Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 12:49   #811
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

BynnyZukino trzeba próbować do skutku mi kiedyś też spadało i umiałam kręcić tylko w jedną stronę, ale nauczyłam się w końcu Jak spadało to podnosiłam i dalej próbowałam a z czasem coraz dłużej kręciłam teraz mogę kręcić bez żadnej przerwy ile chcę, a najdłużej bez przerwy kręciłam godzinę

Zelka ja często piłam właśnie żywca truskawkowego może spróbuj do mineralnej wycisnąć sok z cytryny, też jest dobra i taką szklankę wody z sokiem z cytryny powinno się pić z rana to wspomaga trawienie albo z sokiem jakimś np malonowym

Babcium co u Ciebie słońce?
Stary 2012-02-29, 12:54   #812
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
BynnyZukino trzeba próbować do skutku mi kiedyś też spadało i umiałam kręcić tylko w jedną stronę, ale nauczyłam się w końcu Jak spadało to podnosiłam i dalej próbowałam a z czasem coraz dłużej kręciłam teraz mogę kręcić bez żadnej przerwy ile chcę, a najdłużej bez przerwy kręciłam godzinę

Zelka ja często piłam właśnie żywca truskawkowego może spróbuj do mineralnej wycisnąć sok z cytryny, też jest dobra i taką szklankę wody z sokiem z cytryny powinno się pić z rana to wspomaga trawienie albo z sokiem jakimś np malonowym

Babcium co u Ciebie słońce?
no niestety ale muszę coś z tym zrobić ! muszę walczyć z tym jak się da ! wypróbuje
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 13:00   #813
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Pierwszy pakiet jaki kupiłam to było 5 zabiegów za 300zł, to była promocja, teraz będę płaciła po 90 zł za zabieg (Warszawa) Podobno po 10 zabiegach jest efekt - ja widziałam już po 3 - Efekt podobno jest pod warunkiem, że są dobrze wyknywane ruchy głowicą, że nie tylko góra dół, ale też ubijanie podnoszenie pośladka (symulacja) itp.. Babeczka, która mi robi wykonywała masaże po 45 minut.
ksenawojowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 13:10   #814
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Pierwszy pakiet jaki kupiłam to było 5 zabiegów za 300zł, to była promocja, teraz będę płaciła po 90 zł za zabieg (Warszawa) Podobno po 10 zabiegach jest efekt - ja widziałam już po 3 - Efekt podobno jest pod warunkiem, że są dobrze wyknywane ruchy głowicą, że nie tylko góra dół, ale też ubijanie podnoszenie pośladka (symulacja) itp.. Babeczka, która mi robi wykonywała masaże po 45 minut.
Właśnie u nas babki mówiły, że na młodej skórze 1 zabiegu będzie efekt Ale wiadomo, że nie taki co by się chciało Dziękuje za odpowiedź
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 13:49   #815
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Przyznajcie się, ile kalorii dziś zjadłyście? Kurcze ja prawie 800 a mamy 14 prawie. Właśnie jem obiad - to pewnie przez ten makaron tak dużo mi nabiło

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Właśnie u nas babki mówiły, że na młodej skórze 1 zabiegu będzie efekt Ale wiadomo, że nie taki co by się chciało Dziękuje za odpowiedź
A do jakiej szkoły chodzisz, może masz możliwość wykonywania takich zabiegów w ramach "praktyk"? ja dostałam właśnie smsa że urządzenie się popsuło i przez 2 tygodnie nie będzie zabiegów....
Stary 2012-02-29, 14:02   #816
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznajcie się, ile kalorii dziś zjadłyście? Kurcze ja prawie 800 a mamy 14 prawie. Właśnie jem obiad - to pewnie przez ten makaron tak dużo mi nabiło

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

A do jakiej szkoły chodzisz, może masz możliwość wykonywania takich zabiegów w ramach "praktyk"? ja dostałam właśnie smsa że urządzenie się popsuło i przez 2 tygodnie nie będzie zabiegów....
Ja jestem na kosmetologii, jak mamy czas to możemy używać sprzętów ale rzadko kiedy się tak udaje
Stary 2012-02-29, 14:11   #817
Milena001
Zadomowienie

Maminka Nie jest źle Nawet bardzo dobrze Ja chudnę 2 kg na miesiąc i już się do tego przyzwyczaiłam i tyle musi mi starczyć

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Zelka Jest przecena z 280 na 240 i chyba nad tym się zastanowię, bo też mi się podoba
Dziękuje dziewczynki za radę

Zelka Ja codziennie pije 2 litry przegotowanej wody z herbatą zieloną Wlewam do naczynia litrowego wodę i pare listków herbaty. Staram sie przed każdym posiłkiem wypić szklankę albo dwie i tak mi ubywa. A przyzwyczaiłam sie do tego w ciągu dwóch tygodni, teraz nie smakuje mi zwykła herbata tym bardziej słodzona
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-02-29 o 14:19
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 14:14   #818
meeedzik
Zakorzenienie

ksenawojowniczka ja nie liczę kalorii nigdy nie liczyłam, zawsze jem na oko nie chce mi się bawić e to całe liczenie. Wiem co mi wolno a co nie i to mi wystarcza

Milenko 2 kg na miesiąc to nie jest źle lepiej wolniej i bez efektu jojo niż szybko to zgubić a później kg wrócą
Stary 2012-02-29, 14:15   #819
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość
Ja nie potrafie kręcic hula hop,nigdy nie potrafilam.Nie wiem jest jakaś metoda,żeby sie tego nauczyc??
Ja też nie potrafię ale jak będzie trzeba to pewnie się nauczę W talii na razie mam 77 cm ale to głównie przez ten tłuszcz który mam nadzieje że zgubie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-29, 14:17   #820
meeedzik
Zakorzenienie

Milena a pijesz gorzką herbatkę ja bym nie mogła przełknąć, a parę razy próbowałam ja zamiast cukru wlewam sok i taka mi smakuje albo pije zielona z maliną z sagi też jest dobra
A teraz mam więcej płynów bo piję dwa kubki pokrzywy na włosy, więc zawsze to jakiś plus
Stary 2012-02-29, 14:26   #821
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

A ja Ty liczysz te kalorię? ja nie mam do tego cierpliwości Jem na oko i tak jak napisała Medzik, to co dozwolone,

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Milena a pijesz gorzką herbatkę ja bym nie mogła przełknąć, a parę razy próbowałam ja zamiast cukru wlewam sok i taka mi smakuje albo pije zielona z maliną z sagi też jest dobra
A teraz mam więcej płynów bo piję dwa kubki pokrzywy na włosy, więc zawsze to jakiś plus
Tez się sobie dziwie w życiu bym nie powiedziała że wypije gorzką ale się przyzwyczaiłam chciałam i juz

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
No jak na mój guścior to zdj. nr 1

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ja dzisiaj 76,9 kg więc po miesiącu odchudzania jedyne 2,5 kg mniej . Podejrzewam, że gdyby nie zbijanie tych samych kilogramów przez moje grzeszki mogłoby być całkiem nieźle bo 4 - 5 kg mniej ale cóż mam nauczkę i motywację do niepodjadania
Poza tym odchudzanie z tłuszczu zaczyna się gdzieś po 6 tygodniu diety i bardzo wolno idzie a im dalej tym wolniej Ja zbliżam się do wagi z przed mojego drastycznego przytycia 62 kg Ale to i tak było za dużo i próbowałam schudnąć ale niestety efekt jo-jo mnie dopadł i ważyłam tyle ile ważyłam waga rosła i rosła, tak zniszczyłam sobie metabolizm Teraz przynajmniej wiem, że dzięki tej diecie i dzięki WAM dziewczynki jestem na dobrej drodze do super figury trochę ten ślub mi przeszkadza bo tak to by mi nie przeszkadzało, że wolno chudnę, no ale cóż... ważne, że chudnę i że nie będzie efektu jo-jo
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-29, 14:39   #822
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Liczę tak jak monika01011986 przykazała na początku wątku www.tabele-kalorii.pl
Stary 2012-02-29, 14:43   #823
monika01011986
Zakorzenienie

hej kobitki ja dziś późnooo wstałam.... dzieciaki od 9 rano juz wariowały wstałam, zrobiłam im śniadanie i sie położyłam ale oczywiście miałam ich na oku. Przysypiałam tak co chwilkę i chyba z milion razy się budziłam bo Ci się tak wydzierali. Nie wiem nawet kiedy wzięli mi mój perfum taki fajny z Oriflame i wypryskali połowę cały dom mi pachnie teraz ale wkurzyłam sie na maksa!!!! Ich pokój to wygląda jakby trąba powietrzna tam przeszła Jutro tam posprzątam w ramach odchudzania
No i tak leżałam że wstałam dopiero po 13. Zjadłam płatki i idę robić obiad dzieciom - podgrzeję im rosół a później zrobię frytki i schabowe Ostatni dzień wyżerki mam więc fryteczki sobie wciągnę
U mnie pogoda prześliczna!!!!!!!!!!!!!! !!!! Słonce świeci jak szalone!! śniegu nie ma w ogóle już a ciepło że szok! 18 stopni mam w tej chwili na termometrze a termometr nie jest bezpośrednio na słońcu bo słonce schowało się już za ścianę mojego balkonu. Także w szoku jestem!!!!!!! Balkon mam uchylony i siedzę koło niego na krótki rękaw i jest na prawdę ciepło !!!! Tyle, że na dwór nie pójdę bo nie mam jak synek lepiej jeszcze niech nie wychodzi zeby mu gorączka nie wróciła czasem.
Ale jutro juz pójdziemy na dwór bo synek do przedszkola pójdzie prawdopodobnie.
JEzuu ile ja mam roboty dzisiaj pranie muszę poskładać, zrobić nowe, kuchnie posprzątać, poodkurzać, obiad zrobić, wynieść śmieci, powycierać troche kurzy aż mi słabo na samą myśl o tym wszystkim......
A okresu nie mam brzuch trochę boli i to cały czas ale oprócz czarnych upławów nic nie widać. W ogóle to musze iść do gina bo mam już tego dość! Zanim dostanę okres to zawsze tydzien wcześniej mam jakies zrypane czarno-brązowe upławy, potem dostaję okres i tak dwa tygodnie razem to wszystko wychodzi jak muszę nosić te zasrane wkładki higieniczne, podpaski i tampony!!!! Zwariować można!!!! Czas do lekarza pójść!!!
Idę sprzątać i dzieciom jeść dać. Jak sie ogarnę to popiszę z Wami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 14:46   #824
meeedzik
Zakorzenienie

Milena ja też już się chyba tak przyzwyczaiłam, że wiem na co mogę sobie pozwolić a na co nie nigdy nie miałam cierpliwości do takiego liczenia i patrzenia co ile ma kalorii wiadomo, że jak kupuję jakiś jogurt czy coś to wybiorę te mniej kaloryczne, ale liczenie u mnie odpada
A Ty kochana nie przejmuj się ślubem i tak już dużo schudłaś i powinnaś być dumna
Stary 2012-02-29, 14:48   #825
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kobitki ja dziś późnooo wstałam.... dzieciaki od 9 rano juz wariowały wstałam, zrobiłam im śniadanie i sie położyłam ale oczywiście miałam ich na oku. Przysypiałam tak co chwilkę i chyba z milion razy się budziłam bo Ci się tak wydzierali. Nie wiem nawet kiedy wzięli mi mój perfum taki fajny z Oriflame i wypryskali połowę cały dom mi pachnie teraz ale wkurzyłam sie na maksa!!!! Ich pokój to wygląda jakby trąba powietrzna tam przeszła Jutro tam posprzątam w ramach odchudzania
No i tak leżałam że wstałam dopiero po 13. Zjadłam płatki i idę robić obiad dzieciom - podgrzeję im rosół a później zrobię frytki i schabowe Ostatni dzień wyżerki mam więc fryteczki sobie wciągnę
U mnie pogoda prześliczna!!!!!!!!!!!!!! !!!! Słonce świeci jak szalone!! śniegu nie ma w ogóle już a ciepło że szok! 18 stopni mam w tej chwili na termometrze a termometr nie jest bezpośrednio na słońcu bo słonce schowało się już za ścianę mojego balkonu. Także w szoku jestem!!!!!!! Balkon mam uchylony i siedzę koło niego na krótki rękaw i jest na prawdę ciepło !!!! Tyle, że na dwór nie pójdę bo nie mam jak synek lepiej jeszcze niech nie wychodzi zeby mu gorączka nie wróciła czasem.
JEzuu ile ja mam roboty dzisiaj pranie muszę poskładać, zrobić nowe, kuchnie posprzątać, poodkurzać, obiad zrobić, wynieść śmieci, powycierać troche kurzy aż mi słabo na samą myśl o tym wszystkim......
A okresu nie mam brzuch trochę boli i to cały czas ale oprócz czarnych upławów nic nie widać. W ogóle to musze iść do gina bo mam już tego dość! Zanim dostanę okres to zawsze tydzien wcześniej mam jakies zrypane czarno-brązowe upławy, potem dostaję okres i tak dwa tygodnie razem to wszystko wychodzi jak muszę nosić te zasrane wkładki higieniczne, podpaski i tampony!!!! Zwariować można!!!! Czas do lekarza pójść!!!
Jak to mówi moja mama - Najlepsze ćwiczenia to prace domowe, a najlepszy manicure to zmywanie naczyń
Stary 2012-02-29, 14:49   #826
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to mówi moja mama - Najlepsze ćwiczenia to prace domowe, a najlepszy manicure to zmywanie naczyń
haha to ja właśnie sobie zrobiłam manicure w takim razie
Stary 2012-02-29, 14:50   #827
meeedzik
Zakorzenienie

Monia co do @ to moja mama ma to samo, zanim jej się rozwinie na dobre ja to od razu dostaję i mam pierwszy dzień tak słabo, drugi mocniej trzeci znów słabo a czwarty to już końcówka w ogóle mam bardzo słabiutki okres, tylko w pierwszy dzień mnie czasem brzuch boli ale wezmę ketonal i mam spokój już do końca okresu
Stary 2012-02-29, 14:58   #828
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
haha to ja właśnie sobie zrobiłam manicure w takim razie
W sumie to pozytywnie nastawia do życia....
Na pytanie : Co robisz?
Odpowiadasz:
Manicure(zmywam naczynia)
Jestem na fitnessie (sprzątam)
Podnoszę ciężarki (niosę naszego syna na rękach)
Ćwiczę pośladki (pcham wózek z dziećmi)
Robię porządki w garderobie (układam ciuchy, bo szafa się nei zamyka)
Nakładam maseczkę na twarz (gotuję i znów sos mnie ochlapał)
Biorę lekcję tańca (mam na kapciach szmatki i myję podłogę)
hehe co jeszcze można wymyślić....
Stary 2012-02-29, 15:03   #829
heroine86
Zakorzenienie

Jestem

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
pozwólcie, że się do Was przyłączę, sama mam za mało motywacji chyba, a podobno w grupie raźniej. Wiosna co raz bliżej a tłuszczyku nie ubywa.
Mam 172 cm wzrostu i ważę 63 kg. Wymiar 92/65/96 najbardziej zależy mi na zrzuceniu dolnych partii
Witam serdecznie wymiary masz fajne, wagę zresztą też a ta talia ale rozumiem, że coś Ci tam nie pasuje i chcesz w sobie coś zmienić więc dobrze trafiłaś oferujemy wsparcie i baciki za grzechy no i tasaczek idzie w ruch jak się komuś ćwiczyć nie chce

Cytat:
Eh a mnie juz nerwica bierze waga mi rośnie Ja już nie wiem co mam zrobić w listopadzie i grudniu tak ładnie spadała a teraz *%#&^^
A podaj swój przykładowy jadłospis bo coś tam ćwiczysz widzę
nie jesteś przed @? sól też zatrzymuje wodę
nie martw się, niedługo wiosna, będziemy uskuteczniać spacerki

Cytat:
Heroine mówiłam kiedyś, że mi wystarczy 2-3 dni diety i waga spada
A tu masz tego drina http://www.tipy.pl/artykul_2518,jak-...kamikadze.html
na imprezie podają w 5 kieliszkach i tak zawsze z koleżanką strzelimy sobie na dobry początek
Ooo albo jeszcze lubię wściekłe psy to jest wódka + sok malinowy + sos tabasco
To masz fajny organizm mój tak szybko się nie poddaje
już mi smakuje ten drink w ten wściekłe psy nie próbowałam
a piłaś Krwawą Mery? bo ja tego nie cierpię, fuuuj
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 15:04   #830
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Ci, że Twój mężczyna z Tobą chodzi. Pewnie raźniej co ??
No właśnie się okazało, że nie da rady... w listopadzie chodził ze mną, ale teraz ma tyle pracy, że nie wyrabia... jeszcze doktorat zaczął to już w ogóle... dzisiaj wrócił o 7 z pracy i mieliśmy iść na 10.30 razem na siłownię, ale jak Go zobaczyłam takiego zmęczonego to powiedziałam, że absolutnie nigdzie nie idzie! Żeby mi jeszcze tam zemdlał na bieżni... przespał się i dzisiaj znowu do pracy na 15 dobrze, że dzisiaj bez dyżuru to wróci ok 23...

Cytat:
Ja dzisiaj 76,9 kg więc po miesiącu odchudzania jedyne 2,5 kg mniej . Podejrzewam, że gdyby nie zbijanie tych samych kilogramów przez moje grzeszki mogłoby być całkiem nieźle bo 4 - 5 kg mniej ale cóż mam nauczkę i motywację do niepodjadania
Ejjj, super wynik Nie ma co narzekać, podjadanie robi swoje :/ wiem po sobie ogólnie lepiej jest chudnąć wolniej wtedy nie straszne nam jojo

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Kurde ja mam problem ! Powiedzcie co WY stosujecie żeby nie pic wód słodkich ! bo mi mineralna nie podchodzi a owocowych herbat nie lubie już niewiem co mam pic ! Lubie żywiec truskawkowa ale niewiem czy mogę ją pic !
Też kiedyś to piłam, ale raczej nie powinnyśmy pić tego na diecie wciskaj sobie sok z cytryny na początek to kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Ja dzisiaj tylko śniadanie na razie zjadłam

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Maminka Nie jest źle Nawet bardzo dobrze Ja chudnę 2 kg na miesiąc i już się do tego przyzwyczaiłam i tyle musi mi starczyć
I dobrze, że tyle chudniesz! Przynajmniej na trwałe i bez jakichś rygorów! później będzie Ci łatwiej utrzymać wagę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-29, 15:06   #831
ksenawojowniczka
Raczkowanie

A o której wstałaś Śniadanko tylko , bardzo małO!
Stary 2012-02-29, 15:19   #832
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
trochę ten ślub mi przeszkadza bo tak to by mi nie przeszkadzało, że wolno chudnę, no ale cóż... ważne, że chudnę i że nie będzie efektu jo-jo
Kochana, tyle już schudłaś, że powinnaś być z siebie bardzo dumna a do ślubu masz jeszcze trochę czasu, więc Ci jeszcze sporo zleci nie ma się co załamywać zresztą przed ślubem się chudnie ze stresu ja schudłam 2 kg w ciągu tygodnia, że kiecka w talii była trochę luźna
noł stressss

Cytat:
A to szalone dzieciaki perfumy Ci wypsikali? boożeee, zatłukłabym teraz masz pachnąco w domu przynajmniej
spalisz trochę kalorii sprzątając po tym huraganie

Ja to się dzisiaj nie wyspałam poszłam po 4, wstałam o 9.50 i to jeszcze z wielkim mega trudem poszłam na tą siłownię ledwo przytomna z reguły ćwiczenia powinny pobudzać do życia i dawać energię, a ja dzisiaj normalnie zasypiałam na bieżni ludzie, co chwila ziewałam dobrze, że niewiele osób było, to tak nie zwracałam na siebie zbytniej uwagi

Cytat:
Kurde! A u mnie leje i zimno jak diabli ;/ grrrrr!!! normalnie to niesprawiedliwe
no lepiej zostańcie w domu trzeba dmuchać na zimne

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-29 o 15:20
Stary 2012-02-29, 15:25   #833
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Łohohoho, aktywny dzień się szykuje ja to dzisiaj już nic nie robię :P obiadu gotować nie muszę, bo Pan Mąż w pracy więc laaaaba
kurcze dziwnie masz z tym okresem mój nigdy nie daje takich sygnałów wcześniej... atakuje znienacka w ogóle jest nieregularny, ajjjj...

Cytat:
ja to od razu dostaję i mam pierwszy dzień tak słabo, drugi mocniej trzeci znów słabo a czwarty to już końcówka w ogóle mam bardzo słabiutki okres, tylko w pierwszy dzień mnie czasem brzuch boli ale wezmę ketonal i mam spokój już do końca okresu
4 dni okres? matko, zazdroszczę! Ja mam 7! 2-3 dzień najgorszy, potem takie ch.uje muje dzikie węże, ale jest! zwariować idzie....

Cytat:
W sumie to pozytywnie nastawia do życia....
Na pytanie : Co robisz?
Odpowiadasz:
Manicure(zmywam naczynia)
Jestem na fitnessie (sprzątam)
Podnoszę ciężarki (niosę naszego syna na rękach)
Ćwiczę pośladki (pcham wózek z dziećmi)
Robię porządki w garderobie (układam ciuchy, bo szafa się nei zamyka)
Nakładam maseczkę na twarz (gotuję i znów sos mnie ochlapał)
Biorę lekcję tańca (mam na kapciach szmatki i myję podłogę)
hehe co jeszcze można wymyślić....
Buahahahaha dobre!!!!

Cytat:
A o której wstałaś Śniadanko tylko , bardzo małO!
Wstałam przed 10, śniadanie zjadłam o 10.30 potem siłownia, niedawno wróciłam i dlatego tak teraz coś zrobię sobie na obiad ale oczywiście moje maniactwo komputerowe zwyciężyło i najpierw wlazłam na wizaż

W ogóle to muszę się pochwalić moim treningiem dzisiejszym mimo, że byłam ledwo przytomna to było:

45 min na bieżni
45 min rowerek
15 min twister
+ trochę ćwiczeń siłowych na ręce

Noooo idę jeść ten obiad w końcu!
Stary 2012-02-29, 15:44   #834
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Wow, to niezły wycisk Ja najbardziej lubię bieżnię, a ostatnio zastanawiam się czy na PS3 nie kupić sobie fitnessu takiego do ćwiczeń z move Któraś próbowała?
Stary 2012-02-29, 15:56   #835
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kochana, tyle już schudłaś, że powinnaś być z siebie bardzo dumna a do ślubu masz jeszcze trochę czasu, więc Ci jeszcze sporo zleci nie ma się co załamywać zresztą przed ślubem się chudnie ze stresu ja schudłam 2 kg w ciągu tygodnia, że kiecka w talii była trochę luźna
noł stressss

A to szalone dzieciaki perfumy Ci wypsikali? boożeee, zatłukłabym teraz masz pachnąco w domu przynajmniej
spalisz trochę kalorii sprzątając po tym huraganie

Ja to się dzisiaj nie wyspałam poszłam po 4, wstałam o 9.50 i to jeszcze z wielkim mega trudem poszłam na tą siłownię ledwo przytomna z reguły ćwiczenia powinny pobudzać do życia i dawać energię, a ja dzisiaj normalnie zasypiałam na bieżni ludzie, co chwila ziewałam dobrze, że niewiele osób było, to tak nie zwracałam na siebie zbytniej uwagi

Kurde! A u mnie leje i zimno jak diabli ;/ grrrrr!!! normalnie to niesprawiedliwe
no lepiej zostańcie w domu trzeba dmuchać na zimne
Jestem dumna ale wiadomo, że chcę jeszcze i jeszcze dam rade i będzie dobrze a 2 kg na miesiąc mi starczy
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-29, 16:07   #836
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, to niezły wycisk Ja najbardziej lubię bieżnię, a ostatnio zastanawiam się czy na PS3 nie kupić sobie fitnessu takiego do ćwiczeń z move Któraś próbowała?
Wycisk niezły, ale jaka satysfakcja!
ja nie próbowałam

Cytat:
Jestem dumna ale wiadomo, że chcę jeszcze i jeszcze dam rade i będzie dobrze a 2 kg na miesiąc mi starczy
no i bardzo dobrze
Stary 2012-02-29, 16:28   #837
monika01011986
Zakorzenienie

jezuuu minęły 2 godziny a ja tylko kurze wytarłam i pranie złożyłam
Moja mama wzięła młodszego synka na spacer więc miałam trochę spokoju no ale już wrócili i dzieciaki znowu buszują.
A ja szykuję się do odkurzania...... musze jeszcze tylko odkurzyć, wstawić pranie i potem je powiesić, posprzatać kuchnię, wymienić olej w frytkownicy i zrobić dzieciom frytki, usmażyć schabowe i znowu posprzątac kuchnię. Zdechnę tam!!! Brzuch mnie boli i to nie tak słabo wcale choć okresu nie widać! WTF? ? ? Nawet cycki przestały mnie boleć!!!! A zawsze przestawały gdy już dostawałam mega mocny okres, brzuch tez dopiero wtedy zaczynał mnie tak fest boleć. Może się zatkało?? i dlatego nie leci
piję kawkę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 16:32   #838
murka04
Zadomowienie

Heeej Ale się wyspałam no nic nie czułam przez całą noc, jak zasnęłam z termoforem na brzuchu tak się z nim obudziłam Rano tylko mnie zaczął boleć brzuch to wzięłam ketonal i przeszło po jakiejś godzinie. Rano już mama powiedziała że zapisze mnie do babki gdzie ona chodzi, prywatnie Tylko muszę ją jeszcze przycisnąć. A na śniadanie zjadłam bułkę z nutellą, jeju jak ja dawno jej nie jadłam
Postaram się dziś poćwiczyć ale nie wiem jak to będzie. Teraz czuję się o wiele lepiej niż wczoraj ale chyba nie będę ryzykować jeszcze. Zobaczę

Cytat:
Co do kota to też słyszałam moja ciocia ma dwa i mówiła że jak leży to nieraz jej na plecy wskakuje i masuje łapkami tak ugniata Sama widziałam wiec potwierdzone
Tak to prawda mój kot robi to samo, wskakuje na brzuch i ugniata łapkami go Fajne uczucie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Murka biedna jesteś strasznie też kiedys miałam takie@ ale lekarz przepisał mi lek Nimesil i jak boli to biorę pół godziny i idę w kime a potem jestem jak nowonarodzona
mam nadzieję że mi też przepisze takie tabletki, żeby już nie bolał tak @

Cytat:
JA miałam tak ogromne szczęscie że na mojej maturze nie miałam matematyki jako pierwszy rocznik pisałam nową maturę i wtedy nie była matma obowiązkowa Strasznie się cieszę bo ja bym na bank nie zdała jej nigdy.... dla mnie matma to czarna magia
Monia ja też jestem ciemniak z matmy i co się nauczę to zaraz zapomnę Nie wiem jak zdam maturę

Cytat:
ojjj biedne biedne ale moje bóle w porównaniu do Mureczki okresów to pikuś!! Ja tam jeszcze jakos daje radę i nawet dziećmi się w miarę zajmuję a nasza Mureczka tak mocno cierpi strasznie mi jej szkoda
Mam nadzieję że niedługo i ja będę miała takie znośne Bo na razie to nie wyobrażam sobie że mogłabym robić cokolwiek oprócz leżenia i wycia A Ale aż mi głupio że tak Wam narzekam i się martwicie

Cytat:
No, nacierpi się biedactwo strasznie może jak pójdzie do gina to jej da coś na zmniejszenie tych bóli bo żeby już silne tabletki typu ketonal nie działały łoj szkoda szkoda tej Mureczki miejmy nadzieję, że słodko śpi
Oj mam nadzieję że jak pójdę to mi coś przepisze. Ketonal działa ale to tak już w 3-4dniu. W 1 i 2 nie ma szans. Ale wiesz co chyba wymodliłaś bo spałam jak zabita!! Położyłam ciepły termofor na brzuch i usnęłam od razu a obudziłam się nad ranem bo kicia się chciała dostać do mnie To dzięki Tobie i Moni bo tak się martwiłyście

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:33   #839
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Hej laseczki
U mnie dziś na wadze 47,6 kg czyli waga wraca do normalności po weekendzie a to dzięki temu, że teraz ładnie trzymam się diety, nawet tak nie grzeszę no i ćwiczę

A u mnie dziś brzydka pogoda, niebo zachmurzone i tak ponuro jest
A jutro idę z Tż na jakieś zakupy w końcu, bo już tak dawno nie byłam, że szok! Z buta mi się nie chce iść, bo mam około 30 minut drogi a Tż w pracy od 9 do 17 to jak wraca to sklepy pozamykane a jutro ma iść na później do pracy to pójdziemy rano zobaczyć do jakichś odzieżowych i obuwniczych
Madzia jak zawsze bez problemu wraca do wagi, oh Ty gdzie tu sprawiedliwość No super oby tak zostało Ćwiczysz to i waga spada
Nie no nie wierzę, naprawdę u mnie jest dziś ładniejsza pogoda?? Słońce świeci, cieplutko, żadnej chmurki nie ma
A ja też zawsze z Tż chodzę po sklepach, sama nie lubię

Cytat:
Cześć dziewczynki U mnie dziś 63,8 kg, czyli wracam na dobrą drogę po rozpuście w weekend a na dworze piękna pogoda słoneczko świeci, aż chce się żyć
O super, oby tak dalej U mnie dziś też taka pogoda aż rano chciało mi się wstawać

Cytat:
Niby wymiarem jest ok, ale przy dużych biodrach nie robi to wrażenia - podobno na talię najlepsze są ćwiczenia hula hop
Witaj fajnie że mamy nową dietowiczkę Hula hoop jest super na talię i boczki

Cytat:
O matko kochana, o 4 spać i wstać tak wcześnie no nienormalna!! haha wyobrażam sobie jak tam ludzie się pocili na bieżni a Ty ziewałaś

Cytat:
4 dni okres? matko, zazdroszczę! Ja mam 7! 2-3 dzień najgorszy, potem takie ch.uje muje dzikie węże, ale jest! zwariować idzie

45 min na bieżni
45 min rowerek
15 min twister
+ trochę ćwiczeń siłowych na ręce
7 dni okres? zazdroszczę ja mam 10
Ale dałaś dziś znów czadu z ćwiczeniami, mimo ziewania

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:35   #840
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość

monika01011986 bardzo dużo schudłaś,co prawda widzę,ze to na przestrzeni lat,ale super spadekJaka metodę stosujesz??
Ja każdego roku odchudzam sie po 3 miesiące i gubię wtedy po 15 kg teraz od marca zaczynam trzeci raz dietę ale chce ok.5 kg zgubić więc mam nadzieję że nie zajmie mi to trzech miesięcy aż.
Moja metoda to dieta 1000 kcal + umiarkowany ruch (spacery, brzuszki, przysiady, bieganie za dziećmi)

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Choruje ostatnio na czerwony płaszczyk, raczej taki jesienny, a teraz są wyprzedaże Tylko nie wiem czy krótszy czy dłuższy ....i nie wiem czy się nie wstrzymać bo jak jeszcze schudnę to może okazać się za duży jak myślicie? wkleję Wam płaszcze jakie widziałam i mi się podobają
ten pierwszy jest super!!!!! kup sobie rozmiar mniejszy żebyś miała motywację do schudnięcia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości