Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 22:19   #3361
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
kocurzyco dziękuję U mnie o wagę martwią się lekarze, ja pewnie bym nie wpadła na to, że póki co za mało przytyłam
U mojej mamy prawie do końca nie było widać że jest w ciąży, a jest bardzo szczupła, zawsze ważyła poniżej 50kg, w ciąży z 49 przytyła na 52kg, więc nie martw się na zapas

Całe życie próbowała przytyć, nawet w ciąży się nie udało

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2012-02-29 o 22:27
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:22   #3362
Feaa
Raczkowanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Hej

Przyszłam się pochwalić Czuję pierwsze ruchy

to musi być wspaniałe uczucie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
jakie lśniące

Cytat:
Napisane przez donimica Pokaż wiadomość
też mam magnetyczny i cóż. szału nie ma ;p
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=9404 wstawiłam zdjęcia Meli. I jest na maksa brzydka taki gremlinek, ale ja kocham tą jej brzydote <3
co Ty gadasz, świetny jest!

Cytat:
Ja bym mogła i samymi pizzami żyć, a i tak nie przytyję
ale pizza to puste kalorie. musisz rybki wcinać, makaron pełnoziarnisty, duże duże ilości. nie wiem, mięsko jesz? to kurczaka, indyka

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Miałam dziś owocny dzień. Kupiłam sandały na obcasach i 2 doskonale leżące staniki.

A taka jestem delikatna, ze ledwo doszłam do miasta, bo szwy w skarpetkach mnie obcierały. Musiałam wejść do pierwszego lepszego sklepu i kupić skarpetki bezszwowe, bo nie dałabym rady wrócić do domu. Zmieniałam skarpetki na środku korytarza w CH
chciałabym to zobaczyć

wróciłam z siłowni, padam
1h siłowego, 30min ćwiczeń na brzuch i jeszcze 20min interwałów na bieżni.
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:28   #3363
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety mam już
Twoja strata
Też chcę sari...

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Soleilko Niech rośnie duży okrąglutki! Cudownie, że już czujesz ruchy

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:33   #3364
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość

Nie mam dostępu, też chcę zobaczyć
Zaakceptowałam
Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Zaraz idę poczytać książkę w wannie.

O, a wiecie, w nowym mieszkaniu będę miała prysznic. Trzeba będzie się ponownie przyzwyczaić. W sumie to całe życie miałam wannę, tylko przez chwilę wynajmowałam kawalerkę,w której był prysznic.
Może to głupio zabrzmi,ale już się zastanawiam, jak będę tam nakładała maski i odżywki (ale problem,co? Jakbym miała tylko takie problemy!) i jak będę je zmywać. Do zmycia chyba będzie trzeba wchodzić cała pod prysznic? Czy myślicie,że z pochyloną głową da radę?

A wy macie u siebie wannę czy prysznic? Co wolicie?
a ja mam wannę z prysznicem nie mam swojego ulubieńca, zależy od tego jak czuję się na siłach i nastroju

Niedawno wróciłam od koleżanki i robiłyśmy na zaliczenie strategię personalną wymyślonej przez nas firmy. Lubię te przedmioty, które mogą się mi przydać w późniejszej pracy
Nie bardzo wiedziałyśmy jakie przedsiębiorstwo wybrać, jedna koleżanka mówiła, że robi o poszukiwaniu magazyniera do F.H.U, a znowu inna mówiła o astronaucie więc rozstaw jest ogromny
Zrobiłyśmy o architekcie w firmie architektonicznej Mamy nadzieję, że to taka optymalna półka
No bo taki magazynier to wystarczy, ze ma wykształcenie zawodowe, kurs na wózki widłowe, a doświadczenie nie jest potrzebne. I zaplanuj takiemu ścieżkę kariery
Znowu za astronautę w ogóle nie wiedziałabym jak się wziąć
Stary 2012-02-29, 22:52   #3365
kocurzyca
Zakorzenienie

W piątek idę na pierwsza sesję telepania się na telepaczu
Dziś poszłam się dopytać o wszelkie przeciwwskazania.
Pan powiedział, ze do przeciwwskazań należą: rozrusznik serca, świeżo zamontowany metalowy implant i ciąża. Na stawy i kręgosłup maja nawet specjalne zestawy ćwiczeń.

To ja już nie wiem, czy to jakieś inne maszyny są czy coś.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 23:01   #3366
Feaa
Raczkowanie

Cytat:
W piątek idę na pierwsza sesję telepania się na telepaczu
Dziś poszłam się dopytać o wszelkie przeciwwskazania.
Pan powiedział, ze do przeciwwskazań należą: rozrusznik serca, świeżo zamontowany metalowy implant i ciąża. Na stawy i kręgosłup maja nawet specjalne zestawy ćwiczeń.

To ja już nie wiem, czy to jakieś inne maszyny są czy coś.
Ale co to jest?
Stary 2012-02-29, 23:05   #3367
Maryha_ah
Zakorzenienie

UU chyba idę nadrabiać.. 10 stron.. Niieee chce miii sieee..
Stary 2012-02-29, 23:11   #3368
Elewyn
Zakorzenienie

zjadłabym coś
Stary 2012-02-29, 23:15   #3369
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co to jest?
Ćwiczenia na wibratorze
Tzn na tej maszynie wibrującej.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

O takie coś
http://www.wowcher.co.uk/images/loca.../1435/2202.png

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-02-29, 23:22   #3370
Feaa
Raczkowanie

A, ja widziałam taką maszynę ale z mniejszym stepem, że w sumie to się dało na tym tylko stać i na upartego siedzieć W sumie niezła sprawa. Szkoda, że u mnie tego nie ma na siłowni.
Stary 2012-02-29, 23:36   #3371
Elewyn
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2012-02-29, 23:41   #3372
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A, ja widziałam taką maszynę ale z mniejszym stepem, że w sumie to się dało na tym tylko stać i na upartego siedzieć W sumie niezła sprawa. Szkoda, że u mnie tego nie ma na siłowni.
Bo są takie do stania, i są takie do ćwiczenia. Nie wiem czy one różnią się też natężeniem wibrowania.
Moja koleżanka chodziła na te do stania i bardzo szybko schudła. No oczywiście dieta do tego.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-02-29, 23:46   #3373
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Bo są takie do stania, i są takie do ćwiczenia. Nie wiem czy one różnią się też natężeniem wibrowania.
Moja koleżanka chodziła na te do stania i bardzo szybko schudła. No oczywiście dieta do tego.
mnie bawią miny kobiet ' ćwiczących ' na tym urządzeniu. Gdzieś na YT widziałam. Normalnie taki błogostan jak przy orgazmie
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 01:27   #3374
Nerchie
Zakorzenienie

Hej znowu

My na siłowni mamy podobną maszynę, tylko, że wibruje pas i pas 'wkładasz' na miejsce, które chcesz nawibrować. Sama mam minę ekstazy na tym, jak tak poćwiczę na siłowni dobra godzinę, a na sam koniec wymasuje się tym urządzeniem.

Fikcyjna, witaj w wątku! Widziałam tatuaż, gdy przeglądałam trochę bloga, nie mój typ znaczników, ale z ciekawości co znaczy? btw Myślałaś o tym, aby NIE farbować włosów?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2012-03-01 o 01:34
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 01:51   #3375
Ula_87
Wtajemniczenie

Spałam w ciągu dnia i teraz pewnie nie będę spała do rana.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 06:34   #3376
moooniek
Zakorzenienie

dziewczyny, ma ktoras z was porownanie balsamu z sleek line do maski tej firmy? Ostatnio od przyjaciolki dostalam dosc spora probke balsamu, jak dla mnie jest swietny i zastanawiam sie czy maska nie bylaby lepsza
Stary 2012-03-01, 08:22   #3377
otako
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264166 8]mnie bawią miny kobiet ' ćwiczących ' na tym urządzeniu. Gdzieś na YT widziałam. Normalnie taki błogostan jak przy orgazmie [/QUOTE]

No bo to jest bardzo przyjemne
ale jak już mówiłam, nie dla każdego. Ja mogłabym stać i pół godziny na takiej platformie, a moja koleżanka po 3 minutach już miała dosyć.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Ale śmieszną konsystencję ma szampon Alterry, taki gęsty żelowy glutek Od razu skojarzyło mi się z tym: http://www.apteka-natolinska.pl/uplo...el_175g160.jpg

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 09:06   #3378
Asia19x
Zakorzenienie

Dobry bobry

A no, Alterra ma taką "glutowatą" konsystencję

Oglądacie dziś "Rozmowy w toku"? Będzie o zakupoholioczkach. Ja pierdykam, żeby one chociaż na takowe wyglądały. Bez obrazy, ale wieśniary straszne. Kicz jak nic

Wczoraj był fajny odcinek.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2012-03-01 o 09:07
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 09:14   #3379
201612231846
Konto usunięte

Dzień Dobry! Wczoraj byłam taka zmęczona i taka zabiegana ,że nie miałam czasu zajrzeć . Muszę się wam pochwalić wczoraj Zrobiłam pierwszy baleyage.. Może nie wyszedł idealnie. Ale wg mnie jak na 1 raz to wyszedł całkiem ładnie.

Oglądałam wczoraj na Polsacie film ,pt. ,,Komedia romantyczna''. Nic specjalnego w sumie.

u mnie w porządku. Odchudzam się już 3 dzień. Trochę ciężko idzie mi z jedzeniem regularnych posiłków. Ale staram się. Ćwiczę też po pół godzinki dziennie albo spacerek itd.

A co tam u was dziewczyny?
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 09:25   #3380
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dzień doorby

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Widzisz, wiem, że to skutkuje.. Jak to się mówi? Że osobą przegraną w związku zawsze jest ktoś, kto bardziej pokaże swoje zaangażowanie.. I trochę się tego boje. Ja z każdej strony muszę pokazać jak bardzo mi zależy.. Właściwie to nie widzę z tym problemu, bo ja taka jestem.. Ale głupio mi czasami jak widzę, że on obserwuje czy nie robię czegoś źle. Czy nie jestem do niej podobna...Materialistyczn a, egoistyczna, czy go nie oszukuję, czy nie staram się celowo wywołać u niego zazdrość.. Wszystkie jej grzechy za które ja płacę. Wtedy mi normalnie sił brakuje. Nie jestem idealna a on chyba tego oczekuje... A sam nie daje z siebie wszystkiego.. Ecchh
Przepraszam za smęcenie i dziękuję równocześnie
Ojj. Ja się tak z TŻ parę początkowych miesięcy bawiłam. Po prostu, każdy chciał być zwycięzcą dobrze ze to już za nami

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
[/COLOR]trampki za kostkę z Auchan
http://www.auchan.pl/aktualnosci-auc...lorowe-trampki
Taaak też muszę pojechać i jeszcze na te baletki tylko najbliższą możliwość mam w niedziele, ciekawe czy do niedzieli wszystkiego nie wymiotą

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

No jestem żarłoczkiem. Tak na oko do pracy biorę ok 200-250g chleba, na nim margaryna i ser do tego
A do tego dziś miałam jogurt brzoskwiniowy, nieduży. I byłam głodna jednak. pod koniec. A no i ja jeszcze czekam godzinę na autobus. To zjadłam banana jeszcze
250 gram? Przecież to pół bochenka niewyobrażalne dla mnie zjeść 10 kromek chleba dziennie. Nie mogę nawet wyobrazić sobie kanapek z takiej ilości pewnie gdybym miała takie kanapki też bym zjadła, ale ja ostatnio coraz gorzej jem, rano śniadanie, później jakas jedna kanapka na uczelni, i dopiero późny obiad, a wtedy to już tak wygłodniała jestem że wrzucam każdą ilość w siebie

Cytat:
Ja też nie lubię. Bo ja nie mam takich jak sarenka. Heh,nie wiem nawet skąd to określenie, kiedyś jedna z koleżanek tak to ujęła i zapamietałam. Chodzi o to,że nie mam takich wąskich w kostkach. Tylko takie kołki Zimą,wiosną i jesienią może nie aż tak,ale latem to masakra - bo ja mam problem z krążeniem i mi strasznie puchną łydki.
Ojej, ja też nie mam wąskich w kostkach. I co. Prawda jest taka, że nogi takie jak nam się podobają mają tylko modelki. Więc pora zacząć lubić własne nogi, bo prawdopodobnie lepszych już mieć nie będziemy

Cytat:
Włąśnie tu jest problem: ojczym od zawsze ma astmę alergiczną, więc wtedy też o tym wiedziałam. Chodzi o to,że wtedy jeszcze nie było na tyle źle, żeby zwierzęta wyprowadzać z domu.

[/COLOR]

Wiesz, no może ktoś i by go oddał z powrotem - ale pytanie: czy to nie zaszkodzi kotu?

Astma alergiczna. Też mam. Hm.. Ciężko. Ale trochę nie rozumiem, jak to wtedy nie reagował na kota a teraz kot mu przeszkadza? Albo jest uczulony na kota, albo nie jest. Ciężko mi sobie wyobrazić uczulenie nabyte podczas długotrwałego kontaktu.. ale ja lekarzem nie jestem.. Wiem za to że jak mi się pogarsza/ mam ataki to jest wina czegoś co właśnie się pojawiło a nie czegoś z czym mam kontakt od dawna i wcześniej byłam zdrowa. Może co innego jest przyczyną pogorszenia jego stanu zdrowia?

Na pewno możesz go gdzies ulokować u zaufanej osoby i odebrać. Kot się przyzwyczai do nowego, później wróci do Ciebie i też się przyzwyczai po jakimś czasie.

Cytat:
A mi się nudziło i połączyłam dwa zdjęcia w jedno - z zapuszczania: jedno zdjęcie maj 2011, drugie luty 2012. Jak oceniacie ten porost? Dużo, mało,przeciętnie?
ładny przyrost, taki zdrowy

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Do szkole zajechałam do Auchana i jestem posiadaczkę balerinek w kwiatki za 15 zł oraz trampek za kostkę w kolorze taupe za 23 zł
Też chce tam jechać i to już a TŻ akurat musi pracowac do soboty tak że nie mamy jak jechac

Cytat:
Ja tak myję rano - właśnie z pochyloną nad wanną głową.
Zastanawiam się, czy pochylenie się nad prysznicem (jak to brzmi ) będzie możliwe.
Ja na klęcząco i nie ma problemu

Cytat:
Miałam dziś owocny dzień. Kupiłam sandały na obcasach i 2 doskonale leżące staniki.

A taka jestem delikatna, ze ledwo doszłam do miasta, bo szwy w skarpetkach mnie obcierały. Musiałam wejść do pierwszego lepszego sklepu i kupić skarpetki bezszwowe, bo nie dałabym rady wrócić do domu. Zmieniałam skarpetki na środku korytarza w CH

Ja też miałam wczoraj owocny dzień, kupiłam spódnice wiosenno- letnią w outlecie vero mody za 39 zł taką ładną i sweterek zwykly najzwyklejszy cardigan kremowy za 19 zł w outletach ciężko coś znaleźć ale jak się wychodzi z markowymi ciuchami za taką cenę to jest się z siebie dumnym

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
dziewczyny, ma ktoras z was porownanie balsamu z sleek line do maski tej firmy? Ostatnio od przyjaciolki dostalam dosc spora probke balsamu, jak dla mnie jest swietny i zastanawiam sie czy maska nie bylaby lepsza
Ja uwielbiam maske sleek line moim zdaniem była dużo lepsza od balsamu
Stary 2012-03-01, 10:23   #3381
Asia19x
Zakorzenienie

A Wy śpicie, czy co?

Zrobiłam listę zakupową na marzec I muszę się tego tzrymać (kosmetyki)

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-03-01, 10:29   #3382
Maryha_ah
Zakorzenienie

Ja się na uczelnie zbieram co masz na tej liście?
Stary 2012-03-01, 10:40   #3383
Asia19x
Zakorzenienie

Same potrzebne rzeczy, do ciała i włosów
Przysięgłam, że nie dam się pokusie i nie kupię nic nowego
Siedź w domu, co się będziesz w szkole męczyć

Ehe, taaaaa

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-03-01, 10:44   #3384
Maryha_ah
Zakorzenienie

Same potrzebne czyli? mnie teraz strasznie nęci kolorówka, nowe cienie, nowe lakiery, kredki, bo wiesz, wiosna, kolorów mi się zachciało
Ja nie mogę za długo w domu siedzieć bo to mnie męczy jeszcze bardziej. te 2 ćwiczenia które mam jakoś przesiedzę, a później idziemy z koleżankami na bar sałatkowy do pizzy hut
Stary 2012-03-01, 10:49   #3385
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:52   #3386
Asia19x
Zakorzenienie

Dobry

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Same potrzebne czyli? mnie teraz strasznie nęci kolorówka, nowe cienie, nowe lakiery, kredki, bo wiesz, wiosna, kolorów mi się zachciało
Ja nie mogę za długo w domu siedzieć bo to mnie męczy jeszcze bardziej. te 2 ćwiczenia które mam jakoś przesiedzę, a później idziemy z koleżankami na bar sałatkowy do pizzy hut

Kilka masek, szamponów, jakieś serum, wiesz

O kolorówkach nic nie mówię... Na mojej liście nic na ich temat nie ma
Nie, nie, nie. Choć oddałabym 1cm włosów za nowy miętowy lakier

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-03-01, 10:52   #3387
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Zaraz odpiszę Ci na PW

Stary 2012-03-01, 10:53   #3388
Asia19x
Zakorzenienie

Czekam

Burczy mi w brzuchu. Zjadłam na śniadanie... Czekoladę

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-03-01, 10:56   #3389
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

Kilka masek, szamponów, jakieś serum, wiesz

O kolorówkach nic nie mówię... Na mojej liście nic na ich temat nie ma
Nie, nie, nie. Choć oddałabym 1cm włosów za nowy miętowy lakier
Nie no, jasne, to same artykuły pierwszej potrzeby
Mnnie nic nie kusi z włosowych,chyba mi się trochę znudziły, w zeszłym miesiącu kupiłam tylko szampon nerila i odżywke joanny z ab jajeczną. Nawet bez specjalnej ekscytacji za to myślę że jadąc na uczelnie wstąpię na stoisko essence
Stary 2012-03-01, 11:04   #3390
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Czekam

Burczy mi w brzuchu. Zjadłam na śniadanie... Czekoladę
Poszło

Też zabieram się za śniadanie i herbatkę z cytryną a później kawę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości