|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cześć laseczki!
Nie dam rady nic podczytać, skrobnę tylko szybko co u mnie ^^ Przedwczoraj zamówiliśmy obrączki Jestem taka podekscytowana! Pod koniec marca idziemy je przymierzyć, będą jeszcze bez graweru tak żeby ewentualnie zmienić rozmiar, potem do mojej zostaną wprowadzone brylanciki Dodatkowo zostawiłam mój pierścionek do renowacji Na pewno niektóre z Was pamiętają mój "problem" hehe okazało się że DA SIĘ pogrubić sam dół pierścionka (bo miałam bardzo chudy i brzydko wyglądał jak się obracał na palcu) no a Pan mi wyglancował górę, pokrył rodem zawijaski wokół brylancika które są z białego złota a tę szynę wokół palca (z żółtego złota) całą wyciął i wstawił grubszą i szerszą Zaraz przed pracą go odbieram "Tej sukienki do pokazu tańca nie będę mieć. Allegrowicz okazał się niepoważny, kłócił się że w biuście ma obwód 88cm a tymczasem może ma 80cm - poważnie :/ No i po kilku kwaśnych mailach z mojej strony postanowił, że może lepiej będzie jak w ogóle mu ją odeślę a on mi zwróci pieniądze bo nie ma sensu się kłócić... No i klops - będę szukać białej, krótkiej sukienusi po sklepach, już nie zaryzykuję przez all, mam nadzieję że do lipca zdążę... Ale za to TŻ wybrał sobie spinki do mankietów Szukałam już od roku, aż w końcu Słodziak sam usiadł i sobie wybrał, kochany jest Wrzucam je w nowej, poprawionej tablicy inspiracji na miejscu feralnej kiecki z all :pLecę się ogarniać bo za pół godzinki muszę biec na pocztę i wysłać tę kieckę :/ no a potem po odnowiony pierścionek Kocham Was moje drogie Jak będę miała chwilkę późnym wieczorem to przysiądę
|
#4472 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() Sukni też nie mam, ale wybrałam już z 3-4 modele i w poniedziałek jadę przymierzyć i wtedy się okaże, ile trzeba będzie czekać itp. Mam nadzieję, że do lipca uszyją ![]() A Ty masz już coś na oku ?
|
|
#4473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zauważyłam na Twojej tablicy lampiony, tzn że masz je w planie?? jaką ilość ?? bo jest taka kwestia ze wczoraj przez przypadek ogladając TVN i wypowiedzi premiera poruszono kwestię tych lampionów podobno potrzebne są na to zezwolenia i to kilka!!!!!!!!! wiedziałaś o tym bo ja się teraz zestresowałam i zastanawiam się na nimi a tak je chciałam ![]() http://www.tvn24.pl/28377,1736509,0,...wiadomosc.html ok 02:05 minuty filmu
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która kupowała te spinki na allegro i może mi podać namiary na sprzedawcę?
bo mi ich nie wyszukało...
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też bardzo podobają się te lampiony, ale jakoś się boję, że gdzieś spadną i coś podpalą, czyjeś pole czy dom i zrezygnowałam
|
|
|
#4476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz na allegro ich nie widziałam, więc może to Ci się przyda http://tablica.pl/oferta/i-love-my-w...w--IDv06N.html
|
|
|
|
|
#4477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze mnie ciekawią takie rzeczy - z gry przepraszam za wściubianie nosa ![]() Cytat:
Bardziej chodziło mi o to, że jeśli ktoś np. studiuje medycynę, to raczej w miedzyczasie sie nie przebranżowi juz na inny kierunek i będzie szukał pracy w zawodzie. W moim przypadku jest właśnie odwrotnie i dlatego muszę teraz uzupełnic braki eduykacyjne jakie postawiła przede mną praca ![]() Sztuczko, gratki z tytułu obrączek A TŻ wybrał przepiekne spinki!!! Ja mojemu kupiłam srebrno-czerwone na spontanie w Wólczance bo były przecenione ze 129 PLN na 39 PLN (grzech nie brać...;p) Postarma sie je wstawić na moja tablice inspiracji jak ją ogarnę A mój piękny TŻ wykupił mi serię zabiegów mikrodermabrazji na grouponie. wiem, że teoretycznie należy unikać tam takich ofert, ale w sumie co mogą mi spartaczyć? Standardowa mikrodermabrazja (moja cera nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań)+ maska nawilżająca. 6 zabiegów za 179 PLN w Wwie i kupon do wykorzystania przez rok
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam do niego i poprosiłam o wystawienie na allegro
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny może lepiej zapytajcie w salach gdzie robicie wesele czy facet ma pozwolenie na puszczanie lampionów, myślę, że to On powinien mieć takie pozwolenie....
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza sala jest blisko lasu, więc u mnie nie ma mowy o lampionach
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka lampionów, ale nie na ślub. Myślałam raczej o atrakcji na panieńskim czy urodzinach.
Co do wesela - salę mamy w pobliżu drogi głównej jak i stacji paliw więc odpada.
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zrobiłam pierwszy kwiatek, muszę powiedzieć, że efekt bardzo powoli się wyłania, dzisiaj przyszła maszyna więc na wieczór powinnam mieć zrobione pierwsze zaproszenie.
Ja pracuję jako nauczycielka, bardzo świadomie wybrałam zawód, już jako dziecko wiedziałam, że będę nauczycielką, jak chodziłam do szkoły prowadziłam swój własny dziennik, udzielałam się w świetlicy później jako wolontariuszka i później studia pedagogiczne...i szczerze nie umiałabym się odnaleźć w żadnym innym zawodzie... |
|
|
|
#4485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj masz link do zakończonej aukcji ale niestety teraz nic nie sprzedaje. |
|
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Widzicie jak dobrze, że Tuska maglują przy okazji wychodzą takie kwiatki, że pozwolenia trzeba mieć, dopiero by było gdyby na weselu pojawiliby się jacyś upierdliwi urzędnicy lub straż pożarna i Wam zepsuła wesele....
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnijta mnie. Normalnie już nie wiem jak mam siedzieć. W pracy system muli, a robić trzeba, ale w takim tempie to bym się zdąrzyła wyspac i nawet zachrapać Dlatego jakiś motywujący kopniaczek by się przydał.
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to dla motywacji i nie spać, zwiedzać!!! byś lepiej zapamiętała, to skopiuje kilka razy :P to dla motywacji i nie spać, zwiedzać!!!
to dla motywacji i nie spać, zwiedzać!!! to dla motywacji i nie spać, zwiedzać!!! to dla motywacji i nie spać, zwiedzać!!! |
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piekna suknia i spinki, fajnie to wszystko obmyśliłaś kolorystycznie każdy szczególik współgra ze sobą![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo myślałam, że jak tak tanio, to może potrwa z 5 minut i efektu nie będzie. Na szczęście wszystko było ok, ja już widzę rezultaty i jestem zadowolona. Od dawna planowałam mikrodermabrazję, ale wiedziałam, że tylko z jakąś zniżką, bo 1000zł nie chciałam wywalać na serię zabiegów. Wolę za to gdzieś pojechać ![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim! Tak tylko weszłam na chwilę, ale nie mam dziś czasu na siedzenie na wizażu - zlecenie goni zlecenie, więc zmykam dalej pracować.Miłego popołudnia!
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
A mnie naszło, że jeszcze kwestia ZAIKSu zostaje....muszę pamiętać by zapytać się własciciela sali czy to opłaca, czy nie. Bo jak nie to musimy na własną rękę to załatwiać....
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiecie jakie mam ostatnio leniwe dni wiec was cichaczem tylko czytam... Wczoraj mielismy pogadanke z TZ na temat wynajmu mieszkania w Krk po slubie i jak zaczelismy podliczac ile nas to wyniesie to rece opadaja..
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Mam w pracce zablokowane i nie mogę oblookać
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Liczyliście ile za odstępnego? Zdaje sobie sprawę, że w Krakowie są droższe mieszkania, niż w Katowicach. Policzcie, czy nie opłaca Wam się bardziej kupić mieszanie i czy rata kredytu byłaby porównywalna z odstępnym
|
|
|
|
#4496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama jestem z wykształcenia prawnikiem i niestety nie pracuje w zawodzie... tzn moze jakis tam "ulamek"... bo w jednostce organizacyjnej urzedu miasta... co w mojej "branzy" ciezko o prace w zawodzie bez znajomosci... nawet jak np. szukaja sekretarki do kancelarii to wola kogos, kto nie jest po prawie... wiec ogolnie porazka...Sztuczka gratki
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Też ich ostatnio szukałam bo Tż sam powiedział, że takie chce. Mimo, ze pokazywałam mu samochody F1 (uwielbia wyścigi) i tarcze darta ( też lubi) ale powiedział, że chce te. Troszkę byłam w szoku.
|
#4498 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny już się pytałam ale muszę jeszcze raz, czy Lubelskie PM mogą mi napisać gdzie chodziły do poradni? Bo ta sprawa zaczyna mnie już cisnąć a wyszukiwarka mnie zawiodła.... Tak w ogóle to ile razy się tam chodzi?
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wynajem to tak na kilka lat tylko.. wiadomo kasa w to wejdzie ale po moich sprzeczkach domowych na chwila obecna pomimo dobrych warunkow- nie zostane tu..
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna u niego kupić za pobraniem przez tablice
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Jestem taka podekscytowana! Pod koniec marca idziemy je przymierzyć, będą jeszcze bez graweru tak żeby ewentualnie zmienić rozmiar, potem do mojej zostaną wprowadzone brylanciki
Dodatkowo zostawiłam mój pierścionek do renowacji
"
Jak będę miała chwilkę późnym wieczorem to przysiądę

Mama się śmieje, że ruszymy dopiero pod koniec czerwca.
a tak je chciałam
bo mi ich nie wyszukało...