|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25261 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Ja też się uważam jeszcze za nie w pełni dorosłą, choć mam już te 18 lat Nie jesteś sama, ja też nie byłam nigdy na meczu Tylko na takich szkolnychCytat:
Widzisz jak Cris unika fajnych dziewczyn Cytat:
Widzę, że zorientowana jesteś Jak wylukasz gdzieś w gazecie Crisa to daj znaćCytat:
Poldi.. Cytat:
Cytat:
![]() Taa, a do mnie dzwonią z zagranicy Cytat:
A dziś na korkach nie widziałam tego syna korepetytorki Heh, tylko słyszałam jak się z ojcem o coś kłócił. Ma na imię Kamil.. i długo siedzi na Gg, jego mama mi mówiła
|
|||||||
|
|
|
#25262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze wiecie jak się nakręciłam, żebyśmy chociaż na jeden mecz pojechały razem i żebyście mogły spełnić swoje marzenie może spróbujcie wypytać rodziców czy gdyby wszystko było załatwione, nocleg, dojazd i opieka, to by was puścili tak hipotetycznie? ![]() ![]() teraz będę Was namawiać, żebyście rodziców przkonały, bo się wkręciłam przez Was |
|
|
|
|
#25263 |
|
Wtajemniczenie
|
Tri, no no
Chciałabym na prawdę Ja nie mam pojęcia, co na to by powiedzieli rodzice, bo nigdy jeszcze sama tak daleko nie byłam Tzn, byłam w sanatorium w Jeleniej Górze, ale to zupełnie co innegoMam nadzieję, że kiedyś pojedziemy razem na jakiś mecz.. oby jeszcze w tym roku Idę, bo już późno. pa Tri
|
|
|
|
#25264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
papa |
|
|
|
|
#25265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) o ile tata będzie miał wolne (sama rzuce szkołe ) i finanse nam pozwolą, ale trzeba kasiorke zbierać Ja też się napaliłam, fajnie by było tak wkońcu spotkać się "na żywo" i pokibicować naszej drużynie ![]() Tri ile płaciłaś za bilet? Bo byłaś w dobrym sektorze a wiadomo że tam bilety są droższe
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny porządny program sportowy jaki mam w TV ![]() A wiecie, czytałam dzisiaj w Dzienniku że Miro Klose oprzechodzi do Juventusu, czyżby z Bufciem razem grał? Skłonni są z niego zapłacić 20mln euro
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25267 |
|
Zakorzenienie
|
Jeja dziewczyny (w zasadzie widzę tylko Tri
)http://allegro.pl/item149549492_spioszki_boruca_.html ![]() I wyczytałam o dziewczynie Buffona (Alena Seredova) Prywatnie Gigi jest związany z czeską modelką i aktorką, Aleną Seredovą. Spotkał ją na krótko po rozwodzie z Lindą Cerrą. Parę poznał ze sobą czeski piłkarz Pavel Nedved. Alena urodziła się 21 marca 1978 roku w Pradze. W 1998 roku została wicemiss Czech i reprezentowała ten kraj na wyborach Miss World. Ma 181 cm wzrostu, jej wymiary wynoszą 94-60-92. Dziewczyna często pozuje nago do różnych czasopism dla dorosłych, ale również gra w filmach przeznaczonych dla nich (można się domyślić, o co chodzi:P) Sam piłkarz tak mówi o swojej przyszłej żonie: "Jeśli wszystko pójdzie gładko, za niedługo się pobierzemy. Jeśli jesteś z osobą, która nigdy Cię nie nudziła, wiesz już, że to ta jedyna."
|
|
|
|
#25268 |
|
Zakorzenienie
|
AAA znalazłam fajne forum na www.pilkanozna.pl ile tam wątków na ten temat, aj jutro bede ty=am szukać zdjęć i avatarów
A teraz idę spać.Tricomi ty też już idź ![]() ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#25269 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wpadłam an chwile, ale uciekam sprzątać, pa Cytat:
|
|
|
|
|
#25270 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heh... a ja za to slyszalam jakies ploteczki n temat fringsa w juventusie
... ciekawe ciekawe ![]() poza tym wywiad z fringsem: B: Geht Klose? Frings: „Ich hoffe nicht! In Bremen hat er alles, was er braucht, und verdient viel Geld. Alle lieben ihn. Ich weiß nicht, ob Miro das aufgeben sollte. Außerdem weiß ich ziemlich genau, dass Geld allein nicht glücklich macht.“ Cytat:
bo mamy hale do siaty i koszykowki...to sie rozgrywaja wieksze imprezy...przynajmniej w regionie...ale, zeby pilke nozna ogladac to ja nie wiem gdzie bym musiala pojecahc xDno chyba lepiej boruk niz burak nie? ;> Cytat:
achh...szkoda by mi bylo jakbyscie pojechaly... ale licze, ze chociaz jak sie spotkacie to beda relacje... i bedziecie dzwonic i w ogole ![]() poki co pociesze sie, ze do dojczlandu jade w wakacje ... a ze moj wujek ma rozne wtyki w panstwie...to moze przypadkiem akurat bedzie mial spotkanie z druzyną narodową Cytat:
Cytat:
![]() na dsf, zdf ani ard nie ma zadnego meczu ...wrrrrr... i wiecie co czytam wlasnie na bildzie? ze mecz z realem tez bedzie tylko na platnej premiere... loool... co za cwele wredne no....to ja chyba nie bede miala szansy obejrzenia zadnego meczu az do kolejnych eliminacji do EM ... uszz... bo narodówki to raczej pokazują ;] zdenerwowalam sie ![]() Cytat:
![]() nie ma co...buffon sobie niezlą laske znalazł witam z rana... (dla mnie to rano jest, bo niedawno wstalam zjadlam sobie sniadanko... zaraz lece sie umyc i do miasta...a potem pewnie zakuwanko.... bosz...co to ma byc...weekend, odpoczynek, czas przedswiateczny...a tu tyle roboty ... ;] do zobaczyska
|
|
|
#25271 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że płaciłaś ok 100zł
|
|
|
|
#25272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jasne, na "buraka" jeszcze nie wpadł ![]() Fajnie jakbyśmy na mecz pojechały, ale popytaj rodziców, a może ktoś z twojej okolicy by się wybierał? ![]() To będę Ci relacjonować ![]() No ja nie wiem co Buffon w niej widzi, bo co to za satysfakcja kidy wiesz żę twoją dziewczynę oglądają inni faceci (np. nagolasa) ![]() Ech ja to porządna żonka ![]() Dzisiaj Gala Rozdania Piłkarskich Nagród roku 2006, ale ja chyba nie obejrzę ![]() Jadę do Szczecina kupić prezenty świąteczne i odebrać tapetkę do mojego pokoju ![]() i nie wiem czy wrócimy na 20, ale będę tate kręcić, Jakby któraś oglądała o 19.30 czy 20 na Polsacie Sport to proszę dać mi znać poprzeż sms,Dziękuję ![]() ![]() Do zobaczenia wieczorkiem ![]() ![]() ![]() Zrobimy imprę?
|
|
|
|
|
#25273 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ach...jaki u mnie piekny dzionek słonko świeci :sun: elegancko ![]() dzisiaj gala rozdania nagród dla piłkarza roku mam nadzieję że Ebi dostanie i bedziemy opijać |
|
|
|
#25274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... prezenty juz mamy raczej kupione :P wiec spokoj z tym...tej waszej gali nie obejrze bo nie mam PS, ale mam zamiar ogladac na zdf zdaje sie.. gale na pomoc dzieciom...cos mi sie obilo o uszy, ze bedą sportowcy ... cos o lehmannie mi sie obilo...ale warto sprawdzic ;]zapomnialam oczywiscie dodac TRI !!!! bosk avuś ![]() jeszcze dodam, ze ktos łapówe dał robolom i nam spieprzyli ulice... isie wydalo i bedą sciagac kostke i na nowo robic ... mowilam, ze fjuty głupie... co ja sie mam z nimi
|
|
|
#25275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze prezentów nie pokupowałam ja tez gali nie obejrze bo nie mam Polsatu Sport ooo.....jaaaaa i znowu błotko będzie ja to bym baaaardzo chetnie na mecz jechała ale moi rodzice... ale wiecie nie wiem czy to dobry pomysł jako piłkarskie zony ??? |
|
|
|
|
#25276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też byłam na siatkówce w Spodku na meczu z USA ale była zabawa mój tata tę nie jest fanem piłki, w ogóle po mnie krzyczy, że się nagle zaczęłam interesować ale po meczu z Portugalią to pluł sobie w brode, ze mnie nie posłuchał i nie poszedł razem ze mną nie nie, TYLKO 60zł, ale to są już świetne miejsca, wiem, najdorższe były za 200zł w loży honorowej ![]() Cytat:
mam dzisiaj wolną chatę, więc zaprosiłyśmy z siostrą znajomych, ale ja już zapowiedziałam, róbta co chceta, ale Gale to ja musze obejrzeć ![]() Cytat:
to robota mesarki Cytat:
obiecuję, że będę wpadać z komunikatami kto otrzymał jaką nagrodę, jakem seksi czik żona piłkarska ![]() |
||||
|
|
|
#25277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z miasta. u mnie sloneczko, ale zimko zimko...no ulice ladna ... haha... moja mama stwierdzila, ze chyba mam za malo problemow, bo sie denerwuje tymi robolami ... ale coz ja poradze, ze mam ochote im splunąć prosto w twarz... tyle, ze tamta ekipa to juz tu dawno nie robi a inna jest...juz od czegos innego...tamci chcieli sobie zarobić na lewo 15 tysięcy... wiec udali, ze cos polozyli ( w ramach tej kwoty) a tak naprawde to sobie wzieli...szlag mnie trafia...ale sie wydalo... i swieta, bo swieta...ale zycze im, zeby musieli w to teraz wkladac jeszcze wiece niz ukradli...a blotka moze nie bedzie...sniegu nie ma to jest nie tak zle ;P hahha juz sobie to wyobrazam... my wszystkie jak te mundialowe żonki ... ja tam znam wszystkie piosenki o poldim na pamiec ... to bym spiewala ... o bastim nie mam, ale sama cos wymysle Cytat:
hahaale co...na WM dostał od Polski miejsca Vipowskie...hihihi...na mecz Polska-Niemcy... poza tym na kilka meczy tez dostal normalne miejscowki... do rozdania chyba...niestety mnie tam nie bylo XD ale moj inny wujek pojechal na Polska - Ekwador zdjecia mial bossskie...poprostu malo sie nie rozryczalam, ze mnie tam nie bylo wiec jest malenka szansa, ze kiedys, gdzies... los sie do madzi usmiechnie i pozna swoich ukochanych pilkarzy haha... niezla jestes ...moze imprezowicze sie wkreca i stana sie kibicami pamietaj...przekabać ich dobrze :P nie wspominaj nic o sekcie avek naprawde ładny...tylko pogratulowac talentu autorce ... ja wlasnie zostałam tragarzem prezentów ... czyli pomocnica swietego mikolaja i tym sposobem caly jeden pokoj mamy zagracony zabawkami XD loooool...ale fajnie...przynajmniej troche poczuje tej atmosfery swiatecznej, bo bez sniegu to jakos o nia ciezko ![]() i słucham skaner - nadzieja 'Życie unosi dzisiaj mnie wysoko, Wysoko ku obłokom Los się uśmiecha do mnie szczęście niesie' czuje sie wlasnie niesiona... chociaz nie wiem czemu... ;] z nieba znak ;P mialam sie uczyc...ale wieczorkiem sie poucze, bo teraz nie mam weny hihihiEDIT: szewa dla lunci bo mi sie znalazł ostatnio i moje niunie basti i mani noooo i fritzi... olaaaaa !!!! znowu poczta widze, ze GQ DEUTSCH kosztuje u nas ok 25 zeta... ale nie ma w necie jeszcze mojego numeru, ktory mam zamiar kupic ... wiem ,ze to pismo dla mezczyzn
|
|
|
#25280 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo hejo
jak ja chce piatek juz Dzis Milan gra ciekawe ile znowu przegraja i na ile minutek mi Filippka wpusic zaczne robic chyba zakladyDziś swoje 107. urodziny obchodzi nasz kochany AC Milan. To święto dla wszystkich kibiców Milanu z całego świata. Minęło już tyle lat odkąd Rossoneri cieszą kibiców swoimi zwycięstwami. Choć czerwono-czarni przechodzą aktualnie kryzys to i tak kibice nie przestają wierzyć w swoich idoli. Dlaczego tak jest? Dlaczego tak kochamy Milan? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie. No bo sa najlepsi glownie Filippek No to wszystkiego dobrego
|
#25281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no my to bysmy były prawdziwe zony ale cwani Ci robotnicy...no no o jaaaaaa....... to Twój wujen nas wkręca na lożę VIPów |
|
|
|
|
#25282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to za Milan i Filipka |
|
|
|
|
#25283 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
matko co ten Arne robi a Basti to wygląda jakby miał jakiegoś zakładnika w takiej ciemnej szopie aj aj aj Ricardo ![]() Cytat:
Cytat:
heh o prosze a Ty jak masz na imie tak wogóle ![]() Cytat:
nie moge Przemyśl to takie małe miasto koło mnie ![]() Cytat:
Cytat:
dzieks za Szewe Cytat:
|
|
|
#25284 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh Tricomi strasznie mi przykro
ja już mówiłam że jestem pechowa i nie moge pojechać chociaż to moje marzenie wogóle fatalnie sie dziś czuje, nic sie nie układa, po co ja wogóle żyje nawet na mecz nie moge jechać
|
|
#25285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Milan, Filipka i wuka Magdy, co by nam załatwił VIPowskie miejscówki |
|
|
|
|
#25286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25287 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Buhehe, przed chwilką mama dzwoni do mojej siostry, bo długo nie wraca do domu i pyta 'Gdzie jesteś??' A mój tata z drugiego pokoju 'Tu!' Myślę i jakby tak nas kilka się zebrało to mam nadzieję, że mama mnie puści. Tylko, że jechałabym bardzo długo.. bo to ze Słupska[pomorze] ![]() Cytat:
No to nie dużo Myślałam, że coś koło 200 To cena mi bardzo odpowiadaCytat:
Ja też na wakacje jadę do NiemiecCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale byśmy były sławne Cytat:
Chciałabym mieć tylko 5 godz jazdy do Krakowa Cytat:
Qrcze, ale byłoby fajnie, gdybyśmy wszystkie mogły.. Co zrobić, takie życie Ja już wysprzątałam mój pokój ufff Zajęło mi to cały dzień, bo jak zajrzałam do starych złotych myśli, to całe musiałam przejrzeć i powspominać
|
|||||||
|
|
|
#25288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#25289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Andżelika u mnie ta dziewczyna co sie spodziewa dziecka to też Andżelika ![]() ehhh co ja poradze że jestem taka pechowa ![]() heh jak ja sie doczepie do swoich starych rzeczy to też cały dzień nad tym siedze
|
|
|
#25290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz by mnie nie puścili a co dopiero w marcu i co mi z tego ze niby blisko do Krakowa jak i tak mnie nie puszczą ehhh nie wiem czy dożyje matury ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

ale ja poważnie teraz mówie to by było przeżycie, gdybyśmy razem taki wypad zaliczyły
Jak wylukasz gdzieś w gazecie Crisa to daj znać

)

??? 
Qrcze, ale byłoby fajnie, gdybyśmy wszystkie mogły.. Co zrobić, takie życie