Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 13:36   #1171
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
super !
ja juz we wtorek mam wizytę

własnie mnie naszlo na smazony chleb na patelni w srodku z serkiem zoltym babcia mi taki kiedys robila jak jezdzilam do niej na wczasy
Oooo dobry pomysl!

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:37   #1172
Soleilka
Zakorzenienie

Odkąd biorę ten witaminer, to mam jakieś problemy z odbijaniem. Zbiera mi się powietrze w gardle, czuję bąbel powietrza tam i tak cały dzień... Nie może mi się odbić, albo jak odbije to tak malutko. Strasznie mnie to męczy już

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:38   #1173
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
znajac mojego meza to odrazu powie ze mu pomaga i bedzie chciał co chiwle taki okład

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
To ja się też pochwalę. Zaczynam dzisiaj 16 tydzień i już tylko 7 dni do następnej wizyty u ginekolog, nie mogę się doczekać
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:38   #1174
branzoletka
Branzoletka

Dobry w paskudny dzień Ledwo funkcjonuje i musiałam se parzoną kawę zaparzyć która mnie na nogi postawi

asia i modnisia gratuluje cudownych wieści oraz chłopca i dziewczynki

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
A mi włosy na nogach przestały rosnąć ostatnio goliłam jakiś miesiąc temu jakieś pojedyncze sztuki i do tej pory nic nie urosło zdecydowanie mogłoby mi już tak zostać
No właśnie też to zauważyłam u siebie, że tak niewiele mi rośnie włosów na nogach

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
tak a propos sutków to czy którąś bolą?
Czasem bardziej czasem mniej ale i tak jest cudnie w porównaniu z pierwszą ciążą i może nawet uda mi się je zahartować przed karmieniem

Cytat:
Napisane przez mrowka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oszalałam! Właśnie zdecydowałam się na adopcję pieska. Ktoś porzucił dwa szczeniaki na śmietniku. Jeden z nich to Bianco, która do mnie trafi
Małe zawsze śliczne oby ci fajnie się chowała razem z dzidzią

chmielnika i mrowka jesteśmy w podobnym wieku ciąży

Mamuśka, trzymam kciuczki za wizytę

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
(...) a popołudniu pojedziemy materace obejrzeć, jejku jak ja już chcę się porządnie wyspać na czymś wygodnym... ewentualnei może możecie jakiś polecić?
Rok temu miałam straszne problemy z kręgosłupem łącznie z zastrzykami, masażami itp. więc kupiłam materac w Ikei Sułtan Fidjetun za ok.900zł. z warstwą silikonową dostosowywującą się do ciężaru i krztałtu ciała Mój tż też zakochał się w tym materacu, bo to inny standard niż spanie na wersalkach POLECAM z całego serca!
Ale jeśli twój kręgosłup jest zdrowy, to chyba każdy będzie dobry, który jest w miarę twardy i nie na samych sprężynach

Muszę was nadrabiać po kawałku, bo nie zacytuje w jedym poście wszystkiego.

Tak się zapytam sierpniówek: czuje już któraś z was ruchy??

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:39   #1175
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
super !
ja juz we wtorek mam wizytę

własnie mnie naszlo na smazony chleb na patelni w srodku z serkiem zoltym babcia mi taki kiedys robila jak jezdzilam do niej na wczasy
też mi babcia taki robiła
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:40   #1176
prince_polo
Zakorzenienie

ale mnie strasznie boli krzyż i całe podbrzusze, jak dotykam ale tak jak by pęcherz ,coś takiego

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:43   #1177
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się wkurzyłam Zadzwoniłam do tej dziewczyny, która obecnie opiekuje się Bianco, czyli pieskiem którego mam adoptować i ona za wszelką cenę starała się skrytykować wszystko na temat wychowania przeze mnie psów. Przyczepiła się, że mój pies nie jest sterylizowany więc ten na pewno też nie będzie. A ja zdaję sobie z tego sprawę, że przy adopcji podpisuje się zobowiązanie, że pies zostanie poddany zabiegowi i nie zamierzam z tym polemizować. Skrytykowała sposób odżywiania mojego obecnego psa i stwierdziła, że w takim razie Bianco na pewno też będzie źle żywiona. Zaczęła się wymądrzać na temat karm i popisywać wiedzą o ropomaciczu...aż mi ciśnienie podniosła, bo jestem zootechnikiem więc myślę, że w tej kwestii to ona ode mnie mogłaby się uczyć. Zamiast strzępić języka mogłaby pomyśleć o tym czy pies będzie bardziej zadbany i lepiej się czuł w normalnym domu z ogródkiem czy w schronisku.
Mam wrażenie, że wcale nie chce oddać tego psa...grrrrr
moze jej sie spodobal i dlatego chce Ciebie zniechecic??

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny my dzisiaj zaczynamy 18 tydzień

A w nocy miałam jazdę, że hej. Wczoraj cały dzień na nospie byłam bo dostałam takiego skrętu jelit po naleśnikach, że nawet siedzieć nie umiałam, a nospa przestała działać w nocy, obudziłam się siku i taki ból brzucha że myślałam, że pojadę odrazu na pogotowie. Ale wizyta na kibelku i trochę bąków oraz nospa i znów było dobrze.
Rano miałam iść na oddać siki i krew, a skoro chodzę do przychodni to sobie myślę, że pójdę do lekarza bo i kaszel mnie męczy.
I tutaj był mój błąd, na kaszel lekarz powiedział że jestem odwodniona i stąd się bierze, a nawet mnie nie osłuchał!, a mówię mu o moich problemach z żołądkiem to on na to, że dziecko rośnie i jelita w ciąży są wrażliwe. A mi prawdopodobnie odnowiła się skaza białkowa bo mam takie jazdy po wszystkim co zawiera mleko lub mleko w proszku, no ale moją sugestię olał bo wkońcu to za dużo zachodu by było prawda?
A na kaszel dostałam tabletki acodin, czytam na necie a one nie są wskazane dla ciężarnych .
Poprosiłam o skierowanie na krew i siki i wiecie co mi powiedział, że nie jest instytucją charytatywnąpalant głupi.

A ja byłam taka wściekła po wizycie, że aż w domu się popłakałam.
co za ..... a po co on tam siedzi za biurkiem?? chyba po to aby dawac skierowania jak jest to konieczne..

Cytat:
Narobiłyście mi smaka tym bigosem

Mi włosy tylko na nogach przestały rosnąć, z kolei na głowie bardziej się przetłuszczają, muszę myć codziennie, a do wczoraj miałam włosy za zapięcie stanika, od wielu lat tylko długie i długie no ale wkurzyłam się i wczoraj je obcięłam na długość taką jak ma E.Herbuś Kurczę i tak się cieszę, jak dziecko, wreszcie mi wygodnie i łatwiej mi będzie je myć Pewnie po porodzie znów wrócę do długich ale na teraz jak mi już coraz ciężej w wannie są super

wkleję Wam zawartość szafy niunia tyle już mamy
wow, ale pokazna ta zawartosc jest. Super

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
To ja się też pochwalę. Zaczynam dzisiaj 16 tydzień i już tylko 7 dni do następnej wizyty u ginekolog, nie mogę się doczekać

ja tez za tydzien o tej porze bede juz po USG
nie moge sie doczekac

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:44   #1178
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
D
Tak się zapytam sierpniówek: czuje już któraś z was ruchy??
ja jestem z początku sierpniakończę 18tc i od jakichś 2ygodni czuję ruchy, na poczatku takie tylko delikatne pukanie, a teraz od jakiegoś tygodnia niezłe ciosiki-bum bum
Stary 2012-03-01, 13:45   #1179
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
yyy, a co? bo ja mojemu... no nie to, że każę, ale uznałam, że nie zniosę takiej niesprawiedliwości: ja mam niby golić wszystko a on co? twarz?
o nienienie, albo golimy się oboje, albo żadne
No i bardzo dobrze, czemu tylko my mamy cierpieć
Mam kolegę, który kiedyś stwierdził, że jak by był kobietą to by się nie golił, bo kobiety nie muszą. Uświadomiłam mu, ile kobiety sobie golą, chociaż nie wiem czy to do niego dotarło

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej jestem po pracy!
Chyba dzisiaj nie zasne jestem tak podekscytowana jutrzejszym usg ze masakra!
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynam 16 tydzień
mój mąż jedzie do gina dowiedzieć się co ze mną będzie, czy jestem skazana na leżenie na długo...
w ogóle na wypisie ze szpitala (wczoraj go przeanalizowałam od A do Z) mam napisane poronienie nieuchronne aż się przeraziłam
dobrze że maleństwo jest silne i nic mu nie jest... jeszcze i tak jestem w szoku

mój mąż na niego woła Krystyna
Ad 1.

Ad 2. Diagnoza okropna, szkoda, że w tym dziadowskim szpitalu nikt nie był łaskawy niczego wyjaśnić. Dużo leż i niech dzieciątko sobie rośnie. Trzymam kciuki za to

Ad 3. Mój małż na Ronaldo woła Kryśka - więc Twój nie jest w tym osamotniony

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
badałyście sie na różyczkę?
Jak byłam mała to chorowałam na różyczkę i nie robiłam badania.

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie

Czułam się wczoraj tak koszmarnie, że nawet nie miałam siły zajrzeć co u Was
Zaczęło się już w nocy z wtorku na środę. Ból brzucha i pleców. Masakra. Mimo leków rozkurczowych w ogóle ból nie ustępował. Bolało od żeber do pochwy. Dosłownie cały brzuch i całe plecy Myślałam, że oszaleję i bardzo się bałam o Małego Nie chciałam tak od razu dzwonić do ginki ani jechać do szpitala, bo to nie były takie @ skurcze. Raczej chyba wynik rozciągania się macicy i przesuwania narządów
Zdecydowałam, ze jak dziś będzie dalej boleć, to dzwonię do lekarza.
Ale jak na razie jest ok. Przeszło. Mam nadzieję, że już nie wróci
Serduszko Małego bije Słuchaliśmy rano, bo umierałam ze strachu. Wczoraj w ogóle nie czułam ruchów... Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje
Teraz postaram się doczytać, co u Was
Mam nadzieję, że bóle nie powrócą Super, że posłuchaliście serduszka Małego i jesteście spokojniejsi.

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Przyjechała pewna osoba, zapowiedziana od połowy lutego, by spotkać się z inną osobą - ta inna osoba się nie pojawiła, bo jej dziecko miało wypadek. "osobistość" się wkurzyła, a że jest decyzyjna, to prawdopodobnie ta druga osoba nie ma już czego szukać. Ja w to wszystko jestem zamieszana, bo jestem łącznikiem między jedną stroną a drugą. Jak najbardziej jestem po stronie tej pokrzywdzonej, jako przyszła matka polka też bym postawiła dobro dziecka nad pracą, no ale biznes to biznes... I martwię się, bo nie chcę zmian w tej materii.
Ah przykre, że nie ma w firmie innych osób które mogą się tym zająć.
Mam nadzieję, że sytuacja rozwiąże się w sposób jak najmniej nieprzyjemny.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:54   #1180
Soleilka
Zakorzenienie

ale ładne ciuszki http://www.dorothyperkins.com/webapp...=1&pageSize=20

Bloguję
Stary 2012-03-01, 14:03   #1181
Maciejka__
Zakorzenienie

Pumas - ja też rozumiem, że ktoś jechał do dziecka po wypadku, a nie na spotkanie.
Cytat:
co do różyczki to ja podobno nigdy nie chorowałam, a jak zrobiłam badania to wyszło, że jednak przebyłam różyczkę
Może wyszło, że masz przeciwciała? U mnie terach nie badali, bo dziewczynki z mojego rocznika już były objęte obowiązkowym szczepieniem - szczepili nas w szkole w wieku ok. 13 lat.

Za oknem szaro, mokro i pewnie znów zmieniło się ciśnienie, bo mimo kawy ćmi mnie głowa i częściowo zatkało jedno ucho. Do tego mam lekkie mdłości i dziwne uczucie w dole brzucha.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:07   #1182
mrowka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
moze jej sie spodobal i dlatego chce Ciebie zniechecic??
Nie wiem, ale jeśli tak to wypadałoby powiedzieć, że to jest już☠nieaktualne bo szczeniak ma dom. Przykro mi, bo już zaczęłam się cieszyć myślą o nowym członku rodziny. Nie rozumiem takiego zachowania ale zbyt dobrze ono o tej dziewczynie nie świadczy. Bo nie dość, że zamiast szukać domów tym psom to zabawia się w nauczycielkę i szerzy swoje mądrości z którymi nie do końca się zgadzam a do tego zniechęca zainteresowanych, którzy następnym razem kilka razy się zastanowią zanim znów podejmą próbę adopcji jakiegoś psa.

A ja chciałam, żeby piesek miał fajny dom, a my radość z jego posiadania.
No nic, zobaczymy co będzie dalej.

Karolka, ja mam nadzieję, że za parę dni też będę w gronie sierpnióweczek, które mogą się pochwalić, że czują już swojego Maluszka Zaraz zaczynamy 16 tydzień

01.02.2011 inż
mrowka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:08   #1183
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
super
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:09   #1184
Paula SHIN
Zakorzenienie

Pumas Ja na pewno bym pojechala do dziecka, to jest calkowicie zrozumiale.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:11   #1185
Soleilka
Zakorzenienie

ale tu dziś spokojnie

Chyba idę pooglądać tv

Bloguję
Stary 2012-03-01, 14:15   #1186
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A dostanę przepis na ciasto z masą kokosową? Brzmi nieźle

Malwina_a, faktycznie czub jakiś. Nie przejmuj się. Zawsze jest czas, by zmienić lekarza.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:15   #1187
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak nie dam rady Was nadrobić... znów źle się czuję... Idę leżeć i pomyślę, co robić
Kochana odpoczywaj. Jak nie będzie poprawy dzwoń do lekarza

Cytat:
Ciastek, no ja zawsze wiedziałam, że jestem przebiegła....ale tym razem to samo wyszło
A z czym u Was będzie ten bigos? Jako dodatek do dania czy jako danie główne? Bo jakoś mi weny brak i nie wiem z czym go zjeść
Rozbroiło mnie pierwsze zdanie

U mnie bigos zawsze z chlebem. Znam połączenie z ziemniakami ale zdecydowanie chleb. Oczywiście w bigos z dużą ilością mięsa i kiełbasy. Czasem z grzybkami lub pieczarkami. Zależy co się nawinie A na ogół to i tak mamy bigos od teściowej Zresztą teraz też w lodówce mamy jeden słoik i trochę zamrożonego.

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Wczoraj u siostry tż piłam przepyszną białą czekoladę o smaku truskawkowym Szkoda tylko, że puszka tego cuda kosztuje ponad 5f Chyba że znajdę tańszy odpowiednik, ale prawdę mówiąc pierwszy raz spotkałam się z białą czekoladą do picia...
Szczęściara Na pewno było przepyszne

Cytat:
Treść usunięta
Ja robię chleb na zakwasie i na ogół używam najzwyklejszej mąki z Biedronki. Natomiast moja koleżanka ciągle testuje te mąki z lidla, ileś tam rodzajów mają i na ogół wypieki wychodzą jej kiepsko. Ale to raczej ona robi coś nie tak. Nie wiem co

Cytat:
My dzisiaj 21t0d, czyli też zaczynamy ostatni tydzień 5 miesiąca, 22 tydzień
Też opiejmy

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny my dzisiaj zaczynamy 18 tydzień

A w nocy miałam jazdę, że hej. Wczoraj cały dzień na nospie byłam bo dostałam takiego skrętu jelit po naleśnikach, że nawet siedzieć nie umiałam, a nospa przestała działać w nocy, obudziłam się siku i taki ból brzucha że myślałam, że pojadę odrazu na pogotowie. Ale wizyta na kibelku i trochę bąków oraz nospa i znów było dobrze.
Rano miałam iść na oddać siki i krew, a skoro chodzę do przychodni to sobie myślę, że pójdę do lekarza bo i kaszel mnie męczy.
I tutaj był mój błąd, na kaszel lekarz powiedział że jestem odwodniona i stąd się bierze, a nawet mnie nie osłuchał!, a mówię mu o moich problemach z żołądkiem to on na to, że dziecko rośnie i jelita w ciąży są wrażliwe. A mi prawdopodobnie odnowiła się skaza białkowa bo mam takie jazdy po wszystkim co zawiera mleko lub mleko w proszku, no ale moją sugestię olał bo wkońcu to za dużo zachodu by było prawda?
A na kaszel dostałam tabletki acodin, czytam na necie a one nie są wskazane dla ciężarnych .
Poprosiłam o skierowanie na krew i siki i wiecie co mi powiedział, że nie jest instytucją charytatywnąpalant głupi.
A ja byłam taka wściekła po wizycie, że aż w domu się popłakałam.
Gratuluję 18 tygodnia I może poszukaj innego lekarza. Może inny będzie bardziej użyty.

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zaczęłam 17, ale zapomniałam się pochwalić
Dzisiaj też można z tej okazji zjeść ciastko albo dwa

Cytat:
wkleję Wam zawartość szafy niunia tyle już mamy
Wow, szafa imponująca

Cytat:
za 16 tydzień

Cytat:
Czasem bardziej czasem mniej ale i tak jest cudnie w porównaniu z pierwszą ciążą i może nawet uda mi się je zahartować przed karmieniem
O co chodzi z tym hartowaniem?

Stary 2012-03-01, 14:20   #1188
prince_polo
Zakorzenienie

ale dobry bigos
nie chwaląc się to ja go robilam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-01, 14:26   #1189
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć Kochane

dzisiaj zaczynam 16 tydzień

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Asia grtuluje synusia
Jezuuuuuuuuuuu ciekawe czy ja sie dzisiaj dowiem
i mnie tez cale cycki bola a jakis czas temu nie bolaly i znowu bola :P
Dziękuję

Trzymam kciuki za Twoją wizytę

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

nie uwierzycie weszłam dzis na wage swoją. I co? wychodzi ze mam -1 kg od wtorku....(waga moja sie zgadzała z ta u lekarza zawsze)
i to bez wc....

Moja waga w domu wskazuje mi 3 kg na + , a u ginekologa nadal mam tą samą wage

Cytat:
Cześć Mamusie

Czułam się wczoraj tak koszmarnie, że nawet nie miałam siły zajrzeć co u Was
Zaczęło się już w nocy z wtorku na środę. Ból brzucha i pleców. Masakra. Mimo leków rozkurczowych w ogóle ból nie ustępował. Bolało od żeber do pochwy. Dosłownie cały brzuch i całe plecy Myślałam, że oszaleję i bardzo się bałam o Małego Nie chciałam tak od razu dzwonić do ginki ani jechać do szpitala, bo to nie były takie @ skurcze. Raczej chyba wynik rozciągania się macicy i przesuwania narządów
Zdecydowałam, ze jak dziś będzie dalej boleć, to dzwonię do lekarza.
Ale jak na razie jest ok. Przeszło. Mam nadzieję, że już nie wróci
Serduszko Małego bije Słuchaliśmy rano, bo umierałam ze strachu. Wczoraj w ogóle nie czułam ruchów... Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje
Teraz postaram się doczytać, co u Was
Doczytałam ,że znowu zaczęły się te bóle. Jak się teraz czujesz??

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Przyjechała pewna osoba, zapowiedziana od połowy lutego, by spotkać się z inną osobą - ta inna osoba się nie pojawiła, bo jej dziecko miało wypadek. "osobistość" się wkurzyła, a że jest decyzyjna, to prawdopodobnie ta druga osoba nie ma już czego szukać. Ja w to wszystko jestem zamieszana, bo jestem łącznikiem między jedną stroną a drugą. Jak najbardziej jestem po stronie tej pokrzywdzonej, jako przyszła matka polka też bym postawiła dobro dziecka nad pracą, no ale biznes to biznes... I martwię się, bo nie chcę zmian w tej materii.
Jejku , ten ktoś jesy niewyrozumiały. Przecież to przypadek losowy. Kurcze,powiem Ci że masz stresującą tą prace.

Cytat:
Treść usunięta
Dzięki .No i brawa za 16 t.c.

Cytat:
A ja dziś zaczynam 22. tydzień

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
supcio gratuluje synka
Dziękuję

Cytat:

Cytat:
asia i modnisia gratuluje cudownych wieści oraz chłopca i dziewczynki
Dziękuję

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:29   #1190
blueberry88
Zakorzenienie

Mrówka, przykro mi, że tak wyszło. Na pewno już się nastawiłaś na przybycie tego maleństwa. Mam nadzieję, że w życiu będzie mu dobrze - to jest najważniejsze.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Myślałam, że przed powrotem chce_byc_mama nie zdążę napisać, ze trzymam W każdym razie trzymam i czekam na relację
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:30   #1191
hanjah
Zakorzenienie

Cieszę się, że już marzec, bo w końcu kończą się powtórki Dziś oglądam :Ojca Mateusza" i "Kuchenne rewolucje"
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:31   #1192
Soleilka
Zakorzenienie

A ciekawe jak tam Natalia, może płeć już zna Ja pewnie będę jedną z ostatnich, która ją pozna

Bloguję
Stary 2012-03-01, 14:35   #1193
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ale jeśli tak to wypadałoby powiedzieć, że to jest już☠nieaktualne bo szczeniak ma dom. Przykro mi, bo już zaczęłam się cieszyć myślą o nowym członku rodziny. Nie rozumiem takiego zachowania ale zbyt dobrze ono o tej dziewczynie nie świadczy. Bo nie dość, że zamiast szukać domów tym psom to zabawia się w nauczycielkę i szerzy swoje mądrości z którymi nie do końca się zgadzam a do tego zniechęca zainteresowanych, którzy następnym razem kilka razy się zastanowią zanim znów podejmą próbę adopcji jakiegoś psa.

A ja chciałam, żeby piesek miał fajny dom, a my radość z jego posiadania.
No nic, zobaczymy co będzie dalej.

Karolka, ja mam nadzieję, że za parę dni też będę w gronie sierpnióweczek, które mogą się pochwalić, że czują już swojego Maluszka Zaraz zaczynamy 16 tydzień
przykro mi!

ja mam jednego ze swoich psiaków z forum dogomania.pl - szczeniak i mama siedzieli na portierni ale zaczęły komuś przeszkadzać. Szczeniak trafił do mnie - miał być max. 2 tyg. aż znajdziemy mu dom, ale podpił nasze serca już 1 dnia i za nic na świecie bym go nie oddała, jest kochaną przylepką
Może i tam znajdziesz swojego pupila? Tam nie robią takich problemów

Cytat:
Cieszę się, że już marzec, bo w końcu kończą się powtórki Dziś oglądam :Ojca Mateusza" i "Kuchenne rewolucje"
ha też czekam na Magdę Gessler już dziś już dziś

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:36   #1194
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
A ciekawe jak tam Natalia, może płeć już zna Ja pewnie będę jedną z ostatnich, która ją pozna
Czemu tak myślisz, że będziesz jedną z ostatnich? Kiedy masz następną wizytę?Ja następną mam 02.04 i może wtedy poznam Albo i nie.

Stary 2012-03-01, 14:38   #1195
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Moja waga w domu wskazuje mi 3 kg na + , a u ginekologa nadal mam tą samą wage
moja się zawsze zgadza z ta u lekarza . ale czułam się Spuchnieta może dlatego to była woda zatrzymana
Cytat:
ja hotel 52 też się ciesze z marca

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-01, 14:39   #1196
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Czemu tak myślisz, że będziesz jedną z ostatnich? Kiedy masz następną wizytę?Ja następną mam 02.04 i może wtedy poznam Albo i nie.
Bo nie wiem kiedy będę mieć usg, może za miesiąc a może za dwa

Bloguję
Stary 2012-03-01, 14:45   #1197
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Chciałam się tylko przywitac, brak sił nawet na wizaż...

Gratuluje wszystkim syneczków i córeczek

I Gratuluję kolejnych pięknych tygodni

Trzymam kciuki za wizyty i może zaglądnę wieczorkiem

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:51   #1198
Soleilka
Zakorzenienie

normalnie jak u mnie http://www.youtube.com/watch?v=Rc7dP...feature=relmfu

Bloguję
Stary 2012-03-01, 14:52   #1199
hanjah
Zakorzenienie

Oglądam "Trudne sprawy" a tam dziewczyna, która ma 17 lat i jest trzeci raz w ciąży
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:53   #1200
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nie wiem kiedy będę mieć usg, może za miesiąc a może za dwa
Aha No i jeszcze dzidzia musi chcieć współpracować.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości