Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 13:45   #4171
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Natalia, czytasz Mikołajowi bajki/wierszyki? Bo ja jeszcze nie a bym chciała zacząć żeby przyzwyczaić Julka do tego. Wstyd się przyznać ale nie mamy żadnej książki dla dzieci, ale nie kupowałam, bo myślałam, że ktoś z odwiedzających się pokusi o taki prezent. Muszę coś sama kupić
Stary 2012-02-28, 13:50   #4172
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wzrost to mam 159 cm i aktualnie ważę 54 kg Dążę do moich 51-52 kg, kiedy też najlepiej się czuję.
ty szczuplutka jesteś. z czeg ty chcesz chudnąć
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Ehh jeszcze rok temu ważyłam 55kg przy wzroście 160cm a teraz?? 61 ale w ciągu tygodnia zeszłam z wagi 2kg czyli już mam 59
dawno cię nie widziała, ale myśle, że wyglądasz super z tą wagą
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
BERBIE super ta spódnica. Aż się zastanawiam, czy sobie też nie zamówić. A fajny materiał jest? Bo ja bym wolała taką luźniejszą, żeby mi się nie podnosiła
materiał jest sztywniejszy i lekko połyskujący. ten sam sprzedawca ma inne modele.
Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś 24 dzień 6 weidera i moje mm bardziej są wciągnięte

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Ja am 160cm i teraz prawie 6 tygodni po porodzie ważę..... 67kg... ale mam to GDZIEŚ. W końcu jakoś zgubię. W spodnie sprzed ciąży nie wchodzę, bo mi urosła. Spodnie ciążowe z tyłka spadają... i co tu zrobić?
pewnie, że zgobisz. za podejscie.
Cytat:
jest mobilizacja
ja też z kurdupli 158
widzę, że sporo tu krasnali takich jak ja
Cytat:

49
dobiłaś mnie. po ciąży ważysz 49 kg? zaraz się załamie
Stary 2012-02-28, 13:52   #4173
zebrawpaski
Zakorzenienie

HEJ!
Nie dołujcie z tymi wagami, ja przed ciążą miałam 77kg...teraz kilka kilo więcej. Kasia się urodzi to się będziemy zastanawiać komu trochę sadełka oddać...

sofcia- pięknie byłoby jakby się dało tak jak dziewczyny piszą żeby komuś Julcię na chwilę zostawić a w praktyce to chyba nie takie proste...Raczej głowę wypełniałabym myślami, ze jeszcze trochę i przyjdzie wiosna a wtedy możesz z Julką zacząć na dłużej z domu wychodzić...do parku, do sklepu, do fryzjera
a z babcią Tz-a masz możliwość ją zostawić na chwilkę?

Nita- Nitka- mini urocza, Twoja kopia, oczy ma śliczne- niebieskie

Natalia- jak wczoraj przeżyłaś rozstanie z Mikołajem?

inutil- schudniesz jeszcze do spodni sprzed ciaży

amilcia, Nita- ja chyba bym też dziecka nie posłała wcześniej do szkoły

pani - skąd ja znam te efekty jojo, Dunkan -8kg a potem +18kg

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 14:00   #4174
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że ktoś z odwiedzających się pokusi o taki prezent. Muszę coś sama kupić
Nikt nie kupił? hehe ja zawsze kupuję książeczkę, bo na tym się powiedzmy znam (tj. wiem jakie do jakiego okresu) a zabawek nie ogarniam....

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Ufff a ja myślałam, że głupio myślę. Natalia nie szalej

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
skąd ja znam te efekty jojo, Dunkan -8kg a potem +18kg
heh ja na Dukanie -22, a wróciło 14... ale ja nie skończyłam diety, więc mam dokładnie tyle ile utrwaliłam zanim zaszłam w ciążę
A ile masz wzrostu Zebro w Paski?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 14:04   #4175
zebrawpaski
Zakorzenienie

podpisaliśmy dzisiaj umowę na okna+ surowy montaż
(szukam odpowiedniego emotikonka aby wyrazić emocje, które mi towarzyszą ale nie mogę znaleźć-chyba taki: bo przerażona jestem co będzie dalej, nie zmieściliśmy się w kwocie, którą przewidywałam na ten cel ale my górale mamy takie piękne powiedzenie" "Jesce tak nie było zeby jakosik nie było)

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

pani- 167 chyba, dobrze, że paski zebre wysmuklają

ja też często dzieciakom na prezent kupuję książeczki, chociażby wczoraj

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-28, 14:09   #4176
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Katka, ja wczoraj zaczelam pierwszy dzien 6 weidera, i tak sie zastanaiwam,. czy juz widzisz jakies efekty??
A moze tez sie wypoiwedza inne dziewczyny ktore robily/robia te cwiczenia??
Berbie jak dlugo jestes po slubie??
Bacha ja bym chyba bala sie brac malucha do lozka, ze go przygniote...
może napiszę tak: teraz zrobię ledwo 15 brzuszków i mam mega zakwasy, koło 18d 6W robiłam jakieś 200 właśnie wczoraj zaczęłam kolejną sesją, wy zainspirowałyście mnie
mięśnie są mocniejsze, a przez 6 nie chudni się u mnie poszedł 1kg do góry, pewnie po prostu masy mieśniowej nabrałam troszkę

Cytat:
cudowny widok, mamusia z wózeczkiem odprowadzająca starsze dziecko do przedszkola a w zwiazku ze spaniem, spotykam sie z różnymi opiniami na temat spania razem z dzieckiem. moich dwóch chrześniaków śpi z rodzicami. jedna z mam jest starsznie tym zmęczona, druga jest z tego zadowolona. ja sama lubię spać z moimi chrześniakami jak są u mnie, więc

ja według BMI też mam 7 kg za dużo, ale gruba na pewno nie jestem, najwyżej okrąglutka

we 4 byłoby cieżko spać

za spadek (ile ważysz i przy jakim wzroście?) i powrót do pracy.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

sofciu co u ciebie? jak sobie radzicie?
akeneki co u ciebie? ostatnio mało piszesz

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

http://allegro.pl/spodnica-z-zakladk...166597391.html zamówiłąm sobie ostatnio taką spódnicę, wczoraj przyszła. jest rewelacyjna.
bardzo fajna spódniczka, miałam pisać czy zwija się do góry jak chodzi się w niej ale już któraś zadała to pytanie
Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Hej.

Dziękuję, że pytacie. Przepraszam, że się nie odzywam, ale nie jest najlepiej... Podejrzewam depresję poporodową...
Jestem strasznie znerwicowana, Julki płacz doprowadza mnie do rozpaczy... Czuję się wykończona psychicznie. 24/7 siedzę z nią i nie mam chwili wytchnienia dla siebie. Jest mi strasznie ciężko i źle.

Modlę się, bo jest cień szansy, że Tż jutro przyjedzie na 4 dni... Chociaż bym trochę ochłonęła, wyszła z domu...
bardzo mi ciebie żal dużo, dużo sił życzę ci!

nie odzywam się bo jakoś nie mogę się wbić ale oczywiście ciągle poczytuje was

obecnie czekam na @, dziś 29dc, także proszę o kciuki!!!

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 14:45   #4177
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

same kurduple na forum
ja mam 158cm. ile wagi? nie wiem bo od ost. wizyty u gina się nie ważyłam. i nie chcę na razie

Sofciu.... przytulam Cię bardzo mocno
Agatka
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:25   #4178
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry

same kurduple na forum
ja mam 158cm. ile wagi? nie wiem bo od ost. wizyty u gina się nie ważyłam. i nie chcę na razie

Sofciu.... przytulam Cię bardzo mocno
Agatka
Lucy, jak to same kurduple, no przperaszam jest taki jeden wielkolud ktory zaraz wpadnie przy Was w kompleksy (czyt. Ja)

Alonka, u mnie tluszcz siue zbiera wlasnie na brzuchu wiec choc sporbuje go troche wyrobic a waga moze z chwila popjawienia sie wiosny sama jakos troszke zejdzie ;]
dzis czuje zakwasiki , dotego cwiczenia z hulahopem a dzis A6W plus skakanka bedzie i tak na zmiane...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:31   #4179
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

SOFCIA! mocno, mocno Cię przytulam!!!!!!!!:c mok:Kochana oby Tż przyjechał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny juz wypytały juz czy masz bliskich do pomocy i widze ze jest cięzko! a nie ma moze jakiejś zaufanej sąsiadki której bys mogła mała na godzinke zostawić? bo moja babcia tak pilnowała dzieci i mojej mamie czasami sąsiadka dziecko podrzuci? a jak nie to może poszukaj kogoś na telefon (jakieś dziewczyny co pare groszy Ci na godzinke przyjdzie do małej) SOFCIUŚ! Tez bym przyjechała gdybys bliżej mieszkała!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
sofciu przytulam bardzo mocno sama bym pomogła jakbym tylko mogła ale dziewczyny mają racje, może wynajmiesz jakąś nianie i sama wyjdziesz z domu chodz na chwile, a jak nie to moze babcia czy jakaś koleżanka
właśnie przyszło mi do głowy, by kogoś wynająć, przeglądałam profile na niania.pl ale sama nie wiem... to by musiał być ktoś dorywczo nieregularnie - tak dla mojego oddechu...

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
pozdro od sylwii
cudna jest

Cytat:

sofcia- pięknie byłoby jakby się dało tak jak dziewczyny piszą żeby komuś Julcię na chwilę zostawić a w praktyce to chyba nie takie proste...Raczej głowę wypełniałabym myślami, ze jeszcze trochę i przyjdzie wiosna a wtedy możesz z Julką zacząć na dłużej z domu wychodzić...do parku, do sklepu, do fryzjera
Z babcią raz zostawiłam, właśnie po nieudanej wizycie u mamy. Najpierw ją ululałam i łeb na szyję szybko leciałam - ale też stres, byle zdążyć zanim się obudzi... Babcia nie ma tyle siły by się nią zająć, jakby się obudziła i coś potrzebowała.

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:37   #4180
BERBIE
Zakorzenienie

sofciu takie wyjscie jak myślisz ciągle czy Julka się nie obudziła i jak babcia sobie radzi na pewno nie daje przyjemności. może jednak uda ci się kogoś znaleźć.
Stary 2012-02-28, 16:30   #4181
fiolusiek
Zakorzenienie

Sofciu mozesz poszukać kogoś tylko na pare godzin nawet Ja widziałam troche takich ogłoszeń w necie, możesz się z kimś umówić i porozmawiać, jak ci się ktoś spodoba to może zająć się Julcią przy Tobie jak Ty będziesz w domu coś innego robiła, a na oku będziesz miała opiekunkę i Julcie. Wydaje mi się, że to byłby dobry pomysł
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:16   #4182
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Natalia, czytasz Mikołajowi bajki/wierszyki? Bo ja jeszcze nie a bym chciała zacząć żeby przyzwyczaić Julka do tego. Wstyd się przyznać ale nie mamy żadnej książki dla dzieci, ale nie kupowałam, bo myślałam, że ktoś z odwiedzających się pokusi o taki prezent. Muszę coś sama kupić
nie mamy żadnych na razie książeczek specjalnych. W ciąży i teraz czytamy opowieści z narni ale trzeba będzie sie za jakimiś książeczkami porozglądać

Cytat:
pewnie, że zgobisz. za podejscie.

proszę, nie załamuj się

Cytat:
HEJ!
Nie dołujcie z tymi wagami, ja przed ciążą miałam 77kg...teraz kilka kilo więcej. Kasia się urodzi to się będziemy zastanawiać komu trochę sadełka oddać...

Nita- Nitka- mini urocza, Twoja kopia, oczy ma śliczne- niebieskie

Natalia- jak wczoraj przeżyłaś rozstanie z Mikołajem?
Mikołaj był ze mną w szkole

Cytat:
podpisaliśmy dzisiaj umowę na okna+ surowy montaż
(szukam odpowiedniego emotikonka aby wyrazić emocje, które mi towarzyszą ale nie mogę znaleźć-chyba taki: bo przerażona jestem co będzie dalej, nie zmieściliśmy się w kwocie, którą przewidywałam na ten cel ale my górale mamy takie piękne powiedzenie" "Jesce tak nie było zeby jakosik nie było)

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

pani- 167 chyba, dobrze, że paski zebre wysmuklają

ja też często dzieciakom na prezent kupuję książeczki, chociażby wczoraj
cieszę się, że podpisaliście umowę
Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
może napiszę tak: teraz zrobię ledwo 15 brzuszków i mam mega zakwasy, koło 18d 6W robiłam jakieś 200 właśnie wczoraj zaczęłam kolejną sesją, wy zainspirowałyście mnie
mięśnie są mocniejsze, a przez 6 nie chudni się u mnie poszedł 1kg do góry, pewnie po prostu masy mieśniowej nabrałam troszkę

bardzo fajna spódniczka, miałam pisać czy zwija się do góry jak chodzi się w niej ale już któraś zadała to pytanie

bardzo mi ciebie żal dużo, dużo sił życzę ci!

nie odzywam się bo jakoś nie mogę się wbić ale oczywiście ciągle poczytuje was

obecnie czekam na @, dziś 29dc, także proszę o kciuki!!!
kciuki zaciśnięte

mąż zajmuje się Mikim a ja idę się uczyć a potem odpoczywać
Miłego popołudnia i wieczorku

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:27   #4183
BERBIE
Zakorzenienie

maksi jak się czujesz?

ja już w domq. byłam na zakupach i wróciłam z dyskiem zewnętrzym, który się właśnie instaluje i stanikiem. poszłam do sklepu w którym dobierają staniki i wyszłam ze stanikiem 75E dziwnie mi jakoś by zwykle miałam 75C. no ale zobaczymy...
zaraz jadę do weterynarza z moją 3 kotką, zbliża sie wiosna i trzeba ją wysterylizować.
Stary 2012-02-28, 17:28   #4184
Nita6
Zakorzenienie

siostry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (71,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 444.jpg (80,2 KB, 19 załadowań)
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:39   #4185
zebrawpaski
Zakorzenienie

Nitki ksero są superowe
natalia- to była atrakcja, jak Mikołaj był z Tobą na zajęciach
co do okien to jakoś się przestałam cieszyć, biję się z myślami czy kolor dobry, czy klamki dobre, na parterze inne, na piętrze inne- w dodatku na strych i do piwnicy mieliśmy zamowić okna kolor+biały od wewnątrz a w końcu dwa okna zamówilismy całe w kolorze (do kuchni gospodarczej i na strych gdzie Tz kiedyś chce siłownię) nie wiem czy dobrze zrobiliśmy, pstrokato będzie....
czekam na Tz-a przyjedzie to może mi humor poprawi i utwierdzi, że wybór dobry był
u nas śniegu po łydki, sypie od kilku godzin, Tz stoi w korkach, droga nieprzejezdna
BERBIE- ile Ty tych kotów masz?
rozmiarem cyckonosza się nie przejmuj, ja na Mikołaja sobie zakupiłam pasujący rozmiar 80F

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-02-28 o 17:42
Stary 2012-02-28, 17:42   #4186
Nita6
Zakorzenienie

zebra to co że inne
wybrałaś takie jak ci sie podobało więc nie marudź kobietko w ciąży ze zmiennymi nastrojami - stawiam cię do pionu

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

p.s Zeberko - i zapamiętaj sobie Nitki trzy przyjadą na parapetówkę do Was
Stary 2012-02-28, 17:44   #4187
zebrawpaski
Zakorzenienie

Nitka- zapraszam z małymi Niteczkami, nie wiem kiedy ta parapetówka wypadnie ale myślę, że w koncu doczekamy!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-28, 18:11   #4188
Nita6
Zakorzenienie

rozliczyłyście juz Pit-y ? my tak , dzisiaj tż zawiózł do skarbówki
Stary 2012-02-28, 18:14   #4189
katka_19
Wtajemniczenie

Ja właśnie po wizycie cioci i Rodziców Dostałam od cioci komplet dwóch słodkich filiżaneczek co byśmy sobie z TŻ rano kawkę popijali
Kurcze, jakbym chciała mieć już tak na glanc wszystko w mieszkaniu zrobione

Własnie wyszukałam mebelki do jadalni, tzn taki kredensik wąski i komódkę, którą bym tam chciała dać

Nitko masz cudowne córeczki, są prześliczne-naprawdę Takie słodkie buźki mają

Zeberko oby TŻ doprowadził Cię do pionu!! Moim zdaniem dokonaliście bardzo dobrego wyboru

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:19   #4190
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie po wizycie cioci i Rodziców Dostałam od cioci komplet dwóch słodkich filiżaneczek co byśmy sobie z TŻ rano kawkę popijali
Kurcze, jakbym chciała mieć już tak na glanc wszystko w mieszkaniu zrobione

Własnie wyszukałam mebelki do jadalni, tzn taki kredensik wąski i komódkę, którą bym tam chciała dać

Nitko masz cudowne córeczki, są prześliczne-naprawdę Takie słodkie buźki mają

Zeberko oby TŻ doprowadził Cię do pionu!! Moim zdaniem dokonaliście bardzo dobrego wyboru
pokaż pokaż filiżanki
Stary 2012-02-28, 19:08   #4191
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
:brzyda l: rozwalasz mnie! ale w tym roku mam jednego PITa więc mam nadzieję, że tym razem nie będzie to, jak zawsze, 29 albo 30 IV

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 19:09   #4192
agatkaa1
Zakorzenienie

ZEBRA u mnie tez sypie i sypie i już śniegu mało było a teraz dosypało duuuużo a ja chcę WIOSNĘ!!!!!
Myślę że dobrze zrobiliście z tymi oknami Kochana!!

NITKA cudne masz te córcie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 19:14   #4193
Nita6
Zakorzenienie

Kurcze maluch usnął a ma się iść kąpać

Musze jakoś ogarnąć te dwie dziewuchy bo sama jestem

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

polecacie jakieś dobre żelazko ale takie zwykle bez stacji parowej ?
mam takie ze stacją ale buch pary budzi mi Sylwię , a jak Sylwia nie śpi to nie jestem w stanie prasować bo ona absorbuje bardzo
Stary 2012-02-28, 19:25   #4194
BERBIE
Zakorzenienie

ja mam 3 kotki, ta jest najnowsza i jeszcze nie była wysterylizowana. już jesteśmy po, ona jeszcze śpi a ja się denerwuje, bo chcę żeby już się przebudziła. będzie teraz śmigać w majtkach kilka dni.
u mnie zawierucha, że świata nie widać a ja zimową kurtkę już do szafy wsadziłam
Stary 2012-02-28, 19:47   #4195
zebrawpaski
Zakorzenienie

Tz-et przyjechał i mnie pociesza uważa, że dokonaliśmy właściwego wyboru, eh- jakaś zrezygnowana jestem, dobrze, że mój Mąż jest zawsze taki optymistycznie nastawiony do wszystkiego

jutro jedziemy na pierwsze zajęcia w Szkole Rodzenia

Nitka- ja mam takie:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&scy=pl&slg=pl
nie narzekam

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

katka- dla Nitki filiżanki a dla mnie link do mebli

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-28, 19:57   #4196
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie, ale ja to ze spokojem, to przez internet się rozliczam

Cytat:
Wrzuć zdjęcia, lubię takie rzeczy oglądać. Mój TŻ już ostatnio mówił, że coś by sobie pourządzał bo on to lubi

Zeberka, na pewno wszystko będzie ładnie wyglądać, dobrze, że TŻ Cię pozytywnie nastawia

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:05   #4197
BERBIE
Zakorzenienie

kotka mi się powoli przebudza zarz będzie kupa śmiechu bo zacznie chodzić jak pijana.
Stary 2012-02-28, 20:11   #4198
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz jadę do weterynarza z moją 3 kotką, zbliża sie wiosna i trzeba ją wysterylizować.
moja kociczka umówiona jest w dzien kobiet hiehie straci kobiecość w święto
a długo kotka później dochodzi do siebie? mam nadzieję, że nie będzie później cierpieć
w sumie spytałam o sam zabieg i jak przygotować przed a co po nie pytałam...

pita to ja musze z roboty jutro odebrać aaa i druga połowa vzm'a czeka od 3 miesięcy
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka

Edytowane przez Alfahelisa
Czas edycji: 2012-02-28 o 20:12
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:14   #4199
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
maksi jak się czujesz?
dziękuję, dzisiaj zaś żołądek mnie boli i tż teraz chory. W ogóle nastrój kiepski, małemu muszę badania porobić, bo tak jak myślałam za mało na wadze przybywa.
Cytat:

[/COLOR]polecacie jakieś dobre żelazko ale takie zwykle bez stacji parowej ?
mam takie, jestem zadowolona
http://merlin.pl/Zelazko-Braun-EasyS...08,911579.html

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-02-28 o 20:15
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:14   #4200
BERBIE
Zakorzenienie

alfa powiem ci, że ta kotka wyjątkowo długo się wybudza. poprzednie 2 szybko dochodziły do siebie. i nie widać było, żeby coś je potem bolało. mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości