|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
a czym TŻ się zajmuje?
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
hahah moj TZ jest dobry, ogląda mecz i mówi ooo Ronaldo schodzi, to patrze na tv i tak oczy mi sie chyba zaswiecily na Jego widok i TZ do mnie podchodzi i sprawdza czy już mam "mokro"....
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32639751]bardzo fajne, chyba podkminie Twój pomysł
[/QUOTE]A proszę bardzo Naprawdę są słodkie Chyba położymy je każdemu na talerzyku
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w chwili obecnej szukam jakiejkolwiek pracy Trzymajcie kciuki!!
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
No kiepsko....sporo zmian w drugiej połowie a ja czekam na golaaaaaaaaaa!!!!
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Rzut wolny i ................ ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- i d........................ ............na zawał serca zejdę |
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeee tam, dla mnie mecz juz sie skonczyl Ronaldo zszedl to nie ma na co patrzec
|
|
#4717 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
czy znacie kogoś kto brał ślub kościelny w środku tygodnia? |
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- znam i to nawet sporo osób, ale nie byłam |
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślicie, że lepiej aniołkow nie kłaść na talerzykach? To może winietki na talerzykach, a aniołki gdzies obok?? Macie pomysł??
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
nie - myślę że ze względu na wesele - trudno zebrać ludzi na taka imprezę w środku tygodnia a co do tradycji w kościele to się nie wypowiem bo nie mam pojęcia czy można.. ona8686 tak zielone ![]() mnie się aniołki tak średnio podobają - ze względu na użyteczność a raczej na jej brak - sama ostatnio dostałam na weselu takiego ( owszem bardzo ładne) ale co potem z nim zrobić? |
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
dorka nic nie masz z nim zrobić
ja uważam, że to taki miły akcent dla gości. Połowa może je wyrzucić, a połowa sobie zostawi
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
ja POLKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI, muszę Wam dziewczyny powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego meczu widać, że Panowie się trochę podciągnęli, nie dali sobie nakopać do d..... co jest ważne, nie bali się atakowali.... Jeleń człowieku nie wiem jak Ci wybaczę...taka okazja...w czerwcu musisz dać z siebie więcej....Portugalia była agresywna... żółta kartka się należała...dobrze, stadion pełen i chyba zaliczył egzamin.
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Zadomowienie
|
pamiętam, że jak przybyłam na wątek to dużo o tym było mowy, bo nie jestem sama w tej sytuacji - jest górnikiem
nocki są jednak szczególnie ciężkie, bo trzeba wszystko robić samemu i dłużej się pracuje, tzn tak jest w przypadku jego stanowiska....Dziewczyny, ech, wpadam tu na chwilę i już uciekam spać, jutro od rana kolejne buszowanie po sklepach, trzeba projektować kuchnię, łazienkę, salon, wszystko przemyśleć..... a tak na marginesie........ jestem szaleńczo zakochana Dobrej nocy!
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
sama pomysł uważam za fajny i na pewno przyjemnym uczuciem jest być obdarowanym a aniołki wizualnie uważam że bardzo ładne - ideę rozumiem ale osobiście należę do osób praktycznych i sama takie prezenty zamierzam dawać
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dawałabym ich na stół. Dałabym je do wielkiego koszyka i po pierwszym tańcu, bym wzięła ten koszyk i powiedziała, że dziękujecie wszyskim za przybycie i w ramach podziękowań dacie po gipsowym aniołku (zaznaczyć, że jest niejadalny) - można dzieci zatrudnić do rozdawania aniołków
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, nie mam sił od rana wszystkiego nadrobić, bo jakieś chorubsko wstrętne mnie zbiera i muszę uciekać do łóżka...
![]() Chciałam się tylko pochwalić pewną drobnostką kupiliśmy dziś z moim Miśkiem 2 kieliszki do szampana na ślub - są takie śliczne, że aż żal mi je będzie rozbić ![]() a poza tym chciałam oświadczyć, już dziś, że jutro (czyli za godzinkę ) mamy STUDNIÓWKĘ ... Normalnie nie mogę uwierzyć, że tak to leci ![]() maly_czlowieczek - słodkie to co napisałaś! Ja też ostatnio mam jakąś odnowę miłosną, czuje się jakbym się zakochała dopiero tydzień temu aż ślub mnie bardziej zaczął cieszyć! Oby ten stan szybko nie minął!Miłej nocki wam życzę kobitki
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakie prezenty dajecie gościom?
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie są śliczne dostałaś też złotego aniołka w gratisie ?
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spac laseczki dobranoc
|
#4733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) W jaki sposób zamierzasz je gosciom dawać? |
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak byłam we wrześniu na weselu koleżanki to u niej były słoniki i były postawione koło talerza i też myslałam żeby tak zrobić. A pozostałe dam świadkowej do koszyczka i będzie rozdawać tym gościom którzy przyszli tylko do kościoła. |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
co do wcześniejszego pytania moja znajoma dawała takie aniołki w takich ślicznych woreczkach i w środku była też czekoladka i woreczek leżał obok talerzyka - woreczke moze być od razu formom winietki. Wyglądało to bardzo ładnie
A ja jeszcze się nie zdecydowałam ale myślę albo o czekoladkach ( lub ciasteczkach) są takie śliczne m&m's kawowe (pyszne) i one mają złotą glazurę -można w ładne pudełeczko zapakować http://4.bp.blogspot.com/_hR7F-MqvRz...400/mocha1.bmp albo o bańkach mydlanych. Jeszcze się nie zdecydowałam ale mam jeszcze sporo czasu - te m&m's mi po glowie chodzą bo naprawdę strasznie mi smakowały ![]() zastanawiam sie tez nad takim słodkim akcentem - ładnie wygląda może nie jest to prezent ale uważam że ciekawe
Edytowane przez Dorka__00 Czas edycji: 2012-02-29 o 23:22 |
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczynki ja spadam spać, ledwo zipie a jutro wraca TZ i muszę trochę ogarnąć ten malutki burdelik jaki zrobiłam pod Jego nieobecność, prawie zawsze tak mam.... :P ja jestem z natury bałaganiarą bo "tworzę" i jest to taki artystyczny nieład a On jest poukładany...
|
|
|
|
#4737 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem to tylko w dwóch przypadkach: mieliby jakąś konkretną intencję, motywację lub/i są sexoholikami i to dla nich większe umartwienie niż 40 dni o chlebie i wodzie A może Ty żartowałaś tak tylko? Znam, m.in. swoją siostrę. Na Śląsku to taki trochę standard, nikogo specjalnie nie rusza (ale już znajoma z Wawy musiała szefowi pokazać zaproszenie, bo nie chciał jej wierzyć, że wesele w środę)
|
|
|
#4738 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje - bardzo ładny kolor. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja piekę kruche ciasteczka dla gości - jedna partia ciasta w sam raz starczy na 120 sztuk. Może upiekę 2, bo ciasteczka mnie uspokajają. ;> Mykam spać - dobrej nocy dziewczyny.
|
|
|
#4739 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, byłam w sierpniu na takim weselu
U nas w okolicy sporo jest ślubów w tygodniu, szczególnie w lipcu/sierpniu. Cytat:
![]() Niektórzy nawet twierdzą, że lepsze takie w tygodniu, bo na 2 dzień nie trzeba iść do kościoła Dobranoc kobitki
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Kochane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

[/QUOTE]
Naprawdę są słodkie

kupiliśmy dziś z moim Miśkiem 2 kieliszki do szampana na ślub - są takie śliczne, że aż żal mi je będzie rozbić

a ja... jestem oaza spokoju