|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Boooooooooooooooooze!
nadrabianie was zajmuje mi wieki! 12 stron? szlenstwo ![]() Z wiesci na dzis, zrobili mi elektryke, wiec jest dobrze, ogolenie w pracy spoko. mam okropna zgage a moje dziecie tak szaleje ze az w szkoku jestem. I czuje juz ruchy rano i wieczorem i wczoraj nawet w pracy poczulam I chyba zlapalam jakas infekcje bo pipeczka mnie tak swedzi ze o matko! Musze sobie posmarowac mascia. I prosze nie zwalac kulinarnych zachcianek na mnie :P ![]() Ohh teskno mi jakos tak za Wami... jeszcze jutro i w czwarek... juuhuuu
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
namiary na namioty ja Ci moge dac
Dzis Was z kawa nie przywitam bo własnie wypiłam przy nadrabianiu Was ![]() niby mało stron a w oczach mi sie pie.rdo.liło z tego czytania ![]() Wy jak zwykle o jedzeniu tak póżno piszecie masakra jakas!!!!!!! no ale na zdrówko żarłoczki moje fajnie sie z samego rana czyta o takich frytasach czy lodach czy czekoladzie ![]() A ja Wam dzis smaka zrobie na obiad!!!!!!! odegram sie zrobie zdęcie i bede Was szczuc!!!!! A tak pozatym to wstałam z dobrym humorem Noga mnie bolała owszem ale juz nie kreciłams ie tej nocy co 10 minut bo druga mi nie drentwiała wiec mogłam spac na prawym boku dłuzej![]() Wstawac spiochy!!!!!!!!!!
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziś juz też nie śpisz
|
|
|
|
|
#634 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cudne[QUOTE ad2. Wielkość cycków nie ma znaczenia przy karmieniu, poza tym po porodzie przy nawale pokarmu powiększą się znacznie aż się zdziwisz Mi z rozmiaru 0/A urosły do C [/QUOTE]Nie strasz, ja przed ciążą miałam B/C, więc na co powinnam się przygotować po porodzie?? Gdzie te namioty dawali??? ![]() [QUOTE hanjah Super się masz,że ci mała je wszystko Najgorsze są tadki niejadki [/QUOTE]Też znam takie dziec i wychowane na słoikach i jak poszły do przedszkola to była masakra bo one tylko kluski jadły z gotowanych dań. Cytat:
dawaj, dawaj, ja tez chcę... [QUOTE Dzis Was z kawa nie przywitam bo własnie wypiłam przy nadrabianiu Was ![]() niby mało stron a w oczach mi sie pie.rdo.liło z tego czytania ![]() Wy jak zwykle o jedzeniu tak póżno piszecie masakra jakas!!!!!!! no ale na zdrówko żarłoczki moje fajnie sie z samego rana czyta o takich frytasach czy lodach czy czekoladzie ![]() A ja Wam dzis smaka zrobie na obiad!!!!!!! odegram sie zrobie zdęcie i bede Was szczuc!!!!! A tak pozatym to wstałam z dobrym humorem Noga mnie bolała owszem ale juz nie kreciłams ie tej nocy co 10 minut bo druga mi nie drentwiała wiec mogłam spac na prawym boku dłuzej![]() Wstawac spiochy!!!!!!!!!![/QUOTE] dzieńdoberek, zapodaj pomysł na obiad, bo ja już nie mam żadnych
Edytowane przez red_scorpio Czas edycji: 2012-02-29 o 08:01 Powód: poprawki |
||
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
bo moj kochany tz codziennie rano wstaje do pracy i zamaist su\ie szykoac to siedzi nade mna i mi miłosc wyznaje
![]() ja robie dzis zapiekanke
|
#636 |
|
Rozeznanie
|
Mój Mąż tez mnie budzi jak wstaje ale czasami udaje mi się jeszcze zasnąć.
Na obiad zażyczył sobie rybę, więc będę dylać do sklepu ![]() Zastanawiam się nad pojechaniem do dużej hurtowni dla dzieci i pooglądania wózków, łóżeczek i innych takich. Mąż mówi, że za wcześnie ale mnie się już chce..... PS nie daję rady przy cytowaniu Was i odpowiadaniu, podpowiedzcie gdzie odszukać jakieś info jak to robić prawidłowo?? |
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Ja wstałam rano i zrobiłam tż śniadanko jako że jestem dobrą żoną
zreszto zawsze o 6 wstawałam do pracy więc ciężko mi się przestawić :p
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Śpiochy
![]() Ja dziś bardzo źle spałam, jakieś koszmary, do tego płytki sen, każdy ruch kołdrą słyszałam. No i do tego znowu gorzej się czuję, te moje oczy... A planowałam jutro iść do pracy, damn... Koleżanka z pracy przychodzi do mnie na obiad, więc się cieszę, muszę tylko coś dobrego wymyślić ![]() Ah no i co ? Rzekomo 6 miesiąc leci ;-) |
|
|
|
#640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
juz prawie ogarnełam mieszkanko
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Nadrabiać Was nawet nie będę, bo nie mam na to w ogóle czasu ![]() Wczoraj już przewieźliśmy większość rzeczy do nowego mieszkania i część rozpakowaliśmy, ale na dupce siadłam dopiero koło 22 ![]() Dzisiaj jeszcze musimy popakować tutaj resztę rzeczy, posprzątać, bo wieczorem zdajemy klucze i rozpakować ile się da na nowym mieszkaniu. Dzisiaj już tam śpimy
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam ogródek posadze warzywka i już ![]() a ja dziś wstałam o 6;30 nie wiem co mnie ,,opętało " ![]() zazwyczaj wstaję tak mniej więcej o 8 ;30 zaraz idę do sklepu zjadła bym eklera ale pewnie jak na złość nie będzie zawsze tak mam że jak mam ochotę to akurat w sklepie niema dzisiaj robie fasolkę po bretońsku mama się smiała że z pracy będzie leciała jak na skrzydłach na tą fasolke hehe ![]() a wy mnie kusicie tymi frytasami , nawet nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam w sobotę namówię Tż żeby mi zrobił ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- jedna babka chce sprzedać taki laktator i nie wiem czy brac jak mówicie ? http://allegro.pl/laktator-medela-la...163635697.html 50 zł chce za niego
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd dokąd się przeprowadzacie? Kurcze, przeprowadzki nie są fajne, ale emocje i odczucia w trakcie, niezapomniane Też dzisiaj posprzątam mieszkanko, coś mnie tak zbiera. |
|
|
|
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też
mam to po mamie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dzisiaj pomidorówka i mam trochę pracy w domu - małż mi przywlókł Choróbsko trochę ustępuje chociaż katar dalej męczy (ale już nie tak!) i kaszel nieciekawy Mam zakaz wychodzenia z domu i nie mogę na paznokcie iść a odrost mam że
|
|||
|
|
|
#648 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super,że macie już elektryke ![]() Cytat:
No to Cytat:
Aguś to jak na nowym mieszkanku to musicie je "ochrzcić" :diabe lek:![]() Ja dzisiaj na 16:30 mam wizytę. Ale już 15:25 wyjeżdżam. Zanim dojade,to będzie już 16:00, później ważenie,mierzenie ciśnienia. Wole być wcześniej,może wejde o przyzwoitej porze,a nie z min. godzinnym opóźnieniem . Macie trzymać kciuki żeby ten mój szkrab rozkrczył ładnie nóżki . Ale no przyznać się muszę,że zgodnie z moją tradycją. . . boje się wizyty,tzn wiecie że coś tam usłysze co nie będzie miłe. Ale czas rozgonić złe myśli żeby dziecko nie poczuło że mamuśce jakieś głupoty do głowy przychodzą. Kurcze wiem,że któraś z dziewczyn ma dzisiaj też wizytę,ale zabijcie nie pamiętam. Co nie zmienia faktu,że trzymam kciuki
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
bo Ona miała jakieś problemy i wogóle nie karmi piersią Cytat:
no to ja trzymam ! ![]() ciekawe czy się pokaże
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeprowadzamy się z bloku do bloku, też do wynajmowanego Cytat:
![]() Ja też trzymam mocno za wszyściutkie dzisiejsze wizyty i zmykam. Miłego dzionka
|
|
#652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam nadzieję że dzidzia rozkraczy nóżki i pokaże co tam ma
|
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo tylko rano mam wene potem wstepuje w emnie Leń ![]() Cytat:
niech sie rozkraczy ładnie ![]() zjadłam sniadanko bułeczke zdzemikiem truskawkowym![]() robie pranie i jeszcze umyc podlogi mi zostało. I wso
|
|
#654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wychodzę z bardzo prostego założenia - sama nie jem zup i innych rzeczy ze słoików więc mialabym to dawać dziecku..? nie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/koszulka-do-k...161023699.html co myślicie o takim rozwiązaniu po porodzie
do karmienia
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() chciałam sobie dzisiaj pospać ale mąż mi nie pozwolił jutro to sobie na pewno nie pośpię bo zapewne będę się stresować zleceniem które się szykuje na 13 temat jakże nam bliski, kobietę w ciąży będę uwieczniać na fotach a widziałyście to? wczoraj się natknęłam przypadkiem http://www.youtube.com/watch?v=mTXJH0tTWvY aż sie wzruszyłam
|
#658 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za kciuki . Ja muszę się jeszcze ogolić "tu i tam" ,a tak mi się nie chce![]() Cytat:
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś pięknego Ja myślę o takich rzeczach bo później na to czasu nie będzie ( uczę się na błędach szwagierki która miesiąc temu urodziła) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

}]
[/QUOTE]
Najgorsze są tadki niejadki 

.
Ale czas rozgonić złe myśli żeby dziecko nie poczuło że mamuśce jakieś głupoty do głowy przychodzą.