|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
Cytat:
a z drugiej strony policja żyjąca z urzędniczych pensji nie poprowadzi z pełnym zaangażowaniem tego typu akcji. Chore, chore, chore...dzięki ![]() Owszem albo nasz taniec na dziś:http://www.youtube.com/watch?v=CyDfzbfEav4 [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32614213]Gratuluję wizy ![]() Co do pogrubionego - myślę, że czytanie o kolejnych ciążach i oglądanie zdjęć brzuszków tylko by mnie dołowało, więc dam sobie spokój z wątkiem. Po co się dręczyć [/QUOTE]dzięki ![]() jak uważasz, chociaż np. ja i jestem pewna, że reszta dziewczyn bardzo by chciała, żebyś z nami jednak została
|
|
#3242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumię Twoją sytuację i decyzję
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32614309]Chyba chodziło o 29, bo przecież jutro nie jest 20 na pewno
[/QUOTE]no taaa ![]() ![]() o ja głupia ![]() Lecę przeczytać. |
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32614213]
Co do pogrubionego - myślę, że czytanie o kolejnych ciążach i oglądanie zdjęć brzuszków tylko by mnie dołowało, więc dam sobie spokój z wątkiem. Po co się dręczyć [/QUOTE]rozumiem co masz na myśli człowiek sam sie nakręca potem niepotrzebnie |
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Amani gratuluję wizy Bika my też mieliśmy ostatnio sytuację, że paczka zaginęła nam. Wysłaliśmy poleconym ale przez ten remont zapomnieliśmy zareklamować i chyba się już nie da bo minęły 2 miesiące. Dobrze że to tylko warte było 24 zł mrowinka szkoda, że musieliście podjąć decyzję o zaprzestaniu starań. wiem, że na dziecko potrzebne są pieniądze ale mam nadzieję, że wasza sytuacja wkrótce się zmieni na dobre żebyście mogli się doczekać dzidziusia Madzia ale fajne zakupy dzisiaj zrobiłaś a ja dalej czekam na @. Okazało się, że mój tz będzie prawdopodobnie w marcu dwa tygodnie poza domem, tylko jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie i czy będzie mógł wracać na weekend. Czyli można uznać, że w marcu raczej nie poszalejemy ze starankami
|
#3247 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32611715]Nie. Rezygnujemy ze starań.[/QUOTE]
Mrowinko, wprawdzie nie wiem o co chodzi ale to musi być coś poważnego skoro taka decyzja Mam zdanie jak inne dziewczyny, nie opuszczaj nas Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja mam chyba przesilenie wiosenne chodzę zmęczona, ospała i zrezygnowana Muszę się zmobilizować na ten stepper w końcu to może dodam sobie energii a jak mąż próbował mnie zapiąć to zamek poszedł![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Wyjdzie na to, że razem od kwietnia zaczniemy ![]()
|
|||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konia z kopytami bym zjadła. Co do zamka to się nie przejmuj to pewnie ze starości poszedł![]() chyba faktycznie kwiecień do nas tez zawita, chociaz mam nadzieję, że może chociaż na weekend mu się uda wyrwać i coś się podziałamy. Już po prostu nie mogę się doczekać a tu jeszcze taki długi miesiąc bym musiał czekać. Strasznie długi masz cykl, mi się najdłuższe zdarzają 37 dniowe
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:41 |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten jest taki długi bo to pierwszy po odstawieniu antykoncepcji Mam nadzieję, że potem będzie lepiej i trochę mi się wyreguluje. W sumie to dużo czasu na uregulowanie to mi nie zostało, jakiś miesiąc z kawałeczkiem
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, mam nadzieję
![]() Uciekam, życzę wszystkim dobrej nocy podziębionym zdrówka
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde super, że zdjęcie sie udało.
kotku powiem tylko, ze dałaś mi do myślenia ![]() Amani super ![]() Maleństwo, ze co?? A za co ten apartament?? Mrowinko zostań z nami Cieszę się, ze zakupki sie podobają. ja już się nie mogę doczekać tych 3 kurierów ![]() Pisałam ten egz. z ang. Dziś miałam czytanie, ale masakra. Kichałam, smarkałam się, miałam kaszel no normalnie sie skupić nie mogłam |
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie za to,ze pogrzebala dziecko pod gruzami Co za kraj! Zdrówka Ja jutro mam angielski
|
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32612389]Żabciu, nie wiem jeszcze
Nie mieliśmy czasu tego przedyskutować. Zobaczę jeszcze, co powie jutro ten nowy lekarz, do którego idę. Może powie, czy w ogóle jest szansa ![]() A tak w ogóle to robiłam dzisiaj test, chociaż tak tylko pro forma (chciałam wiedzieć przed wizytą u lekarza) - negatywny oczywiście rozumiem Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to dla biednych ludzi z chorymi dziecmi nie maja mieszkan a dla takich sie od razu znalazlo ![]() tylko w Polsce ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32614213] Co do pogrubionego - myślę, że czytanie o kolejnych ciążach i oglądanie zdjęć brzuszków tylko by mnie dołowało, więc dam sobie spokój z wątkiem. Po co się dręczyć [/QUOTE]Jeszcze tylko 3h pracy i do domu Maly dzisiaj ma jakis leniwy dzien wieczorem pewnie dopiero da czadu A i dzwonili ze meble malego sa juz do odebrania Ale pewnie dopiero w sobote pojedziemy odebrac.
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Madzialenka12344321 ;32618114 Pisałam ten egz. z ang. Dziś miałam czytanie, ale masakra. Kichałam, smarkałam się, miałam kaszel no normalnie sie skupić nie mogłam a jaki to egzamin zdawałaś?? Mrowinka
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na pewno wspomoge fundacje, bo Ci ludzie czynią cudaPrzepraszam , że dzis tylko o tym ale właśnie wróciłam z babskiego spotkania a jutro jednak do pracy się zwlec trzeba za to w czwartek wolne![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
masakra po prostu co się dzieje w tym kraju
jestem (byłam od początku) pewna, że ojciec od początku pomagał we wszystkim, przecież on nie zachowuje się jak ojciec co stracił dziecko, on i ta kobieta co urodziła Madzię są chorzy psychicznie, mam nadzieję że ktoś wymierzy sprawiedliwość!
|
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32612389]Żabciu, nie wiem jeszcze
Nie mieliśmy czasu tego przedyskutować. Zobaczę jeszcze, co powie jutro ten nowy lekarz, do którego idę. Może powie, czy w ogóle jest szansa ![]() A tak w ogóle to robiłam dzisiaj test, chociaż tak tylko pro forma (chciałam wiedzieć przed wizytą u lekarza) - negatywny oczywiście Mrowinka ale masz czas dopiero @ przeciez masz na 01.03. A co do decyzji, oczywiscie szanuje, chodz nie kryje ze troszke przykro i smutno, ![]() bo zzylysmy sie tu z Toba. Miejmy nadzieje ze ten lekarz powie ze wsyztsko ok i moze nawet w tym cyklu wam sie udalo. Ja wciaz trzymam kciuki kochana Dobranoc, jutro was nadrobie (chociaz ostatnio to wiecej nadrabiam niz pisze Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-02-28 o 23:43 |
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
heloł śpiochy
mrowinka - mam nadzieję, że szybko sytuacja sie poprawi staranka znów będą dziewczyny ja umieram z bólu.... wyrosła mi pozostałą część dolnej dziewiątki i nie było już na nią miejsca i wypchało mi ją na granicy dziąsła z policzkiem....jezu co za ból.... byłam u dentysty ale powiedział, że trzeba będzie ciąć żeby zęba wyjąć, wyrwać normalnie się go nie da, właśnie przez ten policzek, a w ciąży nikt mi się tego nie podejmie bo silne znieczulenie trzeba podać i tak sie męczę od 3 dni... boli to strasznie, jak mówię, jak jem, jak ślinę połykam - wtedy najbardziej mam płukać szałwią, ale to i tak g...o daRozliczyłam pita i mamy z tż 1221 zł do zwrotu ![]() u mnie w pracy jedna dziewczyna, z którą dość dobrze sie kumplujemy patrzy na mnie wilkiem i jest strasznie opryskliwa.... nie wiem o co jej chodzi, ale podejrzewam, ze o ciążę moją a mnie jest przykro
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki moje
Wracam mam nadzieję, że pełną parą! Prezesi pojechali wczoraj, więc trochę nam się uspokoi To były ciężkie 2 dni...wczoraj o 22 już mnie nie było. Jeszcze się wkurzyłam, bo jechałam sama autem do centrum na ten mój kurs i co? I lektorka nie dojechała, więc moja jazda na marne Ale za to jak wróciłam mąż uraczył mnie swoją lazanią ![]() Madzia, fajowe zakupy I przykro mi z powodu przeziębienia Mam nadzieję, że test poszedł okej! A mam pytanko, dlaczego nie jeździsz autkiem?Amani, gratuluję wizy!!! Mrowinka, smutno mi się zrobiło jak przeczytałam Twoją wiadomość Ale wiesz, często tak jest, jak się przerywa starania, że nagle przychodzi ciąża. Czego Ci życzę z całego mojego serducha!!!! Baobabku, głupio się zachowuje koleżanka z pracy, ale pewnie to silniejsze od niej...spróbuj się tym tak nie przejmować kochana! Today przybijam piątkę jeśli chodzi o kwestię nadrabianie -pisanie, no ale myślę, że już wracam do świata ![]() Malensstfo, czasem się zastanawiam w jakim świecie żyjemy...cisną mi się takie słowa, że chyba dostałabym bana, ale ja nie rozumiem sytuacji z tymi rodzicami Madzi, z tym, że ona jest na wolności, on do niej wraca (czy naprawdę można takie coś wybaczyć???), chcą wyjechać i dostają za☠☠☠iste mieszkanie, na które nas nigdy nie będzie pewnie stać...masakra Bika, a poza tym że jesteś senna, to jak się czujesz? Dochodzi do Ciebie, że będziesz mamą? ![]() Gusiak witaj! Żabcia, wklejałaś już mebelki małego? Czy zrobisz to jak przyjdą?Stokrotko, oby @ nie przylazła ![]() Onyks, na przesilenie wiosenne też powoli narzekam, ale ćwiczenia dają dużo energii - wiem po sobie A sukienką się nie martw - do wiosny spadną wszystkie nadprogramowe kg
|
#3261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że u ciebie stresy się kończą, na weekend sobie odpoczniecie pewnie A ja dzisiaj sama spała bo tz w pracy i obudziłam się w nocy i bała się spać. Śniły mi się koszmar, że ktoś za mną biegł i mnie chciał zgwałcić i uciekałam i tak się namęczyłam biegnąc, że masakra. Ja zawsze w snach nie mogę biec. Jak się już obudziłam to wydawało mi się że ktoś dzwoni domofonem i na klatce się kręci. Więcej już na noc nie czytam książek o wampirach
|
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja rzadko śpię bez TŻta, ale wiem o czym mówisz...też mam czasem takie akcje. Mam bardzo bogatą wyobraźnię
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ostatnio nawet po przeczytaniu na noc thillera medycznego, śniły mi się takie głupoty, że obudziłam się prawie z krzykiem. Najlepsze jest to, że jako nastolatka nie miałam z tym problemów - lubiłam się bać. Chodziłam na wszystkie horrory, typu Krzyk do kina Albo oglądaliśmy takie perełki w domu. Zauważyłam, że wszystko zmieniło się po tym, jak mój ówczesny chłopak zabrał mnie na randkę na Ring...po tym filmie wyprało mi psychikę i przestałam cokolwiek w tym klimacie oglądać. A pewnych rzeczy boję się do teraz. Mój mąż z kolei uwielbia takie filmy i często sam ogląda na kompie i w słuchawkach żebym nie słyszała i nie widziała a potem mi świntuch opowiada i moja wyobraźnia pracuje...tak było po paranormal aktivity...Kiedyś szliśmy całą paczką do kina, bo weszła Piła I. Nikt nie wiedział czego się spodziewać, więc się dałam namówić. Nie spałam potem tydzień... A kto widział, ten wie, że pierwsza część, to był pikuś w porównaniu z następnymi...Możecie się teraz ze mnie smiać
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Madzia fajnie, że zakupy zaczęłaś! A co do przeziębienia, to kuruj się i może weź sobie tydzień wolnego, żeby się ogarnąć. A angielski pewno zdasz! Może nie super ekstra, ale zaliczyć na pewno zaliczysz! ![]() Mrowinka mam nadzieje, że szybko sytuacja się wyklaruje. Zostań z nami! Amani gratuluję wizy! Rewelacja, że się udało! Daj znać na ile lat dostaliście jak już przyjdą. Kiedy jedziecie? Blonde super, że Wam się udało ze zdjęciem! Stokrotko trzymam kciuki! Onyks za Cię też! ![]() Witajcie!
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobra uciekam do pracy, miłego dzionka dziewczyny
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczęta
![]() Zauważył ktoś, że mnie nie ma całe 24 h ? Idę nadrabiać bo znów tego naskrobałyście
|
#3269 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Dzięki jeszcze raz, dziewczyny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś pierwszy dzień bez pracy i już mi się śniły koszmary, że poszłam do poprzedniej pracy na imprezę i wszyscy się dziwili co ja tam robię i wyganiali ![]() Cytat:
lecimy w drugiej połowie sierpnia dopiero ![]() Cytat:
co i rusz przynosi do domu nowe opowieści... ja bardziej wierzę, w chorobę psychiczną tej dziewczyny niż w opętanie, ale jak mam możliwość pojechania tam i zobaczenia na własne oczy, to na wszelki wypadek dziękuję
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu- ach te nasze dzieciuszki
Jestem niemalże pewna, że w jednym dniu urodzimy , i wizytę też mam następną na 13 marca. Niestety nasz dzieciuszek , jeszcze tatusia nie kopie... ![]() Kaska87- kładź się do łóżka w każdej wolnej chwili, odpoczywaj i dietka ![]() zdrówka życzę. Madzia, zakupy super zrobiłaś Maleństwo, Tobie również , życzę zdrówka, taki czas że wirusów wszędzie multum. Mrowinko, powinnaś zostać zdecydowanie... przecież przyjdzie ten dzień kiedy wszystko wróci do normy ![]() Amani, wizy również gratuluję Agnusku, tez cierpię na bujną wyobraźnię :p Wiem, nie wszystkim odpisałam ale widocznie albo nie mam nic do powiedzenia, albo pomijałam, ale wiecie że wam dobrze życzę Ja mam dalej zawalone gardło, prenalen już mam w połowie wypity bo 15ml 3 razy dziennie to już pół flaszeczki. Dzidziusia czułam już dziś , po śniadanku ale tak bardzo.... Dziś się wybieram na załatwianie spraw chrzcielnych, ciekawe czy mi da ksiądz zaświadczenie bo mojej przyjaciółko-sąsiadce odmówił zaświadczenia by być chrzestną dlatego, że żyję z mężczyzną i dzieckiem bez ślubu. No i zamierzam dziś odrobić zaległości szkolne bo ostatnio na prawie nie umiałam się zabrać za robienie notatek i teraz muszę sama zrobić. Ale mam czas , TŻ ma dziś ostatni dzień urlopu i jedzie załatwiać sprawy, więc nawet obiadku nie muszę robić.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

a z drugiej strony policja żyjąca z urzędniczych pensji nie poprowadzi z pełnym zaangażowaniem tego typu akcji. Chore, chore, chore...

[/QUOTE]

a jak mąż próbował mnie zapiąć to zamek poszedł

Nie mieliśmy czasu tego przedyskutować. Zobaczę jeszcze, co powie jutro ten nowy lekarz, do którego idę. Może powie, czy w ogóle jest szansa 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.