Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 20:21   #451
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej wczoraj nie maialam neta grrrr:P

przyszly moje pedzle boziuu ale one sa mieciutkie
haha, a jednak nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Talullah jak będzie napisz mi proszę Jaki masz nr z tego pudru Bourjois healthy balance? Z tego co zdążyłam się zorientować są 4 odcienie, 52 najjaśniejszy jest faktycznie bardzo jasny, ponoć 53 to ładny beżyk dla normalnej karnacji jak przeczytałam Od jutro jest w % w rossie może też się skuszę Nakładasz go pędzlem? Matuje, nie podkreśla suchych skórek? Jak byś mogła skrobnij coś o nim
tez bym poczytala

Talullah, nie wiem czy uzywasz mineralkow, ale jesli masz zamiar to h50 tez sie nada do tego idealnie. kiedy stosuje mineralki nie potrzebuje juz h50s, on jest dobrych do plynnych to taka ciekawostka jeszcze z moich testow

aaaaaaale jestem glupia
szukam i szukam pilnika do paznokci i zamiast tylek ruszyc z krzesla, to ja jezdze z nim i przegladam rozne kosmetyczki i co? nagle slysze niezle traach, patrze a tam pod kolkiem rozkruszony pilnik centralnie w polowie
czemu ja nigdy nie patrze pod nogi

i dodatkowo skonczyl sie moj ukochany olejek heenara.
dzis ostatnie olejowanie nim bylo.
zaraz poprzegladam co jeszcze kupic, bo kusi mnie nadal sesa, ale heenare wezme bankowo, bo robi cuda z moimi wlosami. no i pilnik musze znalezc, a juz mialam swoj idealny. dobrze, ze jutro koniec miesiaca, to nowe zakupy pojda na ruchnek marca, sumienie troche spokojniejsze bedzie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-28 o 20:22
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:53   #452
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Talullah jak będzie napisz mi proszę Jaki masz nr z tego pudru Bourjois healthy balance? Z tego co zdążyłam się zorientować są 4 odcienie, 52 najjaśniejszy jest faktycznie bardzo jasny, ponoć 53 to ładny beżyk dla normalnej karnacji jak przeczytałam Od jutro jest w % w rossie może też się skuszę Nakładasz go pędzlem? Matuje, nie podkreśla suchych skórek? Jak byś mogła skrobnij coś o nim

Jestem czesciej bo mam urlop Ale od soboty znow bede wizazanka -widmem

Ja mam oczywiscie nr 52, vanille, rzeczywiscie bardzo jasny jest no ale wiadomo ze ja jestem bladzioszek I idealnie mi sie stapia ze skóra.
53 byl juz dla mnie zdecydowanie za ciemny (swoja droga pani w SP zachwycila sie moja jak to nazwala "porcelanowa" cera i stwierdzila ze dawno nikomu nic tak jasnego nie dobierala - lumi magique tez mam najjasniejszy )

Przetestowalam go w 2 wariantach - na podklad i bez.

1. Na podklad - raz nalozylam z rana i ladnie sie trzymal, matuje ale nie tak ze skora jest taka hmm, plaska tylko u mnie jest faktycznie porcelanowa, jakby swietlista a jak dam na policzki odrobine rozu to juz w ogole miod cud i orzeszki Jak nie nakladalam go rano, tylko sam poklad to jak skonczylam jedna prace o 15 i zaczynalam druga od 16 do 20 to pudrowalam nim odrobine buzie i tez ladnie wygladala do wieczora, w sumie bywam wtedy w domu po 21 i jest ok.

2. Uzywalam tez solo - na filtr - jak wyzej, bylam zachwycona, oraz na zwykly krem nivea tlusty - i tez bylam zachwycona

Mi nie podkresla suchych skorek chociaz mam cere sucha, jednak nakladalam go zawsze albo na filtr wlasnie lub jakis bardziej tresciwy krem luba na podklad a nie uzywam matujacego

Nakladalam pedzlem do pudru z mojego zestawu ktory kiedys kupilam (fraulein) albo pedzlem kabuki do pudrow mineralnych z BeYou.
Kabuki jest odrobinke lepiej. Chcialam jeszcze przetestowac gabeczka ale nie mam, tzn mam stara z creme puff MF, wiec musze kupic nowa

Aha - nie ma jakiegos super krycia wiec jak ktos ma problemowa cere to nie bedzie zadowolony. Ja go kupilam bardziej dla hmm chyba fanaberii bo raczej nie uzywam pudru, mam tylko bambusowy z BU ale baaardzo rzadko go stosuje, nie mam takiej potrzeby i creme puff wlasnie no ale on jest niby przez MF opisywany jako podklad i puder w jednym
Spodobalo mi sie opakowanie i mialam po prostu ochote sie wyzyc troche zakupowo

Do tego slicznie pachnie. W jakim stanie bedzie cera moge powiedziec po dluzszym czasie uzywania. Planuje wlasnie uzywac go w ciagu dnia jak mam dluuugi dzien - to odrobinke przypudrowac podklad oraz w lato na filtr kiedy to praktycznie odstawiam podklady (wyjatek to kremy BB) a bede potrzebowac wlasnie takiej promiennej cery

Aaa Caate - hakuro H50 zamierzam stosowac do podkladow plynnych, myslalam o 50s ale jednak wole wiekszy rozmiar

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-02-28 o 20:55
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:05   #453
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Ja mam oczywiscie nr 52, vanille, rzeczywiscie bardzo jasny jest no ale wiadomo ze ja jestem bladzioszek I idealnie mi sie stapia ze skóra.
53 byl juz dla mnie zdecydowanie za ciemny (swoja droga pani w SP zachwycila sie moja jak to nazwala "porcelanowa" cera i stwierdzila ze dawno nikomu nic tak jasnego nie dobierala - lumi magique tez mam najjasniejszy )

1. Na podklad - raz nalozylam z rana i ladnie sie trzymal, matuje ale nie tak ze skora jest taka hmm, plaska tylko u mnie jest faktycznie porcelanowa, jakby swietlista a jak dam na policzki odrobine rozu to juz w ogole miod cud i orzeszki Jak nie nakladalam go rano, tylko sam poklad to jak skonczylam jedna prace o 15 i zaczynalam druga od 16 do 20 to pudrowalam nim odrobine buzie i tez ladnie wygladala do wieczora, w sumie bywam wtedy w domu po 21 i jest ok.

2. Uzywalam tez solo - na filtr - jak wyzej, bylam zachwycona, oraz na zwykly krem nivea tlusty - i tez bylam zachwycona

Mi nie podkresla suchych skorek chociaz mam cere sucha, jednak nakladalam go zawsze albo na filtr wlasnie lub jakis bardziej tresciwy krem luba na podklad a nie uzywam matujacego

Nakladalam pedzlem do pudru z mojego zestawu ktory kiedys kupilam (fraulein) albo pedzlem kabuki do pudrow mineralnych z BeYou.
Kabuki jest odrobinke lepiej. Chcialam jeszcze przetestowac gabeczka ale nie mam, tzn mam stara z creme puff MF, wiec musze kupic nowa

Aha - nie ma jakiegos super krycia wiec jak ktos ma problemowa cere to nie bedzie zadowolony. Ja go kupilam bardziej dla hmm chyba fanaberii bo raczej nie uzywam pudru, mam tylko bambusowy z BU ale baaardzo rzadko go stosuje, nie mam takiej potrzeby i creme puff wlasnie no ale on jest niby przez MF opisywany jako podklad i puder w jednym

Do tego slicznie pachnie. W jakim stanie bedzie cera moge powiedziec po dluzszym czasie uzywania. Planuje wlasnie uzywac go w ciagu dnia jak mam dluuugi dzien - to odrobinke przypudrowac podklad oraz w lato na filtr kiedy to praktycznie odstawiam podklady (wyjatek to kremy BB) a bede potrzebowac wlasnie takiej promiennej cery

Aaa Caate - hakuro H50 zamierzam stosowac do podkladow plynnych, myslalam o 50s ale jednak wole wiekszy rozmiar
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona
jak ja mowie, u mnie trzy machniecia i mam twarz pomalowana. normalnie to jest dla mnietak zachwycajace jego srednica robi wrazenie.
ja 50s uzywam do korektorow, w tym celu go kupilam. dla mnie zdecydowanie za maly na cala twarz, za duzo kolek trzeba nim machnac

kurcze kusisz tym pudrem
Stary 2012-02-28, 21:13   #454
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze dziękuję za tak obszerną relację kusisz strasznie, myślę, że skuszę się w takim razie tym bardziej, że mój z vipery akurat się kończy a jakiegoś mocnego krycia ani matowienia nie potrzebuje, takie jak opisujesz będzie wystarczające

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona
jak ja mowie, u mnie trzy machniecia i mam twarz pomalowana. normalnie to jest dla mnietak zachwycajace jego srednica robi wrazenie.
ja 50s uzywam do korektorow, w tym celu go kupilam. dla mnie zdecydowanie za maly na cala twarz, za duzo kolek trzeba nim machnac

kurcze kusisz tym pudrem
a co mam ja powiedzieć do podkładu używam lizaka z sephory ale muszę przyznać, że juz tak się wprawiłam, że w sumie tak z 6 ruchów mi starcza

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:24   #455
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o kurcze dziękuję za tak obszerną relację kusisz strasznie, myślę, że skuszę się w takim razie tym bardziej, że mój z vipery akurat się kończy a jakiegoś mocnego krycia ani matowienia nie potrzebuje, takie jak opisujesz będzie wystarczające

a co mam ja powiedzieć do podkładu używam lizaka z sephory ale muszę przyznać, że juz tak się wprawiłam, że w sumie tak z 6 ruchów mi starcza
to podziwiam
ja pamietam jak bylam malowana jezykiem wlasnie, efekt byl zadowalajacy ale kurcze czulam sie jakby ktos szachlowal moja twarz wiem, ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic, ale pisze tak jakby ktos sie nad tym zastanawial i bylo to dla niego wazne w wyborze miedzy tymi dwoma pedzlami

dziwnie mi, bylam przekonana ze masz flat topa
Stary 2012-02-28, 21:30   #456
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
to podziwiam
ja pamietam jak bylam malowana jezykiem wlasnie, efekt byl zadowalajacy ale kurcze czulam sie jakby ktos szachlowal moja twarz wiem, ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic, ale pisze tak jakby ktos sie nad tym zastanawial i bylo to dla niego wazne w wyborze miedzy tymi dwoma pedzlami

dziwnie mi, bylam przekonana ze masz flat topa
hehe ok rozumiem niee, pisałam często o hakuro h54 i nadal go bardzo chcę ale póki co używam tego z sephory, dostałam go od Tż SAM poszedł mi kupić wiadomo jaki to stres dla niego był no to używam ale powolutku robię podchody do hakuro

dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:13   #457
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej
pozytywnie czy negatywnie?
aaaa.. pozytywnie nowa miłość na horyzoncie hehehe

Jeśli mogę wypowiedzieć się na temat Hakuro to sama jestem posiadaczką 2 pędzli.. H52 i H50S..
H52 używam do całej twarzy bo jest "zwarty" (nie wiem jak mam to inaczej określić.. poprostu ma bardzo gęste włosie i super mi się nim nakłada podkład.. )
a co do H50S to chciałam też używać go do twarzy ale jest za bardzo miękki i mi idealnie sprawdza się do nakładania różu na policzki

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:23   #458
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jest, na wątku o SP jest link
dobrze, że u mnie tego nie ma
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
miłego dnia dziewczyny

[użyłam dzisiaj tego tuszu oriflame, nie ma cudów, ale źle nie jest, zobaczymy jaki będzie jak troszkę dostanie powietrza ]
a ja go nawet lubić zaczynam. Bo się nie obsypuje
Cytat:
dziewczyny a mialyscie Jumpy 164?
ładny kolorek nigdy nie miałam lakierów tej fimry

Cytat:
Czesc

Kitka - przepraszam ze dopiero teraz odpisuje Moim zdaniem warto, slicznie pachnie, tak orzezwiajaco i naprawde ladnie nawilza (a mam wybitnie sucha skore). Na plus opakowanie z pompka (uwielbiam) i spora pojemnosc jak na taka cene. ja go kupilam jeszcze taniej bo za 7.99 jak byly wyprzedaze w biedronce
Nie ujedrnia i nie likwiduje cellulitu sam, wiadomo, ale jak sie cwiczy to moim zdaniem fajny kosmetyk zapobiegajacy utracie jedrnosci w trakcie chudniecia. Konsystencja tez dobra, ladnie sie wchlania i nie lepi, mozna sie szybko ubrac co dla mnie jako wiecznie majacej malo czasu jest wazne.
Zuzylam ta cala butle bez przerw, co az dziwne bo zwykle balsam o pojemnosci 200 ml mi sie w polowie nudzi Zastanawiam sie czy go nie kupic nawet 2 raz

kusisz;p
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Na wątku biedronkowym już od wczoraj czytam, że gdzie niegdzie już kosmetyki są i to przebrane! Mam nadzieje, że w mojej coś się ostanie

Ja planuję kupić serum do biustu i antycellulitowe, a do tego może jakiś żel i oczywiście lakier jak będą fajne kolorki
ja dzisiaj specjalnie byłam w dwóch i pani mówiła, że mają je już tam wyłożone ale dopiero w nocy wystawią na sklep
ja kupię zestaw eveline tusz/odżywka/puder i serum antycellulitowe.. może to do biustu też i jakiś zel aparta jak będą ladne
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja mam nadzieje ze przejdzie szalenstwo i duzo towaru zostanie i beda przeceny:P poki co nic z gazetki nie jest mi niezbedne.
ja poczekam na przeceny maseł, balsamów eveline;p

a wczoraj sobie kliknęłam na allegro parę kosmetyków
do tego dzisnsy mi się przetarły i musze kupić nowe

a tydzień temu zostawiłam bluze na kortach i już jej nie ma.. fakt 6 lat ja mam.. ale totalnie nie zniszczona, ciepła i ją kocham.. czas się z nią rozstać bo pewnie jej nie odzyskam..Dzisiaj typ szukał jej i nie ma
Stary 2012-02-28, 23:03   #459
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
O a po ile są? Będę w takim Tesco z ciuchami w marcu więc oby były
ja dawałam 50 zł bo były jakieś specjalne dni promocji na rzeczy z najnowszej kolekcji, ale cena normalna to 60 zł, wiec luzik
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
a ja go nawet lubić zaczynam. Bo się nie obsypuje
ja tak samo, bo po calutkim dniu był cały czas na swoim miejscu i nie miałam nawet jednej czarnej kropki dookoła oczu

kusicie tym pudrem bourjois, ale na razie i t ak nie pudurje twarzy pewnie zaopatrze sie na lato, kiedy na jakiejs wieksze wyjscie bedzie jednak trzeba jakos ogarnac twarz, a na podklad bedzie za goraco
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 23:06   #460
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate nie miałam lakieru jumpy ciekawe czy dobre

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 08:42   #461
ghana
Zakorzenienie

Dzien dobry Dziewczyny ale dzisiaj słonko za oknem <3 Milego dnia
Stary 2012-02-29, 08:48   #462
ParoleParole
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już byłam w biedronce;p Kupiłam tylko serum i zestaw eveline
Kusiły mnie źele pod prysznic ale zdrowy rozsądek wygrał
Stary 2012-02-29, 09:55   #463
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
ja dawałam 50 zł bo były jakieś specjalne dni promocji na rzeczy z najnowszej kolekcji, ale cena normalna to 60 zł, wiec luzik
O dzięki to świetna cena mam nadzieję że jakieś się dla mnie uchowają jak się ociepli będę jechać na targ na wiosenne zakupy ciuchowe to od razu do Tesco pojadę
Cytat:
Dzień dobry

Który zestaw Eveline wzięłaś?
Ja jutro po niego jadę akurat odżywka i tusz mi się kończy więc będzie jak znalazł
Stary 2012-02-29, 10:01   #464
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry Piękności
u mnie słoneczko, super

zaraz do biedrony śmigam po kosmetyki

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 10:08   #465
party_girl7
Zakorzenienie

hej

u mnie tez sloneczko chociaz zimno na dworze. Ale przynajmniej juz nie pada

dla mnie dzis nowa nadzieja, ide w koncu na kwasy pierwszy raz. Jak po tym nie bedzie efektow to nie wiem co zrobie, tyle kasy na to pojdzie ze musza byc efekty. Wiec ciekawa jestem, ale wizyta dopiero wieczorem.
Stary 2012-02-29, 10:18   #466
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry
byłam dziś na pobraniu krwi musiałam ale byłam dzielna

patrzę przez okno- ooo listonosz, idę do skrzynki a w środku przesyłka dla mnie

Stary 2012-02-29, 13:46   #467
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O dzięki to świetna cena mam nadzieję że jakieś się dla mnie uchowają jak się ociepli będę jechać na targ na wiosenne zakupy ciuchowe to od razu do Tesco pojadę

Który zestaw Eveline wzięłaś?
Ja jutro po niego jadę akurat odżywka i tusz mi się kończy więc będzie jak znalazł
Ten sam Tyle, że ja potrzebowałam pudru i odżywkę mam na wykończeniu

Zaraz idę odebrać swoje zamówienie z allegro
Stary 2012-02-29, 15:00   #468
ghana
Zakorzenienie

a ja tylko przyszłam do domu na chwilę, zjadłam i spadam do tż wrócę wieczorem i muszę jeszcze się pouczyć n a jutrzejszego kolosa
Stary 2012-02-29, 15:08   #469
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie nic ciekawego nie było. Jutro, albo jeszcze dzisiaj pójdę do inne.
Ale za to kupiłam książkę do nauki ang.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 15:18   #470
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Wypatrzyłam w sklepie Jantar, ostatni był W biedronce tez byłam ale wzięłam tylko żel Nivea lilia wodna - zapach

Idę poczytać o zespole dawna i autyzmie

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (46,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (32,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (44,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (34,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (42,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (42,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (40,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (45,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (57,8 KB, 7 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 15:22   #471
marta 85
Wtajemniczenie

Jeszcze Wam wkleję ostatnie zdjęcia i zmykam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (41,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (44,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (43,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (51,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (44,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (45,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (37,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (38,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (35,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (40,2 KB, 5 załadowań)

Stary 2012-02-29, 15:25   #472
marta 85
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (33,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32.jpg (45,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33.jpg (33,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (37,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 35.jpg (36,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 36.jpg (39,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37.jpg (42,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38.jpg (46,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39.jpg (42,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40.jpg (43,2 KB, 8 załadowań)

Stary 2012-02-29, 17:54   #473
samaraNW
Zakorzenienie

witam

mam dzisiaj na prawdę beznadziejny dzień, więc albo się zaraz popłaczę, albo napiję się piwka i może mi przejdzie jeszcze dodatkowo zaczęła mnie boleć głowa

byłam w biedronce i kupiłam żel apart, serum do biustu i maseczkę do twarzy przeciwtrądzikową, która ma bardzo dobry skład chociaż mogłaby być tańsza szkoda, że nie działa mi jedna strona, bo chętnie sprawdziłabym, jaka firma ją produkuje.
zakupiłam też ręczniki bambusowe, będę ich używać do twarzy.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 17:57   #474
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

mam dzisiaj na prawdę beznadziejny dzień, więc albo się zaraz popłaczę, albo napiję się piwka i może mi przejdzie jeszcze dodatkowo zaczęła mnie boleć głowa

byłam w biedronce i kupiłam żel apart, serum do biustu i maseczkę do twarzy przeciwtrądzikową, która ma bardzo dobry skład chociaż mogłaby być tańsza szkoda, że nie działa mi jedna strona, bo chętnie sprawdziłabym, jaka firma ją produkuje.
zakupiłam też ręczniki bambusowe, będę ich używać do twarzy.
podaj kod to sprawdzę i wkleję screena sama jestem ciekawa kto produkuje

Stary 2012-02-29, 18:02   #475
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
podaj kod to sprawdzę i wkleję screena sama jestem ciekawa kto produkuje
o ja, zadziało mi i jestem w szoku. maseczki produkuje "Mineralne Kosmetyki Jacek Kordiasz", wpisuję w google i co widzę - maseczki produkuje dermaglin
Stary 2012-02-29, 18:06   #476
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
o ja, zadziało mi i jestem w szoku. maseczki produkuje "Mineralne Kosmetyki Jacek Kordiasz", wpisuję w google i co widzę - maseczki produkuje dermaglin
o kurczę, a ile ta maseczka kosztowała? super zakup

Stary 2012-02-29, 18:08   #477
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę, a ile ta maseczka kosztowała? super zakup
3,99zł i jest jej 20g
Stary 2012-02-29, 18:27   #478
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wg KWC Dermaglin kosztuje około 5zł/20g, więc i tak jest taniej niż np w Rossie

Stary 2012-02-29, 18:38   #479
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
wg KWC Dermaglin kosztuje około 5zł/20g, więc i tak jest taniej niż np w Rossie
w naturze są chyba po 5 coś, przynajmniej tak mi się kojarzy. w każdym razie porządne firmy robią kosmetyki dla biedronki

poczekam na wyprzedaże i wtedy kupię balsamy i lakiery eveline
Stary 2012-02-29, 18:38   #480
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
bardzo ładny ten kolor mam podobny z essence , tylko ze troszke bar dziej się blyszczy [ale brokatu nie ma]. Fakt faktem też mam jeden lakier z inglota i do wiekszej ilosci mnie nie ciagnie, jak dla mnie nie są war te swojej ceny - po dwóch dniach moje paznokcie wyglądają jak maszkarki ;D

hm do bokserek, zwykłych jednokolorowych t-shirtów, albo do transparentnych koszul w sumie opcji jest wiele
A chciałabym się Ciebie zapytać ile teraz cm mają Twoje włoski? pamietam, ze tez masz je krotkie i jestem ciekawa czy zapuszczamy z takiej samej długości :P
Hej wkleiłam pod spodem moje fotki żebyś zobaczyła moje włosy... Nie patrzcie na moją buźke bo niestety ale jakoś ostatnio znów chyba łapie depreche .... I na miejsca bo aktualnie mieszkamy u rodziców TZ a niestety to mieszkanie jest dosyć małe (nawet nie mamy własnego pokoju) a nie chciałam cykać fotek przy całej rodzince... Także na fotkach jestem bez makijażu... Dziś oglądałam Kochaj i tańcz i jakoś znów spodobała mi sie krótka fryzurka aktorki grającej mame tej mlodej dziennikarki... Chce sie farbnąć ale nie wiem nawet jakim typem urody jestem... Już nic nie wiem wy też tak czasami macie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0332.jpg (48,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0330.jpg (50,7 KB, 36 załadowań)

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości