Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 18:29   #2761
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
rzeczywiście dziewczynka wyjątek z kim bym nie rozmawiała to auto działa na maluszka usypiająco

warkocze kołysze czego chciec wiecej, poki nie miałam prawa jazdy sama zasypiałam zaraz po zapieciu pasów

A co do Natalki to ona odkąd jeździ przodem do kierunku jazdy to w dzien gadado innych samochodów no i śpiewa mi przez całą droge
wieczotrem tylko jak jest ciemno to zaraz usypia
Nio ewenement

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale fajnie urodzisz pilkarza

ale dzis byla ladna pogoda... a ja chyba dostalam podwyzke ok 100 wiecej na konto wplynelo a jeszcze sie zapisalam do pzu w tym miesiacu wiec odpadlo mi 60 zl tytulem skladki wiec w sumie jakies 160 zl netto dostalam ciesze sie bo ostatnio wiecej wydatkow niz wyplaty
Super! Gratuluję Nie dostałaś aneksu do umowy, tylko takie zaskoczenie na koncie?
Stary 2012-02-29, 18:39   #2762
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Oby do 17stego

scio - kochana widze sa efekty Twojej ciezkiej pracy! Gratulacje !! No i jest nastepna zwolenniczka zumby
Dzięki o tak zumba miłość od pierwszego wejrzenia

Cytat:
Jak fajnie ze mam termin na rozpoczecie Euro co chwile przypominaja mi w tv ile jeszcze dni mi zostalo do porodu Dzisiaj rowna 100weczka
Ale fajnie To chyba jakiś znak

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 18:41   #2763
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nio ewenement

Super! Gratuluję Nie dostałaś aneksu do umowy, tylko takie zaskoczenie na koncie?
U nas zwykle wszystko odbywa sie przez zaskoczenie ostatnio np dostalam dwa aneksy - jeden z polowy 2011 roku o zmianie siedziby firmy, a drugi datowany na 1.01.2012 o zmianie stanowiska pracy, ktore tak na prawde zmienilam w sierpniu zeszlego roku a teraz bylo wywieszone na tablicy ogloszen ze od marca jest przewidziana podwyzka o srednio 4 % ale raczej spodziewalam sie tego z nastepna wyplata dopiero... o ile w ogole nio ale w kazdym razie mila niespodzianka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 18:42   #2764
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
U nas zwykle wszystko odbywa sie przez zaskoczenie ostatnio np dostalam dwa aneksy - jeden z polowy 2011 roku o zmianie siedziby firmy, a drugi datowany na 1.01.2012 o zmianie stanowiska pracy, ktore tak na prawde zmienilam w sierpniu zeszlego roku a teraz bylo wywieszone na tablicy ogloszen ze od marca jest przewidziana podwyzka o srednio 4 % ale raczej spodziewalam sie tego z nastepna wyplata dopiero... o ile w ogole nio ale w kazdym razie mila niespodzianka
Oby więcej takich niespodzianek
Stary 2012-02-29, 18:47   #2765
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki o tak zumba miłość od pierwszego wejrzenia

Ale fajnie To chyba jakiś znak
ja strasznie tesknie za zumba

Heheh dokladnie

Cytat:
Mowilam do meza ze innego wyjscia nie bylo. Na rozpoczecie Euro musi byc chlopak

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 19:01   #2766
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak fajnie ze mam termin na rozpoczecie Euro co chwile przypominaja mi w tv ile jeszcze dni mi zostalo do porodu Dzisiaj rowna 100weczka
Czyli zaczynasz rodzić z pierwszym gwizdkiem czy pierwszą bramką? Wiesz, lepiej żeby ten nasz Narodowy Stadion się do tego Euro dotrzymał bo jak nie? Nie ma Euro nie ma dzidziola

Cytat:

ale dzis byla ladna pogoda... a ja chyba dostalam podwyzke ok 100 wiecej na konto wplynelo a jeszcze sie zapisalam do pzu w tym miesiacu wiec odpadlo mi 60 zl tytulem skladki wiec w sumie jakies 160 zl netto dostalam ciesze sie bo ostatnio wiecej wydatkow niz wyplaty
Gratuluję niespodzianki, byle takich więcej!!!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to jest u mojej teściowej syndrom dobra rada mamy pielęgniarki
Hehehe moja kumpela miała w rodzinie syndom szwagierki pielęgniarki dobra rada - laska swojemu dziecku nie pozwalała biegać i szybko chodzić (bo się spoci), dotykać rzeczy (bakterie), bawić z synkiem kumpeli (mały miał alergię i czerwone oczy, te sprawy - wg niej alergia jest zaraźliwa i jej dziecko się zarazi) a najlepsze - nigdzie go nie brali ze sobą (ani do sklepu ani na miasto no bo ludzie go czymś zarażą) - nie muszę mówić, że ktoś koło niego kichnie i jest dramat...

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 19:08   #2767
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 19:11   #2768
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Czyli zaczynasz rodzić z pierwszym gwizdkiem czy pierwszą bramką? Wiesz, lepiej żeby ten nasz Narodowy Stadion się do tego Euro dotrzymał bo jak nie? Nie ma Euro nie ma dzidziola
...
Zaczynam rodzic z pierwszym gwizdkiem a przy pierwszym golu maly juz jest na swiecie Taki jest moj plan

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-29, 19:18   #2769
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cudowny plan, szczególnie jego ostatnia część
Ja już część posprzątałam dzisiaj (sypialnię i zmyłam podłogę na schodach), jutro machnę salon (bo tu sprzątam 2x w tygodniu) i łazienkę
I jeszcze wyprasowałam całą stertę ciuchów, druga taka jeszcze czeka
Ugotowałam też pyszny obiad, leczo po bretońsku Połączenie fasolki i leczo Wyszło boskie
I zrobiłam jeszcze pierdyliard innych rzeczy, az sama się sobie dziwię

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Zaczynam rodzic z pierwszym gwizdkiem a przy pierwszym golu maly juz jest na swiecie Taki jest moj plan
Byle nie przy pierwszym golu Polaków, bo to byś mogła sobie poczekać
Stary 2012-02-29, 19:57   #2770
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli to ma być pierwszy gol dla Pl to poród zapowiada sie dlugi i meczacy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cudowny plan, szczególnie jego ostatnia część
Ja już część posprzątałam dzisiaj (sypialnię i zmyłam podłogę na schodach), jutro machnę salon (bo tu sprzątam 2x w tygodniu) i łazienkę
I jeszcze wyprasowałam całą stertę ciuchów, druga taka jeszcze czeka
Ugotowałam też pyszny obiad, leczo po bretońsku Połączenie fasolki i leczo Wyszło boskie
I zrobiłam jeszcze pierdyliard innych rzeczy, az sama się sobie dziwię

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Byle nie przy pierwszym golu Polaków, bo to byś mogła sobie poczekać
heheh to samo pomyslalam
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:00   #2771
india83
Zakorzenienie

czesc

Sambuś oby więcej takich miłych niespodzianek.
tez by mi sie przydała, ale w najblizszym czasie moge tylko pomarzyc

a ja dziś wybrałam sie do open finance w celu zorientowania się czy moge liczyć na jakieś korzystniejsze warunki w innym banku, bo w tej chwili mam kredyt w euro z marża 2,6%, wiec wydawało mi sie, że sporawo. I jak sie okazało na chwilę obecną na euro na pewno nie miałabym szans, bo musielibysmy osiagać wspólne zarobki rzędu 10-12tys/msc (no a do tego to nam spooorooo brakuje), a jeżeli chodzi o złotówki to owszem otrzymałabym nawet marże 1,1% ale za to wibor wyższy co dawało by na nowo kredyt na 30 lat z rata ok 1350-1400zł dodatkowo przy spłacie bym straciła na spreadzie bankowym, wiec nadplaciłabym ok. 30tys + prowizja od wczesniejszej spłaty ok. 3 tys.
Interes życia normalnie . babka mi powiedziała, że powinnismy się cieszyć, że mamy kredyt na tak korzystnych warunkach.
Poszłam tez do Polbanku zapytać o szansę na obniżenie marży, Pan oczywiscie powiedział, że wniosek mozna złozyć ale przy obecnej sytuacji na rynku i naszych warunach daje nam zerowe szanse na zmiane. Nie pozostaje mi nic innego jak kredyt nadpłacać póki euro staniało.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:15   #2772
martucha84
Zakorzenienie

byłam dziś 13 godzin w pracy... padam, ale za to zrobiliśmy mnóstwo rzeczy do kiermaszu, wkręciłam się w decoupage

i dostane kosmetyki do testowania ze str e e t comu ale fajnie

ide was nadrabiać,
Stary 2012-02-29, 20:32   #2773
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
byłam dziś 13 godzin w pracy... padam, ale za to zrobiliśmy mnóstwo rzeczy do kiermaszu, wkręciłam się w decoupage

i dostane kosmetyki do testowania ze str e e t comu ale fajnie

ide was nadrabiać,
13h z dzieciakami sporo

co do kosmetyków - sszczesciara

a mnie mecz wciagnał
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:42   #2774
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
brzmi fajnie, choc ja tych 135m2 wcale małym domkiem bym nie nazwała no i oby układ z tesciowka jej sie nie zmienił
powiem ci że mi sie też wydawało duże, ale takie w sam raz

Cytat:
dobry

wiosna przyszła
oj takkkk jest dziś piękna pogoda, nawet teraz jest bardzo ciepło

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Wczoraj ustaliliśmy z mężem nasz urlop. jej, już się nie mogę doczekać! W pierwszy weekend zaprosimy nasze rodziny do nas, żeby w końcu babcie, dziadkowie i najbliższe ciocie mogli zobaczyć jak mieszkamy i to będzie sobota - niedziela, później błogie lenistwo i w piątek (jeśli tylko będzie pogoda) jedziemy do W-wy! Żeby tylko szybko zleciało do 17 marca!
zazdroszcze...

Cytat:
gratulacje!!!!

Cytat:
13h z dzieciakami sporo

co do kosmetyków - sszczesciara

a mnie mecz wciagnał
nie z dzieciakamy od 7 do 16 wiec tylko 9, reszte od 16 do 20 to z dziewczynami już, robiłyśmy rzeczy do kiermaszu wiosenno świątecznego
i pizze se zamówiłyśmy a co
a kosmetyki, no udło mi się
Stary 2012-02-29, 20:48   #2775
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Gratuluję niespodzianki, byle takich więcej!!!

Hehehe moja kumpela miała w rodzinie syndom szwagierki pielęgniarki dobra rada - laska swojemu dziecku nie pozwalała biegać i szybko chodzić (bo się spoci), dotykać rzeczy (bakterie), bawić z synkiem kumpeli (mały miał alergię i czerwone oczy, te sprawy - wg niej alergia jest zaraźliwa i jej dziecko się zarazi) a najlepsze - nigdzie go nie brali ze sobą (ani do sklepu ani na miasto no bo ludzie go czymś zarażą) - nie muszę mówić, że ktoś koło niego kichnie i jest dramat...
to moja teściowa TŻ badania by wszystkie robiła krwi i na wątrobę, choroby by mu wyszukiwała ale samymi smażonymi kotletami by go pasła, śmietana i wszystkim czym nie może na wątrobę, ach temat rzeka, sadzę że zacznie się jak dziecko się pojawi, tysiąc dobrych rad

Cytat:

Cytat:
czesc

a ja dziś wybrałam sie do open finance w celu zorientowania się czy moge liczyć na jakieś korzystniejsze warunki w innym banku, bo w tej chwili mam kredyt w euro z marża 2,6%, wiec wydawało mi sie, że sporawo. I jak sie okazało na chwilę obecną na euro na pewno nie miałabym szans, bo musielibysmy osiagać wspólne zarobki rzędu 10-12tys/msc (no a do tego to nam spooorooo brakuje), a jeżeli chodzi o złotówki to owszem otrzymałabym nawet marże 1,1% ale za to wibor wyższy co dawało by na nowo kredyt na 30 lat z rata ok 1350-1400zł dodatkowo przy spłacie bym straciła na spreadzie bankowym, wiec nadplaciłabym ok. 30tys + prowizja od wczesniejszej spłaty ok. 3 tys.
Interes życia normalnie . babka mi powiedziała, że powinnismy się cieszyć, że mamy kredyt na tak korzystnych warunkach.
Poszłam tez do Polbanku zapytać o szansę na obniżenie marży, Pan oczywiscie powiedział, że wniosek mozna złozyć ale przy obecnej sytuacji na rynku i naszych warunach daje nam zerowe szanse na zmiane. Nie pozostaje mi nic innego jak kredyt nadpłacać póki euro staniało.

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:32   #2776
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli to ma być pierwszy gol dla Pl to poród zapowiada sie dlugi i meczacy
To ladnie mi wrozysz

Moze nie bedzie tak zle W koncu dzisiaj niezle sobie dali rade z Portugalia.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-01, 07:47   #2777
kliwia
Zakorzenienie

india o masakra z tym kredytem

rosalinkda, ja dzis tez sobie sprzatne generalnie i bede miala z glowy
A zaraz chyba ubiore zuzke i skocze do biedronki.
Tylko jest prawie 10 stopni i nie bardzo chce mi sie ja ubierac w kombinezon a kurtki nie posiadam

Mamy super firme od internetu. wystraczy ze co 2 lata pojdzie sie do nich podpiisac nowy aneks - nie zmieniajac niczego w umowie, i dostaje sie pol roku internetu za pol ceny hihihh fajnie
A dzis jeszcze nowy dekoder do kabolwki przyniesie facet yeah i bedziemy kanaly HD odbierac w koncu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 07:47   #2778
Ana***
Zakorzenienie

Marta no to ładną dniówkę zaliczyłaś a co robiłaś na kiermasz? zrób zdjęcia może mnie zainspirujesz (zdjęć jajek nie mogę znaleźć, gdzie są?)

Hej hej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 08:03   #2779
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
super! Oby więcej takich niespodziewanek!

Cytat:
Treść usunięta
ja chyba też będę dzisiaj sprzątać. Miałam iść się spotkać ze znajomymi, ale coś się dogadać nie możemy, więc dzisiaj sobie posprzątam i od jutra zacznę weekend niezakłócany sprzątaniem

Cytat:
czesc

szok! W takim razie chyba faktycznie pozostaje Wam tylko nadpłacać kredyt kiedy euro stoi tak jak stoi.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie z dzieciakamy od 7 do 16 wiec tylko 9, reszte od 16 do 20 to z dziewczynami już, robiłyśmy rzeczy do kiermaszu wiosenno świątecznego
i pizze se zamówiłyśmy a co
a kosmetyki, no udło mi się
wow! Ale fajnie! No i jeszcze kosmetyki! Rewelka!

Za mna chodzi pizza, ale nie znalazłam jeszcze nigdzie mąki razowej albo orkiszowej, bo pszennej nie powinnam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Mamy super firme od internetu. wystraczy ze co 2 lata pojdzie sie do nich podpiisac nowy aneks - nie zmieniajac niczego w umowie, i dostaje sie pol roku internetu za pol ceny hihihh fajnie
A dzis jeszcze nowy dekoder do kabolwki przyniesie facet yeah i bedziemy kanaly HD odbierac w koncu
Ale fajnie!! haha, nowy telewizor, to i nowy dekoder musi być!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Marta no to ładną dniówkę zaliczyłaś a co robiłaś na kiermasz? zrób zdjęcia może mnie zainspirujesz (zdjęć jajek nie mogę znaleźć, gdzie są?)

Hej hej
w k. w świątecznym wątku

Witajcie

Marzec

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 08:27   #2780
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
super! Oby więcej takich niespodziewanek!

ja chyba też będę dzisiaj sprzątać. Miałam iść się spotkać ze znajomymi, ale coś się dogadać nie możemy, więc dzisiaj sobie posprzątam i od jutra zacznę weekend niezakłócany sprzątaniem

szok! W takim razie chyba faktycznie pozostaje Wam tylko nadpłacać kredyt kiedy euro stoi tak jak stoi.

wow! Ale fajnie! No i jeszcze kosmetyki! Rewelka!

Za mna chodzi pizza, ale nie znalazłam jeszcze nigdzie mąki razowej albo orkiszowej, bo pszennej nie powinnam

Ale fajnie!! haha, nowy telewizor, to i nowy dekoder musi być!

w k. w świątecznym wątku

Witajcie

Marzec

nie żebym zaczynała się stresować

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-03-01, 09:10   #2781
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-03-01, 09:17   #2782
agus87
Zakorzenienie

dobry
ja od 3 dni mam migrene

wczoraj taka piekna pgooda była, dzisiaj już pada
grrr
do tego mam mega @
po wczorajszej siłowni dzisiaj ledwo chodzę, skumulowało się
Stary 2012-03-01, 10:46   #2783
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-03-01, 10:54   #2784
Gucia0987
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj spokój

Rossi trzymaj się! Dasz radę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:22   #2785
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

tyle ludzi?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-03-01, 11:29   #2786
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Treść usunięta

no to witaj w klubie taki zapierdziel ze nawet nei ma kiedy taczki naładowac:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:31   #2787
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

dzis u mnie ponuro-a taka chcialam isc na spacer z malym gryy
z drugiej strony ma troche katar wiec moze dzien w domu sie przyda
pochwale sie bardzo przydatna nowa umiejetnoscia Toma-smiejce sie albo nie ale moja mama nie moze sie nadziwic ze 16 miesieczne dziecko umie wydmuchac nos przynajmniej nie zalega my nic w nosie i nie splynie na gardla czy pluc wiec ja sie ciesze

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-03-01 o 11:39
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:37   #2788
kliwia
Zakorzenienie

katunia, chyba roczne
ja zuzke ucze, i czasami dmuchnie haha, ale fridy juz sie nie boi przynajmniej wiec nie ma problemu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:38   #2789
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

dzis u mnie ponuro-a taka chcialam isc na spacer z malym gryy
z drugiej strony ma troche katar wiec moze dzien w domu sie przyda
pochwale sie bardzo przydatna nowa umiejetnoscia Toma-smiejce sie albo nie ale moja mama nie moze sie nadziwic ze miesieczne dziecko umie wydmuchac nos przynajmniej nie zalega my nic w nosie i nie splynie na gardla czy pluc wiec ja sie ciesze

no to sie ziecio naumiał

usmiejesz sie tuska tak własnie wącha kwiatuchy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:41   #2790
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
katunia, chyba roczne
ja zuzke ucze, i czasami dmuchnie haha, ale fridy juz sie nie boi przynajmniej wiec nie ma problemu
juz poprawilam
pisalam 16 miesiaczne ale mialam wylaczona klawiature numeryczna

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
no to sie ziecio naumiał

usmiejesz sie tuska tak własnie wącha kwiatuchy

no on sie wlasnie od tego nauczyl-wachanie kwiatkow i robienie aaaapsik
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości