Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 10:08   #541
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
wiem, przepraszam zachowalam sie jak gowniarz nie bij
a tak serio to podczytywalam was caly czas ale zastanawialam sie czy cokolwiek tu pisac bo nawet w internecie nie mozna byc anonimowym, jestem sledzona i kazdy moj post czyta ktos kto aa zreszta szkoda sobie nerwow szarpac poprostu niecierpie takich szpiegow!!

milego dnia anusia w pracy
O rety, nie lubię takich ludzi-szpiegów.
Przeglądaj internet w trybie prywatnym. W historii nie zostaną żadne ślady gdzie byłaś. Jak używasz firefoxa to wystarczy rozwinąć listę opcji i wybrać tryb prywatny. W IE też jest.
Chyba, że Twój szpieg śledzi ruch na routerze, to już gorzej.

niegrzeczna88 również pamiętam Cię

Ja dzisiaj po kolejnym oddaniu krwi i moczu do badania. W poniedziałek USG genetyczne. Troszkę się stresuję...

Witam nowe mamusie
Stary 2012-03-01, 10:13   #542
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczita u mnie sie na rozpogodzenie nie zanosi kompletnie jest szaro buro i ponuro
a wlasnie kobitki apropo dentysty.. jak bylam na ostatniej wizycie to babka w rejestracji mowila mi ze z karta ciazy udac sie do stomatologa tzn dentysta tam cos podbije w tej karcie ze bylam na kontroli czy co? ogolnie mam zdrowe zeby tylko UWAGA jednego mleczaka( nie wiem jak sie tam uchowal) i na zdjeciu wyszlo ze mam do gory juz nowego zabka tylko ze ten mleczny ani drgnal , wiec nie mam zamiaru go ruszac..poki nic nie boli ani nic z tych rzeczy:P
W karcie ciąży masz miejsce na konsultację u stomatologa podbije Ci i wsio ok nie wiem czy cos tam wpisuje bo jak ja byłam (już z 3 a może nawet 4 razy) to se zapominałam ją dać do podbicia więc dam za tydzień jak popełzam na wypełnienie kanału ...

hmmm mleczak? litusieńku ile Ty masz lat kobitko - wybacz za bezpośredniość ale myślałam żeś Ty rocznik 88

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32644386]Anusia nie martw sie kochana,dasz rade u dentysty
pomyśl sobie że to dla Twojego potomstwa
A następną wizyte to też mam strasznie późno bo dopiero na początku kwietnia a w przyszłym tygodniu idziemy na oglądanie dokładne i mierzenie bobasa.Zabieram Tżeta żeby się już poczuł w roli ojca troche bo widze że dla niego to na razie jakiś kosmos

Konczita mnie siuśki na razie budza w środku nocy

[/QUOTE]

heh więc tylko ja taki żarłok jestem ? piknie ....!

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

muszę się ruszyć z domu bo chyba oszaleję ... chociaż do parku na 5 minut
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:14   #543
sandra23s
Zadomowienie

witam
u mnie tez pogoda do du....ja chce juz wiosne!!!
my dzis zaczynamy 15 tydz i moge powiedziec,ze bolączki piewrszego trymestru poszly w niepamiec .wreszcie mam powera i czuje sie swietnie ,czego wam rowniez zycze

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:22   #544
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

hmmm mleczak? litusieńku ile Ty masz lat kobitko - wybacz za bezpośredniość ale myślałam żeś Ty rocznik 88
nie myslisz sie jestem rocznik 88
oki , to musze w takim razie udac sie do tego dentysty

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
O rety, nie lubię takich ludzi-szpiegów.
Przeglądaj internet w trybie prywatnym. W historii nie zostaną żadne ślady gdzie byłaś. Jak używasz firefoxa to wystarczy rozwinąć listę opcji i wybrać tryb prywatny. W IE też jest.
Chyba, że Twój szpieg śledzi ruch na routerze, to już gorzej.

niegrzeczna88 również pamiętam Cię
no tak tylko ze ten szpieg juz wie na ktorym watku sie wypowiadam i jaki mam nick wiec to juz nie jest problem znalesc moje wypowiedzi..

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Agnus21 a teraz dopiero zobaczylam co to ten tryb prywatny nie zaczailam na poczatku moze to faktycznie zadziala i tak zrobie..

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:26   #545
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
ja z Koszalina a Ty?
Z Wałcza. W Koszalinie będę 16-tego, bo mam rozwód.

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32636425]A ja dziś byłam na wizycie.Z dzidzia wszystko ok,jest śliczne i bardzo się wierciło.Ide czytać co dziś naskrobałyście[/QUOTE]
Super wieści A fotka gdzie????????

Cytat:
Konczita u mnie sie na rozpogodzenie nie zanosi kompletnie jest szaro buro i ponuro
a wlasnie kobitki apropo dentysty.. jak bylam na ostatniej wizycie to babka w rejestracji mowila mi ze z karta ciazy udac sie do stomatologa tzn dentysta tam cos podbije w tej karcie ze bylam na kontroli czy co? ogolnie mam zdrowe zeby tylko UWAGA jednego mleczaka( nie wiem jak sie tam uchowal) i na zdjeciu wyszlo ze mam do gory juz nowego zabka tylko ze ten mleczny ani drgnal , wiec nie mam zamiaru go ruszac..poki nic nie boli ani nic z tych rzeczy:P
Kochana to ja Cię przebije - mam DWA mleczaki. I 30lat skończone Górne piątki. Ale chyba nie długo już bo prawa mnie boli i chcę ją wyrwać francę.

Znów pada u mnie. Ech ja chcę wiosnę, słoneczko.

Nie dopinam się w spodniach. Dziś mam super zapięcie na gimki recepturki. Muszę kupić spodnie jakieś, bo w leginsach nie będę ciągle ganiać, ale w mojej metropolii takiego sklepu brak
Stary 2012-03-01, 10:31   #546
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

tamlin111 jak milo ze nie jestem sama z mleczakami haha u mnie gorna 3 na szczescie nie boli.. a wyrywania sie tak boje nawet glupiego mleczaka no mam taki uraz z dziecinstwa
ja juz tez sie nie dopinam , musze ogolnie sie w nowe spodnie zaopatrzyc, fajnie latem bedziemy miec ulatwiona sprawe , mozna leginsy zalozyc i hejah

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 10:38   #547
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Haaaa
ktoś tu za mną tęsknił??? chiba nieeeet no cóż wczoraj miałam wolne i byłam na pobraniu krewki i siury dac do analizy ja nie wiem czemu wy tyle płacicie za te badania ???? Ja miałąm robione: mocz, morfologia, cukier, WR, toksoplazmoza ( obie ) i zapłaciłam 71 zł w szpitalu.... tysz sie boje pobierania krwi a właściwie samego wkłucia bo mam pochowane dżyłki i zawsze mam potem siniaki strasznie mam gęstą krew i słabo sika no izawsze mnie kłują po kilka razu dsama sie moge kłuć i kogoś owszem ale jak mnie ktoś to nie ale znosze to dzielnie a wczoraj pani mi tak pięknie pobrała ze nawet nie wiedziałam kiedy i byłam happy !! dzisiaj ide do gina zobaczymy czy podglądniemy dzidka czy nie.
Ja tez sie zrobiłam w tej ciąży jakaś nadwrażliwa nie moge oglądach horrorów np bo mnie strasznie odrzuca nie mogę oglądać obrzydliwych scen podczas jedzenie bo mi sie nie dobrze robi no a nigdy nie miałąm czegoś takiego hahahhaha

a i w ogóle to zaczęłam nawet was cytować bo wszystko przeczytałam( jedynie 10 stron) ale jednak zrezygnowałąm jak zobaczyłam ile tego wybaczcie!!!

A witam nową mamusie czy moze nowe bo moze kogoś przeoczyłąm niechcący zupełnie

Na obiad mam dzisiaj gołąbki bo zrobiłąm wczoraj pyszne

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

mój ONY ma 29 lat i ma 4 mleczaki na dole jedynki i dwójki i musi miec je wyrwane i wyciągane te stałe bo one tam są i czekają
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:39   #548
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jak mi sie dzisiaj super spało - jak nigdy. Pomijając siusianie w nocy to nic dodać, nic ująć
Właśnie wchłonełam jogurcik i mam dość jedzenia do obiadu
Podziwiam coniektóre tu że tak jedzą z rańca, mnie sie odziwo nie chce jakoś (jak na razie )

Ale mi oczy wyskoczyły że w wieku 30 lat można mieć mleczne zęby
Ale zaraz, teraz mi sie spomniało że moja bratowa która ma 34 lata też ma jeszcze mleczne zęby
Ja raz w życiu leczyłam kanałowo jednego zęba jakieś 7-8 lat temu. Aż boje sie isć na kontrole bo też musi mi w karte ciąży wbić że byłam.
Coś nie moge sie zebrać tam.
A pogoda sie sprawdziła dzisiaj że jest do d... za oknem.
W sumie dla mnie dobrze bo przynajmniej doła nie złapie że nie moge wyjść
Aaaaale mi sie spać chce
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:40   #549
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Haaaa
ktoś tu za mną tęsknił??? chiba nieeeet no cóż wczoraj miałam wolne i byłam na pobraniu krewki i siury dac do analizy ja nie wiem czemu wy tyle płacicie za te badania ???? Ja miałąm robione: mocz, morfologia, cukier, WR, toksoplazmoza ( obie ) i zapłaciłam 71 zł w szpitalu.... tysz sie boje pobierania krwi a właściwie samego wkłucia bo mam pochowane dżyłki i zawsze mam potem siniaki strasznie mam gęstą krew i słabo sika no izawsze mnie kłują po kilka razu dsama sie moge kłuć i kogoś owszem ale jak mnie ktoś to nie ale znosze to dzielnie a wczoraj pani mi tak pięknie pobrała ze nawet nie wiedziałam kiedy i byłam happy !! dzisiaj ide do gina zobaczymy czy podglądniemy dzidka czy nie.
Ja tez sie zrobiłam w tej ciąży jakaś nadwrażliwa nie moge oglądach horrorów np bo mnie strasznie odrzuca nie mogę oglądać obrzydliwych scen podczas jedzenie bo mi sie nie dobrze robi no a nigdy nie miałąm czegoś takiego hahahhaha

a i w ogóle to zaczęłam nawet was cytować bo wszystko przeczytałam( jedynie 10 stron) ale jednak zrezygnowałąm jak zobaczyłam ile tego wybaczcie!!!

A witam nową mamusie czy moze nowe bo moze kogoś przeoczyłąm niechcący zupełnie

Na obiad mam dzisiaj gołąbki bo zrobiłąm wczoraj pyszne

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

mój ONY ma 29 lat i ma 4 mleczaki na dole jedynki i dwójki i musi miec je wyrwane i wyciągane te stałe bo one tam są i czekają
nie boj sie, wszystkie Cie tu pamietamy, nawet wczoraj ktos o Tobie wspominal widzialam cie na dole i zastanawiam sie kiedy cos napiszesz wkoncu

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 10:42   #550
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Witam was i ja! Życzę szcześliwych miesięcy bez żadnych bóli, mdłosci i tylko samej radości
ajjj co to były za czasy, spania ile się chciało, jadło co się chciało

Archi bułki nie z każdej piekarni

Jedzcie na co macie ochotę nie dajcie się zwariować! Będzie dobrze
Oprócz bobu królował jeszcze arbuz i chyba pomarańcze

Jak miło jest wrócić do tych czasów!

Trzymajcie się ciepło dziewczyny
Ojjj, cos czuje, ze u Nas arbuz tez będzie gdzieś na szczycie listy .
Niech się tylko cieplej zrobi

Cytat:
wiem, przepraszam zachowalam sie jak gowniarz nie bij
a tak serio to podczytywalam was caly czas ale zastanawialam sie czy cokolwiek tu pisac bo nawet w internecie nie mozna byc anonimowym, jestem sledzona i kazdy moj post czyta ktos kto aa zreszta szkoda sobie nerwow szarpac poprostu niecierpie takich szpiegow!!

milego dnia anusia w pracy
Myślę, że nie możemy popadać w paranoję . Zawsze znajdzie się jakiś zbędny podglądacz, który może nas znać .
Dlatego myślę, że póki dajemy tutaj zdjęcia bobasków w brzucholkach to jest okej. Ale później to można jakiegoś wspólnego mejla założyć

A co do mleczaka to ja się wcale nie dziwie! Sama mam jeszcze ich pełno Tylko, że one jak stałe, bo nic z pod nich nie chce wyjść..

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
W karcie ciąży masz miejsce na konsultację u stomatologa podbije Ci i wsio ok nie wiem czy cos tam wpisuje bo jak ja byłam (już z 3 a może nawet 4 razy) to se zapominałam ją dać do podbicia więc dam za tydzień jak popełzam na wypełnienie kanału ...

Z tym podbijaniem to ja nie miałam pojęcia, że tak trzeba

lukrecja - pamietamy, czekamy i tesknimy!!!! Tyle, że któraś dziewuszka poinformowała Nas, że masz wolne, więc osobiście nie chciałam wypalać jak głupia z pytaniem GDZIE SIĘ PODZIEWA NASZE ZŁOTKO
Stary 2012-03-01, 10:56   #551
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

ja nie dostałam takiego prikazu żeby mieć adnotacje od stomatologa ani w pierwszej ani w drugiej ciąży

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:57   #552
tamlin111
Zakorzenienie

Lukrecja ja robiłam jeszcze Hiv i HCV, dlatego 126zl wyszło.

Kurde dziewczyny czy w Rossmanie znajdę taki olejek czy emulsję dla ciężarnych co kiedyś była, taka w kremowym opakowaniu w kształcie klepsydry, z niebieską naklejką???? Była rewelacyjna.
Teraz kupiłam różowe opakowanie, emulsję bodajże Baby Dream i tragedia. Zanim to się wchłonie to ja zasypiam czekając.
Czego używacie w przyzwoitej cenie???
Stary 2012-03-01, 10:57   #553
LadyBeatta
Zadomowienie

czesc Wam dlugo mnie nie bylo, wchodze, a tu druga czesc juz pobieznie podczytalam nowinki, widze ze nowe mamy doszly, a i dzieciatka rosna w nastepnym tygodniu pojde sobie na badania. wprawdzie tego nie mam zleconego, ale musze isc i do okulisty, bo czuje, ze mi sie wzrok pogorszyl cholercia... a dosc dlugo juz mi wada stala w miejscu. no i nie wiem, czy jak mi jednak okulistka powie, ze mam juz te -6,5 dipotrii to czy soczewki na taka wade, musze popatrzec, bo wydaje mi sie, ze jak zazwyczaj kupowalam na all to chyba byly tylko do -6;/ mam nadzieje, ze nie bedzie sie to jeszcze dalej zwiekszac i ze do porodu nie oslepne, coby dojrzec Malucha
Stary 2012-03-01, 11:00   #554
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Myślę, że nie możemy popadać w paranoję . Zawsze znajdzie się jakiś zbędny podglądacz, który może nas znać .
masz racje , dobry bylby tez pomysl z tym klubem pozniej;-)
Cytat:
Napisane przez colds
A co do mleczaka to ja się wcale nie dziwie! Sama mam jeszcze ich pełno Tylko, że one jak stałe, bo nic z pod nich nie chce wyjść..

Z tym podbijaniem to ja nie miałam pojęcia, że tak trzeba
Tez nie wiedzialam , dobrze ze Konczita mnie uswiadomila

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 11:04   #555
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Dziewczyny zobaczcie jaki piękny wózek http://allegro.pl/nowosc-wozek-carin...123400442.html
Jak dla mnie cudeńko...
Jesteście za kupieniem nowego wózka czy używanego? Ja myślałam o używce, ale z drugiej strony nie chcemy pozostać przy jednym dziecku więc może lepiej kupić nowy?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
czesc Wam dlugo mnie nie bylo, wchodze, a tu druga czesc juz pobieznie podczytalam nowinki, widze ze nowe mamy doszly, a i dzieciatka rosna w nastepnym tygodniu pojde sobie na badania. wprawdzie tego nie mam zleconego, ale musze isc i do okulisty, bo czuje, ze mi sie wzrok pogorszyl cholercia... a dosc dlugo juz mi wada stala w miejscu. no i nie wiem, czy jak mi jednak okulistka powie, ze mam juz te -6,5 dipotrii to czy soczewki na taka wade, musze popatrzec, bo wydaje mi sie, ze jak zazwyczaj kupowalam na all to chyba byly tylko do -6;/ mam nadzieje, ze nie bedzie sie to jeszcze dalej zwiekszac i ze do porodu nie oslepne, coby dojrzec Malucha
Gdzieś czytałam, że w ciąży może się wzrok pogorszyć, a po urodzeniu wraca do normy. Oby tak było w Twoim przypadku
Stary 2012-03-01, 11:07   #556
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie jaki piękny wózek http://allegro.pl/nowosc-wozek-carin...123400442.html
Jak dla mnie cudeńko...
Jesteście za kupieniem nowego wózka czy używanego? Ja myślałam o używce, ale z drugiej strony nie chcemy pozostać przy jednym dziecku więc może lepiej kupić nowy?

jej, faktycznie piekny, my napewno kupimy nowy, ale jaki , gdzie co i za ile nie mam jeszcze pojecia.. jeszcze mamy czas

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 11:12   #557
pszczolka87
Zadomowienie

hej dziewczynki ja dziś nie mam weny.. jestem zestresowana na maksa przed moją dzisiejszą wizytą u ginekologa.. boję się, że coś może być nie tak... na ostatniej wizycie nie widziałam jeszcze maluszka bo było za wcześnie, był tylko pęcherzyk... tak więc cały czas żyję w niepewności... tak mi się dłuży czas a to jeszcze 4 godziny.. z nerwów sraczki dostałam :/
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:13   #558
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

tamlin też się czasem smaruje tą emulsją babydream ale nie chce mi sie czekac az się wchłonie więc ubieram koszulke i do wyrka

Agnus jesteś pewna że biały wózek to dobry pomysł?

Oto moje potomstwo
Pierwsze zdjecie jest przez powłoki brzuszne dlatego jest bejbik mniejszy
Mam jescze buźke w 3d ale Wam pokaże za tydzień bo będe miała lepsze ujęcia

Kurcze się nie załadowały
Zaraz coś wykombinuje

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-03-01 o 11:22
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:15   #559
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja dziś nie mam weny.. jestem zestresowana na maksa przed moją dzisiejszą wizytą u ginekologa.. boję się, że coś może być nie tak... na ostatniej wizycie nie widziałam jeszcze maluszka bo było za wcześnie, był tylko pęcherzyk... tak więc cały czas żyję w niepewności... tak mi się dłuży czas a to jeszcze 4 godziny.. z nerwów sraczki dostałam :/
3mam kciuki zeby bylo wszystko dobrze, napewno zobaczysz pieknie bijace serduszko i poprosimy potem relacje z wizyty
tak to juz z nami jest ze ciagle sie o cos martwimy, ja moja dzidzie widzialam ostatni raz 3 tyg temu i juz bym chciala znowu, najlepiej podgladac caly czas

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 11:20   #560
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
nie boj sie, wszystkie Cie tu pamietamy, nawet wczoraj ktos o Tobie wspominal widzialam cie na dole i zastanawiam sie kiedy cos napiszesz wkoncu
a bo ja jezdem ciągle zalogowana więc jak ktoś siedzi w necie na moim kompie w pracy to jest tak jak bym była a mnie nie ma
Nooo dobrze ze tęskniłyście

ja nadal nie czuje ze jezdem w ciąży i niech tak zostanie

Arbuuuz chodzi za mną od samego początku ciąży i wiem ze ja arbuzy bedę pochłaniała tonami.....

tez mi nikt nie kazał iść do dentysty ale ja to byłam i tak niedawno także luz bluuuuus
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:24   #561
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Kurde dziewczyny czy w Rossmanie znajdę taki olejek czy emulsję dla ciężarnych co kiedyś była, taka w kremowym opakowaniu w kształcie klepsydry, z niebieską naklejką???? Była rewelacyjna.
Teraz kupiłam różowe opakowanie, emulsję bodajże Baby Dream i tragedia. Zanim to się wchłonie to ja zasypiam czekając.
Ja używam masła do ciała z Ziaji.

agnus21 - swietny tylko kolory troszkę niezbyt

pszczolka87 - bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!
Stary 2012-03-01, 11:29   #562
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Choco piekne zdjecia juz sie doczekac jak ja zobacze bejbiczka

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 11:30   #563
sandra23s
Zadomowienie

Bigosu mi sie chce!!!

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:35   #564
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
Bigosu mi sie chce!!!
coz za zachcianki, czy ty aby przypadkiem w ciazy nie jestes?

IGA

Maja

Stary 2012-03-01, 11:35   #565
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Ja używam masła do ciała z Ziaji.
Colds ale tego biało niebieskiego z serii mamma mia???

Wózek fajny tylko te drewniane wstawki mi sie nie podobają. Też go oglądałam ostatnio.
Stary 2012-03-01, 11:37   #566
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Choco piekne zdjecia juz sie doczekac jak ja zobacze bejbiczka
A w którym tygodniu jesteś?Kiedy masz wizyte?

Mi się chce krokieta!!A najlepiej dwa
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:38   #567
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Colds ale tego biało niebieskiego z serii mamma mia???

Wózek fajny tylko te drewniane wstawki mi sie nie podobają. Też go oglądałam ostatnio.
Nie używam, bo u mnie w drogerii nie było, a chciałam coś nawilżającego. .
To używam - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kokosowe.html
Kupiłam do tego masła oliwke w żelu.. Beznadziejna
Stary 2012-03-01, 11:39   #568
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646118]
Agnus jesteś pewna że biały wózek to dobry pomysł?
[/QUOTE]

Białego bym nie wzięła
Są też inne kolory, chociaż fakt że kolorki są takie sobie.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646644]
Mi się chce krokieta!!A najlepiej dwa[/QUOTE]

A za mną chodzi jajko sadzone
Stary 2012-03-01, 11:40   #569
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
nie myslisz sie jestem rocznik 88
oki , to musze w takim razie udac sie do tego dentysty
.

a no to teraz pobiły Cię te mleczne trzydziestki hehee ...

Cytat:

właśnie też myślę o czymś dla kobitek z brzuszkami ... teraz mam żelową oliwkę ale się kończy a trzeba się smarować małż co wieczór pamięta o tym obowiązku

Cytat:
masz racje , dobry bylby tez pomysl z tym klubem pozniej;-)

Tez nie wiedzialam , dobrze ze Konczita mnie uswiadomila
Ja myślę że za miesiąc spokojnie będziemy w komplecie to sobie taki zafundujemy

a w kartach nie macie takiego miejsca na stomatologa

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646118]
Oto moje potomstwo
Pierwsze zdjecie jest przez powłoki brzuszne dlatego jest bejbik mniejszy
Mam jescze buźke w 3d ale Wam pokaże za tydzień bo będe miała lepsze ujęcia

Kurcze się nie załadowały
Zaraz coś wykombinuje[/QUOTE]

Choco śliczności kochane !!!!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:40   #570
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646644]A w którym tygodniu jesteś?Kiedy masz wizyte?[/QUOTE]
w 11 tygodniu, nastepna wizyta 15 marca, wtedy zobacze bejbiczka
Konczita wlasnie mam takie miejsce stomatolog i nie wiedzialam co tam trzeba zrobic, dziekuje ze mi wytlumaczylas)

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2012-03-01 o 11:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości