|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Cześć!
Widzę, że morowe tematy na wątku. tak, w Polsce jest bida z nędzą, na nic ludzi nie stać, zarobki są beznadziejne, dla młodych nie ma pracy. Makabra ![]() Ale koniec smęcenia, bo ja i Jlys obchodzimy dziś ślubne studniówki! Santom, przekonałaś mnie do tego peelingu. Poważnie też sobie pójdę na dwa miechy przed ślubem!, a co! ![]() Wyczaiłam grupona na kwiatki. Ciekawe ile wyjdzie z nim za bukiet ślubny z fioletowych tulipków. pewnie dużo Santom, fryzurka ładna
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Gajka ten peeling mozesz zrobic nawet 3 dni przed slubem, bo on delikatny jest i zadnych ran itp nie zostawia
a kwiatki... kurcze, za same tulipany nie powinno duzo wyjsc tak mysle... przecie tulipany nie sa drogie!! tylko pytanie czy w czerwcu tulipany sa dostepne, bo to bardzo wiosenne kwiatki zawsze byl wysyp tulipanow na dzien kobiet
|
|
|
|
#4743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a suknię gdzie kupiłaś/ kupisz/ uszyjesz?
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipany moze i beda, pytanie czy fioletowe
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Jak były w zimie to będą i na wiosnę. pewnie droższe, ale trudno. najwyżej wybiorę jakies inne. Póki co fioletowe tulipki i już
![]() taaak? ooo, rzucam się na grupona przeglądać i szukać ![]() Ksena, szyją mi na miarę w salonie Royal Splendor. 14 kwietnia mam zdjęcie miary
|
|
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ksena, szyją mi na miarę w salonie Royal Splendor. 14 kwietnia mam zdjęcie miary
[/QUOTE]Fajnie Klasyczna czy księżniczkowa?
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
O taka: http://www.sukniesplendor.pl/public/img/1231.jpg
![]() Spojrzałam na ten kupon, który idę zrealizować w sobotę na oszczyszanie ryjka. okazuje się, że tam ten peeling jest wliczony. Ale będę śliczna
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Gajuś a ile masz wzrostu? ta sukienka to raczej na wysoką Panią Młodą Na pewno im wyższa tym lepiej się zaprezentuje
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
krew oddana więc wróciłam
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
mam 170 cm
![]() Zjadłaś czekoladkę?
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się przymierzam
![]() kto chce kawałek??
|
|
|
|
#4752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A jaką masz?
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
![]() JAAAAA! |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
orzechową, gorzką, mleczną, z bakaliami
![]() <czekoladę daję> |
|
|
|
#4755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce mleczną i z bakaliami!
![]() rety, niech już będzie 16:00. Skończe pracę i pójdę wydać fortunę z Rossmanie. Załamał mnie stan mojej szafy z kosmetykami. Znalazłam tam: ostatnie pół opakowania płatków kosmetycznych, przeterminowany zmywacz do paznokci, dwa kończące się dezodoranty, skończony płyn do kąpieli, zero zapasowej odżywki, ćwierć butelki C&C do mordziaka, krem na dzień, zero zapasowych płynów do mordziaka i szamponu (bo tego zostało pół butelki), zero farby do włósów (a już widać odrosty!) resztę kremu do rąk i buteleczkę balsamu do ciała ...zapuściłam się jak prosię
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pozwolenie
|
|
|
|
#4759 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam zdjęcie takiej pięknej fryzury, która idealnie by pasowała do tej sukienki ( z pokazu sukienek ślubnych i wieczorowych) jak znajdę podeślę, to był taki warkocz rozwiany wiatrem na bok, ale cudo było
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Makabra - w nocy dostałam ataku migreny, prawie całą noc nie spałam, rano było nie lepiej, więc zadzwoniłam do pracy, że dzisiaj nie przyjdę. Tym oto sposobem mam dzień wolnego, głowa mnie trochę mniej boli po 4 ibupromach, ale ogólnie dobrze się nie czuję ![]() Czekaj, jadę z Tobą!!!! ![]() Cytat:
![]() Tak jak przy okazji tego kryzysu w Grecji mówili o ich zarobkach - rozwaliły mnie premie za punktualne przychodzenie do pracy i ich wielki bunt, że zarabiają miesięcznie 2500 euro. Ksena, witam w naszym gronie ![]() Gaja, jlys, gratuluję studniówki
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
ja do Rossmanna staram się nie za często bo tam trzeba z wypłatą wejść A co za kremik do mordziaka z C&C?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-01 o 12:57 |
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Kamejka
zdrowiej nam!Ksena, mam za krótkie włosy na fryzurki boczne ![]() też bym mogła 2500 eeuro zarabiac, kuraki ![]() Nie krem. Płyn do ryjka, znaczy no....tonik Clean & Clear niebieski a krem to nie wiem jaki mam. Chyba vichy. Chyba ![]() Wydam ślubną kase na Rossmana i nie będzie ślubu ![]() Jakie podsumowania? Tu nie ma co podsumowywać, bo mamy wsio tak rozgrzebane, że szo. Przynajmiej ja ![]() 1. Autko + 2. Kieca + 3. Gajer - 4. Fryzjer + 5. Makijażystka - muszę się z nią umówić na próbny 6. Biżuteria + 7. Obrączki + 8. Podróż poślubna + (bez biletów jeszcze )9. Kościół, zaproszenia, sala + 10. Dokumenty z uSC - 11. Nauki + 12. Poradnię zaczynamy za tydzień 13. Zespół na ślub + 14. Bukiet - wielki minus! 15. Podziękowania dla rodziców + 16. Pierdoły + (koszyk przyszedł! jest zieloniutki jak zaproszenia! )17. Po buty idę za tydzień w sobotę. 18. Wina + Chyba wsio
|
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
Gajaa
Tak to wyglądało. Kolor jedynie paskudny, ale moim zdaniem pomysł na fryzurę spoko i pasowałby do Twojej sukienki
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny fryz, ale jak wspominałam - mam za krótkie włosy
|
|
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, zanim przeczytałam, że za krótkie to dodałam
Ale sukienka cudo - ustawię sobie na tło pulpitu.... albo lepiej nie bo TŻ pomysli, że jestem NACHALNA
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, alez Ci sie udalo z tym peelingiem
cacy chociaz podejrzewam, ze po oczyszczaniu manualnym nie bedzie takie efektu gladkosci po kawitacyjnym, bo buzka bedzie opuchnieta jednak troche i czerwona... ale kilka dni pozniej jak wszystko ladnie zagoi, normalnie bedzies swiecic jak latarnia morska, dajac polowie warszawki darmowy prad;D;D;Dpromyk kurcze, pamietam jak raz oddawalam krew, pozniej wracalam busem do domu myslalam, ze nie dojade tak mi slabo bylo;/ nie masz zadnych ubocznych skutkow? ja sie teraz juz boje... |
|
|
|
#4767 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co prawda krwi nie oddaję, ale jak mi pobierają na badania, albo w szpitalu jak mi wenflon zakładali to głowa w drugą stronę - wolę nie widzieć jak ktoś mi wbija coś łapkę później już mogę patrzeć, tylko moment wbijania pomijam![]() Cytat:
Łaaaa gratuluję studniówki Cytat:
Cytat:
zawsze wydaję tam fortunę wolę sobie nakupić kosmetyków za 200zł (zwłaszcza do włosów i makijażu) niż ciuchów![]()
|
||||||
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, rozwaliłaś mnie
Fari, tak ![]() Też wolę kosmetyki niż ciuchy ... ![]() Właśnie wpadła dziewczyna, która nam maskotki do sklepu szyje. Przyniosła swoje nowe cuda - przypinki. Taki kociokwik podniosłyśmy z nową koordynatorką, że szok. Od razu kupiłyśmy od niej dwa króliczki i teraz zapylam z pięknym, fallicznym, niebieskim króliczkiem przy bluzce. Piękniaaasty! Pokażę Wam wieczorkiem
|
|
|
|
#4769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

też sobie pójdę na dwa miechy przed ślubem!, a co! 
a kwiatki... kurcze, za same tulipany nie powinno duzo wyjsc tak mysle... przecie tulipany nie sa drogie!! tylko pytanie czy w czerwcu tulipany sa dostepne, bo to bardzo wiosenne kwiatki

ta sukienka to raczej na wysoką Panią Młodą

jadę do Szwecji