|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
muszę zapamiętać ![]() Faktycznie, bardzo owocne zakupy - kardigan za 19 zł. to bardzo korzystna cena. Za taką cenę to teraz ciężko najzwyklejszą koszulkę kupić. ![]() Cytat:
![]() Znowu siedzę sama w biurze. Jeszcze dobrze nie przyjechałam a już jestem głodna. A 2 godz temu jadłam śniadanie. Dziwnie na mnie działa to miejsce. ![]() Mam nadzieję, że nikt nie będzie dzwonił ani nie przyjedzie, bo jeszcze nie we wszystkim się orientuje i nie wiem co ludziom mówić. Ciężko mi ogarnąć te wszystkie dokumenty.
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
No a jak ![]() Ja z Essence kupiłam jakoś miesiąć temu, piękny błękitny lakier do pazurów, który gdzieś mi zaginął No wiesz, nie ekscytują Cię włosowe kosmetyki? Przestało Cię już to podniecać?Ja miałam wypić kawę, ale zrobiłam herbatę z miodem i cytryną, bo mnie boli gardło. ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Otako - dasz sobie radę Spokojnie, wiadomo, że na początku jest ciężko
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko nie jest, bo tak na prawdę nic się nie dzieje jeszcze. Ale w sumie w praktyce najłatwiej się nauczyć, więc może jednak niech lepiej dzwonią i przychodzą, to szybciej się wdrożę. Najwyżej będę im mówiła, że jestem nowa i jeszcze nie ogarniam i będziemy się kontaktować w razie czego.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2012-03-01 o 13:01 |
|
|
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po śniadaniu.
Wolny dzień sobie zrobiłam, i aż nie wiem czym się zająć, może dostanę wypłatę to bym pojechała sobie kupić jakiegoś ciucha. Teraz jeszcze są wyprzedaże a mi jakiś płaszczyk, kurteczka by się przydały na wiosnę... i buty. W ogóle chciałam sobie brwi wyregulować, nachylam się do lusterka, i tak jakoś ciemno mi ogólnie, no a przecież już dzień... tak patrzę w to okno i patrzę... żaluzje zasłonięte xD |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już zjadłam. Zastanawiam się co tu dziś robić.
Chrześnica nie poszła do przedszkola bo matce nie chciało się jej prowadzić. Woli siedzieć przed TV i oglądać seriale
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Miki - żartujesz? Co to za matka?
![]() W ogóle, Ona jest obca dla Ciebie, ale jesteś chrzestną małej?
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chrześnica jest u nas od ponad miesiąca bo siostra ze szwagrem kupili mieszkanie i remontują go. Chory klimat, żeby malowanie tyle trwało a szwagier z siostrą sobie browarki codziennie piją i tylko grają na czasie żeby jak najdłużej to trwało. Mieli ją zabrać jutro a prawdopodobnie zabiorą ją dopiero za 3 tygodnie ... bo zapomnieli zamówić łóżka dla małej wcześniej Moja matka powiedziała że na materacu nikt nie będzie spać bo przecież siostra nie wyśpi się do pracy. Wiesz ja nie mam nic do chrześnicy, to dziecko to wiadomo że chce się bawić, jest dokuczliwa. Ja mam tylko pretensje do nich bo nikt mnie bierze mnie pod uwagę a ja odwalam najwięcej roboty w tym wszystkim nawet głupiego słowa dziękuję nie usłyszę. Mała praktycznie cały dzień siedzi ze mną w pokoju, bo matka to ją tylko wygania bo musi obejrzeć serial, w ogóle się z nią nie bawi Tylko jest od podawania jedzenia. Mała czasami chodzi do przedszkola od 11.30-15.30 ale różnie to bywa. Dzisiaj i jutro nie idzie bo mojej matce nie chce się prowadzić. Twierdziła, że musi robić obiad a siedzi od paru godzin z nogami w górze na kanapie. Boże ja oszaleję w tym domu, jestem tak nerwowa przez moją matkę
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozumiałam, że o małej matce mowa. Kurde, co za chora sytuacja Malowanie żeby trwało tyle tygodni? Chore. Żeby zapomnieć o ŁÓŻKU dla dziecka?! Boże!!MAma też źle się zachowuje. Ja pierdzielę
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Miki a Ty nie możesz jej zaprowadzić do przedszkola żeby mieć parę godzin spokoju?
|
|
|
|
#3400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że przecież NIC nie robię to jakim cudem mogę wymagać chwili spokoju, prywatności. Jej mała nie dokucza to jej to zwisa czy ona jest czy nie. Jak jej zwrócę o coś uwagę, żeby się nią zajęła to drze na mnie gębę, że jestem nienormalna, co ze mnie za chrzestna itp. Tż przychodzi wieczorem to nawet nie możemy posiedzieć bo dziecko siedzi z nami a matka co? seriale i godzinne rozmowy przez tel. z siostrą. Teraz i tak luz ale co się działo w czasie sesji. Nie miałam żadnych warunków do nauki bo dziecko cały czas mu mnie. Kazała mi się z nią w pokoju uczyć Każe mi iść do roboty a sama całe życie przesiedziała w domu, parę lat tylko pracowała a większość żerowała na wypłacie ojca Ojciec ryje od rana do nocy i jakoś nie narzeka a ona cały dzień potrafi przesiedzieć w domu nie robiąc nic i marudzić że wszystko ją boli zresztą on do pracy wstaje przed 6 to musiałam tak czy inaczej wychodzić z nim. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego nie możesz u Tż spać?
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
A rodzice jego mają coś przeciw? Dlaczegp?
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież jesteście tyle czasu razem i to jest jakaś ekstremalna sytuacja w sumie, oni jacyś dziwni są
ja wiem że to ich dom itd ale jakaś wyrozumiałość jest potrzebna czasem
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez będziecie małżeństwem, tyle lat jesteście razem, co jego rodzice mają do tego, żebyś spała u Tz?
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
Ale Miki chyba pisała raz, że TŻ z bratem w pokoju mieszka? Dobrze pamiętam?
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nie spałam nigdy u niego. Do niedawna jeszcze brat z nim mieszkał w pokoju. Teraz wyprowadził się, wynajmuje kawalerkę. Powiem Ci, że dziwnie czułabym się jakbym miała tam spać. Rano musiałabym wychodzić razem z nim czyli koło 6.30. Kiedyś mówiłam matce, że gdybym znalazła pracę to chcielibyśmy wynająć kawalerkę to mnie zwyzywała
Mówi, że zamieszkanie razem to tylko po ślubie
|
|
|
|
#3409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki.
Jak czytam co znosi Miki to myślę, że jest takim małym aniołkiem
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie musi być jak jest
Tż ma dosyć małe mieszkanie. Rano jego ojciec i Tż wstają do pracy, wychodzą 6.30. Raczej tylko zawadzałabym tam. Nie czułabym się tam dobrze.
|
|
|
|
#3412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264166 8]mnie bawią miny kobiet ' ćwiczących ' na tym urządzeniu. Gdzieś na YT widziałam. Normalnie taki błogostan jak przy orgazmie
Juz się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj widziałam dziewczynę z pięknymi nogami Takie kształtne i proporcjonalne Rzadko się takie śliczne nogi widzi. Cytat:
![]() Ja też uwielbiam to uczucie jak kupię cos porządnego za grosze. Dlatego kocham TK Maxx Cytat:
Cytat:
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ona myśli, że po ślubie od razu będziemy mieć mieszkanie. Siostra miała wszystko podane pod gębę. Nie dali złotówki na mieszkanie. Na większość dał mój ojciec i trochę rodzice szwagra.
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam podobnie. Jak sobie pomyśle, co dostała od rodziców siostra, a co ja to mnie niesprawiedliwość strasznie boli. Jest mi strasznie przykro. A wmawia mi się, ze to ja jestem tą bardziej uprzywilejowana córką
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo jestem ciekawa jak to będzie u mnie wyglądać. Z tą różnicą, że mi byłoby trochę wstyd aż tyle brać od niego. Sama wolałabym się czegoś dorobić a nie mieć wszystko na gotowe. Jakąś pomoc na pewno przyjęłabym ale nie wszystko. Moja siostra zawsze była tą słabszą. Miała problemy w szkole, dlatego zawsze jest takaaa poszkodowana. Ona jest taka nieżyciowa, o niczym nie wie, o niczym nie słyszała. Śmieszy mnie to, jak bardzo się od siebie różnimy. Zupełnie jak nie siostry. |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
eh Miki przykre. I tak masz anielską cierpliwość, ja bym w końcu nie wytrzymała i zamknęła sie sama w pokoju. I wtedy ciekawe jak twoja mama by sobie poradziła. Ja mam młodsza o 6 lat siostre cioteczna, za sciana. Jak miałam 16 lat to ona miała 9, a to wiadomo u mnie wiek dorastania. I wiecznie do mnie przyłaziła i była taka męcząca. Tysiąc pytań do....
A mama pewnie wygania cie do pracy, żeby samemu sie w domu obijać Nie dziwię ci się, że nie chcesz nocować u TŻta. U mnie jego rodzice dali nam przyzwolenie, pare razy nocowałam, ale tak dziwnie dla mnie, że i oni muszą się hamować no i ja Za to wieczorami zamiast on do ciebie, ty do niego idź. Mama doceni jaką jesteś pomocą
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264822 2]wiadomo. Jeśli tak by się stało to oboje oszaleją. Miki współczuję
Skoro do siostry żadne argumenty nie trafiają, to pogadaj z jej mężem. Może On coś zdziała, w końcu to mężczyzna [/QUOTE]Szwagier nic nie zrobi. Jemu to właśnie na rękę. Gdybym zwróciła mu uwagę to matka wyzwałaby mnie od wariatek. Już to przerabiałam. Siostra, matka i szwagier to jedno, z żadnym z nich nie idzie się dogadać. |
|
|
|
#3419 |
|
Raczkowanie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264822 2]wiadomo. Jeśli tak by się stało to oboje oszaleją. Miki współczuję
Skoro do siostry żadne argumenty nie trafiają, to pogadaj z jej mężem. Może On coś zdziała, w końcu to mężczyzna [/QUOTE]W przypadku facetów często to jest "a co ja mogę zrobić niby..." ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Miki, właśnie, wieczorem przecież możesz go odwiedzić też? Na to jego rodzice chyba krzywo się nie będą patrzeć?
|
|
|
|
#3420 |
|
Konto usunięte
|
No to kiepsko. Zachowują się jak dzieci a nie dorośli ludzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

muszę zapamiętać 
za to myślę że jadąc na uczelnie wstąpię na stoisko essence 
Ciężko mi ogarnąć te wszystkie dokumenty. 
Przestało Cię już to podniecać?
Spokojnie, wiadomo, że na początku jest ciężko

Moja matka powiedziała że na materacu nikt nie będzie spać bo przecież siostra nie wyśpi się do pracy. Wiesz ja nie mam nic do chrześnicy, to dziecko to wiadomo że chce się bawić, jest dokuczliwa. Ja mam tylko pretensje do nich bo nikt mnie bierze mnie pod uwagę a ja odwalam najwięcej roboty w tym wszystkim

Każe mi iść do roboty a sama całe życie przesiedziała w domu, parę lat tylko pracowała a większość żerowała na wypłacie ojca 

15.04.2013