|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20
|
|
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20
Dzięki dziewczyny za kciuki =* agnes coś właśnie czuje że to już =p może ten 29 to sądny dzień he he ;-) MAG a ty już w szpitalu że wtedy pisałas o oknach =p?
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do seriali typy "dlaczego ja" "trudne sprawy" i "pamiatki z wakacji" to porazka i nie ogladam bo zalamka normalnie Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2012-02-29 o 16:26 |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
no, ale mogli by dać chociaż jedną zadowoloną
|
|
|
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-co robisz, żeby to zmienić jak wyglądasz? - no w sumie to nic
|
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Rozeznanie
|
też chciałam RwT zobaczyć,ale mam ten sam problem co Monia,grrrr...w starym mieszkaniu notorycznie oglądałam i teraz mi troche brakuje tych wszystkich "wariatów". Bo tu stety-niestety mamy tylko angielską TV..
Rybka co do przeprowadzki to napiszę tyle-masakra... Bardzo mnie po niej bolało gardło. Tylko dlatego,że tak bardzo krzyczałam na Tomka i "faceta" mojej siostry... rozpieprzyli cały mój rozkład i mi nerwy puściły. I zamiast planowanych 2 dni cała przeprowadzka i rozpakowywanie zajęły mi 2razy tyle czasu. no i siostra mi naprawdę pomagała-złego słowa o niej nie mogę powiedzieć. co innego ten jej cały Kamilek...boże jaką bym mogła epistołę na temat jego lenistwa i nie tylko napisać,to ho ho.... zdjęcia mieszkanka jutro też dodam bo przy okazji mamie je wyślę. też nie widziała go jeszcze to się ucieszy. A Ty jak dałaś radę ze swoją przeprowadzką??Mam nadzieję że dużo lepiej poszła u Ciebie ![]() a co do tego czopa to ja chyba na nim "wymusiłam" wyjście. mam straszne zaparcia i się za bardzo "skupiłam" na kibelku i chyba przez to on wypadł. Więc nie przewiduję,żeby się coś miało ruszyć... No chyba,że na kolejnym posiedzeniu z wysiłku wody mi odejdą
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Nie ogladam juz tych rozmow w toku, bo mnie doluja takie programy...wiekszosc z tych kobiet nic nie robi by zmienic to co im sie tak nie podoba...
|
#1451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
o w sumie to dobrze ze nie mam jak tego obejrzec bo z z tego co piszecie to nic nie stracilam, a ludzkiej glupoty zdzierzyc nie moge.
|
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
żal po prostu patrzec i sluchac , ja uwazam ze takie kobiety potrzebuja natychmiastowej pomocy psychologa, bo normalny czlowiek dąży do tego zeby bylo lepiej jesli cos mu nie pasuje, przeciez te kobitki nie sa jakos strasznie otyle, z twarzy nawet ładne i to zeby wygladac lepiej to nie jest nic niemozliwego .
Jedna powiedziala,ze nie ćwiczy bo jest zimno
26.03.2012 Mateuszek 21.09.2014 Piotruś Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2012-02-29 o 16:56 |
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się pośmiałam trochę
|
|
|
|
#1456 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wzięła by jedna z drugą poszła pobiegać, na jakiś basen, aerobic albo porobiłaby kilka brzuszków i od razu to czy tamto lepiej by wyglądało - ale nie lepiej powiedzieć, że jestem wielorybem i nie dopuszczać męża - nawet dotknąć ich nie może "bo to jest złe" najlepsza była ta 18-latka - no kurde ta to trochę wzięłaby się za siebie i w pół roku wyglądałaby tak, że każdy facet by się za nią obejrzał - przecież w tym wieku ciało ma niesamowite zdolności do "regeneracji" Edytowane przez mag_99 Czas edycji: 2012-02-29 o 16:57 |
||
|
|
|
#1457 | |
|
Zadomowienie
|
aaagga współczuję że musiałaś tyle się nacierpieć, najważniejsze że już jest po wszystkim i synek jest z Tobą
Cytat:
claudia trzymam ![]() Ja właśnie skończyłam oglądać rozmowy w toku, ale te dziewczyny są głupie, użalają się nad swoim ciałem a nic z tym nie robią.. |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się brzuch napina, jakby mi ktoś obrecz na nim zaciskał
Próbuję wtedy ćwiczyć oddechy ale kurczę wcale to nie jest łatwe |
|
|
|
#1460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niech macica pracuje może w końcu ta szyjka jakoś się zacznie rozwierać i coś z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak szłam dziś do kasy to jeden pan dostał taki sprint w nogach aby zająć miejsce przede mną w kolejce, że myślałam, że pęknę ze śmiechu. Poszłam dwie kasy dalej, gdzie ludzie mieli drobne rzeczy w koszykach (może jedna osoba więcej niż ta, do której biegł tamten pan). I ja już człapałam się z zapłaconymi zakupami a on jeszcze czekał Cytat:
Więc jest niezależna i mobilna. Chociaż jak znajomi widzą, że w tak zaawansowanej ciaży prowadzę auto, to są przerażeni :/ Nie wiem czym.Jakbym miała iść po te zakupy, to w połowie drogi wyzionęłabym ducha. W ogóle tak się w sklepie zmęczyłam, że aż brzuch mnie rozbolał. I nie mieli ananasa w puszcze a taką ochotę na niego miałam.Kupiłam kawałek arbuza nie lubię arbuzów, ale tak mnie naszło na kawałek. Kupiłam pomarańcze na sok i kiwi. Jak będzie kwaśne, to też pójdzie na sok A słodkiego tak mi się chce, że zjadłabym chyba cały karto czekolady i innych pyszności
|
|
#1462 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Witaj Dawno cie nie bylo. To juz pewnie lada dzien cos sie ruszy ![]() Bo podobno do 2 tyg wczesniej.Wiec niby max tydzien ci zostal z brzuszkiem.
|
|
#1463 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ja dziś mam nareszcie dzień pakowania , a teraz troszkę odpoczynku i nadrabiania Was ![]() Widzę, że Balbinka powróciła No to biorę się za czytanie
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo figury to Skrzynecka podobno schudła w 2 miesiące po porodzie 10kg
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ja też się dziwię, czasem wręcz jestem przerażona, ale w sumie przestałam się przejmować, bo wiem, że szybko to ze mnie zleci po porodzie, jakieś takie mam przeczucie![]() a może to pozytywne nastawienie?
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ze Ty sie tak nadenerwowalas... A dlugo bedziesz miala jeszcze tych gosci? Czy szwagier na stale z wami bedzie mieszkal, a siostra do PL wraca, bo nie kojarze za bardzo... Acha i mysle, ze czop nie z tych ustepliwych, jakby nie mial zamiaru wyjsc to Twoje parcie nic by nie dalo tak mi sie zdaje
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki dziękuje za kciuki, ja już po wizycie.
Nie ma już bakterii w moczu, hemoglobina z 10.3 podskoczyła do 11.4 ![]() Wszystkie pozostałe wyniki ok, serduszkopięknie pracuje - ginka zrobiła takie szybkie usg by sprawdzić serduszko i ułożenie dzidzi- jest ustawiona główką i to bardzo nisko (stąd ten nacisk na pęcherz) , tak jak myślałam - po prawej stronie pod moimi żebrami ma nóżki - często je czuję Mówiła, że ma jeszcze troche miejsca, więc może zmienić pozycję. Oby nie, albo jeśli już to tylko na chwilkę![]() Więcej dowiem się we wtorek, jak będe miała już normalne usg z pomiarami. Karo super, że wszystko sie tak fajnie ułożyło - gratuluje zdanego egzaminu i udanej wizyty w szpitalu. Też mam we wtorek USG ![]() Już sie nie mogę doczekać jak zobaczę dzidzię, bo dziś to tylko serduszko podejrzałyśmy z lekarką i ułożenie. wow Claudia trzymam kciuki!!!!
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakby każda z nas miała za męża osobistego trenera jakiegoś tam mistrza fitness też by nam łatwo poszło ![]() ale i tak kobity damy rade
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdroszczę jej ![]() poza tym te wszystkie "gwiazdy" i "gwiazdeczki" mają sztab ludzi pracujących nad wizerunkiem. I stać ją na dietetyków, trenerów. Fajnie, że czas po połogu będziemy przechodzić latem. Już nie mogę doczekać się spacerów, kąpieli w jeziorze. Trochę kondycja się poprawi ![]() A dziecię skorzysta i będzie dużo na świezym powietrzu (rzecz jasna w cieniu, w życiu nie męczyłabym maluszka w słońcu!).
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro mam wizyte i prosze i kciuki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Próbuję wtedy ćwiczyć oddechy ale kurczę wcale to nie jest łatwe
a taką ochotę na niego miałam.
nie lubię arbuzów, ale tak mnie naszło na kawałek. Kupiłam pomarańcze na sok i kiwi. Jak będzie kwaśne, to też pójdzie na sok
, a teraz troszkę odpoczynku i nadrabiania Was

i prosze i kciuki