|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Aduniu myślałam dzisiaj o Was .. bardzo mi przykro i doskonale Cię rozumiem ... trzymam za Was kciuki ...
Mam pytanie do tego Czatu należy mieć zaproszenie ?
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
jak wejdziesz w podany link to bedziesz miała okienko do logowania, tam zarejestruj swój nick a potem mi go podaj to wpiszę Cię na liste zaproszonych
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny, melduje się w II cześci atku, jejku jak Wy pedzicie
Mnie nie bylo kilka dni, bo w week. chrziny chrześniaka mojego męża i w ogóle milion spraw do zalatwienia. dziewczyny odebrałam wyniki i glukoza na czczo 67 (norma 70-100), ale najgorzej martwi mnie mocz, ph 7, 5 i erytrocyty 2-4 wpw, leukocyty 0-2 wpw i jakieś fosforany. Na całe szczęście dziś mam wizytę u lekarza, mam nadzieje, że to nic groźnego. Może też uda mi sie wstawić fotkę z dzisiejszej wizyty, o ile dojade do tego lekarza, bo mnie też zasypało.
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, trzymaj się mocno, może jednak jeszcze nie wszystko przesądzone?? Czasem przeciez wyniki są błędne.. i tego Ci życzę z całego serca![/QUOTE]
adunia89
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam niedawno z lunchu mimo tego padającego śniegu, zrobiłam zapas owoców na resztę dnia pracy bo w momencie ich kupowania mialam na nie ochote ale jem gruszkę, która ma smak taki se, pól jabłka to samo, wcisnęłam banana to jeszcze OK, zastanawiam się nad grejpfrutem
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Adunia co bym nie napisała to i tak nic nie da
ale trzymajcie się jakoś i prosze odezwij sie może jednak czasem jak możesz,tu zawsze jest dla Ciebie miejsceMissMonika piekny siusiak!!! A który to tydz,że już tak ładnie widać? Gratulacje kochanaJa sie obrzarłam ryby z surówką i ruszać sie nie mogę ale pyszne było . Synka połozyłam spac i zaraz też ide,a co se będe żalowac
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Konczita wpuszczona
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem już
![]() Bafi u mnie też zasypało ...nie wystawię nosa z domu do czasu odwiedzin słoneczka
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wylazłam ale żebym się cieszyła to nic z tego. W domu pobojowisko mam i wiem, że nic dzisiaj nie zrobie bo mi się po prostu nie będzie chciało.
Zauważyłam, że moje samopoczucie mocno zależy od pogody, jest zmienne jak nie wiem co, wczoraj moc energii a dzisiaj jestem kapeć
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, idziecie jak burza
![]() Andzia, gratulacje, mamy pierwsze bliźniaki Adunia, przykro mi, bądź dzielna, życzę wam wszystkieg najlepszego Gda, wyprawka z załączonego przez ciebie linka jest bardzo dobrze zrobiona, miałam te wszystkie rzeczy z listy podstawowej i wszystko się przydało Jutro idę na pierwsze badania laboratoryjne
|
|
|
|
#311 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze nie mam pojęcia...ale teraz to moje najmniejsze zmartwienie i wstyd mi, że na początku marudziłam, że jestem w ciąży a potem pieprzyłam głupoty, że chce córeczkę a nie chłopca zamiast dziękować, że jest zdrowe... piep***** choroby, jakby w życiu ludzie mieli za mało różnych zmartwień, nieszczęść i kłopotów ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
im więcej się przyglądam tym miej mi się chce wierzyć, że to siusiak
Edytowane przez MissMonika Czas edycji: 2012-02-28 o 13:20 |
||
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze? Nie... jeszcze jedna z nas ma bliźniaki. Nie mogę tylko sobie przypomnieć która.
A może to było na wątku staraczek...? 14 dopiero, a po pracy jeszcze do klienta... a ja już marze o obiedzie, najlepiej spaghetti. Niestety, dzisiaj nie ma szans. |
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Chce mi się wiosny i słoneczka
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
dwa dni mnie nie było a tu już nowy wątek u mnie na usg lekarz też pokazywał frędzelek ale mówił coś że w zależności od tego czy jest skierowany w górę czy w dół to będzie albo chłopiec albo dziewczynka ależ pędzicie mam nadzieję że mnie jeszcze nie wykreśliłyście ![]() ![]() dziewczyny znające się na urządzaniu mieszkania, podpowiedzcie mi na jaki kolor pomalować ściany do takich jasnych mebli?
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż to szpieg okrutny i ma znajomości w spółdzielni naszej. Wynalazł wolne mieszkanie i jego znajomy na jakimś tam wyższym stanowisku kazał napisać podanie. Zaniosłam, może się uda. Zależy od zarządu, czy chce je wynająć. Cytat:
Cytat:
Kupiłam śliwki ![]() Wczoraj jak leżałam w nocy na boku, to czułam przez chwilę takie dziwne motyle w brzuchu na dole. Ale chyba niemożliwe aby już było czuć malucha. Niby w drugiej ciąży szybciej ale to i tak za szybko. Pewnie to gazy byly, a ja sobie wkręcam że dzidziol. Aaaaaaa MissMonika gratuluję ptaszka
|
|||
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/imgres?q=jesie%...21&tx=97&ty=47 i do tego jakieś fajne mocne dodatki... a i jeszcze jasna oliwka też mi pasuje
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Adunia, jestem cały czas myślami z Tobą. Mam nadzieję, że jednak będziesz mogła cieszyć sie zdrową córeczką
Cytat:
Monia, gratuluję chłopczyka też chcę już znać płeć... 13.03 idę do jakiegoś znanego profesora od patologii jajnika na konsultacje. Podobno ma świetny sprzęt więc liczę, że powie mi, co to za Bąbel kryje się w mym brzuszku
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Kochane super, że znacie płeć. Śliczne te wasze bebiczki
Gratuluję bliźniaków mój brat ma bliźniaków i to tak fajnie wygląda jak idą sobie razem dwa szkrabki takie podobne do siebie my też myśleliśmy, że to dziedziczne, ale ginka nam powiedziała, że bliźniaki się tak po prostu trafiają - na kogo padnie na tego bęc specjalnie się pytałam na 1 wizycie.Dziewczynki ja zjadłam zupę, wstawiłam pranie, zmieniłam pościel i jestem taka zmęczona jak bym cały dzień na kopalni przepracowała... ręce i piersi opadają
|
#322 | |||
|
Zakorzenienie
|
U nas akurat tak
![]() Enigmama - śliczna Fasolina Sojka1990 - gratulacje Zosieńki! ![]() Cytat:
Nie chciał też nic polecać abyśmy nie mówili potem, że coś reklamuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
na pewno pięknie to wygląda
Cytat:
i jaki kolor narożnika i pufy? (jednak taki komplet kupujemy )
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Enigmama - Jeżeli można to proszę o dopisanie tp 5.09. Decyduje się na tą datę, bo to ją wpisał nam gin do karty ciąży. Najwyżej za jakiś czas będę prosić o zmianę
I informację, że oczekujemy chłopczyka
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy jasne meble i tam gdzie są one ustawione daliśmy górski krokus, a tam gdzie sofa, bo ją mamy brązową - daliśmy jasną farbę. Mianowicie pieczarkową jesień .Z tymi meblami do fototapety.. Hm.. Nie znam się , ale myślę, ze reszta ścian też na jakąś zieleń? I narożnik z pufami jasne
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
fototapety super, na pewno dodają przestrzeni.
Dziewczynki jakby co, to Konczita też już może wpuszczać na czacik już wypróbowane i zapowiada się sympatycznie
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi szybko by się znudziła... Wolałabym chyba jakąś bardziej klasyczną i elegancką na jedna ścianę ![]() A jak już jakiś wyraźny dekor to raczej z szablonów http://1.bp.blogspot.com/_ZhSEqzR9o0..._tapety_10.jpg jak już zrobicie to pochwal się jak wyszło
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
hyhy z czatem wsio wyjaśnione 2 strony wstecz
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
nynka a co to jest za pokój? salon? ja bym dała albo fiolet do takich mebli albo white chocolate+ jedna ściana cappuccino. za fototapetą zdecydowanie nie jestem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

ale trzymajcie się jakoś
i prosze odezwij sie może jednak czasem jak możesz,tu zawsze jest dla Ciebie miejsce
A który to tydz,że już tak ładnie widać? Gratulacje kochana
ale pyszne było

mamy tu parkę pierwszą 

specjalnie się pytałam na 1 wizycie.
i jaki kolor narożnika i pufy?