|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Jest tu nie miła atmosfera, zresztą co się będę tłumaczyć. pa
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ten zapach też nie podszedł, ale akurat przez to, że mam zaufanie do naszych kosmetyków do opalania, to je kupuję.Choć nie powiem, zapach balsamu przyspieszającego opalanie z beta-karotenem bardzo mi odpowiada
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, czytam wątek cały czas, choć udzielam się, jak mam coś do powiedzenia. I niestety często zdarza się czytać- pomiędzy treściami istotnymi związanymi z tematem- mnóstwo tzw. "pyskówek". Mi, jak i pewnie wielu czytającym wątek osobom się to nie podoba. Wątek ma być przyjazny i rzetelny, dlatego proszę Was- nie unoście się od razu, jak zobaczycie post, na którego nie chce się Wam odpisać.
Można zamiast prztyków i wręcz czasami chamskich odpowiedzi napisać/ wyjaśnić łagodnie, że była wcześniej o tym mowa. Wiem, że "ile można..?", ale wystarczy upomnieć z klasą, a nie warczeć. Jesteśmy kobietami i powinnyśmy się wykazywać klasą, szacunkiem i kulturą w stosunku do osób, które- tym bardziej jako nowe- pojawiają się w rozmowie. Wszystko można załatwić delikatniej. Bo czasami atmosfera wygląda tak, jakby niektóre panie miały wątek "na własność". katniewojt, mój tusz ma to samo . Czytałam, jak dziewczyny skarżyły się na to, że jest strasznie delikatny.. Nie wiem, czy one takie są, czy mamy jakieś wybrakowane??
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
Wszyscy mogą brać udział, tylko że cena jest dość wysoka, więc odbywają się dość rzadko - może raz w miesiącu. O terminy zapytaj kosmetyczkę, namiary masz w zakładce "Piękno sukcesu" na samym dole strony głównej. Na szkoleniu mowa jest o typach urody, doborze kolorów, makijażu... taki bardziej zaawansowany II stopień.
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Czasami zdarzają się dwa razy w miesiącu. Tak było np w sierpniu w Poznaniu, że jedno szkolenie było zaraz na początku a drugie pod koniec miesiąca, bo tyle chętnych było
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2919 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
A mi to masło w ogóle nie podeszło. Kiedyś się spiekłam, bo się zapomniałam posmarować i nie szło tego masła nałożyć na skórę, bo jest tępe, a to bolało strasznie :/ Wsiąknąć się też nie chciało. Więc ja po opalaniu tylko spray używam(klientki też). Może dam mu w tym roku drugą szansę, bo nie zwróciłam tylko dlatego, że się nie opłacało.
|
|
|
|
#2921 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() U mnie będzie słabiutko z zamówieniami, już mi kilka osób powiedziało, że katalog jest słaby (w sumie po Ko3 to racja). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musso kusicielko! i cała reszta też! szatany!
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wziełaś Anisse do siebie? Bo ja wziełam do mamy ale myśle o zwrocie hallie na rzecz anisse bo ta hallie jakoś mi nie pasuje, jest taka miękka że aż nie fajnie
|
|
|
|
|
#2923 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
a powiedz mi,czy on nie ma ciutkę samoopalacza w sobie? bo mam wrażenie że mimo opalania przyciemnia mi skórę...
|
||
|
|
|
#2924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak serio, miałam to samo, ale za drugim razem było już o niebo lepiej
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
podpisuje się pod tym,ale nie które napewno i tak tego nie zrozumieją i powróci wszystko do rzeczywistości... klaski :
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jak wam idą zamówienia ?? mi coś słabo na początku miałam zamówienie 500 zł 3 razy nawet 1000 a teraz?? ledwo 300.. miałam nadzieje ze w katalogu 4 lepiej pójdzie przez te promocje ale nic.. do tego koleżanka zrobiła mi "konkurencje" oriflame i wszyscy sie na niego rzucili.. ;|
|
|
|
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam problem natury moralnej
![]() Klientka zamówiła balsam z oliwa z oliwek i kwiatem pomarańczy za 33,00 zł, ale chyba nie zauważyła oferty, ze dwa dowolne produkty za 36,90. Nie wiem, czy dzwonić do niej i jej powiedziec, zeby wybrała sobie coś za 3 zł jeszcze, czy wykorzystać fakt i wziąć coś dla siebie... Zastanawiam się, bo klientka w sumie solidna, zawsze coś tam weźmie, a jeśli nie to mówi, ze ma jakiś problem teraz i jeden katalog opuszcza... Poradźcie, jak Wy byście postąpiły w takiej sytuacji? No bo niby ja nić nie zataiłam i to jest jej niedopatrzenie, ale z drugiej strony... |
|
|
|
#2928 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wszystkie się cieszą, że je tak szybko wzięło.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-02-28 o 19:07 |
|||
|
|
|
#2929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A balsam to ma samoopalacz, ma. Dlatego ja go nie lubię. Tak samo z Avon Care zamówiłam ostatnio balsam na lato, niby nie samoopalacz, a też się okazał brązujący i miałam smugi na nogach, bo jednak równomierne smarowanie mi nie wychodzi. |
|
|
|
|
#2931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Bo czasami mimo, że bardziej się opłaca wziąć coś jeszcze to się klientka uprze, że nic nie potrzebuje i nie chce-u mnie się tak zdarza.
|
||
|
|
|
#2934 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Ja zrobiła bym tak samo jak napisałas,z resztą często mam takie sytuacje.
|
||
|
|
|
#2936 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, już dzwonię. Dodatkowo przegadałam też sprawę z mamą. Sprawa byłaby zupełnie inna gdyby to była jakaś klientka zamawiająca od wielkiego dzwonu, ale ta jest naprawdę w porządku.
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z 4 narazie na jakieś 500 zł, i chyba będzie cieżko do 1000 w tym, chociaż nie mówie nie, nadzieja matką głupich ale matkę trzeba kochać
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
proszę o opinie na temat podkładu rozświetlacąco-antystresowego czy on ma jakieś drobinki w sobie? czy maskuje trochę przebarwienia na twarzy? ja mam cerę mieszaną z przebarwieniami po trądziku czy może lepszy byłby dla mnie ten matujący podkład( tylko żeby choć trochę krył)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Jak by już był na końcówce i zaraz miał całkiem zrobić się suchy

) działają i chronią również w następnym sezonie.
)

klaski :