|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
Przeglądaj internet w trybie prywatnym. W historii nie zostaną żadne ślady gdzie byłaś. Jak używasz firefoxa to wystarczy rozwinąć listę opcji i wybrać tryb prywatny. W IE też jest. Chyba, że Twój szpieg śledzi ruch na routerze, to już gorzej. niegrzeczna88 również pamiętam Cię ![]() Ja dzisiaj po kolejnym oddaniu krwi i moczu do badania. W poniedziałek USG genetyczne. Troszkę się stresuję... Witam nowe mamusie
|
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm mleczak? litusieńku ile Ty masz lat kobitko - wybacz za bezpośredniość ale myślałam żeś Ty rocznik 88 ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32644386]Anusia nie martw sie kochana,dasz rade u dentysty pomyśl sobie że to dla Twojego potomstwa ![]() A następną wizyte to też mam strasznie późno bo dopiero na początku kwietnia a w przyszłym tygodniu idziemy na oglądanie dokładne i mierzenie bobasa.Zabieram Tżeta żeby się już poczuł w roli ojca troche bo widze że dla niego to na razie jakiś kosmos Konczita mnie siuśki na razie budza w środku nocy [/QUOTE] heh więc tylko ja taki żarłok jestem ? piknie ....! ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- muszę się ruszyć z domu bo chyba oszaleję ... chociaż do parku na 5 minut
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
witam
u mnie tez pogoda do du.... ja chce juz wiosne!!!![]() my dzis zaczynamy 15 tydz i moge powiedziec,ze bolączki piewrszego trymestru poszly w niepamiec .wreszcie mam powera i czuje sie swietnie ,czego wam rowniez zycze
|
#544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() oki , to musze w takim razie udac sie do tego dentysty ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Agnus21 a teraz dopiero zobaczylam co to ten tryb prywatny nie zaczailam na poczatku moze to faktycznie zadziala i tak zrobie.. |
||
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Z Wałcza. W Koszalinie będę 16-tego, bo mam rozwód.
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32636425]A ja dziś byłam na wizycie.Z dzidzia wszystko ok,jest śliczne i bardzo się wierciło.Ide czytać co dziś naskrobałyście[/QUOTE] Super wieści Cytat:
Znów pada u mnie. Ech ja chcę wiosnę, słoneczko. Nie dopinam się w spodniach. Dziś mam super zapięcie na gimki recepturki. Muszę kupić spodnie jakieś, bo w leginsach nie będę ciągle ganiać, ale w mojej metropolii takiego sklepu brak
|
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
tamlin111 jak milo ze nie jestem sama z mleczakami haha
u mnie gorna 3 na szczescie nie boli.. a wyrywania sie tak boje nawet glupiego mleczaka no mam taki uraz z dziecinstwa ![]() ja juz tez sie nie dopinam , musze ogolnie sie w nowe spodnie zaopatrzyc, fajnie latem bedziemy miec ulatwiona sprawe , mozna leginsy zalozyc i hejah
|
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Haaaa
ktoś tu za mną tęsknił??? chiba nieeeet no cóż wczoraj miałam wolne i byłam na pobraniu krewki i siury dac do analizy ja nie wiem czemu wy tyle płacicie za te badania ???? Ja miałąm robione: mocz, morfologia, cukier, WR, toksoplazmoza ( obie ) i zapłaciłam 71 zł w szpitalu.... tysz sie boje pobierania krwi a właściwie samego wkłucia bo mam pochowane dżyłki i zawsze mam potem siniaki strasznie mam gęstą krew i słabo sika no izawsze mnie kłują po kilka razu dsama sie moge kłuć i kogoś owszem ale jak mnie ktoś to nie ale znosze to dzielnie a wczoraj pani mi tak pięknie pobrała ze nawet nie wiedziałam kiedy i byłam happy !! dzisiaj ide do gina zobaczymy czy podglądniemy dzidka czy nie. Ja tez sie zrobiłam w tej ciąży jakaś nadwrażliwa nie moge oglądach horrorów np bo mnie strasznie odrzuca nie mogę oglądać obrzydliwych scen podczas jedzenie bo mi sie nie dobrze robi no a nigdy nie miałąm czegoś takiego hahahhaha ![]() a i w ogóle to zaczęłam nawet was cytować bo wszystko przeczytałam( jedynie 10 stron) ale jednak zrezygnowałąm jak zobaczyłam ile tego wybaczcie!!!A witam nową mamusie czy moze nowe bo moze kogoś przeoczyłąm niechcący zupełnie ![]() Na obiad mam dzisiaj gołąbki bo zrobiłąm wczoraj pyszne ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- mój ONY ma 29 lat i ma 4 mleczaki na dole jedynki i dwójki i musi miec je wyrwane i wyciągane te stałe bo one tam są i czekają
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak mi sie dzisiaj super spało - jak nigdy. Pomijając siusianie w nocy to nic dodać, nic ująć ![]() Właśnie wchłonełam jogurcik i mam dość jedzenia do obiadu ![]() Podziwiam coniektóre tu że tak jedzą z rańca, mnie sie odziwo nie chce jakoś (jak na razie )Ale mi oczy wyskoczyły że w wieku 30 lat można mieć mleczne zęby ![]() Ale zaraz, teraz mi sie spomniało że moja bratowa która ma 34 lata też ma jeszcze mleczne zęby ![]() Ja raz w życiu leczyłam kanałowo jednego zęba jakieś 7-8 lat temu. Aż boje sie isć na kontrole bo też musi mi w karte ciąży wbić że byłam. Coś nie moge sie zebrać tam. A pogoda sie sprawdziła dzisiaj że jest do d... za oknem. W sumie dla mnie dobrze bo przynajmniej doła nie złapie że nie moge wyjść ![]() Aaaaale mi sie spać chce
|
|
|
|
#549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Niech się tylko cieplej zrobi ![]() Cytat:
. Zawsze znajdzie się jakiś zbędny podglądacz, który może nas znać .Dlatego myślę, że póki dajemy tutaj zdjęcia bobasków w brzucholkach to jest okej. Ale później to można jakiegoś wspólnego mejla założyć ![]() A co do mleczaka Tylko, że one jak stałe, bo nic z pod nich nie chce wyjść..Cytat:
![]() lukrecja - pamietamy, czekamy i tesknimy!!!!
|
|||
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie dostałam takiego prikazu żeby mieć adnotacje od stomatologa ani w pierwszej ani w drugiej ciąży
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja ja robiłam jeszcze Hiv i HCV, dlatego 126zl wyszło.
Kurde dziewczyny czy w Rossmanie znajdę taki olejek czy emulsję dla ciężarnych co kiedyś była, taka w kremowym opakowaniu w kształcie klepsydry, z niebieską naklejką???? Była rewelacyjna. Teraz kupiłam różowe opakowanie, emulsję bodajże Baby Dream i tragedia. Zanim to się wchłonie to ja zasypiam czekając. Czego używacie w przyzwoitej cenie??? |
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
czesc Wam
dlugo mnie nie bylo, wchodze, a tu druga czesc juz pobieznie podczytalam nowinki, widze ze nowe mamy doszly, a i dzieciatka rosna cholercia... a dosc dlugo juz mi wada stala w miejscu. no i nie wiem, czy jak mi jednak okulistka powie, ze mam juz te -6,5 dipotrii to czy soczewki na taka wade, musze popatrzec, bo wydaje mi sie, ze jak zazwyczaj kupowalam na all to chyba byly tylko do -6;/ mam nadzieje, ze nie bedzie sie to jeszcze dalej zwiekszac i ze do porodu nie oslepne, coby dojrzec Malucha
|
#554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zobaczcie jaki piękny wózek http://allegro.pl/nowosc-wozek-carin...123400442.html
Jak dla mnie cudeńko... Jesteście za kupieniem nowego wózka czy używanego? Ja myślałam o używce, ale z drugiej strony nie chcemy pozostać przy jednym dziecku więc może lepiej kupić nowy? ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jej, faktycznie piekny ![]() |
|
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
ja dziś nie mam weny.. jestem zestresowana na maksa przed moją dzisiejszą wizytą u ginekologa.. boję się, że coś może być nie tak... na ostatniej wizycie nie widziałam jeszcze maluszka bo było za wcześnie, był tylko pęcherzyk... tak więc cały czas żyję w niepewności... tak mi się dłuży czas a to jeszcze 4 godziny.. z nerwów sraczki dostałam :/
|
#558 |
|
Konto usunięte
|
tamlin też się czasem smaruje tą emulsją babydream ale nie chce mi sie czekac az się wchłonie więc ubieram koszulke i do wyrka
Agnus jesteś pewna że biały wózek to dobry pomysł? Oto moje potomstwo Pierwsze zdjecie jest przez powłoki brzuszne dlatego jest bejbik mniejszy ![]() Mam jescze buźke w 3d ale Wam pokaże za tydzień bo będe miała lepsze ujęcia ![]() Kurcze się nie załadowały Zaraz coś wykombinuje Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-03-01 o 11:22 |
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak to juz z nami jest ze ciagle sie o cos martwimy, ja moja dzidzie widzialam ostatni raz 3 tyg temu i juz bym chciala znowu, najlepiej podgladac caly czas
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo dobrze ze tęskniłyście ja nadal nie czuje ze jezdem w ciąży i niech tak zostanie ![]() Arbuuuz chodzi za mną od samego początku ciąży i wiem ze ja arbuzy bedę pochłaniała tonami..... tez mi nikt nie kazał iść do dentysty ale ja to byłam i tak niedawno także luz bluuuuus
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agnus21 - swietny ![]() pszczolka87 - bedzie wszystko dobrze, zobaczysz! |
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Bigosu mi sie chce!!!
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
coz za zachcianki, czy ty aby przypadkiem w ciazy nie jestes?
![]() |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Colds ale tego biało niebieskiego z serii mamma mia???
Wózek fajny tylko te drewniane wstawki mi sie nie podobają. Też go oglądałam ostatnio. |
|
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To używam - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kokosowe.html Kupiłam do tego masła oliwke w żelu.. Beznadziejna |
|
|
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646118]
Agnus jesteś pewna że biały wózek to dobry pomysł? [/QUOTE] Białego bym nie wzięła ![]() Są też inne kolory, chociaż fakt że kolorki są takie sobie. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646644] Mi się chce krokieta!!A najlepiej dwa [/QUOTE]A za mną chodzi jajko sadzone |
|
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to teraz pobiły Cię te mleczne trzydziestki hehee ... ![]() Cytat:
małż co wieczór pamięta o tym obowiązku Cytat:
![]() a w kartach nie macie takiego miejsca na stomatologa ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646118] Oto moje potomstwo Pierwsze zdjecie jest przez powłoki brzuszne dlatego jest bejbik mniejszy ![]() Mam jescze buźke w 3d ale Wam pokaże za tydzień bo będe miała lepsze ujęcia ![]() Kurcze się nie załadowały Zaraz coś wykombinuje[/QUOTE] Choco
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32646644]A w którym tygodniu jesteś?Kiedy masz wizyte?[/QUOTE]
w 11 tygodniu, nastepna wizyta 15 marca, wtedy zobacze bejbiczka Konczita wlasnie mam takie miejsce stomatolog i nie wiedzialam co tam trzeba zrobic, dziekuje ze mi wytlumaczylas )
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2012-03-01 o 11:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

nie bij
poprostu niecierpie takich szpiegow!!

ogolnie mam zdrowe zeby tylko UWAGA jednego mleczaka( nie wiem jak sie tam uchowal
) i na zdjeciu wyszlo ze mam do gory juz nowego zabka

wybaczcie!!!

Tylko, że one jak stałe, bo nic z pod nich nie chce wyjść..

ja dziś nie mam weny.. jestem zestresowana na maksa przed moją dzisiejszą wizytą u ginekologa.. boję się, że coś może być nie tak... na ostatniej wizycie nie widziałam jeszcze maluszka bo było za wcześnie, był tylko pęcherzyk... tak więc cały czas żyję w niepewności... tak mi się dłuży czas a to jeszcze 4 godziny.. z nerwów sraczki dostałam :/