|
|
#31 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. III
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniał mi się tekst mojego Tżta: "Uprawialiśmy piercing... peeling... ten no, oral!". Chodziło mu oczywiście o petting
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
To może ja też ośmielę się coś powiedzieć... Ale jak nie będzie dla Was śmieszne, to chociaż pośmiejcie się, żeby mi było miło, ok? Ha, ha ![]() Siedzę sobie wieczorem z moim kolegą i chciałam trochę, żeby już sobie poszedł... więc mówię tak Ja: Późno już jest, chce spać... On: To połóż się, popatrzę, jak śpisz ![]() Ja: [stanowczo i poważnie ;d] No, raczej nie. On: [z takim podejrzliwym wzrokiem] a co, wisisz przy suficie? Naprawdę, tak się wtedy śmiałam z niego, ha, ha xd druga historia, opowiadał mi ją mój kuzyn Byli gdzieś na 18-stce, podawany był rosół, jego kolega bierze widelec do ręki, ogląda go i mówi: "u mnie jakieś inne te łyżki" Mam inne poczucie humoru, ha, ha xdd Orlica, jakie ja mam szczęście do Ciebie. ;D Ostatnio przypadkiem trafiłam na twojego bloga - tak, przejrzałam całego, mam Cię w obserwowanych, ha, ha xd - a teraz widzę Cię tu. ;D Miła niespodzianka. ;D Pozdrawiaaam! ;*
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ porównuje nasze PIT-11:
TŻ: Booże, popatrz na swój przychód i mój - to Ty jesteś takim żebraczkiem-marniaczkiem?
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Panie!
i pośrednio panów bo w końcu to oni są głównymi bohaterami wątku ![]() Mnie ciągle bawi tekst dziadka mojego kuzyna: K-kuzyn D-dziadek K: dziadku, co tam słychać? D: stara bida, młode nie chcą dawać, stare nie chcą zdychać
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
o jeny, ge-nial-ne! hahaha
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
to i ja swoje trzy grosze dorzucę
![]() rozmawiałyśmy w koleżanką na temat facetów, co ich kręci i moja koleżanka mówi, że jej faceta kręci pas z pończochami, więc ja korzystając z okazji bycia pod witryną sklepu z bielizną pokazuję TŻowi manekina ubranego właśnie w taki strój : ja: kochanie zobacz, podoba Ci się ten strój Pani na manekinie? tż: czy ja wiem..., nawet ładny ja: może bym sobie taki kupiła?? tż: ...no i gdzie byś w tym wyszła?
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ dzwoni przed chwilą i prowadzi monolog /po paru piwkach/ :
-wiesz, tak patrzyłem przed chwilą w lustro i taki jakiś brzydki jestem taką twarz mam dziwną...Powiedz mi, Ty się we mnie na serio zakochałaś? (jesteśmy pół roku po ślubie ). Nie no, jak jakiś menel wyglądam... (chwila ciszy) nie wiem, nie podobam się sobie. a to podobno kobiety są zakompleksione
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
dołączam się !
narazie jedyne co mi się przypomina to wczorajsza sytuacja : kolega (M) siedzi u mnie (J) na sofie , ze zmartwioną miną : M: ostatnio mam niepokojące sny... J: co Ci się śni? M: że jestem w gąbce <chwila na wypłakanie się ze śmiechu> M: może to ma związek z dzieciństwem... ale głupio mi podejść do mamy i : hej , nie trzymaliście mnie przypadkiem w gąbce jak byłem mały? nie mam pojęcia czy kogoś to śmieszy oprócz mnie , ale sytuacja wygladała komicznie jak z taką powagą i zmartwieniem to powiedział...
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
pulcherija, hahaha! takie teksty w środku nocy?! zastanawiam się czy połowy domu nie obudziłam
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy z TŻtem u mojej siostry, która jest kosmetyczką i robiła mi oczyszczanie twarzy. Skończyła, a On do niej z tekstem: "a zrobisz mi petting twarzy?" oczywiście chodziło o peeling, a On biedny nie wiedział z czego się śmiejemy
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wesoło zaczęty sobotni poranek
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam właśnie od TŻa, przez tydzień u niego mieszkałam. I jedyne, co w sumie pamiętam z jego tekstów z tego tygodnia to wczorajszo-dzisiejsza sytuacja.
Rozchorowałam się, więc wczoraj wieczorem powiedziałam mu, że ja będę spać w dużym pokoju, żeby go nie zarazić. Zgodził się, naznosił mi duuużo poduch itd, ale oznajmił, żebym w takim razie nie przyłaziła do niego rano przed 11, bo chce się wyspać. Powiedziałam, że OK, bo sama chcę dłużej pospać. Niestety, dziś o 9:00 obudziło mnie "tup-tup-tup" i pod kołdrę wcisnął mi się TŻ z poduchą pod pachą i powiedział: - No bo mi smutno jednak bez czegoś ciepłego, za co można w nocy złapać...
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
1. Rozmowa z TŻ o tematach prac magisterskiej.
TŻ: Ktoś powinien wziąć taki temat: "Penis jako lek na całe zło. Fakty i mity" 2. Ostatnio z TŻ rozmawiamy, żeby przygarnąć królika. Ja: Chciałbyś królika czy króliczkę? TŻ: Obojętnie, byle kicało. Ja: A jak kupimy króliczkę to wytrzymasz z dwiema kobitami? TŻ: Z jedną podczas okresu wytrzymałem, to z dwiema też. |
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Słuchajcie tego. ;D Szykowałam się na 18 - stkę, oczywiście nie mogłam w nic się ubrać, bo to złe, to złe. W końcu wyciągnęłam bluzkę, z której naprawdę bardzo się cieszyłam, jak ją kupiłam. Ubieram, a facet z którym szłam na imprezę mówi: - Oo, mój tata ma taką samą. ![]() Wiecie co |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;32558904]
Słuchajcie tego. ;D Szykowałam się na 18 - stkę, oczywiście nie mogłam w nic się ubrać, bo to złe, to złe. W końcu wyciągnęłam bluzkę, z której naprawdę bardzo się cieszyłam, jak ją kupiłam. Ubieram, a facet z którym szłam na imprezę mówi: - Oo, mój tata ma taką samą. ![]() Wiecie co A tak serio - po takim tekście też bym się przebrała
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma podobne teksty do TŻta Orlicy
![]() I bardzo lubi rozmawiać z moimi piersiami... czasami mówi, że woli je ode mnie Kiedyś w kuchni sprzeczaliśmy się o coś i "warknęłam" na niego. Zrobił minę smutnego chłopca i powiedział "krzyczysz na mnie, już mnie nie kochasz" i wyszedł z kuchni... ja po chwili wychodzę za nim, w pokoju go nie ma, w łazience go nie ma, w pokoju współlokatora też nie, no zapadł się pod ziemię, zgłupiałam.... Po chwili namysłu rozsunęłam szafę wnękową w korytarzu - stał w środku, a raczej kulił się (nie wiem jak taki duży chłop tam wlazł) i wciąż z miną smutnego chłopca powiedział: "Nakrzyczałaś na mnie, bo byłem niegrzeczny, za karę muszę chować się w szafie" ![]() Czasami też niechcący pociągnie mnie za włosy gdy leżymy albo śpimy. I ja się wtedy bardzo denerwuję i on jak to widzi to mówi: "źle się zachowałem, musisz mnie jakoś ukarać, może hmmm... zabronisz mi oglądać telewizję?" I wszystko byłoby ok gdyby nie to, że on tv w ogóle nie ogląda ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Przypomniało mi się jeszcze coś. Kiedyś w związku z jakąś sytuacją powiedziałam do TŻta, że jest jak Superman. Jego "riposta": "eeee tam... Superman był bez stylu... ja ratuję świat w dżinsach diesla na dupie" |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Kisame wybacz
hmm tekst mojego byłego: jak Ciebie poznałem to jakaś taka brzydka mi się wydawałaś... ale wiesz - miłość jest ślepa i jesteś już dla mnie najpiękniejszą księżniczką... < dumny z siebie> a ja biedna nie wiedziałam co powiedziec....
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj od mojego Tż próbuje coś wysciągnąć, żeby mi powiedział, ale dostałam coś zupełnie innego w odpowiedzi:
Denerwujesz się? To są pierwsze oznaki menopauzy. Mój śmiech po tym nie do opisania
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak na razie część trzecia wymiata
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza rozmowa wczoraj:
Ja: Jeeezu, muszę sobie nogi wydepilować TŻ: Aha Ja: Kotek, a Ty się czasem nie czujesz jakbyś się z małpą spotykał?* ![]() TŻ: Ale ze względu na Twoje zachowanie? ![]() *żeby nie było, nie chodzę zarośnięta jak goryl, po prostu śmiałam się, że trzeba nogi wydepilować, a wiadomo, że jak depilacja, to troszkę muszą odrosnąć
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
nasza rozmowa przez gg:
TŻ:Ciągle czuję twój zapach na sobie TŻ:Twój oddech na sutach.jaaaaaaaa *na ustach <brecht> nie no sutach..ale mi się przekręciło słowo Wtedy po prostu padłam
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ słucha głównie metalu, rocka więc niezbyt wie co tam w popie słychać
Słuchamy kiedyś radia i leci Zakopower. Ja: Ooo... Zakopower. Grają "Boso" Tż: To nie jest im zimno w nogi? Ja:
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)