zakorzenienie

Gleń wpadnij do mnie mam cały gar ogórkowej

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-02-28, 10:04   #523
justyna_dt
Zakorzenienie

Aaaa, jestem mega wypasiona! Powysyłałam wszędzie zgłoszenia, skargi, prośby o kontakt w tej inspekcji. W międzyczasie wkurzyłam się, zadzwoniłam na tarnowską jednostkę terenową i tam miły pan mi udzielił informacji, choć nie jest to jego obowiązkiem. I akurat rozmawiałam przez komórkę z panią z wydziału komunikacji, a tu na stacjonarny... zadzwonił dyżurny z Generalnej z tekstem, że miałam jakieś pytanie, to by chciał odpowiedzieć hahaha! Jeee, wyżyłam się, dopięłam swego, zrobiłam sobie dzień

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:05   #524
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

powiem tylko tak mam mega w☠☠☠☠a wlasnie wlasciciel mieszkania pionformowal mnie smsem ze jutro ktos przychodzi ogladac mieszkanie znowu ejstem postawiona pzed faktem dokonanym

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:08   #525
Zwies
Zakorzenienie

Ja robiłam wczoraj jarzynową mrożonkową Nie miałam czasu na gotowanie. I była tam m.in. brukselka, której nie cierpię To zmiksowałam wszystko, żeby jej nie widzieć

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Kawa mam pytanie - czy czarną kredką do obrysowania oka to ja mogę sobie krzywdę zrobić i wyglądać jak siedem nieszczęść? Bo mam wrażenie, że takie mocne czarne smoky eyes nie jest dla mnie

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:08   #526
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
ale cos tu smierdzi szambem... ochyda a ja tak się najadłam od rana niedobrym pasztetem ze normlanie mi sie rzygi cofnęly i chyba zaraz się schaftuje bleeeeeeeeee XXI wiek a tu ludzie na szambie zyją kanalizacje znali już daaawno daaawno temu fuuuj jestem głęboko zażenowana tym faktem
szambo to jeszcze nic, ty sobie wyobraź, że istnieją lokalizację gdzie zrzut ścieków jest do ziemi lub do wody!
Cytat:
Jaaa i znowu tyle nadrabiania!

Asiaczek cudowna wiadomość!!!: jupi: Gratuluję, a mamą Narzuta się nie przejmuj, widocznie jeszcze się nie pogodziła ze "stratą" synka na rzecz przyszłej żony
a Tż jest jedynakiem? u nas na szczęście Tż ma dwóch starszych braci, więc teściowie już się zdążyli oswoić z tematami ślubnymi i nawet mama D. sama go namawiała, żeby już się oświadczył, bo stary jest

nie chce mi się jechać na uczelnię... powiedzcie, że nie muszę

dobra lecę nadrabiać
sio na uczelnie!

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:11   #527
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
ale to mieszkanie to też trochę dla dziecka, też z tego skorzysta (w przyszłości, ale jednak )
Raczej chodziło mi o to że założyli rolety , za pół roku się wyprowadzili i tyle to dziecko miało "radochy" z pieniędzy z chrztu.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Gleniusia widzisz wszystkie Cię wyganiają na uczelnie a ja nie

Cytat:
powiem tylko tak mam mega w☠☠☠☠a wlasnie wlasciciel mieszkania pionformowal mnie smsem ze jutro ktos przychodzi ogladac mieszkanie znowu ejstem postawiona pzed faktem dokonanym
Co za sk#$%&$#
Stary 2012-02-28, 10:16   #528
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej chodziło mi o to że założyli rolety , za pół roku się wyprowadzili i tyle to dziecko miało "radochy" z pieniędzy z chrztu.
a może to dziecko (dzięki min. kasie z chrztu) dostało swój piękny, nowy pokoik, którego w starym mieszkaniu nie miało?
Stary 2012-02-28, 10:19   #529
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Gleń wpadnij do mnie mam cały gar ogórkowej
lecę!

Cytat:

Gleni, za Tobą ogórkowa, za mną makrela - wczoraj aż specjalnie się pofatygowałam do sklepu i dziś będzie na śniadanko
w ogóle nasz wątek to zło, powoduje ciągłe zachcianki jedzeniowe

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

no to powiem Ci, ze w tej sytuacji masz strasznie ciężki wybór
nom

Cytat:
co za buc!

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość

sio na uczelnie!
cicho tam!

Cytat:

Gleniusia widzisz wszystkie Cię wyganiają na uczelnie a ja nie
no jedyna porządna ale wyganiają te, co to już na uczelnię nie muszą chodzić, więc się nie liczy byłaś pierwsza więc Ciebie posłucham
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2012-02-28, 10:20   #530
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
asia piękny pierścień

ale wtopę zaliczyłam..siedzę sobie z Cz. i czytam coś w necie..no i tak się do niego plecami przytuliłam, że on tez widział co czytam..no i wyłączyłam stronę zadowolona, gadam sobie i nagle patrzę, że Cz. się tak dziwnie wślepia w monitor.no to mi się zapaliła czerwona lampka, że coś jest nie tak..patrzę a wyłączając artykuł, który czytałam została mi strona z pierścieniem, który Wam wczoraj wysyłałam.. normalnie z miejsca zrobiłam się czerwona jak burak i nie wiedziałam co powiedzieć..zamknęłam szybko laptopa by się bardziej nie pogrążyć, ale masakra..nigdy mu nie dałam po sobie poznać, że przeglądam pierścienie a tu chwila nieuwagi i moja głupota mnie pogrążyły
pewnie zrobiłabym to samo

Kawa, ale jak to? nie możesz powiedzieć, że jutro wyjeżdżacie czy coś? Ja sobie nie wyobrażam takiego czegoś...

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Zuzia, gratuluję dwóch latek

Glenia, nie idź!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:27   #531
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
a może to dziecko (dzięki min. kasie z chrztu) dostało swój piękny, nowy pokoik, którego w starym mieszkaniu nie miało?

Nieee

Gleniusia odpoczywaj kochana, zupkę ugotujesz, pożywisz się,
Chybabym wolała pracować niż chodzić na studia, bo na artystycznych jest wiecznie coś do zrobienia, uszycia, narysowania, zaprojektowania

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Gleniusia teraz wyjdzie że Ciebie na złą drogę sprowadzam i jeszcze małe gleniatko od samego zalążka.

Muszę jechać do tego sekretariatu
Stary 2012-02-28, 10:28   #532
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Przeglądam te zabawki i chyba damy kasę bo:
- kuzynka TŻ ma jeszcze jedną córkę czyli po niej ma ubranka /zabawki
- jej siostra też ma dzieci więc zapewne od niej też coś ma
więc może jakąś zabawkę drobniejszą i jeszcze pare groszy do tego . Może jutro przejdę się i zajrzę do sklepu dziecięcego .
a chrzciny są w wielkanoc więc w sumie miesiąc przed nas zapraszali .
Ale mam cichą nadzieję , że będzie dużo dzieci a ja będę mieć odwagę je dręczyć w końcu od tej strony rodziny TŻ chyba nie znam osobiście nikogo
Stary 2012-02-28, 10:33   #533
Gleniusia
Zakorzenienie

jejku, nadrabiam i przeraził mnie ten derma roller Kawki
Karinka
Maleństwo

Stary 2012-02-28, 10:47   #534
vicky7
Zadomowienie

Aniołek ja się nie orientuję ile się daje na chrzest, bo ostatnio jak byliśmy to TŻ był chrzestnym.

I tak jak tu pisałyście, myślę, że lokata jest super rozwiązaniem. Sama na pewno założę swojemu dziecku i będę odkładać pieniądze na studia, czy wesele. Te z jakichś okazji jak chrzciny czy komunia, i chciałabym miesięcznie też wpłacać jakąś kwotę. Np. 50 zł na miesiąc to nie majątek a po np 18 latach już jest jakaś większa suma. No chyba, że nie będzie mnie stać na takie odkładanie

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Frezi no no niezłego masz motywatora pod postacią wyjazdu zazdroszczę ale mojego znajomego jacyś Arabi w Egipcie wywieźli na wielbłądach na pustynię i chcieli tam zostawić

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Frezi no no niezłego masz motywatora pod postacią wyjazdu zazdroszczę ale mojego znajomego jacyś Arabi w Egipcie wywieźli na wielbłądach na pustynię i chcieli tam zostawić
Arabowie, Araby....yyy nie wiem
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:48   #535
hawananana
Wtajemniczenie

boli mnie podniebienie, chyba się czymś zraniłam

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Aniołek ja się nie orientuję ile się daje na chrzest, bo ostatnio jak byliśmy to TŻ był chrzestnym.

I tak jak tu pisałyście, myślę, że lokata jest super rozwiązaniem. Sama na pewno założę swojemu dziecku i będę odkładać pieniądze na studia, czy wesele. Te z jakichś okazji jak chrzciny czy komunia, i chciałabym miesięcznie też wpłacać jakąś kwotę. Np. 50 zł na miesiąc to nie majątek a po np 18 latach już jest jakaś większa suma. No chyba, że nie będzie mnie stać na takie odkładanie

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Arabowie, Araby....yyy nie wiem

Stary 2012-02-28, 10:50   #536
kasia0912
Zakorzenienie

kurcze mojemu tacie zrobili ponowne badania i nie wyszła borelioza.
co za tym idzie znowu nie wiem co mu jest. A nie jest lepiej tylko gorzej...

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-02-28, 10:53   #537
najfajniejsza
Zakorzenienie

Kasia, kciukam za tatę

Zbieram się powoli do pracy i wiecie co? coraz bliżej zlocik, coraz bliżej zlocik

papaaa
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 10:56   #538
BYou
MBZ♥

rosomakiem

Tysia no nie będą z Toba więcej zadzierać

Zuuuuu moja kochana wszystkiego najcudniejszego

kciukam za Potrzebujące

Kawka powiem Ci, że jak sprzedawałam dom to ludzie potrafili przyjeżdżać nieumówieni o najróżniejszych porach i jak mówiłam stanowczo że nie wpuszczę bo mam inne plany i proszę o umówienie się przez biuro nieruchomości to jeszcze mieli focha rozumiem Twojego wścieka ale dobrze, że chociaż właściciel CIę uprzedza a nie przyłażą z ulicy.

Vicky musiałabyś się skontaktować z którąś z klinik która robi takie operacjeja miałam kurat w Świebodzinieale są jeszcze w Zakopanym, Trzebnicy,Poznaniu, Warszawie

Ilsa podczas operacji lekarze odrazu tak przymocowują te pręty i naciągają kręgosłup do nich jednocześnie prostując go jam miałam skrzywienie rotacyjne 68stopni n górze i 45 na dole-czyli mój kręgosłup był w kształcie litery s. teraz mam 20stopni na górze-dół całkiem prosty

Osz

u mnie pada deszcza chciałam iść z psem na długi spacer.
dostałam przelew od Męża, w tytule wpisał: dla najlepszej house menago pod słońcem

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:57   #539
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
boli mnie podniebienie, chyba się czymś zraniłam
Też tak niestety często mam. Nic nie mogę zjeść bo boli. Blee
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:59   #540
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie
dziękuję za miłe opinie o pierścieniu
Zdałam sobie sprawę że skoro narzeczony to narzut to narzeczone są narzutkami
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
wypiłam winko z teściową i jeszcze bardziej nie wiem czy chcę cichy ślub czy wesele. ale dziecka mi się jeszcze bardziej chce po co mi gada że już by chciała wnuki i że na weekendy mogę przyprowadzać dzieci, bo ona ma dużo miejsca w domu? moj biedny niespełniony instynkt...:P
Ciekawe kiedy ja doczekam takiej chwili
Cytat:
Jaaa i znowu tyle nadrabiania!

Asiaczek cudowna wiadomość!!!: jupi: Gratuluję, a mamą Narzuta się nie przejmuj, widocznie jeszcze się nie pogodziła ze "stratą" synka na rzecz przyszłej żony
a Tż jest jedynakiem? u nas na szczęście Tż ma dwóch starszych braci, więc teściowie już się zdążyli oswoić z tematami ślubnymi i nawet mama D. sama go namawiała, żeby już się oświadczył, bo stary jest
Niestety jedynakiem. Synuś więc zapewne oczko mamusi Stąd pewnie ciężko to przyjęła i musi się oswoić. Z drugiej zaś strony ja na jj miejscu bym nie powiedziała tego co powiedziała tylko zadusiła to wymuszonym "gratulacje". Po zaręczynach wiadomo że jest na tyle odpowiedzialny że się nadaje na męża no ale cóż. Żyje się dalej
Ja mam dwóch starszych braci i żaden ślubu jeszcze nie planuję stąd bałam się reakcji ojca na wieść o zaręczynach jedynej córeczki najmłodszej ale przyjął jak należy
Zuzik gratuluję rocznicy
Ilsa dzięki za dodanie mnie do bloga

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
u mnie pada deszcza chciałam iść z psem na długi spacer.
dostałam przelew od Męża, w tytule wpisał: dla najlepszej house menago pod słońcem
Ale śłitaśnie

Mnie żga drucik od aparatu w prawy polik więc chyba ząbki się coś przesuwają bo nie żgało

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-02-28 o 11:00
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości