|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
U mnie w szkole 1 była raczej planowana, ale ta dziewczyna wzięła już ślub z ojcem dziecka Nigdy bym się po niej tego nie spodziewała Trii Tak bliziutko, miałaś msce dla VIPów? Zazdroszczę
|
|
|
|
|
#25202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o prosze nigdy nic nie wiadomo przypuszczam że Tricomi jako żona Ebiśka miała honorowe miejsce
|
|
|
#25203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A spojrzałaś choć raz na Crisa?
|
||
|
|
|
#25204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym ja tam była, gdybym miała tak blisko nie tylko naszą kadre ale i Crisa i Ricarda to źle to by sie dla mnie skończyło
|
|
|
#25206 |
|
Zakorzenienie
|
i pewnie siedziała sobie za friko na tym meczu
|
|
#25207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ba, ja też bym nie przeżyła Jak oglądam mecze w tv i to jeszcze na żywo
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#25208 |
|
Zakorzenienie
|
witam
weekendowanie czas zacząć |
|
|
|
#25209 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehe, taka okazja
Ale my też byśmy miały wstęp wolny Wszystkie żony i kochanki
|
|
|
|
#25210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
|
|
|
#25211 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Talciu
Ja weekend zaczynam dziś wieczorem.. po korkach |
|
|
|
#25212 |
|
Zakorzenienie
|
nom a ja lece na obiad
narazie
|
|
#25213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie nasze życie ![]()
|
|
|
|
|
#25214 |
|
Wtajemniczenie
|
Pap Pa |
|
|
|
#25215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też Cytat:
Cytat:
Cytat:
Smolara dużo widzę
|
|||||
|
|
|
#25216 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mam jeszcze mase roznuch dojczkowych filmow nagranych na plyty...danke deutschland, ein sommermaerchen, relacja po malym finale, maly final - mecz i pewnie jeszcze cos, ale juz nie pamietam ;] ufff... w kazdym razie kocham to i moge ogladac chocby po raz 10000000 i nigdy sie nie nudzi gratulejszyn Cytat:
ale szczerze to mnie smuci... bo liczylismy na kogos innego... a szczerze to felix mowil, ze ma nadzieje, iż nie natrafimy ani na barcelone ani na real...esz... no, ale basti sie cieszy podobno ... to w takim razie ja tez...byle tylko nie dali ciała ... od poczatku a nie ciagle na rezerwie ![]() tja.... to trochito ![]() Cytat:
Cytat:
<niewinny usmiech>Cytat:
![]() Cytat:
... piosenka niemiecka oczywiscie...beka XDja w tej sytuacji tez bym wolala marcinkiewicza...co to za pomysly... nie chce stadionu to wara....babsztyl... potem inne miasta beda zbijac kase a ta sie bedzie mogla cmoknąc ![]() mezatki? !!! wow...dla mnie abstrakcja... nie potrafie sobie wyobrazic siebie badz kogos w moim wieku w takich sytuacjach...wciaz czuje sie zbyt mlodo...wciaz czuje sie dzieckiem ;P swietne ...tylko pozazdroscic... ja to nawet nigdy nie bylam na zadnym meczu ![]() no nie? laska pierwsza klasa... nie to co ja... btw : przypominasz mi jedna taka dziewczynke z twarzy, ktora uwielbiam poprostu jest taka slodka...to na plus dla ciebi, bo bede miec mile skojarzenia z toba ![]() tja... ... ale co? portugalie rozgromil sam wiec tak jakby ją zamordował witam wszystkie laski...zajadajac sie mandarynkami
|
|
|
#25217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja poważnie teraz mówie to by było przeżycie, gdybyśmy razem taki wypad zaliczyły ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rzeczywiście miałam fajne miejsca, sama wybierałam w internecie i wrażenia wizualne super ale ze względu na wrażenia sportowe nie bardzo, bo nie miałam dobrego oglądu na całość boiska jasne, że szukałam Crisa, nawet chciałam mu pstryknąć fotę specjalnie dla Ciebie
|
|||||
|
|
|
#25218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziewczyny ale mam chęć pójść z Wami na meczyk ![]() ![]() kurcze, ale byłaby zabawa PRZEMYŚLCIE TO!!
|
||
|
|
|
#25219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tjaaa... pomarzyc mozna zawsze ;] ... zeby to jeszcze w Gdańsku... bylaby spora szansa...ale tak to...żal dupe ściska, ze tak powiem ... szkoda by mi tez bylo jakbyscie beze mnie sie zmowily ;Pweekend nadszedl a ja znowu zaczynam disco polo sluchac... tym razem... 'naj na na na na na ło o ...naj na na na na na' ... czyli...skaner - nadzieja
|
|
|
#25220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#25221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak rodzicom powiesz, że koleżanka 22 lata ( cii ne mówcie nikomu ![]() ooo a co piszą o Ebim??? ![]() ![]()
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-12-15 o 18:53 |
|
|
|
|
#25222 |
|
Zakorzenienie
|
pokaze wam jak dudek sie ubrał na impreze świateczną liverpoolu
... powiem wam jednak, ze byli i gorzej ubrani ![]() byl jeszcze shrek, spiderman, superman, hulk, kapitan ameryka i pelno z gwiezdnych wojen... oraz jeszcze jakies blizej mi nieznane postacie XD aczkolwiek wiekszosci pilkarzy nei znam z tego klubu wiec twarze byly obce i nie zapisywalam fotek
|
|
#25223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#25224 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedze i pisze sobie prace na zaliczenie i tak co chwile zmieniam koncepcje Więc tak sobie pomyslalam ze jak na dowolny temat to moze o mojej mani sportowej głownie piłce noznej
Ale jeszcze moj wykladowca by mnie uznał a w nastepnym semestrze ma z nim fakultety i jakies inne zajecia wiec nie ryzykuje
|
#25225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#25226 |
|
Zakorzenienie
|
nie trzeba było długo czekać
![]() Wisła Kraków SSA oraz Dragomir Okuka zawarły zgodne porozumienie o zakończeniu współpracy z dniem 31 grudnia 2006 - poinformowało Biuro Prasowe krakowskiego klubu. "Zarząd Wisły zapoznał się z przedstawionym dzisiaj rano sprawozdaniem trenera I zespołu z realizacji celów szkoleniowych i sportowych rundy jesiennej. Po analizie materiału i kilkugodzinnej dyskusji z trenerem obie strony podjęły wspólną decyzję o zakończeniu współpracy" - głosi komunikat klubu. REKLAMA Czytaj dalej - Doceniamy wkład trenera Okuki w zwycięstwa, jakie odnosił nasz zespół w tej rundzie. Jednak nasze oczekiwania, wobec całej drużyny nie tylko trenera, dotyczące ostatecznego wyniku, jaki planowaliśmy osiągnąć głównie w rozgrywkach o mistrzostwo Polski, były o wiele większe - wyjaśnił Jerzy Jurczyński, wiceprezes zarządu Wisły. Nowy szkoleniowiec Białej Gwiazdy, który obejmie swoje obowiązki z dniem 1 stycznia 2007, zostanie powołany w najbliższy wtorek. Biuro prasowe Wisła Kraków SSA |
|
|
|
#25227 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle przyszedl weekend a ja czuje sie wydymana
moze to brzmi smiesznie... ba ... nawet napewno... bynajmniej dla mnie, ale smieszne nie jest...dlaczego osoba, ktora uwaza sie za mojego przyjaciela za kazdym razem spotyka sie z inna osoba...a do mnie nawet nie zagada? nie rozumiem..dlatego sie gniewam... a ze sie dlugo gniewac nie umiem to co ja mam robic? czuje, ze wcale sie nie rozumiemy jak kiedys...nie ma przyjazni...jest kolezenstwo...skoro jest...to tez z drugiej strony nachodzi mnie mysl, ze niech zostanie jak jest...lepsza znajoma niz nikt...a ja mam za slabe nerwy, zeby sie klocic...co myslicie? XD nie wiem czy pisze dosc zrozumiale ;P ale nie umiem opowiadac o tym co mi lezy... ;]slucham sobie 'ich werde auf dich warten' ... ale zaraz bedzie skaner ![]() i łapie sie na tym, ze odzywa sie we mnie jakas inna czesc mnie, ktorej wczesniej nie bylo...taka, ktora potrzebuje zrozumienia i opieki i nie ma opiekuna...bo kiedy widze (najczesciej w tv) szczesliwych ludzi... to mi zal...zal, ze moje zycie jest takie 'nie jak trzeba'wiem, że smęcę przykro mi... jakos mnie tak wzielo... wylałam z siebie co trzeba i mam nadzieje, ze bedzie juz fajnie ![]() chociaz planowalam zaraz isc na film na polsacie z jakem g. ![]() FOTKI: trochito zupelnie inaczej...swietnie...wygl ada w dluzszych wloskach ![]() podo ;] uroczy... basti... jak wyzej ![]() gwiazdkowa impreza werderu...diego ma taka przyjemną twarz...taka dziecieco-słodką
|
|
#25228 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
bo tak jest
![]() Cytat:
no to ładna dupa z niego tyle powiem ![]() Hirstu wiem że ładny w moich szeregach jest hie hie za ciasne mu uszyli głupia ta Hanka i tyle taaa, to są polskie realia ![]() ja byłam raz na meczu a grał jakiś Cewków z kimś tam Cytat:
przynajmniej go widziałaś na żywca Cytat:
starzy mnie nie puszczą już widze jak wyjeżdzają z tekstem : mecz nie ma mowy ! jeszcze cie okradną, zgwałcą, a na końcu zabiją ! ty masz mature, zajmij sie nauką a nie pierdołami !pozatym dojazd, kasa, jakiś nocleg no i musiałbym z kimś dojechać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jest tu kto yyy wypije za Oleczke ( trzymaj sie mała ) i za Gosie bo ciągle i wciąz jej nie ma obawiam sie że opuściła wątek chociaż wykręca sie nauką ale nie będe za jej plecami mówić, wpadnie to sie wyjaśni wszystko
|
|
|
#25229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Trochi ![]() ![]() hm, też tak mam z " przyjaciółką " często jest tak że każdego dnia spotyka sie z kim innym, bo jest dość lubiana. Ja już odpuściłam wszelkie wojny i kłótnie Magda to tylko złudzenie wydaje Ci sie że wszyscy są szęśliwi ? bzdura ! udają takich bo nie mają wyjścia szczęścia nie ma ehhh, przyszłam to sobie poszłaś ![]() edit: aaaaa oglądałam właśnie zdjęcia Smolarka, odwracam sie a mój tato siedzi na fotelu i z takim dziwnym wzrokiem na mnie
|
|
|
#25230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Nigdy bym się po niej tego nie spodziewała
Tak bliziutko, miałaś msce dla VIPów?

'noł łit gerls...' 
ale ze względu na wrażenia sportowe nie bardzo, bo nie miałam dobrego oglądu na całość boiska

moze to brzmi smiesznie... ba ... nawet napewno... bynajmniej dla mnie, ale smieszne nie jest...dlaczego osoba, ktora uwaza sie za mojego przyjaciela za kazdym razem spotyka sie z inna osoba...a do mnie nawet nie zagada? nie rozumiem..dlatego sie gniewam... a ze sie dlugo gniewac nie umiem to co ja mam robic?
) i za Gosie bo ciągle i wciąz jej nie ma