Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 cz. IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł V cz. naszego wątku?
Nogi mocno zaciskamy, pierwsze porody jeszcze przed nami. 0 0%
Na nasze maleństwa czekamy, póki co nogi zaciskamy. 0 0%
Jeszcze z brzuszkami pobiegamy, do porodów trochę czasu mamy. 0 0%
Pobiegamy jeszcze z brzuszkami, zanim przywitamy się z maluszkami. 2 3,39%
Wyprawkę powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 2 3,39%
Najpóźniej za 3 miesiące powitamy nasze brzdące. 4 6,78%
Brzuszki mocno podskakują, maluszki na świat się już szykują. 22 37,29%
Koniec już zimowych chłodów, coraz bliżej do porodów. 15 25,42%
Już zimy końcówka, teraz czeka porodówka. 6 10,17%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 8 13,56%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 11:38   #3991
diablica071086
Zadomowienie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

witam,
wczorajsza wizyta bez oklasków, jakoś lekarz mi już nie pasuje bo ze mna wszystko ok z nunia też i się zastanawiam czy jest sens chodzic prywatnie i za każde macanie bez usg płacic 100 zł na miesiąc nie mowiąc że niedługo będę chodzic co 2 tyg więc może na razie zostanę przy pani ginekolog z nfzu, lekarz zadał tylko 2 pytania jak się pani czuje i czy potrzebne zwolnienie, cholewcia to jest moja I ciąża i nie wiem czy czuję się normalnie bo niby nic nie boli nie krwawię ale może powinnam na coś zwrócic uwagę??

Gabi nie denerwuj się facetem i spokojnie odpoczywaj

młoda kopie mnie już nałogowo wieczorami, a ja błagam uspokój się słoneczko bo walisz po pecherzu a mama już nie ma z czym biegac do wc
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:45   #3992
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

niunia i reszta dziewczyn, w linkach skojarzonych z tymi cwiczeniami od razu wpadl mi w oko jeden, popatrzcie, jak dzidzia sie rozwija przez 9 miesiecy w brzuszku

http://www.youtube.com/watch?v=mVutX...eature=related
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:45   #3993
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
ooooo świetnie !!! właśnie czegoś takiego poszukiwałam !!!
Tylko powiedz, jakie ona ma tam ciężarki? Bo włączyłam bez głosu na razie i dopiero wieczorem będę mogła sprawdzić.
nie wiem jakie ma.
ja na początku ćwiczyłam bez.
potem nim znalazłam ciężarki ćwiczyłam z puszkami groszku.
a dzisiaj wzięłam półtora kg i trochę za ciężkie były

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:47   #3994
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Tak niestety dzieje się przez hormony, na suche włosy polecam profejonalny balsam który jest rewelacyjny http://allegro.pl/403-matrix-biolage...149765274.html

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Tacca ładnie wyglądasz szkoda że brzuszka nie widać
Matrixy są świetne!

Dzięki! Następne mąż zrobi tak, żeby było brzusia widać.
Stary 2012-03-01, 11:48   #3995
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
niunia i reszta dziewczyn, w linkach skojarzonych z tymi cwiczeniami od razu wpadl mi w oko jeden, popatrzcie, jak dzidzia sie rozwija przez 9 miesiecy w brzuszku

aż się popłakałam jak się urodziło

Malinka

Haniusia
Stary 2012-03-01, 12:02   #3996
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Ja też...
Stary 2012-03-01, 12:02   #3997
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
kurna, a ja mam leżeć przez większość czasu...fatalnie...
i jeszcze te obcięte włosy...

Przynajmniej muzyki dużo słucham, może nie będzie taki całkiem tępy

Cytat:
uff dobrze, że mam zablokowany dostęp do YT w pracy
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:07   #3998
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Jestem i ja.
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Nie mam pojęcia
A tak odnośnie moczu już nie raz miałam Wam pisać. Czy mocz do badania oddajecie po podmyciu się i z tzw. środkowego strumienia?
Tak robię dopiero od kiedy jestem w ciąży, bo przed samą ciążą czytałam różne mądrości i "mądrości" i gdzieś wyczytałam, że tak powinno się robić, ale przed ciążą tak nie robiłam.
Cytat:

Mi tak samo rosną i przestały się przetłuszczać, skóra na twarzy też się nie przetłuszcza, nigdy nie miałam tak ładnej skóry na twarzy
Fajnie się masz widać na syna cera naprawdę się poprawia. A u mnie córeczka i połowę ciąży cera była beznadziejna, wyprysk na wyprysku, musiałam eksperymentować z kosmetykami, bo wszystko mi podrażniało skórę na buzi. Teraz już mam lepszą, nawet momentami idealną, a dziś wstaję i mega syfolka mam na brodzie
Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio staram się ograniczać siedzenie przed komputerem bo jak już zasiądę to koniec
Też tak mam, jak zasiądę to kaplica, w domu nic nie zrobione
Cytat:

Cudny jest ten film

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:23   #3999
clauudik
Rozeznanie

Dzień dobry u mnie jak zwykle śpioch, wstaliśmy jakąś godzinę temu, a tu zaraz mąż do pracy idzie masakra, ciągle powtarzam, że musimy się przestawić, zacząć chodzić wcześniej spać i sypiać po 8h (z budzikiem?), bo jak mały się urodzi to ja nie wiem jak my będziemy funkcjonować.
Dzisiaj już humor mam lepszy, staram się nie wkręcać sobie żadnych głupot do głowy, bo to przecież na dzidzię też źle działa. A co do moczu to dopiero od 2 razy chyba robię to tak jak powinnam i gdyby nie ta glukoza to wyniki byłyby idealne.

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:28   #4000
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Tak odnośnie jedzenia. Też jem wszystko na co mam ochotę, nie przejadam się. Zauważyłam, że trawienie mi się poprawiło. Przed ciążą miałam często zaparcia, a teraz regularnie codziennie odwiedzam toaletę. Być może to jest efekt bardzo zróżnicowanej diety.
hmm też nie narzekałam ale z każdym tygodniem robi się coraz gorzej z wizytami w toalecie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
tak, dokładnie tak jest Ja też skończyłam 30 tydzień, więc można powiedzieć, że jestem w połowie 7 miesiąca.

też mam straszne humory.... I fazy... Wczoraj do późnego popołudnia byłam nie do życia po prostu, chciało mi się płakać tylko i w ogóle beznadziejnie się czułam. Wrócił mąż z pracy, poszliśmy na spacer i już było lepiej

Ale mój S. też jest dzielny, bo przyjmuje na klatę na prawdę dużo moich faz i całkiem dobrze sobie z nimi radzi. Bardzo mnie wspiera

a ćwiczyłaś z jakąś płytką czy sama sobie ustaliłaś jakiś plan treningowy?
mój to jak widzi że beczę już to chyba woli na spokojnie do mnie
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
witam,
wczorajsza wizyta bez oklasków, jakoś lekarz mi już nie pasuje bo ze mna wszystko ok z nunia też i się zastanawiam czy jest sens chodzic prywatnie i za każde macanie bez usg płacic 100 zł na miesiąc nie mowiąc że niedługo będę chodzic co 2 tyg więc może na razie zostanę przy pani ginekolog z nfzu, lekarz zadał tylko 2 pytania jak się pani czuje i czy potrzebne zwolnienie, cholewcia to jest moja I ciąża i nie wiem czy czuję się normalnie bo niby nic nie boli nie krwawię ale może powinnam na coś zwrócic uwagę??

Gabi nie denerwuj się facetem i spokojnie odpoczywaj

młoda kopie mnie już nałogowo wieczorami, a ja błagam uspokój się słoneczko bo walisz po pecherzu a mama już nie ma z czym biegac do wc
zmień lekarza, mój też za każdą wizytę kasował i na każdej badał co 2 tyg!!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:28   #4001
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Cudny jest ten film
ja tez sie poplakalam
wogole super podklad muzyczny zgrany z calym filmikiem szkoda ze spiewa po chinsku
Stary 2012-03-01, 12:28   #4002
niunia32
Zakorzenienie

wrrrr ale się wkurzyłam.
2 tyg temu zamówiłam 2 golfy i tunikę. (tunika dla mamy jak by pasowała)
dostałam maila o opóźnieniach w wysyłce. dzisiaj przyszła paczka.
i co???
i zamiast tuniki sweterek na 1 guzik. wrrrrrrr

teraz czekam na odpowiedz od sprzedawcy

Malinka

Haniusia
Stary 2012-03-01, 12:29   #4003
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
A tak odnośnie moczu już nie raz miałam Wam pisać. Czy mocz do badania oddajecie po podmyciu się i z tzw. środkowego strumienia? Ja dawniej nigdy tak nie robiłam, w ciąży z Maksem też nie. Nie miałam na szczęście żadnych z tym problemów, a od dziecka robiłam tak, że jak trzeba było dać mocz do badania, to mama stawiała pojemniczek w ubikacji, rano pierwszy raz jak szłam, to do pojemniczka... i było, więc i potem nigdy mi się nie chciało "bawić z tym środkowym strumieniem" A teraz jakoś tak wyszło, że przy pierwszym skierowaniu na badania gin mi tak wyraźnie zaznaczył, jak mocz ma być zebrany, opisał dokładnie to pomyślałam "a dobra, zrobię tak jak chciał..." I tak jak wcześniej zawsze choć ogólnie wyniki miałam dobre, tak jednak zawsze jakieś tam coś "pojedyncze w polu widzenia" się pojawiało, a odkąd robię tak jak należy, to mam wyniki moczu idealne...
Wybaczcie, że tak dokładnie opisuję, ale może komuś się przyda, komu tak jak mi nie chciało się wcześniej tak robić...
Ja tak robię najgorzej jak wstaję nad ranem i bardzo chce mi się siusiu a tu jeszcze trzeba do łazienki, podmyć się i muszę zaciskać pęcherz

Cytat:

jejjku cudny ten filmik i ta muzyka w tle, mało co się nie popłakałam, w trakcie oglądania dotknęłam brzuszek a mała od razu 2 razy mnie kopnęła też słuchała

ale dziś okropny dzień, głowa mnie boli...
miałam jechać na uczelnię i załatwić różne sprawy, między innymi IOS na ten semestr ale jakoś nie mogłam się ruszyć, a do Sosnowca to dla mnie istna wyprawa 2-ma autobusami, jeszcze pewnie ledwie bym wsiadła do autobusu a już zachciałoby mi się siusiu...a mi jak się teraz zachce to muszę od razu do toalety... nie wiem jak ja skończę te studia ;/

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:29   #4004
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślałyście o zakupie żelu Dianatal do ochrony krocza?? Ja się zastanawiam dośc poważnie, ale jest on drogi no i szpital musi wyraziź zgodę na jego aplikację podczas porodu.

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Właśnie ja najbardziej obawiam sie tego, że szpital może nie wyrazić na to zgody, ale ogólnie kusi mnie to tak samo jak kusi mnie balonik epino. Ja chyba najbardziej boję się tego parcia i pęknięcia, więc szukam wszelkich sposobów, żeby tego uniknąć.
Ja kupuję wszystko co tylko może mi pomóc w porodzie. Balonik też kupiłam, ale przez tą skracającą się szyjke muszę zrezygnować ze wszystkich przygotowań do porodu tj. balonik, ćwiczenie mięśni kegla czy masaż krocza. Żel na pewno kupię.

Cytat:
witam,
się zastanawiam czy jest sens chodzic prywatnie i za każde macanie bez usg płacic 100 zł na miesiąc nie mowiąc że niedługo będę chodzic co 2 tyg
Ja też się ostatnio uśmiałam, że moją dziewczynkę wyślę na studia medyczne żeby została ginekologiem bo ja teraz mam kontrole co 2 tygodnie, a w 9 miesiącu będą co tydzień. Za każdą wizytę płacę 150zł.
Masakra, jaki ja majątek na to wydam!!!
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:29   #4005
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie jak zwykle śpioch, wstaliśmy jakąś godzinę temu, a tu zaraz mąż do pracy idzie masakra, ciągle powtarzam, że musimy się przestawić, zacząć chodzić wcześniej spać i sypiać po 8h (z budzikiem?), bo jak mały się urodzi to ja nie wiem jak my będziemy funkcjonować.
Dzisiaj już humor mam lepszy, staram się nie wkręcać sobie żadnych głupot do głowy, bo to przecież na dzidzię też źle działa. A co do moczu to dopiero od 2 razy chyba robię to tak jak powinnam i gdyby nie ta glukoza to wyniki byłyby idealne.
woooww to Twoj maze tak chodzic do pracy jak chce? fajnie ma...
Stary 2012-03-01, 12:30   #4006
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
No chyba na żeromskiego, ale tylko ze wzgledu na "znajomosci", bo poza tym to słysze same nieciekawe opinie

Dzięki za linka, jeśli ma byc skuteczny to napewno zakupię chociaz tani nie jest

A wiesz, że na żeromskiego po cc, podobno lezy się 10 dni, z cewnikiem
10dnijaja jakieś czy co?Bo ja właśnie chciałam na żeromskiego(jak dotrwam do terminu) ale 10dni po cc No chyba że dziecię me się ułoży do porodu tak jak trzeba

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:31   #4007
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

jejjku cudny ten filmik i ta muzyka w tle, mało co się nie popłakałam, w trakcie oglądania dotknęłam brzuszek a mała od razu 2 razy mnie kopnęła też słuchała
mnie tez kopala bo to taka muzyka uspokoajajaca i moze sie spodobala
Stary 2012-03-01, 12:31   #4008
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:

Wzruszające

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:35   #4009
niunia32
Zakorzenienie

pachną mi ręce pietruszką i ogórkami kiszonymi.... mmmmm
własnie zupkę robię.
póki co poodkurzałam. jeszcze naczynia umyć.

Malinka

Haniusia
Stary 2012-03-01, 12:40   #4010
diablica071086
Zadomowienie

super filmik ja miałam łzy w oczach jak ssało pierś ale ogladałam bez dzwięku bo w pracy

więc poszukuję dobrego ginekologa na nfz we wrocławiu, ew oława jakieś propozycje bo już nie mam ochoty płacic za 10 min 100 zł
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:41   #4011
Dasti80
Zakorzenienie

Fonn też raczej nie będziemy chrzcili dziecka, mój mąż jest ateistą, rodzice go ochrzcili i zmuszali do chodzenia do kościoła. On ma teraz do nich żal o to i stwierdził że nie zrobi tego swojemu dziecku. Na początku się z tym nie zgadzałam bo ja "niby" wierząca (niepraktykująca) jestem, czułam duże parcie na to że w naszym kraju trzeba ochrzcić dziecko, doszło do tego że nie rożmyślałam o tym w kwestii wiary tylko obowiązku, ale mąż dużo ze mną o tym rozmawiał i w końcu przekonał mnie do swoich racji.

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-03-01 o 12:48
Stary 2012-03-01, 12:43   #4012
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
pachną mi ręce pietruszką i ogórkami kiszonymi.... mmmmm
własnie zupkę robię.
póki co poodkurzałam. jeszcze naczynia umyć.
I znowu mamy pomysł na obiad ogóreczkowa ale u nas dziś zapiekanka makaronowa z szynką, żeby się pozbyć resztek z lodówki.Ale bez sera, bo nie mam ani skrawka

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
Stary 2012-03-01, 12:43   #4013
begie13
Zadomowienie

Ja dzisiaj nie jestem jakoś w stanie robić cokolwiek, pogoda mnie dobija i to, że myślę cały czas o tych studiach i stresuje mnie to.
Za to wczoraj miałam przypływ energii i dużo zrobiłam jak na mnie

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:46   #4014
8ewus8
Zadomowienie

Bry

Nie mogę się coś ostatnio wbić w wątek, czytam cały czas, nieraz zaznaczam wypowiedzi do zacytowania po czym wszystko usuwam :/
Nerka przeszła mi, mam nadzieję, że nie jest to chwilowe, bo kiedyś też tak było, że tydzień było spokoju a potem uderzyła ze zdwojoną siłą.

Po 14ej jadę do tego nowego lekarza, mam cykora jakiegoś, sama nie wiem czemu, bo raczej wizyty u tamtego nie robiły już na mnie wrażenia.
Poza tym jakoś cieżko mi się oddycha, nie mogę nabrać powietrza, tak od wczoraj jakoś mam.
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:49   #4015
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj nie jestem jakoś w stanie robić cokolwiek, pogoda mnie dobija i to, że myślę cały czas o tych studiach i stresuje mnie to.
Za to wczoraj miałam przypływ energii i dużo zrobiłam jak na mnie
Ja wczoraj nie miałam energii, dobrze że przynajmniej zmusiłam się do zrobienia obiadu ale sprzątanie kuchni już mi zostało mi na dziś to jest straszne co się może stać z pracoholikiem Dziś już lepiej, zaraz pójdę robić obiad, mam też w planach umyć podłogi, aha i załączyłam automat ale to akurat jest najłatwiejsze zajęcie domowe. Odnośnie prania...czy prałyście może w Bonuxie do białego?? Kurcze zafarbował mi białe majtki!! są lekko niebieskie, chyba od tych niebieskich kuleczek!!! a obrusy są śnieżnobiałe. Szlak mnie trafi

edit: zapomniałam się pochwalić, że dziś umyłam lodówkę hehe na to też trzeba mieć w moim przypadku dużo, dużo chęci

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Edytowane przez stokroteczka777
Czas edycji: 2012-03-01 o 12:50
Stary 2012-03-01, 12:51   #4016
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jakie ma.
ja na początku ćwiczyłam bez.
potem nim znalazłam ciężarki ćwiczyłam z puszkami groszku.
a dzisiaj wzięłam półtora kg i trochę za ciężkie były
pytałam, bo myślałam, że powiedziała na początku.
Stary 2012-03-01, 12:51   #4017
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Bry

Nie mogę się coś ostatnio wbić w wątek, czytam cały czas, nieraz zaznaczam wypowiedzi do zacytowania po czym wszystko usuwam :/
Nerka przeszła mi, mam nadzieję, że nie jest to chwilowe, bo kiedyś też tak było, że tydzień było spokoju a potem uderzyła ze zdwojoną siłą.

Po 14ej jadę do tego nowego lekarza, mam cykora jakiegoś, sama nie wiem czemu, bo raczej wizyty u tamtego nie robiły już na mnie wrażenia.
Poza tym jakoś cieżko mi się oddycha, nie mogę nabrać powietrza, tak od wczoraj jakoś mam.
Wyczuwam kiepski nastrój
Dobrze że nerka już nie boli
Powodzenia na wizycie

Stary 2012-03-01, 12:52   #4018
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj nie miałam energii, dobrze że przynajmniej zmusiłam się do zrobienia obiadu ale sprzątanie kuchni już mi zostało mi na dziś to jest straszne co się może stać z pracoholikiem Dziś już lepiej, zaraz pójdę robić obiad, mam też w planach umyć podłogi, aha i załączyłam automat ale to akurat jest najłatwiejsze zajęcie domowe. Odnośnie prania...czy prałyście może w Bonuxie do białego?? Kurcze zafarbował mi białe majtki!! są lekko niebieskie, chyba od tych niebieskich kuleczek!!! a obrusy są śnieżnobiałe. Szlak mnie trafi

edit: zapomniałam się pochwalić, że dziś umyłam lodówkę hehe na to też trzeba mieć w moim przypadku dużo, dużo chęci
ja od kilku lat uzywam tylko E, dobrze pierze, cena nie zabija jak np. wizira a na bonux i dosie mialam uczulenie , jest jeszcze dosia wogole?

lubie porzadek ale ciezko mi sie zabrac za cokolwiek ... ehhhh, ogladam ostry dyzur, mala mi daje takie kopy ze szok

Edytowane przez moniczka1302
Czas edycji: 2012-03-01 o 12:55
Stary 2012-03-01, 12:56   #4019
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
super filmik ja miałam łzy w oczach jak ssało pierś ale ogladałam bez dzwięku bo w pracy

więc poszukuję dobrego ginekologa na nfz we wrocławiu, ew oława jakieś propozycje bo już nie mam ochoty płacic za 10 min 100 zł
zmień lekarza na innego prywatnego, ja po zmianie gina widzę znaczną różnice jakby to pow w "obsłudze"

Cytat:
Fonn też raczej nie będziemy chrzcili dziecka, mój mąż jest ateistą, rodzice go ochrzcili i zmuszali do chodzenia do kościoła. On ma teraz do nich żal o to i stwierdził że nie zrobi tego swojemu dziecku. Na początku się z tym nie zgadzałam bo ja "niby" wierząca (niepraktykująca) jestem, czułam duże parcie na to że w naszym kraju trzeba ochrzcić dziecko, doszło do tego że nie rożmyślałam o tym w kwestii wiary tylko obowiązku, ale mąż dużo ze mną o tym rozmawiał i w końcu przekonał mnie do swoich racji.

i dobrze że macie swoje zdanie

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Bry

to ja mam napady gorąca

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:02   #4020
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
hmm też nie narzekałam ale z każdym tygodniem robi się coraz gorzej z wizytami w toalecie
To mnie zmartwiłaś...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości