|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() Cytat:
Talullah, nie wiem czy uzywasz mineralkow, ale jesli masz zamiar to h50 tez sie nada do tego idealnie. kiedy stosuje mineralki nie potrzebuje juz h50s, on jest dobrych do plynnych ![]() aaaaaaale jestem glupia szukam i szukam pilnika do paznokci i zamiast tylek ruszyc z krzesla, to ja jezdze z nim i przegladam rozne kosmetyczki i co? nagle slysze niezle traach, patrze a tam pod kolkiem rozkruszony pilnik centralnie w polowie czemu ja nigdy nie patrze pod nogi i dodatkowo skonczyl sie moj ukochany olejek heenara. dzis ostatnie olejowanie nim bylo. zaraz poprzegladam co jeszcze kupic, bo kusi mnie nadal sesa, ale heenare wezme bankowo, bo robi cuda z moimi wlosami. no i pilnik musze znalezc, a juz mialam swoj idealny. dobrze, ze jutro koniec miesiaca, to nowe zakupy pojda na ruchnek marca, sumienie troche spokojniejsze bedzie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-28 o 20:22 |
||
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem czesciej bo mam urlop Ale od soboty znow bede wizazanka -widmem ![]() Ja mam oczywiscie nr 52, vanille, rzeczywiscie bardzo jasny jest no ale wiadomo ze ja jestem bladzioszek 53 byl juz dla mnie zdecydowanie za ciemny (swoja droga pani w SP zachwycila sie moja jak to nazwala "porcelanowa" cera i stwierdzila ze dawno nikomu nic tak jasnego nie dobierala - lumi magique tez mam najjasniejszy Przetestowalam go w 2 wariantach - na podklad i bez. 1. Na podklad - raz nalozylam z rana i ladnie sie trzymal, matuje ale nie tak ze skora jest taka hmm, plaska tylko u mnie jest faktycznie porcelanowa, jakby swietlista a jak dam na policzki odrobine rozu to juz w ogole miod cud i orzeszki Jak nie nakladalam go rano, tylko sam poklad to jak skonczylam jedna prace o 15 i zaczynalam druga od 16 do 20 to pudrowalam nim odrobine buzie i tez ladnie wygladala do wieczora, w sumie bywam wtedy w domu po 21 i jest ok.2. Uzywalam tez solo - na filtr - jak wyzej, bylam zachwycona, oraz na zwykly krem nivea tlusty - i tez bylam zachwycona Mi nie podkresla suchych skorek chociaz mam cere sucha, jednak nakladalam go zawsze albo na filtr wlasnie lub jakis bardziej tresciwy krem luba na podklad a nie uzywam matujacego ![]() Nakladalam pedzlem do pudru z mojego zestawu ktory kiedys kupilam (fraulein) albo pedzlem kabuki do pudrow mineralnych z BeYou. Kabuki jest odrobinke lepiej. Chcialam jeszcze przetestowac gabeczka ale nie mam, tzn mam stara z creme puff MF, wiec musze kupic nowa Aha - nie ma jakiegos super krycia wiec jak ktos ma problemowa cere to nie bedzie zadowolony. Ja go kupilam bardziej dla hmm chyba fanaberii bo raczej nie uzywam pudru, mam tylko bambusowy z BU ale baaardzo rzadko go stosuje, nie mam takiej potrzeby i creme puff wlasnie no ale on jest niby przez MF opisywany jako podklad i puder w jednym ![]() Spodobalo mi sie opakowanie i mialam po prostu ochote sie wyzyc troche zakupowo Do tego slicznie pachnie. W jakim stanie bedzie cera moge powiedziec po dluzszym czasie uzywania. Planuje wlasnie uzywac go w ciagu dnia jak mam dluuugi dzien - to odrobinke przypudrowac podklad oraz w lato na filtr kiedy to praktycznie odstawiam podklady (wyjatek to kremy BB) a bede potrzebowac wlasnie takiej promiennej cery ![]() Aaa Caate - hakuro H50 zamierzam stosowac do podkladow plynnych, myslalam o 50s ale jednak wole wiekszy rozmiar
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-02-28 o 20:55 |
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja mowie, u mnie trzy machniecia i mam twarz pomalowana. normalnie to jest dla mnietak zachwycajace jego srednica robi wrazenie. ja 50s uzywam do korektorow, w tym celu go kupilam. dla mnie zdecydowanie za maly na cala twarz, za duzo kolek trzeba nim machnac ![]() kurcze kusisz tym pudrem
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusisz strasznie, myślę, że skuszę się w takim razie tym bardziej, że mój z vipery akurat się kończy a jakiegoś mocnego krycia ani matowienia nie potrzebuje, takie jak opisujesz będzie wystarczające![]() Cytat:
![]() ale muszę przyznać, że juz tak się wprawiłam, że w sumie tak z 6 ruchów mi starcza ![]()
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pamietam jak bylam malowana jezykiem wlasnie, efekt byl zadowalajacy ale kurcze czulam sie jakby ktos szachlowal moja twarz ![]() dziwnie mi, bylam przekonana ze masz flat topa
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niee, pisałam często o hakuro h54 i nadal go bardzo chcę wiadomo jaki to stres dla niego był no to używam ale powolutku robię podchody do hakuro![]() dobranoc
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
aaaa.. pozytywnie
nowa miłość na horyzoncie hehehe ![]() Jeśli mogę wypowiedzieć się na temat Hakuro to sama jestem posiadaczką 2 pędzli.. H52 i H50S.. H52 używam do całej twarzy bo jest "zwarty" (nie wiem jak mam to inaczej określić.. poprostu ma bardzo gęste włosie i super mi się nim nakłada podkład.. ) a co do H50S to chciałam też używać go do twarzy ale jest za bardzo miękki i mi idealnie sprawdza się do nakładania różu na policzki |
|
|
|
#458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że u mnie tego nie ma
![]() Cytat:
![]() ładny kolorek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja kupię zestaw eveline tusz/odżywka/puder i serum antycellulitowe.. może to do biustu też i jakiś zel aparta jak będą ladne![]() Cytat:
a wczoraj sobie kliknęłam na allegro parę kosmetyków ![]() do tego dzisnsy mi się przetarły i musze kupić nowe a tydzień temu zostawiłam bluze na kortach i już jej nie ma.. fakt 6 lat ja mam.. ale totalnie nie zniszczona, ciepła i ją kocham.. czas się z nią rozstać bo pewnie jej nie odzyskam..Dzisiaj typ szukał jej i nie ma
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak samo, bo po calutkim dniu był cały czas na swoim miejscu i nie miałam nawet jednej czarnej kropki dookoła oczu ![]() kusicie tym pudrem bourjois, ale na razie i t ak nie pudurje twarzy pewnie zaopatrze sie na lato, kiedy na jakiejs wieksze wyjscie bedzie jednak trzeba jakos ogarnac twarz, a na podklad bedzie za goraco
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczyny
ale dzisiaj słonko za oknem <3 Milego dnia |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już byłam w biedronce;p Kupiłam tylko serum i zestaw eveline Kusiły mnie źele pod prysznic ale zdrowy rozsądek wygrał
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
jak się ociepli będę jechać na targ na wiosenne zakupy ciuchowe to od razu do Tesco pojadę![]() Cytat:
Ja jutro po niego jadę akurat odżywka i tusz mi się kończy więc będzie jak znalazł
|
||
|
|
|
#464 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry Piękności
u mnie słoneczko, super ![]() zaraz do biedrony śmigam po kosmetyki
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie tez sloneczko chociaz zimno na dworze. Ale przynajmniej juz nie pada ![]() dla mnie dzis nowa nadzieja, ide w koncu na kwasy pierwszy raz. Jak po tym nie bedzie efektow to nie wiem co zrobie, tyle kasy na to pojdzie ze musza byc efekty. Wiec ciekawa jestem, ale wizyta dopiero wieczorem.
|
#466 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzień dobry
![]() byłam dziś na pobraniu krwi ale byłam dzielna patrzę przez okno- ooo listonosz, idę do skrzynki a w środku przesyłka dla mnie |
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że ja potrzebowałam pudru i odżywkę mam na wykończeniu![]() Zaraz idę odebrać swoje zamówienie z allegro
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko przyszłam do domu na chwilę, zjadłam i spadam do tż
wrócę wieczorem i muszę jeszcze się pouczyć n a jutrzejszego kolosa
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to kupiłam książkę do nauki ang.
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wypatrzyłam w sklepie Jantar, ostatni był W biedronce tez byłam ale wzięłam tylko żel Nivea lilia wodna - zapach Idę poczytać o zespole dawna i autyzmie Miłego dnia
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze Wam wkleję ostatnie zdjęcia i zmykam
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mam dzisiaj na prawdę beznadziejny dzień, więc albo się zaraz popłaczę, albo napiję się piwka i może mi przejdzie jeszcze dodatkowo zaczęła mnie boleć głowa byłam w biedronce i kupiłam żel apart, serum do biustu i maseczkę do twarzy przeciwtrądzikową, która ma bardzo dobry skład szkoda, że nie działa mi jedna strona, bo chętnie sprawdziłabym, jaka firma ją produkuje.zakupiłam też ręczniki bambusowe, będę ich używać do twarzy. |
|
|
|
#474 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
sama jestem ciekawa kto produkuje
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
super zakup
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wy też tak czasami macie??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Od jutro jest w % w rossie może też się skuszę

jak się ociepli będę jechać na targ na wiosenne zakupy ciuchowe to od razu do Tesco pojadę
ale byłam dzielna