Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 20:00   #1081
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
M

Maju, Bartek czasami mówi, ze coś go swędzi. Zazwyczaj miewa problemy typowe, czyli źle się podtarł jak to dziecko i dlatego sobie coś tam odparza. Smarujemy kremem i przechodzi, jak u naszych młodszych . Ale wczoraj, ze tak powiem zajrzałam dokładniej i widziałam owsika
rozumiem
sama się kiedyś zastanawiałam czy Zuza nie ma owsików ale to dlatego że raz jeden usłyszałam jak zgrzyta w nocy, a pamiętam jak sie mówiło że jak sie zgrzyta to oznacza to owsiki, ale że się już nie powtórzyło nie robiąłm żadnych badań

wklejam kurtkę (sylka) i torbę jeszcze
tylko dla ścisłości - kurtka jest czerwona, nie ma w niej nic z różu
20120227028.jpg
a torba to beżowy popiel + czarny
i jest duuuuuża

20120227027.jpg
Stary 2012-02-27, 20:50   #1082
p4w
Zakorzenienie

dziękujemy za komentarze w albumie
Mayu, jesteś bardzo miła, ale w kombinezonie to chyba nikt nie wygląda zgrabnie i jeszcze ten kask dający efekt wodogłowia i w ogóle jest pięknie

Angy, ja bym wysłała fotki - niech wie i moze sumienie go ruszy

a próbowałaś sportów zimowych ja też tak mówiłam bo zmarzluch ze mnie... dopóki nie spróbowałam - nawet deszcz i śnieg nie przeszkadza jak lubisz jeździć i masz dobre ciuchy
u nas wszystko się super sprawdziło - mam na myśli ciuszki Tomka, bo nasze to już były wypróbowane; dokupiliśmy tylko stup tupy na membranie dla T, bo te co mieliśmy przemakały trochę, ale buciki, kombinezon, rękawiczki czapka wszystko mimo śniegu było suche

Svi, czekam na fotki

Olu, mamy tylko takie stroje kryte z rękawkami i nogawkami (nawet z długimi nogawkami jeden zestaw mam) - jak jest upał to i tak jest gorąco, a nie jest możliwe żeby smarować delikatne ciałko dziecka bez przerwy, a dzieci prawie cały czas w wodzie siedzą, a tak buźka tylko zostaje, a rączki nóżki nie są tak wrażliwe nawet gdyby krem sie zmył
dorośli też chodzą w strojach jednoczęściowych przecież

my jesteśmy zadowoleni w każdym razie

i nie kupuj najtańszego, bo musi być dobry materiał, a nie jakaś cerata

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:55
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:39   #1083
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
Mayu, jesteś bardzo miła, ale w kombinezonie to chyba nikt nie wygląda zgrabnie i jeszcze ten kask dający efekt wodogłowia i w ogóle jest pięknie

a próbowałaś sportów zimowych ja też tak mówiłam bo zmarzluch ze mnie... dopóki nie spróbowałam - nawet deszcz i śnieg nie przeszkadza jak lubisz jeździć i masz dobre ciuchy
u nas wszystko się super sprawdziło - mam na myśli ciuszki Tomka, bo nasze to już były wypróbowane; dokupiliśmy tylko stup tupy na membranie dla T, bo te co mieliśmy przemakały trochę, ale buciki, kombinezon, rękawiczki czapka wszystko mimo śniegu było suche
no wybacz, w takim razie mój monitor przekłamuje :P
byłam w szoku że można tak fajnie wyglądac w kombinezonie

ja tez nigdy nie próbowałam sportów zimowych, no poza jazdą na sankach i nigdy mnie nie ciągło

poza tym chyba potrzebna dobra zachęta, no nie?

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

wczoraj to sie aż zastanawiałam, czy ja czegoś głupiego nie napisałam, że nagle tak wszyscy uciekli, dziś tez pustki
Stary 2012-02-27, 21:53   #1084
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
rozumiem
sama się kiedyś zastanawiałam czy Zuza nie ma owsików ale to dlatego że raz jeden usłyszałam jak zgrzyta w nocy, a pamiętam jak sie mówiło że jak sie zgrzyta to oznacza to owsiki, ale że się już nie powtórzyło nie robiąłm żadnych badań

Załącznik 4527047
i jest duuuuuża

Załącznik 4527048
A Bartek nigdy nie zgrzytal zębami (drug raz mamy owsiki)

Fajne zakupy

Cytat:

Svi, czekam na fotki

Olu, mamy tylko takie stroje kryte z rękawkami i nogawkami (nawet z długimi nogawkami jeden zestaw mam) - jak jest upał to i tak jest gorąco, a nie jest możliwe żeby smarować delikatne ciałko dziecka bez przerwy, a dzieci prawie cały czas w wodzie siedzą, a tak buźka tylko zostaje, a rączki nóżki nie są tak wrażliwe nawet gdyby krem sie zmył
dorośli też chodzą w strojach jednoczęściowych przecież

my jesteśmy zadowoleni w każdym razie

i nie kupuj najtańszego, bo musi być dobry materiał, a nie jakaś cerata
Dzięki Olu za odpowiedź
Jeszcze pomyśle o tym.

Cytat:

ja tez nigdy nie próbowałam sportów zimowych, no poza jazdą na sankach i nigdy mnie nie ciągło

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

wczoraj to sie aż zastanawiałam, czy ja czegoś głupiego nie napisałam, że nagle tak wszyscy uciekli, dziś tez pustki

Ja tez się często tak zastanawiam, jak długa przerwa po mnie, albo czy czegoś nie zawiesiłam

Jola, wracaj

No to zaliczka poleciała, teraz tylko do skarbonki trzeba wrzucać do lipca
Wklejam link na prośbę angy
Apart.A

Ide się kapac i lulu.
Dobrej nocki
Stary 2012-02-27, 22:01   #1085
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a moj Eryk ciagle zgrzyta zebami przez sen
jakie sa inne objawy tego swinstwa?

spokojnie dziewczyny, na fotki jeszcze troche poczekacie bo czekam az przyjda lampki i zyrandol i dopiero cykne az bedzie wszystko na tip top
przed chwila powiesilam firanki i powiem Wam nieskromnie, ze sypialnia za☠☠☠ista mimo iz metr na metr

posprzatalam prawie cale mieszkanie, zostala mi kuchnia i pokoj dzieci ale to juz jutro bo kregoslup mi siada
ale tam najmniej brudu wiec luz
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:32   #1086
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ja kupuje ciasto francuskie nie mrozone, w biedronce albo w piotrze i pawle np
w lidlu chyba tez jest
aaaa to ja w złym miejscu szukałam, bo w zamrażarce ... mam biedronkę i lidla to poszperam jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
U mnie gorzej , mam spuchnieta polowe twarzy i ucho, ktore cieknie , dostalam silny antybiotyk, krople, przeciwbolowe i tydzien zwolnienia. Tak bardzo mnie boli, ze nawet bez strachu zawiozlam zwolnienie szefowej , bylo mi wszystko jedno, co powie i jaka bedzie miala mine, szczegolnie, ze to chyba ona bedzie musiala za mnie pracowac. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej, bo przeciwbolowe dzialaja 4 godziny, a moge je brac je co 6, a wiec przez dwie godziny prawie wale glowa w sciane. Ide sie polozyc na chwile, za dwie godziny odbieram Antosia. Dobrze, ze w drodze ze szpitala zrobilam konkretne zakupy.

Z moja Babcia bardzo zle, juz nie wstaje z lozka

przykro mi
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
my to chyba pecha do aut mamy znowu jakas usterka powazna.......mechanik powiedzial ze mamy go sprzedac bo jak usterka zrobi sie powazniejsza to naprawa moze wyniesc 2,5tys.
musimy to z malzem przemyslec ale juz czarno widze wizje wakacji o lazience nie wspomne

Cytat:

... to tak jak z tą solą w wędlinach
Cytat:

chorobsko mnie wzięło

Cytat:
Apart.A

Ide się kapac i lulu.
Dobrej nocki
zazdroszczę ... a ten B jest jeszcze wolny? może zamiast się wykańczać, to zrobimy sobie wakacje

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:52   #1087
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dostalam maila, ze wyslali lampki i zyrandol, wiec jednak jutro beda zdjecia
Stary 2012-02-28, 07:35   #1088
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Stary 2012-02-28, 07:47   #1089
angy
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie gorzej , mam spuchnieta polowe twarzy i ucho, ktore cieknie , dostalam silny antybiotyk, krople, przeciwbolowe i tydzien zwolnienia. Tak bardzo mnie boli, ze nawet bez strachu zawiozlam zwolnienie szefowej , bylo mi wszystko jedno, co powie i jaka bedzie miala mine, szczegolnie, ze to chyba ona bedzie musiala za mnie pracowac. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej, bo przeciwbolowe dzialaja 4 godziny, a moge je brac je co 6, a wiec przez dwie godziny prawie wale glowa w sciane. Ide sie polozyc na chwile, za dwie godziny odbieram Antosia. Dobrze, ze w drodze ze szpitala zrobilam konkretne zakupy.

Z moja Babcia bardzo zle, juz nie wstaje z lozka

Mariolko bardzo mi przykro...

Cytat:

my to chyba pecha do aut mamy znowu jakas usterka powazna.......mechanik powiedzial ze mamy go sprzedac bo jak usterka zrobi sie powazniejsza to naprawa moze wyniesc 2,5tys.
musimy to z malzem przemyslec ale juz czarno widze wizje wakacji o lazience nie wspomne

Cytat:

Załącznik 4527047
i jest duuuuuża

Załącznik 4527048
Super torba
A kurtka u mnie jest mega różowa

Cytat:

Nie wierzę w to
Tym bardziej, że negatywa już dostał

No powiem szczerze, że nie próbowałam A to dlatego, że porę zimową najchętniej przespałabym jak niedźwiedź i przebywanie na zewnątrz dłużej niż to konieczne nie napawa mnie jakimkolwiek entuzjazmem
I stopy marzną mi zawsze, niezależnie od jakości butów i ilości skarpet-to tylko kwestia czasu Wiem wiem-pewnie mam schrzanione krążenie, bo dłonie też mam wiecznie zimne.

Cytat:

Apart.A
Ola super to wygląda Normalnie czuję to ciepełko Trzymaj namiar, wszystko dokładnie zbadaj-może kiedyś....

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:21   #1090
p4w
Zakorzenienie

angy, ja też mam zawsze zimne ręce i stopy

ale w butach i skarpetach (polecam z resztą nawet do zwykłych butów zimą) narciarskich jest ciepło jak w uchu, rękawice na gore-texie i nic nie jest straszne - wiem co mówię, bo jak jechałam pierwszy raz zmuszona przez mojego ówczesnego chłopaka (obecnego małża z resztą) to krzyczałam ze wszystkich sił ba - byłam o tym święcie przekonana, ze nie wyjdę z pokoju na tym wyjeździe
już na pierwszej lekcji (a wtedy nie miałam jeszcze nawet odpowiednich ciuchów, sprzęt pożyczony) zjechałam z najłatwiejszej trasy i od razu przepadłam

jak znalazłby się ktoś kto by Cię lekko przymusił to dopiero mogłabyś się wypowiadać, bo ja 12 lat temu mówiłam dokładnie to co Ty
oczywiście mogłoby Ci się nie spodobać bo nie wszyscy muszą jeździć, ale warto spróbować chyba, ze w ogóle typem antysportowym jesteś

3220g 54 cm

------------------

Stary 2012-02-28, 08:27   #1091
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
aaaa to ja w złym miejscu szukałam, bo w zamrażarce ... mam biedronkę i lidla to poszperam jeszcze raz

zazdroszczę ... a ten B jest jeszcze wolny? może zamiast się wykańczać, to zrobimy sobie wakacje
To zdecydowanie źle szukałas

Oj tam nie zazdrośc tylko sie pakuj, ale to w innym terminie, bo w naszym oba sa juz zajęte

Cytat:
dostalam maila, ze wyslali lampki i zyrandol, wiec jednak jutro beda zdjecia
To czekamy

Cytat:

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Nie wierzę w to
Tym bardziej, że negatywa już dostał

No powiem szczerze, że nie próbowałam A to dlatego, że porę zimową najchętniej przespałabym jak niedźwiedź i przebywanie na zewnątrz dłużej niż to konieczne nie napawa mnie jakimkolwiek entuzjazmem
I stopy marzną mi zawsze, niezależnie od jakości butów i ilości skarpet-to tylko kwestia czasu Wiem wiem-pewnie mam schrzanione krążenie, bo dłonie też mam wiecznie zimne.

Ola super to wygląda Normalnie czuję to ciepełko Trzymaj namiar, wszystko dokładnie zbadaj-może kiedyś....

Też czuję to ciepełko patrząc na foto
I nie pasuje mi widok za oknem
Zachowam, zachowam. Mailowałam z osobami od opinii (Polaków) i zachwalali zarówno biuro jak i miejscówki

Dzień Dobry
Czekam aż Antoś wstanie, zjada śniadanko i lecimy do Rodziców. Mama zrobi mi jakiś nowy zabieg Exotic Fruit Q10 , a Tata zajmie się Antolkiem. Ale to chyba na siedząco, bo On przecież z nogą w gipsie.

Idę się spakować.

Miłego

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Aaa jeszcze miałam napisać
Ola, Ty mi przypominasz Angelinę Jolie.
Podoba, nie podoba się, ale u Ciebie w pozytywnym jak najbardziej obrazie

I fajne "przepisy", jako, ze jestem w temacie pijanych misiów (wczoraj próbowałam i sam spiryt )
http://www.2drink.pl/jello-shots-czy...retkowe-shoty/
http://www.2drink.pl/alkozelki-w-pomaranczach/

Jeszcze kawę z Wami wypiję
Stary 2012-02-28, 08:29   #1092
Miramej
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Dlaczego cie tak malo?
Tesknie
Sama nie wiem, tak jakoś wychodzi

Ola

Dziewczyny, napisałam w klubie

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:32   #1093
angy
Zakorzenienie

Cytat:
angy, ja też mam zawsze zimne ręce i stopy

ale w butach i skarpetach (polecam z resztą nawet do zwykłych butów zimą) narciarskich jest ciepło jak w uchu, rękawice na gore-texie i nic nie jest straszne - wiem co mówię, bo jak jechałam pierwszy raz zmuszona przez mojego ówczesnego chłopaka (obecnego małża z resztą) to krzyczałam ze wszystkich sił ba - byłam o tym święcie przekonana, ze nie wyjdę z pokoju na tym wyjeździe
już na pierwszej lekcji (a wtedy nie miałam jeszcze nawet odpowiednich ciuchów, sprzęt pożyczony) zjechałam z najłatwiejszej trasy i od razu przepadłam

jak znalazłby się ktoś kto by Cię lekko przymusił to dopiero mogłabyś się wypowiadać, bo ja 12 lat temu mówiłam dokładnie to co Ty
oczywiście mogłoby Ci się nie spodobać bo nie wszyscy muszą jeździć, ale warto spróbować chyba, ze w ogóle typem antysportowym jesteś
No powiedzmy, że trochę do mnie przemawia to co mówisz
Ja nie jestem antysportowa, tylko jakoś tak się złożyło, że ani ja, ani mój S nie próbowaliśmy i nikt nas do tej pory nie przymusił

Cytat:

Dzień Dobry
Czekam aż Antoś wstanie, zjada śniadanko i lecimy do Rodziców. Mama zrobi mi jakiś nowy zabieg Exotic Fruit Q10 , a Tata zajmie się Antolkiem. Ale to chyba na siedząco, bo On przecież z nogą w gipsie.

Idę się spakować.

Miłego

Ale masz dobrze z Tą mamą

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2012-02-28, 09:48   #1094
Ania0104
Zakorzenienie

dzień dobry
My na nogach od 7 małż pojechał na 9 to chwile zajął się Bartusiem - oglądali program wędkarski
Cytat:
To zdecydowanie źle szukałas

Oj tam nie zazdrośc tylko sie pakuj, ale to w innym terminie, bo w naszym oba sa juz zajęte

Dzień Dobry

ojjjj pojechała bym byliśmy w CHorwacji w 2006 r ale to był wyjazd nie zorganizowany, najpierw pojechaliśmy na Węgry na Balaton, a potem palcem po mapie i do miejscowości,której nazwa nam się spodobała Ale i tak było super, apartament znaleźliśmy za 2 podejsciem i był baaardzo fajny ... tylko plaża kamienista

Angy wyjęła mi te słowa z klawiatury ... dobrze masz z mamą ja bym mogła chodzić na takie zabiegi co tydzień, tylko nie wiem co na to moja cera
Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Sama nie wiem, tak jakoś wychodzi

Dziewczyny, napisałam w klubie

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:11   #1095
Wojtusia
Zakorzenienie

czesc
Marlola

cos chorowite wszystkie jestesmy ostatnio, a ja to juz szczegolnie

czeko, no znowu samochód, współczuję. I co sprzedacie go?
Svi z chęcią zobaczę Twoją sypialnię
Maya zakupy, fajne, torba cudna
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:58   #1096
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej

Wizyte u lekarza mamy o 13.50 -oby zapalenie bylo wyleczone
ide zaraz wysuszyc wlosy a jutro na podciecie tylu no i grzywke Werki obciac

a z autem hmmm pol wieczora z malzem debatowalismy i dalej nie wiemy co robic malz obstawia zeby go sprzedac

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 14:27   #1097
Wojtusia
Zakorzenienie

Miramej piekę właśnie Twoje muffinki, tylko bez żurawiny, bo nam się skończyła.
na obiad zrobiłam- kluski śląskie z sosem
poza tym 2 prania, odkurzanie, czyli standardowo.
a miałam odpoczywać dzisiaj

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

czeko trzmam kciuki zeby już nie było zapalenia
Stary 2012-02-28, 14:31   #1098
UnholyOne
Ola-Unhola

No dużo nadrabiania nie mam

Dobrze mam z Mamą wiem, ale wiecie co niby tak niedaleko, za darmo a w sumie rzadko u niej bywam w celu kosmetycznym

Chciałam zrobić lasagne, bo Bartek prosił, ale musiałabym do sklepu wyskoczyć. Jestem biała jak ściana z czerwonymi plamkami, więc średnio mi się to uśmiecha

czeko, kciuki za wizytę

Mariolu, jak dzisiaj ucho?
Stary 2012-02-28, 14:53   #1099
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej

kurcze nie spalam prawie cala noc, maly wymiotowal dzien wczesniej wymiotowal Eryk i ma katar i kaszel, pojechalismy do lekarza.....Marci ma angine ropna a Eryk zapalenie oskrzeli no masakra po prostu
Stary 2012-02-28, 15:02   #1100
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dziekujemy za kciuki

osluchowo czystoprzez tydzien mam jeszcze podawac ten syrop na kaszel no i antybiotyk do konca(jeszcze 2 dawki)

Svi zdrowka dla chlopakow

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:40   #1101
mariolasl
Zakorzenienie

Czeko ciesze sie razem z Toba

Unholy dzisiaj nieco lepiej, ale nie mam sily na nic
Stary 2012-02-28, 18:02   #1102
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
No dużo nadrabiania nie mam

Dobrze mam z Mamą wiem, ale wiecie co niby tak niedaleko, za darmo a w sumie rzadko u niej bywam w celu kosmetycznym

Chciałam zrobić lasagne, bo Bartek prosił, ale musiałabym do sklepu wyskoczyć. Jestem biała jak ściana z czerwonymi plamkami, więc średnio mi się to uśmiecha

czeko, kciuki za wizytę

Mariolu, jak dzisiaj ucho?
ja bez makijażu taka biała jestem i poszłam do sklepu, ciemno jest

Cytat:
hej

kurcze nie spalam prawie cala noc, maly wymiotowal dzien wczesniej wymiotowal Eryk i ma katar i kaszel, pojechalismy do lekarza.....Marci ma angine ropna a Eryk zapalenie oskrzeli no masakra po prostu
o jej, obaj na raz, współczuję Wam

Cytat:
Dziekujemy za kciuki

osluchowo czystoprzez tydzien mam jeszcze podawac ten syrop na kaszel no i antybiotyk do konca(jeszcze 2 dawki)
fajnie
Stary 2012-02-28, 18:25   #1103
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

aha zapomnialam Wam napisac, ze jak chcecie zobaczyc moj ostatni tatuaz to jest on w mojej galerii
Stary 2012-02-28, 18:41   #1104
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
hej

O kurcze..toż to szpital
Zdrówka

Cytat:
Dziekujemy za kciuki

Svi zdrowka dla chlopakow
Super

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
ja bez makijażu taka biała jestem i poszłam do sklepu, ciemno jest

o jej, obaj na raz, współczuję Wam

fajnie
Ja dzisiaj wyjatkowo "wytwornie" wyglądam

Cytat:
aha zapomnialam Wam napisac, ze jak chcecie zobaczyc moj ostatni tatuaz to jest on w mojej galerii
Ale sobie miejsce wybrałaś
Svi, którego shoppera kupiłaś w koncu?

A ja dopiero spaghetti daję...dzisiaj lekkie opóźnienie
Stary 2012-02-28, 18:45   #1105
mariolasl
Zakorzenienie

Svi, duzo zdrowia dla Chlopakow
Mam nadzieje, ze bedziecie mieli lepsza nocke dzisiaj
Stary 2012-02-28, 20:52   #1106
gorgulek
Zakorzenienie

Ja znów przelotem

Mariolu przykro mi z powodu babci
Zdrówka dla Ciebie

Czeko cieszę się, że lepiej z Werką
Doczytałam też o samochodzie

Poszukiwania na all zakończyłam Pojechałam na zakupy i mam już wszystko na wiosnę. Kasy poszło sporo ale nie muszę się już o nic martwić. Jeszcze tylko jakieś rajstopki dla Zuzi i może getry. Ale to mogę u siebie kupić.

Ten tydzień mam na II zmianę i już mam dość. Klientów od 15 nie ma, patrzymy się w sufit i tak sobie siedzimy do 17 Zanim wrócę i zjemy obiad to trzeba już Zuzię kąpać. Ostatnio zrobiła się nieznośna. Wszystko robi na przekór z łobuzerskim uśmiechem na twarzy Choć panie w przedszkolu Ją chwalą. I wtedy zastanawiam się czy aby na pewno o mojej Zuzi mówią

Pomóżcie wybrać fajną hulajnogę bo w moim tempie to do wielkanocy nie znajdę.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:24   #1107
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziekuje dziewczyny
ide sie polozyc wczesniej bo tez czuje sie strasznie

Cytat:
OAle sobie miejsce wybrałaś
Svi, którego shoppera kupiłaś w koncu?
nie wybralam sobie, mialam tam tatuaz od wielu lat, po prostu musialam go poprawic i przerobic bo skoro juz tam byl to niech jakos wyglada

tego pomaranczowego malego, wielkosc ma idealna dla mnie
kiedys kupilam duzego filcowego bo strasznie mi sie podobal ale wygladalam z nim jak z workiem na ziemniaki i sprzedalam
Stary 2012-02-28, 21:50   #1108
UnholyOne
Ola-Unhola

Cześc Iwonka
Jak Ty mnie nie zagadasz na gg, to ja sama nie mogę przez ten monitor

Svi, zdrówka
Jakbyś mogła, pokaz który to ten mały shopper

Ide spac....
właśnie matka z klasy Bartka dzwoniła i przekazała, ze zmarła koleżanka B...Ta chora na raka mózgu...dzisiaj o 17....
Prosiła o przygotowanie jakoś Bartka, żeby w szkole szoku nie było.

Spokojnej
Stary 2012-02-29, 07:24   #1109
angy
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Cytat:
Dziekujemy za kciuki

No to fajnie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Poszukiwania na all zakończyłam Pojechałam na zakupy i mam już wszystko na wiosnę. Kasy poszło sporo ale nie muszę się już o nic martwić. Jeszcze tylko jakieś rajstopki dla Zuzi i może getry. Ale to mogę u siebie kupić.

Ten tydzień mam na II zmianę i już mam dość. Klientów od 15 nie ma, patrzymy się w sufit i tak sobie siedzimy do 17 Zanim wrócę i zjemy obiad to trzeba już Zuzię kąpać. Ostatnio zrobiła się nieznośna. Wszystko robi na przekór z łobuzerskim uśmiechem na twarzy Choć panie w przedszkolu Ją chwalą. I wtedy zastanawiam się czy aby na pewno o mojej Zuzi mówią

Pomóżcie wybrać fajną hulajnogę bo w moim tempie to do wielkanocy nie znajdę.
Ja bym chciała jakiś trenczyk Zosi kupić na wiosnę i balerinki
Ale póki co nic na all nie zauważyłam fajnego

Tak jest często-dzieci grzeczne w przedszkolu odbijają sobie w domu

Cytat:

Ide spac....
właśnie matka z klasy Bartka dzwoniła i przekazała, ze zmarła koleżanka B...Ta chora na raka mózgu...dzisiaj o 17....

Smutne to bardzo...

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2012-02-29, 07:33   #1110
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

w każdym razie dziękuję
ten kombinezon ma faktycznie fajny krój dla mnie i do tego jest super wygodny

polecam spróbować

Cytat:

[/COLOR]Aaa jeszcze miałam napisać
Ola, Ty mi przypominasz Angelinę Jolie.
Podoba, nie podoba się, ale u Ciebie w pozytywnym jak najbardziej obrazie
kilka osób mi to mówiło
ale prawda jest taka, ze niestety ale do urody Angeliny trochę mi brakuje

Cytat:
hej

zdrówka

Cytat:
Jakbyś mogła, pokaz który to ten mały shopper

Ide spac....

Spokojnej
ja też chętnie shoppera obejrzę

dlaczego dzieci chorują

--------
małż mi zrobił niespodziankę kupiliśmy mi nowe narty zaraz po powrocie (podobne do tych, które testowałam na wyjeździe) i wczoraj małż mi oświadczył, ze z okazji Dnia Kobiet zarezerwował hotel, zebym jeszcze mogła w tym roku potestować nowy sprzęt
tylko jak ja poproszę szefa o wolne ale to jeden dzień - może nie będzie źle

3220g 54 cm

------------------

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości