|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
nie poszlam... nie jestem ![]() dzieki za kilka slow od siebie a tu kilka słów o wywiadzie poldiego dla GQ (po niemiecku): Im Interview spricht Podolski über die wichtigsten Menschen seiner Karriere, über seine Familie und seine polnische Herkunft. "Die Menschen in Polen haben das einfachere Leben. Die müssen sich nicht so viele Gedanken machen. Die leben einfach ihr Leben und haben Spaß", sagt Podolski. "Ich kann mir auch vorstellen, mal wieder in Polen zu leben." Er fühle sich in der Zweizimmerwohnung seiner Oma sehr wohl, die Leute seien "angenehm und fröhlich" 4 euro ta gazetka... nooo...tak bliska i zarazem tak nieosiagalna...aj... jeszcze ewentualnie jakas nadzieja, ze w empiku, ale marna... :P bo tam to raczej bravo niemieckie i inne dziadostwo a nie to co czlowieka interesuje ![]() mavuś... połączmy się w 'niejaktrzebości' ładnie wygladam? (av) ![]() EDIT: luna... ty masz ładniutki ![]() wlasnie u mnie 'łi łisz ju e mery kristmes' tralala... a tam akurat wlaczamstronke... i boska fotka podo z GQ (okladka XD) coz za zbieg okolicznosci hihiihih
|
|
|
#25232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to smutne będziesz mieć święta ale nie martw sie, silna jesteś i dasz rade
|
|
|
#25233 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() trochito... ![]() Cytat:
moi zawsze na taką "starszą osobę" miękli ![]() a z noclegiem nie jest tak źle, zawsze można wynająć jakiś taniuśki pokój w akademiku albo coś, wiecie, to się da załatwić, tylko że ze 100zł trzeba mieć na bilet, nocleg i przejazd ![]() też się ciesze, że Okuka idzie won ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#25234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie wyglądasz a dziękuje, sama sobie sie podobam ![]() przyłączam sie, a co mi szkodzi ![]() a co mu sie zebrało na mówienie o życiu w Polsce ![]() i o babci mówi ?
|
|
|
#25235 |
|
Zakorzenienie
|
Every footballer should have a website like Artur Boruc's. (Or Timo's. His is great, except I can't read German.) Even though the English version isn't on all the site, it's not as if you need it to look at some of the hundreds of pics he puts up of himself.
From his "about Artur" page: Nickname: "Arczi", "Borul", "Borsuk", "Lala" ![]() Wasn't Lala a Tellitubby? znalazłam ten wpis na jakiejs stronce o pilkarzach i jakas osobka coś skrobnela o borucu .... boruc teletubiś
|
|
#25236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh dzięki oni mnie za chiny ludowe nie puszczą Okuce zrobili kuku a aj nawet nie wiedziałam że tato siedzi na tym fotelu taka byłam zapatrzona w Ebiego
|
|
|
#25237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25238 |
|
Zakorzenienie
|
ktos do mnie z prywatnego numeru dzwonil... czy to ktoras z was?
... bo ja obcych nie odbieram... wiec tak sie tylko dopytuje ;P
|
|
#25239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam do stadionu jakieś 2minuty drogi i widzę go z balkonu ![]() Dokładnie Tricomi śliczna jesteś, fotki super, jak już pisałam z polskich to wylukałam na fotkach Ebisia, i Lewandowskiego a z Portugali Ronaldo, Ricardo i Nuno Gomesa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale by było super, jaki wypas
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki że o mnie pamiętałaś Ja też za Ciebie chlusnę
|
|
|
|
|
#25242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie to samo osebrałam ale słyszałam tylko jakąś piosenkę więc się wyłaczyłam, się komuś nudzi ![]() A tymczasem zmykam bo siostra przyjechała i trzeba ją powitać ![]() Albo wpadnę wieczorem (czyt.noc Także za Was
|
|
|
|
|
#25245 |
|
Zakorzenienie
|
to pewnie maxi posyla mi straszaki
![]() FOTKI: basti ...gwiazda filmowa XD + troche podo (podo-pudzian podnosic bale... mistrzostwo doskonalosci ) + boruc... to foto jest powalające... nie wiem czemu, ale jest... i nie chodzi tu o urode boruca (a przynajmniej nie tylko)... tylko o caloksztalt...a przyzam sie, ze wlasnie przejrzalam spora czesc jego fotek z oficjalnej strony ola... lepiej boruk niż burok
|
|
#25246 |
|
Zakorzenienie
|
nom i ja sie zbieram
ide obliczać mediane z matmy no przecież ja kocham obliczać mediane dobranoc
|
|
#25247 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobilam sobie przerwe
choc mam 2 prace do napisania, zrobic wykres z retoryki i 3 grubasne ksiazki przeczytac rany a ja siedze na necie chyba sobie go odetne przez ten wekeend zeby choc polwe zrobic.Fotki dla rozluznienia moze mi sie bardziej zachce 2 to z tej swiatecznej imprezy ale mnie to kadr juz nie obioł widac malo wazna jestemWatpie w to
|
#25248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dostałby za coś takiego Boruc wielkolud 4 fotka: " chodź do taty Misiaelu ![]() dobra, mediana czeka, baj
|
|
|
#25249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co ty masz do urody Boruca co?!
|
|
|
|
|
#25250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa bo wy się śmiejecie że on wielki na tym zdjęciu?Eee tam w sam raz, w łóżku się mieści
|
|
|
|
|
#25251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nic nie robic innego jak wpatrywac sie w bastka ... bop ukrył sie słodziutko za rokim na twojej fotce ![]() Cytat:
ale misia coś nie za bardzo ucieszony Ola jak zwykle sobie zboczuszkuje... w lozku sie miesci powiadasz a no ja absolutnie nic do urody boruca nie mam nie nie nei ok ja niedlugo lece laski... wczesna pora, ale musze sie wyspac, zeby jutro sie wziac ostro za kucie...bo mam mase roboty przed swietami w szkole off korz... bo o domu nie mysle nawet ;P'Was immer du tust wo immer du bist ich werd hier bleiben und warten auf dich wie weh das auch tut und fehlt mir auch mut ich werd hier bleiben und warten auf dich' f-raz - ich werde auf dich warten ... achhh FOTKI: 1- lahmi mrrrauuu2 - arne 3 - ekipka : klinsi, kahn, bala, podo, schweini...moi to jacys nie podobni za to rszta 4,5 - podo ma coś ten teges nie teges ... ... juz sobie z nim porozmawiam ...ale w koszulce Polski wyglada bosko (wiem, juz to mowilam setki razy za kazdym razem jak dodawalam to foto...przepraszam... no nie moge sie powstrzymac czasem i dodac 6 - basti boskie
|
|
|
#25252 | |||
|
Zakorzenienie
|
oni może skojarzyli teletubisia, bo nie znają polskiego słowa LALA
no przynajmniej mnie się tak wydaje ![]() Cytat:
no a poza tym Cris dla Słońca ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#25253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ide spac bo norlamnie oczy to mi sie same zamykaja
|
|
#25254 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć, we wtroek na Polsacie sport mecz ktoś tam z Juventusem Turyn, czyli Bufcio na bramce, a w środę na Polsacie sport mecz kogoś tam z Bayernem Monachium-->Puchar Niemiec
![]() A jutro o 19.30 Gala rozdania nagród piłkarskich też na Polsacie sport Dobra teraz już na serio zmykam, buźka
|
|
|
|
#25255 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
własnie wróciłam od koleżanki oglądałysmy PIŁĘ III OMG posikana ze strachu byłam więc dopiero wpadam
|
|
|
|
#25256 |
|
Zakorzenienie
|
czesc talciu
dzisiaj jakieś pustki przez cały dzień, jak nigdy
|
|
|
|
#25257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ... zdaje sie, ze klubem maniego :P: (manuel friedrich) ... no i co? oczywiscie nie ma w tv... :l wrrrr...sprawdzalam...teg o meczu, o ktorym ola mowi tez nie ma... co za dziadostwo no... szzz....wpadlam jeszcze na chwile po kąpieli ![]() tri... nie wiem jak wy, ale ja to dzisiaj dosc dlugo bylam i nawet probowalam zrobic sztuczny tłok XD wątek przechodzi kryzys wieku średniego mam nadzieje, ze mu minie :PEDIT: sroda : Magath jest jednak pozytywnie nastawiony do dwóch ostatnich meczów rundy (w środę spotkanie DFB-Pokal z Alemannią Aachen): - Na treningu panuje bardzo dobra atmosfera. Mam przeczucie, że drużyna wie, co znaczą dwa ostatnie w tym roku mecze. i wszystko jasne :P
|
|
|
#25258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bardzo chetnie ale już widze miny rodziców Cytat:
Cytat:
u mnie też |
|||
|
|
|
#25259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wietanko w takim razei a teraz powracam, |
|
|
|
|
#25260 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam do wanny
do jutra |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

i Trochi 
wydaje Ci sie że wszyscy są szęśliwi ? bzdura ! udają takich bo nie mają wyjścia
jestem

to smutne będziesz mieć święta
ale nie martw sie, silna jesteś i dasz rade
moze to brzmi smiesznie... ba ... nawet napewno... bynajmniej dla mnie, ale smieszne nie jest...dlaczego osoba, ktora uwaza sie za mojego przyjaciela za kazdym razem spotyka sie z inna osoba...a do mnie nawet nie zagada? nie rozumiem..dlatego sie gniewam... a ze sie dlugo gniewac nie umiem to co ja mam robic?
nie ma mowy ! jeszcze cie okradną, zgwałcą, a na końcu zabiją ! ty masz mature, zajmij sie nauką a nie pierdołami !

jest taka slodka...to na plus dla ciebi, bo bede miec mile skojarzenia z toba