|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
Dostałam w końcu swoje kosmetyki. Obiecali próbki nie ma. Nawet żadnej oferty nie wrzucili do pudełka. Kiepściutko.
Tylko przeprosiny za długie czekanie. Nie wysilili się zbytnio. Ale zapach perfum i balsamu do ciała jest cudny. Więc im wybaczam. Wiecie może kiedy będzie jakaś inna oferta prezentowa w sklepie internetowym? _____________ http://kosmetykoholizm.blogspot.com/ |
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj dostałam ofertę wysyłkową i jakież moje (jakże przyjemne) zdziwienie było, gdy w kopercie znalazłam próbkę żelu S.O.S. detoks 10 dni.
za to już drugi miesiąc nie dostałam ulotki. :/ w ogóle to oni chyba czytają w moich marzeniach. chciałam kupić torbę sportową - dostanę w prezencie. chciałam nabyć budzik, mają odpowiednią ofertę.
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
Orientujecie się może. Mam kupony na 2 zamówienia ale dla przyjaciółek które nie są jeszcze klientkami. Chciałam was spytać czy można takie zamówienie wysłać na osobę mieszkającą pod tym samym adresem np. na mamę czy babcię???.
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Można. U mnie pod jednym nr mieszkają 3 rodziny i oferty przychodzą.
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
dzięki bardzo
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam przesyłkę z YR, próbkę kremu inositol dorzucili (nawet na fakturze ją dopisali razem z przeprosinami)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Przyczajenie
|
Nie można. Jest to nawet na nich wyraźnie napisane ;p
edit: odnoszę się do posta zosiasamosia83
|
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeżeli trzy osoby o tym samym adresie korespondencyjnym mają inny adres niż Ty to git. Grunt, żeby Twoi przyjaciele mieli inny adres niż Ty sama.
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
Może nie taki sam, ale łudząco podobny zegarek jest na allegro za 5,75 ("zegarek kameleon") a nie za 15 a tym bardziej 25 zł
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dziś w koncu dostałam paczkę z Evidence, mialam jedną próbkę kremu w saszetce jakiegoś i... oraz przeprosiny za dlugie oczekiwanie na realizacje zamówienia.
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
mnie bardzo dziwi to , że nie ma jeszcze w sklepie internetowym nowej oferty skoro już 1 marzec;/
|
|
|
|
#1574 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Przyczajenie
|
Kod oferty: 9PYB3RA04, a na kosmetyki z cennika urody tym razem minus 30%, wyjątek to "roślinna pielęgnacja włosów" minus 20%. Zielony punkt jak zwykle bez zniżki, w cenie katalogowej.
|
|
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
wrzucili już na stronę nowości z granatem i detoks. wiecie może, czy są już w sklepie stacjonarnym?
jest teraz jakiś kod na zakupy w sklepie internetowym? bo kusi mnie zamówienie, tylko nie wiem ''którędy'' będzie się opłacało obecnie. |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam się pod pytanie o kody na marzec
![]() Chciałabym kupić krem Sebo Specific Zero Defaut, ale jest bez żadnej promocji, przydałby się kodzik. I ta torba sportowa całkiem fajna ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Właśnie dostałam maila od YR ![]() Po wpisaniu kodu GREENE dostajemy w prezencie 400ml żel pod prysznic malinowy z serii Plaisirs Nature. Brak jakichkolwiek obniżek Szkoda!
|
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
Skusiłam się na tę torbę i żel malinowy
Mój TŻ dostanie balsam po goleniu. Ciekawe jaką ofertę przyślą w newsletterze 8 marca ![]() Jak myślicie? Czy mogłabym skorzystać z ulotki do stacjonarnego nie posiadając jej, a mając tylko kartę stałego klienta? Napisałam maila do bok w sprawie ulotek. W skrócie podali moje dane teleadresowe do działu odpowiedzialnego za bazę danych klientów sklepowych. No zobaczymy. Kiedyś poruszałam temat kremów do twarzy. Koniec końców zdecydowałam się na Bio na dzień, ponieważ miła Pani ekspedientka w sklepie poinformowała mnie ze tylko w kremach tej serii nie ma parabenów. Poza tym, był to jedyny krem w tubce z dostępnych w sklepie stacjo. Jakoś nie lubię maczać palucha Powoli przyzwyczajam się do jego zapachy, może niedługo uwierzę nawet, że to zapach mięty pieprzowej. Niestety zapach dośc długo czuję po zaaplikowaniu go na twarz. Po pierwszym użyciu czułam lekkie pieczenie. teraz w gruncie jestem z niego nawet zadowolona, zwykły krem który niweluje uczucie ściągniętej skóry i pozostawia ją gładką.
|
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Jednym z prezentów w sklepie internetowym jest niespodzianka za 66zł, czyżby mleczko Secret Essences?;] Dajcie znać, jak będziecie wiedzieć, który zapach
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
a jakie z ostatnich nowosci mozna juz dostac w sklepach stacjonarnych?
|
|
|
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś chciałam kupić serię z granatem ,ale Pani powiedziała,że na razie dostali tylko plakaty a może w poniedziałek będą kosmetyki.
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Po 3 tygodniach czekania, wczoraj czekała na mnie niespodzianka. Przesyłka z YR
Na szczescie dostałam perfum i mleczko wiec załapałam się na dostawę. Mnie jednak takie czekanie i braki towaru zniechecają do dalszych zakupow.
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, dostała już któraś z was mailing urodzinowy? Ja mam urodzinki pod koniec marca i tak się zastanawiam czy warto zawracac sobie głowę tą ulotką?
jest coś ciekawego? może miała któraś z was już taką ulotkę w tym roku?
|
|
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Rozeznanie
|
Moja Mama też ma urodziny w marcu i też żadnej oferty jeszcze nie dostała :-(
Coś ostatnio YR swoimi promocjami i prezentami zniechęca mnie , od 2 m-cy chcę zrobic zakupy w wysyłkowej albo internetowej ofercie ze względu na tabletki ,ale czekam na coś naprawdę fajnego. Komplet biżuterii z różowym akcentem, budzik- jakoś nie kuszą i czekam na coś nowego. Może w kwietniu się uda ...
Edytowane przez marlena_m Czas edycji: 2012-03-04 o 12:34 |
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w marcu i nic niestety nie dostałam...
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o pocztową ulotkę, to nie jest nic szczególnie ciekawego - odebrałam ostatnio. Dwie bransoletki szaro-czarno-przezroczysto-perłowe - założyć można, ale bez rewelacji. Tyle że dostaje się je za samą wizytę w sklepie. I do tego jakieś 2 zniżki, chyba m.in. -40%, więc też nic specjalnego.
|
|
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
złożyłam właśnie zamówienie w sklepie internetowym, skusiły mnie nowości, zestaw detox i zestaw z granatem. zobaczymy, co to za cuda.
gratisy: torba, budzik, żel PN.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Szkoda!

gratisy: torba, budzik, żel PN.