|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Do Wawy?
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na wątek zlotowy i widzę, że prawie wszystkie zazdrośnice tam będą
chyba bede ze sobą monologi trzaskać:P
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie byście przygarnęły?
|
|
#1658 |
|
MBZ♥
|
Patka a czemy TY zdjęcia o które Karo prosiła nie wysłała?
hę?
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
nie, gdzie ja taka ze wsi do stolicy sie bede pchała
![]() a tak serio to mam nadzieję, że w okolicach tego weekendu będę się już wprowadzać do miezkania a jak nie to chociaż jakieś ostatnie rzeczy typu malowanie i panele
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Mój aparat do tej pory jest w posiadaniu TŻta
Więc przepraszam... To nie jest tak, że specjalnie nie wysyłam bo jestem "kupą" w porównaniu do Was ślicznych ( chociaż mam wiele kompleksów... ) tylko nie mam jak. Wy na pewno wolałybyście wiedzieć z kim piszecie.
|
|
#1661 |
|
MBZ♥
|
Pati a telefonem?
![]() ja robiłam wkupne własnie fonem ![]() może Ty jesteś jakiś Zdzichu czy Inny Rychu ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Picz szkoda
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem ani Zdzichem ani Rychem.
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Spoko. Po prostu poczułam się nie fajnie. Ale ok.
W porządku, jutro zrobię. Mam fejsa, mam tam własne imię i nazwisko, wiek, szkołę itp. To, że np. zdjęcia nie posiadam to nie dlatego, że jestem "Zdzichem" tylko po prostu nigdy nie wstawiałam zdjęcia. Wiele przykrości mam z dawnych lat, m.in gimnazjum i nie chciałam wstawiać własnych zdjęć na fejsa, nk czy co innego.
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
byou
mam nadzieję, że jeszcze kiedyś na jakiś zlot się załapię na pewno na wrocławski pati, nie denerwuj się pewnie jesteś taka laska, że nie chcesz żebyśmy w kompleksy powpadały, o ja też na swoim fejsie nie mam zdjęć
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyślę, bo chce być wobec Was fer, i abyście wiedziały z kim piszecie
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był żart przecież, więc zluzuj troszkę ![]() Dobranocka wszystkim
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
witam was ja i moje monologi
tylko ja i moja przestrzeeeeeń....:brzyda l:Patuska spoko my czekamy ze spokojem jak nie zdzichem to może... Andrzej to TY?? oczywiście żart ;-) na pewno jestes szeksi wszystkie jesteśmy szeksi, bo kto jak nie my eee my myslalysmy sobie, ze ty po prostu nas nie chcesz i nie chcesz do klubu przyłączyć ;-) ja np robiłam fotkę kamerką z laptopa i tak mnie przygarnęły nasze kochane zazdro więc nie stresuj się tak;Dno więc rozpoczynam moj dzień zaczął się dobrze jak każdy w sumie wstałam sobie o 4 przywitałam się z chomikami bo to dla nich jeszcze środek nocy i buszują w najlepsze i wszystko było ok doþoki nie dotarłam na dworzec autobusowy i nie zobaczyłam przerażającej sceny, ktora mnie tak zniesmaczyła od rana ze az mi słów zabrakło; otóż stała młoda kobieta i stary dziad (taka patologia menelstwo trochę, dziewczyna może w moim wieku ale stargana jak nic wygladała jak stara baba)i ten facet zaczyna na nia jechać ty kuuuu ty szmato i tak w kółko, zaczynaja się teksty w stylu ty mu obicagałaś, no już mnie zaczynało zgarszać odeszłam na bok aby nie słyszec ale nie dało się tego nie sluchać:/ dalej jechał on cie za cipe trzymał ![]() no to tyle z tej opowieści ;D Teraz mam do was pytanie, w pracy tż wspołpracują z drukarniami no i tz zagadał z prezesem aby na zamówienie firmowe wydrukował dwa takie wielkoformatowe obrazy na scianę nie wiem jak to się nazywa na takiej piance jakby plakat ale taki porządny, a ja i tak chciałam kupowac naklejki scienne wiec fajnie się składa bo my mozemy to miec wduzym formacie za jakieś grosze 40-50zł a normalnie kolo 200jedna naklejka no i szukam pomysłu co to by mogło byc myslelismy o fajnej scenie z filmu albo z muzyki ale takiej bardziej artystycznej mamy tez na scianie takie małe obrazki czarnobiałe i chceilismy aby to sie jakos komponowało może jakaś scena rodzajowa albo coś ;D wsrod tych małych mamy parkę na wiezy ajfla co jedza kolację, Chaplina, takich robotników co na rusztowaniu siedza, wiec taki misz masz ale fajnie wspólgrają macie jakies ulubione zdjęcia albo tapety cokolwiek co mogłybyscie mi polecić zeby scianę mi przyozdabiało? bo jak my się zabieramy ztz za szukanie to aż za duzo tego jest i sie nie możemy zdecydować a on oczywiscie wybiera jakies gówniane ze sportu itd dlatego postanowilismy na dwie sciany dac ja wybiore jedno on jedno zeby bylo fair więc jakby cos to możecie wrzucac fotki ja chętnie przyjmę wszystkie inspiracje
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, ja lubię takie pin-upowe plakaty w stylu retro
![]() Dzień dobry. Mam zły, bardzo zły humor. Jeszcze dostałam zrypę za spóźnienie 5 minut i nakaz, że codziennie po przyjeździe do pracy mam dzwonić do szefa na domowy. Chyba w snach. Nie będę się w☠☠☠☠iać dodatkowo. Mam nadzieję, że to złego dobre początki, bo jak tak będzie cały dzień, to w końcu komuś wyrżnę w paszczę. Pozdrawiam.
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() to może ja odrazu się przyznam że jestem Mietek a tak na poważnie Patka zaszczyt Cie konął powinnaś się cieszyć ![]() ja jestem mniej więcej jak Ty i mnie nie chcą ![]() dziś jadę oddać krew |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
a te obrazki jak cos to mam np.takie
a te co tż załatwia to będa takie duze minimum 100cm x150 a moze i większe jak tapeta na sciane a ja nie wiem co wybrac
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Nie spałam przez całą noc ![]() Karola straszne to co napisałaś... Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek komukolwiek mógł napluć w twarz ![]() A zdjęcie to ja bym postawiła na jakiś krajobraz Ja na przykład uwielbiam zdjęcia wielkiego kanionu i to jest miejsce, które chciałabym kiedyś zobaczyć, więc na pewno bym sobie powiesiła zdjęcie ? Nie wiem jaka tematyka Cię interesuje ?Jusia żeby było lepiej
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez oddaję krew nałogowo ale ostatanio byłam trochę chora pozniej przeziębiona więc daje na wstrzymanie ale juz mnie cisnie zeby iśc
jak ju z się kilka razy odda to później czuję się potrzebe oddania pilnie
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz doczytałam napluj jej w twarz??? co za koleś
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
ale masz racje po pierwszym razie jakoś się chce więcej ( ale to zabrzmiało )
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym najbardziej chciała jakieś z jarocina albo woodstocku
ale takie jakos fajnie zrobione np ktos niesiony przez tłum na rękach albo pogo ale te zdjęcia zazwyczaj są kiepskie to raz a dwa pewnie ludzie przychodzący do nas mieli by dziwny wyraz twarzy my ogolnie z tz oboje interesujemy sie polskim rockiem i filmami wszelkiego rodzaju tylko ze zespołu zadnego nie damy bo bedziemy zaraz jak jacys psychofani może jakieś fajne ujęcie z filmu tylko, że jak zaczynamy oglądac to nie możemy się konkretnie zdecydowac na cos konkretnie dlatego dam chyba cos neutralnego w tylu tych naszych obrazków własnie może jakis fany krajobraz ale do piątku musze cos wybrac a to dla mnei za trudne ja jestem baba
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry girls
![]() Wczoraj była mega pogoda - wiosna spotkałam się z koleżanką po pracy, poszłyśmy na spacer, na obiad, pogadałyśmy - tylko czas szybko minął i musiałam szybko iść na pociąg.A dzisiaj czekam na tel. od koleżanki bo mamy zawieźć pracę do promotorki tylko nie wiadomo czy ma konsultację czy też nie ![]() I strasznie żałuje, że nie będzie mnie na zlocie
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
widać niektórzy ludzie są patologią chodząca i nawet staczając się na samo dno nie potrafią zachować krzty człowieczeństwa.
ja tez 4 razy oddałam bo ja dwa razy w roku oddaje od 18urodzin mogłam oddać 6 razy 2 razy mnie nie wzieli bo raz bylam u kosmetyczki a raz babka wywróżyła ze będę na drugi dzień chora ja jej mówie ze się dobrze czuje a ona tak się tylko pani wydaje i fakt na drugi dzien mnie rozłożyło
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta kosmetyczka to wróżka czy co??![]() ale mam nadzieje że dziś się uda
Cieszę się życiem książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-03-01 o 08:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

chyba bede ze sobą monologi trzaskać:P

hę?
Więc przepraszam... To nie jest tak, że specjalnie nie wysyłam bo jestem "kupą" w porównaniu do Was ślicznych ( chociaż mam wiele kompleksów... ) tylko nie mam jak.

to był żart przecież, więc zluzuj troszkę
tylko ja i moja przestrzeeeeeń....:brzyda l:
eee my myslalysmy sobie, ze ty po prostu nas nie chcesz i nie chcesz do klubu przyłączyć ;-) ja np robiłam fotkę kamerką z laptopa
i tak mnie przygarnęły nasze kochane zazdro więc nie stresuj się tak;D

żeby było lepiej