|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Nie jest źle, zużycia przeważają nad zakupami A mama widzę nie pomaga w odwyku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
48 sztuk, super Ogarniesz te dwie kategorie i będzie idealnie No tak, tylko że ja mam same pełnowymiarowe tym razem Próbki zawsze osobno wpisuję ![]() Cytat:
![]() Jak dobrze, że tam nie zaglądam ![]() ![]() Cytat:
![]() Oby w marcu było lepiej Na ok. miesiąc, biorę kąpiel codziennie. |
|||||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
W lutym był 2 razy
. U niego jest dużo więcej swobody, więc częściej korzystamy weekendowo z jego mieszkania Ja zaczęłam ostatnio zaglądać na wątek Biedronki i mam nadzieję, ze niczym tam nie pokuszą z okazji gazetki urodowej
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ilościowo trochę tego jest. Ja mam takie momenty w roku, że kupuję dużo, a potem następuje pobudka i przez kilka miesięcy nic (z kolorówki). Z pielęgnacją to u mnie nie ma większego problemu, bo mam wszystkiego na styk.Mnie starcza na ok 2-3 miesiące. Używam babydream 500 ml dla niemowlaków. Tez mam taką nadzieję, chociaż na pewno pójdzie ponad 100 zł, bo mam kilka rzeczy do kupienia, które się pokończyły np. szampony, odżywki do włosów, jedwab, korektor... Dobrze,że nic mi się nie spodobało z nowej gazetki w rossie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już pisałam, chciałabym : - roll on na niedoskonałości Garnier - odżywka do paznokci Eveline - serum modelujące pośladki Eveline Ale jeszcze nie widziałam nowej gazetki, zaraz ją oblukam
|
|
|
|
|
#3095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też w tym miesiącu zużyłam maskę Elseve do włosów. ![]() Cytat:
Duuże zapasy! Nie musisz w ogóle wchodzić do drogerii. ![]() U Ciebie jak zawsze bilans świetny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sporo wyrzuciłaś. Też mam ten żel, kupiony po świetnych recenzjach na Wizażu i blogach, ale leży w kosmetyczce, bo średnio umiem się nim obsługiwać. Po prostu mam chyba za jasne brwi, żeby użyć samego żelu, bo w ogóle nie widać efektu. Wolę paletkę do brwi z Essence. ![]() Ale nakupiłaś! Ale marzec już będzie lepszy. ![]() Cytat:
Jest fajnie - zużcia przeważają nad zakupami, jeszcze dodatkowo wzięłaś się za próbki. A mama nie sprzyja w odwyku, skoro tak na YR Cię naciągnęła. Zdrówka! gani, porzeczka - spóźnione sto lat i wszystkiego dobrego z okazji urodzin!
|
|
#3096 |
|
zawsze mam racje
|
Z kolorówki czasem coś sobię kupię, o ile jest warte.
Jeśli chodzi o kremy to wsród tych drogich (powyżej tych paru dych) widziałam same zapychacze. A jeżeli chodzi o balsamy za 200 zł, to wątpię że pomogą, już lepiej wybrać jakiś zabieg z medycyny estetycznej ![]() Żel 250 ml na miesiąc? jestem pełna podziwu ja ma tak na 10 razy max, ale ja kocham dużo piany Ale dzięki temu zużywam i mogę nowe kupować ![]() aktogimka: a mnie ta paletka z essence nie leży, no nie umiem mieć ciemnych brwi, nie mogę się do tego przyzwyczaić.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-29 o 10:43 |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze mój bilans.
![]() zużyte - 6 1. Rossmann Alterra, szampon do włosów „Granat i aloes”, 50 ml 2. Rossmann Alterra, odżywka do włosów „Granat i aloes”, 50 ml 3. L'oreal Elseve Total Repair 5, maska do włosów, 300 ml 4. Farmona Radical, mgiełka do włosów zniszczonych, 250 ml 5. Veet, krem do depilacji mleczko z lotosu i zapach jaśminu, 100 ml 6. Neutrogena, Ochronny sztyft do warg kupione - 4, wydane 26,76 zł 1. Dax Cosmetics Perfecta No Problem, maseczka głęboko oczyszczająca, 10 ml 2. Olay Gentle Cleansers, odświeżający tonik do twarzy, 200 ml 3. Eveline Bio Depil, Krem do depilacji skóry wrażliwej, 125 ml 4. Rossmann Isana, masło do ciała „Orzech włoski i Mleko”, 200 ml Podoba mi się. Zużycia głównie włosowe, a tutaj mam właśnie najwięcej zapasów. I dałam się skusić na orzechowe masło Isany.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2012-02-29 o 12:40 |
|
|
|
#3098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() elementów z serii jest dużo, jest to wenecja firmy restol http://sklep.restol.com.pl/13-meble-wenecja chyba nie tylko w latach 80/90 bo ja widziałam teraz w wielu domach takie witryny ze szkłem i na dole w jadalni też mamy takie meble bo niby gdzie miałabym schować zastawę na 18 osób? tylko że one są trochę w innym stylu niż te jasne a tutaj na górę akurat też potrzebuję czegoś żeby postawić jakieś szklanki kieliszki bo jakoś nie wiem gdzie miałabym je trzymać a nie chcę po to chodzić na dółCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
kiedy u mnie będą takie bilanse?
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: mi chodziło tylko o szyby o w meblach
Są ładne kredensy bez szybek czy komody w tej serii, do której podałaś link.Są różne gusta, ale ja osobiście nie lubię takich wystawek zastaw - goście nie muszą widzieć, co mam. Zastawa, kieliszki itp mogą spokojnie stać za zwykłymi drzwiczkami. Co do fototapet: nie to, że one są brzydkie czy coś tylko mi się po prostu kojarzą z tym szałem w latach 80/90, kiedy większość to były właśnie palmy albo Tower Bridge.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-29 o 11:34 |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
policzyłam i mam 115kosmetykow pełnowymiarowych i większość otwartych
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia7 - wydaje mi sie, ze jest tylko jeden odcien, taki sredni braz. W sumie nie przygladalam sie bardzo dokladnie, wzielam pierwszy z brzegu
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Lynn czy to na pewno jest odwyk?
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3103 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Użyłam wczoraj masła Bawełna od Bielendy, fajne jest.
To rossmannowe na szczęście mnie nie kusi. ![]() W marcu będę trzymać odwyk raczej, bo chcę zainwestować w ciuchy i takie tam.
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod prysznicem przemyślałam, że musze jeszcze kupić piankę/żel do golenia i krem do depilacji i oliwkę Hipp. Powrócę na wiosnę do mojej pielęgnacji, czyli na noc balsam brązujący, a na dzień oliwka
|
|
|
|
|
#3105 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O naiwności Lepiej od razu stamtąd uciekaj!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten z PS jest gęsty, a z YR leciutki - wcześniej tego w ogóle nie widziałam. Jedynie zapach mnie drażni. Miałam z tej serii też balsam i musiałam go oddać, bo nie mogłam zdzierżyć tego zapachu ![]() Dołączam się do życzeń dziewczynki Cytat:
TŻ nie może tego zrozumieć, ale już wie, że mnie nie przekona do gąbki Ładnie Ale zużyć masz 6, dałaś dwa razy ten sam numerek ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem, że mowa o tym żelu? Jeśli tak, to wygląda na to, że rzeczywiście jest jeden odcień... Najwyżej się przejdę do Rossmanna. I tak będę musiała kupić w marcu żel pod prysznic, więc przy okazji luknę na Wibo.Cytat:
Chciałam jeszcze wypróbować masło Awokado, ale dotąd miałam za duże zapasy Na marzec planuję 19 zużyć
|
|||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach lubię. ) i jak później jeszcze na stopy nałożę ten Avonowy, to pachnę jak jakiś cukierek. ![]() Eh, muszę jechać na pocztę wysłać paczkę przed 15. Jak pomyślę o kolejkach i czekaniu to już się gotuję.
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie odwrotnie, ja bez gąbki żyć nie umiem, czuję się "niedomyta" Zamawiam sobie w Oriflame pomadkę, lakier do paznokci i maseczkę do twarzy, a w następnym lakier i błyszczyk. Ahhh ta wiosna, kusi oj kusi
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia7 - tak, to ten
|
|
#3110 |
|
|
Nusia awokado jest cudowne, to moje ukochane masło chyba, zapach jest FANTASTYCZNY. Szkoda, że ciągle kusi tyle nowości bo chętnie bym do niego wróciła.
![]() zywiec ja też bez gąbki się nie umyję
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj tak, ostrrra
Hmm,muszę jeszcze krem pod oczy dziś kupić jak znajdę, bo ten co mam to już na kilka razy tylko starczy. Kurczę, im dłużej siedzę tutaj to tym bardziej mi się lista zakupów powiększa ![]() Ja planuję na marzec: - podkład kryjący Pharmaceris - olejek pomarańczowo-brzozowy Alterra - puder antybakteryjny Manhattan - korektor do twarzy Synergen - Oriflame, Pure Nature, Oczyszczająca maseczka do twarzy - Ziaja Nuno, peeling enzymatyczny - Delia, Dermo System, micelarny płyn do demakijażu - Yves Rocher, Pure Calmille, Gel nettoyant, Żel do mycia twarzy - C-Thru, Golden Touch, woda toaletowa 100 ml - Oriflame, krem pod oczy, Seeing is believing - Oriflame, antybakteryjny żel do rąk - Sensique, lawendowa oliwka do skórek - krem nawilżający na niedoskonałości Loreal |
|
|
|
#3112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano zawsze używam kremu-antyperspirantu.Współczuję poczty Cytat:
Spytałam, bo ostatnio jest boom na tą 8 w 1 ![]() Lepiej żeby aż tak nie kusiła ![]() Cytat:
![]() Mam dziś wolne ![]() Ależ jestem zła Wczoraj zmyłam lakier i okazało się, że jeden paznokieć całkowicie mi się rozdwoił. W efekcie muszę wszystkie ściąć maksymalnie
|
|||
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tej serii co Ci pokazałam jest duży wybór ale tylko te komody z szybkami mają barki a mi zależy żeby barek był wiecie, ja jestem teraz taka marudna że co chwilę zmieniam zdanie i w niektórych momentach już sama nie wiem czego ja w ogóle chcę do fototapet: ja rozumiem że Tobie się źle kojarzą wiecie mój odwyk jest beznadziejny
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: dokładnie, bardzo dużą rolę odgrywają "skojarzenia", czy to odnośnie mebli czy np. imion.
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie dla mnie teraz kiedy jestem w ciąży mi się podoba coś prostego, może Adam a dla dziewczynki to nie wiem zawsze podobało mi się Julka ale teraz tyle tego jest dookoła mąż zaproponował Zosia ![]() wiecie co? chociaż jedną rzecz do pokoju wybrałam bez problemu - panele chciałam coś jasnego i te mi się spodobały teraz zastanawiam się nad żyrandolem może taki http://allegro.pl/lampa-wiszaca-viol...172163472.html kolor klosza 99 albo 96 i raczej na jasnym drewnie chociaż nie wiem jak to by wyglądało ciężko mi sobie coś wyobrazić jak tego nie zobaczę
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-02-29 o 14:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: mi te panele wydają się .... hmm brudne
Fajna lampa
|
#3117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3118 |
|
|
Hosenko ja dopiero rok po wprowadzeniu się miałam wszystkie lampy
przynajmniej na spokojnie można wybrać
|
|
#3119 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja zużywam 150 - 200ml żelu na mc
to na pewno przez to mam takie ogromne zapasy w tej kategorii!
|
#3120 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja będę polowac na masło z isany orzechowe.a używałaś może już? Cytat:
ale zużyjesz skoro większość masz otwartych
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Zel nie barwi skory pod wloskami, bardzo latwo sie naklada 

Ogarniesz te dwie kategorie i będzie idealnie 
. Zaleciałam do Rossa sprawdzić, czy są te nowe masełka Isana z orzechem - hit wątku Rossowego, ale nie było ani 1 

Dobrze,że nic mi się nie spodobało z nowej gazetki w rossie
Duuże zapasy! Nie musisz w ogóle wchodzić do drogerii. 

Spytałam, bo ostatnio jest boom na tą 8 w 1